Poligrafia Janusz Nowak Sp. z o.o.

Wysogotowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o Poligrafia Janusz Nowak Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poligrafia Janusz Nowak Sp. z o.o.

grafpoli

Nie polecam. 80% introligatorni to rynek wschodni który zbytnio nie przejmuję się swoimi obowiązkami , a od Polaka wymaga maksymalnego poświęcenia. Starzy drukarze i operatorzy szczycą się że wypłata na czas i na tym się kończy... No ok w zeszłym roku zakupiono nową lodówkę dla pracowników , ależ to była radość i zdziwienie :) Firma oferuje opiekę medyczną która jest dość uboga i niekiedy samemu trzeba opłacać zlecone badania. Zarząd nie lubi ludzi palących tytoń (mówi to otwarcie , i ma do tego prawo ) . Maszyny ładne z wyglądu , ale estetyka to nie wszystko. Gdyby jakiś operator zaniemógł i wylądował na L4 może liczyć na jakieś bonusy za przyjście do pracy - podobno rozpatrywane jest to indywidualnie. Wszystko zależy od tego kto co lubi, jeśli lubisz być obwiniany za błędy swoich zwierzchników odnajdziesz się w tej firmie bez problemów. Znajomość słownika synonimów jest dodatkowo premiowany - oczywiście indywidualnie :-)

Sławek B.
@grafpoli 22.04.2018 20:57

Hehe, opieka medyczna... jak oni nie potrafią dobrze apteczki zaopatrzyć! A wypłata na czas to zasr.. obowiązek więc tak jak jak napisałeś, nie ma się czym szczycić. Taka jest prawda że ,,zarząd,, lubi ludzi dobrze wchodzących w d, chętnych na nadgodziny, nie pijących, nie jedzących, nie palących i nie śpiących... resztę stara się eliminować.

stern

Nie polecam. Drukarze - najtańsi na rynku, dziwie sie ze nie pójda gdzies indziej. Jesli ktos chce tyrać za grosze i mieć imbecyla za szefa to ok, ale normalnym ludziom odradzam.

Ł.N

Żałuje że uwag Państwo nie zgłaszacie do mnie bezpośrednio....

KozaYakuza
@Ł.N 10.07.2014 09:37

Taak?! I co by to dało, jak wszystko i wszystkich masz gdzieś?!!

Sławek B.

Panie batonie, w dniu dzisiejszym tylko potwierdziło się że ma Pan w sobie zero klasy a poziom prostactwa sięgnął zenitu. Zdaje Pan sobie sprawę, że odszedłem poniekąd przez Pana. Brawo! Może być Pan z siebie dumny. Zawsze jak z Panem rozmawiałem to miałem wrażenie że gadam z Mareczkiem- coś się mówi a Pan i tak swoje. Wiem że nie lubi Pan ludzi mądrzejszych od siebie- generalnie vice versa. P.S. Pracownikom życzę wytrwałości.

Magdalena

@Rabarbar lotos, dlaczego tak się dzieje? Co możesz napisać o pracy w Poligrafia Janusz Nowak? Może duża rotacja to skutek dynamicznego rozwoju firmy? @Robaczek, a czy Ty pracujesz w tym miejscu? Polecasz tego pracodawcę? Na stronie internetowej firmy znalazłam kilka ofert pracy, podsyłam zainteresowanym: http://www.poligrafia-jn.pl/PL-H10/praca.html Aplikowaliście już?

Omar i oner jak dwie opony
@Magdalena 03.04.2018 16:14

ehh, znowu zwykła reklama bo kto będzie bardzo chciał tam robić sam se znajdzie ofertę, nie trzeba mu wciskać na tzw talerzu. Może jak Ty to piszesz- ,,podeślij,, lepiej jakie są zarobki, ooo Magdaleno!

Człowiek z ulicy

Dzisiaj daje se w dekiel zresztą dzień jak codzień, trzeba tradycję kultywować (cokolwiek to znaczy) wiecie, niby jest poręcz.. ale nie ma schodów.. Wesołych jajec!!

Administrator

Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie przedsiębiorstwo Poligrafia Janusz Nowak Sp. z o.o. rekrutuje na stanowisko Introligator. Może ktoś planuje aplikować?

Rabarbar lotos
@Robaczek 05.03.2018 20:16

...pomijam fakt nie wyciągania wniosków ze swoich poczynań.

Czarek

Podpowiedzcie czy firm potrzebuje aktualnie pracowników?

LN
@Czarek 25.01.2018 09:22

Tak, jesteśmy zainteresowani, zależy od kwalifikacji. Proszę złożyć CV. Na maila: praca@poligrafia-jn.pl

Acons

Mam pytanie dlaczego pracownicy chcą odejść ???

x

a ich sługus niejaki JP to dopiero ściemniacz, nie wierzcie mu, zależy mu tylko na stanowisku, ludźmi manipuluje

twojastara
@x 09.05.2015 23:00

Tak jest, JP100%

wole mieć jeszcze prace...

Witam, pracuje w tej firmie już jakiś czas i atmosfera w pracy nie jest zła, ale jeżeli chodzi o zarobki to jest bardzo marnie. Właściciele płacą za nadgodziny, tyle samo jak za każdą inną godzine pracy, w soboty też normalna stawka bez żadnych +50%. Ogólnie patrzą wszędzie gdzie zaoszczędzić i mieć więcej dla siebie. Nie da się dorobić w tej firmie.

twojastara
@wole mieć jeszcze prace... 18.06.2012 12:21

Bo w gre wchodzi tylko 40%...bolsa! A jak + to z pewnością 500.

Lolek

A mi sie wydaje że każdemu źle, jak sie nie chce robić. Jest czasami faktycznie ciężko, ale da sie zarobić!

twojastara
@Lolek 16.02.2014 12:52

..czy wtedy zarobie?! P. S. Mi się też wydaje że mi źle..

Współpracownik

To właśnie Pan (usunięte przez administratora)- wykazuje się "odwagą"!!!, a raczej jej brakiem, wypowiadając się na anonimowym forum. Bezpośredni kontakt z zarządem firmy - nikogo jeszcze nie skreślił. Co do zakładu pracy chronionej - to proszę nie mylić z "Ciechocinkiem", piciem kawy i tp. - powierzone zadanie trzeba wykonać na czas. Cały czas się zastanawiam - dlaczego Państwo nie rezygnujecie z pracy jeżeli jest tak źle, przecież macie Państwo możliwość podjęcia Pracy w innych zakładach, gdzie obowiązują ścisłe normatywy pracy, obowiązujące wszystkich pracowników. Nie wykonanie normy miesięcznej skutkuje rozwiązaniem umowy o prace. Proponuje poczytać na temat konkurencji i przemyśleć swoje uwagi. Jeszcze raz podkreślam z cała stanowczością Praca jest po to aby ja wykonać, i za wykonana pracę przysługuje wynagrodzenie. Jakość i wydajność pracy decyduje o ocenie pracownika oraz formie jego wynagradzania.

twojastara
@Współpracownik 25.03.2014 10:03

Czy jak nie lubię kawy to moge se strzelić ajsti?! Czy w Ciechocinku pijo ajsti?!

Pracownik PJN

Fakt temperatura jest wysoka (parę dni w roku w okresie letnim) - natomiast jak ma być, ja na zewnątrz budynku jest 35~36 stopni. Woda z dystrybutora jest do picia tylko nikt z niej nie korzysta! A firma regularnie płaci za wymianę filtrów. Na klimatyzacje nas nie stać! Nikt nikogo nie zmusza - jeżeli warunki nie odpowiadają, maja Państwo prawo zmienić pracodawcę.

twojastara
@Pracownik PJN 09.07.2014 13:52

..,,nas nie stać,,.. Hehe to też jest dobre!

Biurowy

Jaka praca, taka płaca! A o szacunku do pracy to proszę się nie wypowiadać, nie generalizując większość z Państwa nie szanuje pracy, a okazuje to po przez nagminne spóźnienia, nadliczbowe przerwy w pracy, telefony, papieroski nie wspomnę o zaniżania wydajności. Liczne zaniedbania w obowiązkach, które prowadzą do licznych błędów produkcyjnych, co przenosi się na wynik finansowy firmy! Klienci firmy długo tego nie wytrzymają! Dzięki Wanszej staranności niedługo FIRMA padnie, a wy razem z nią !!!!

twojastara
@Biurowy 04.09.2014 07:43

Co to jest ,,wanszej,, ?! To z hiszpańskiego czy ukraińskiego?!

Gość

Widzę ze wszyscy nażekaja u nas też. Dla tych co tak prace szanują proponuje Amazon w sadach ciekawe czy nie zmienimy zdania. Mamy wybór - albo sielanka, albo napierdalanka i to za ta sama kasę !!!

twojastara
@Gość 06.12.2014 17:30

Dla ciebie dobrym wyborem będzie cofka do podstawówy i ortografia..

Nowak

Warto

twojastara
@Nowak 27.08.2015 21:36

Hehe, dobre..

Nieważne

Kiedyś pod maszyną biegała mi mała myszka. Już dawno jej nie widziałem. Wydaje mi się, że zrozumiała, że u Nowaków już fajnie nie będzie i wyjechała do Irlandii.

twojastara
@aaa 12.01.2018 22:48

Lodrzitech, a jak chcesz jaśniej to podkręć monitor..

Pracownik fizyczny

Wreszcie zasady sie zmieniły, nadgodziny wypłacane są zgodnie z prawem pracy. O do reszty, małe postępy, ale zawsze za małe :-)

Ruble&Dolary

Cyrk na kółkach. Zamontowali karuzelę na wejściu i zatrudnili klauna do kierowniczego kantorka. A czy ktoś poinformował Panów Nowaków, że Paweł na pierwszych swoich nockach spał i non stop załatwia swoje prywatne sprawy przez telefon w służbowym czasie ???? Baran i hipokryta!!!

MorelaHseYo
@Ruble&Dolary 04.10.2017 17:03

Był Paweł..nie ma Pawła. Spieszmy się dissować ludzi, tak szybko odchodzą..

BYŁY PRACOWNIK

Co tu dużo mówić .... ! ! ! u NOWAKA, ... Za Nadgodziny NIGDY Nie Płacił ? ? ? Bo z Czegoś Musi RODZINKA SIĘ UTRZYMYWAĆ ....

q

ludzie odchodzą, to już nie tylko gadanie. po urlopach odejdzie więcej, gorzej niż bylo

Buchbinder

Oj leute, leute. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Pracuje w niemczech w drukarni i wszedzie jest tak samo :( a u pana Nowaka pracowalem chwile.

unknown
@Buchbinder 25.11.2016 18:36

W de jest tak samo? To ciekawe! Czyli słabe warunki i zarobki tam są, jak twierdzisz że jest tak samo? To co tam robisz gościu? Przeczytaj swoją opinie po wpisaniu i pomyśl jakie głupoty wypisujesz...

123

jeszcze chwila i wszyscy polacy beda spadać z tego beznadziejnego zakładu. nikt już nie jest zadowolony. najnizsze stawki w okolicy

Putin

Zajebiste zarobki jak pelno ukraincow to musi byc super i co drugi to dupowlaz no i jolka ktora nie doswiadczyla normalnego zycia

jakis

bardzo zły pracodawca, najnizsze stawki, produkcyjni sa poto by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] człowiek sie nie liczy

olaf

pracował() tam, z tym przyuczeniem jest tak ,ze jak nie trafisz z nauczycielem to nic się nie nauczysz i cię wyp.... a jak się uda i czegoś się już dowiesz to tylko tyle że twoje zarobki i tak nie mogą wzrosnąć bo ścieżka kariery tego nie przewiduje.

NOWAK

Jeżeli tak uważasz to proszę zmień pracodawcę!

luki

witam jakie warunki chce tam pszejsc.warto

xyz
@luki 16.08.2015 19:07

@luki hehe pewnie że warto,pszejść się możesz...

prawdziwy pracownik produkcji

my też słyszeliśmy... już daaaaaaaawno temu....

Zostaw opinię o Poligrafia Janusz Nowak Sp. z o.o. - Wysogotowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poligrafia Janusz Nowak Sp. z o.o.