nie polecam pracy u tomka w sosnowcu tragedia nie ma pojęcia o niczym tylko ciagnie za soba to biedna Ale zeby mu obiekty peostowala bo nie daje rady mało tego brygadzista na mikolajczyka sra mu na leb i se rządzi jak u siebie a jest tyranem w pracy pracowalam pare dni ale jak ona z szefem pije piwo to kto ma jej uwagę zwrocic. ??? ja wyzywa pracownikow od (usunięte przez administratora) na grupie każe pracowac 7 dni w tygodniu ostatnio uslyszalam ze jestem czystym debilem bo nawet mopem 8 nie umie robic a reszta pracownikow wedlug gosi to pijaki i degeneraci szok wszy a szef nie nie mowi firma powinna zrobić remament bo na przykład ja ide do sadu bo ulomem nie jestem a tak tez uslyszalam
rzeczywiście jesli chodzi o zarobki za samo sprzątanie to sprawa wydaje się jasna , że pracować jest warto. Nie wiem nad czym się jeszcze zastanawiacie. Poszukiwali ostatnio ludzi do sprzątania właśnie w bydgoszczy
Firma Clar System S.A. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Sprzątanie salonu samochodowego 30 zł brutto Jasień Otomin Kowale, Gdańsk - Grudzień 2024
- PRACOWNIK GOSPODARCZY, Wieruszów - Grudzień 2024
- Koordynator Kontraktów, Łódź / Śródmieście - Grudzień 2024
- PŁACOWY/PRACOWNIK GOSPODARCZY, Strzelce Opolskie - Grudzień 2024
- PRACOWNIK GOSPODARCZY, Wieruszów - Grudzień 2024
- SPRZĄTACZKA, Lubawa - Grudzień 2024
- Zatrudnię na maszynowe sprzątanie hal w Tczewie ul Bałdowska, Gdańsk - Grudzień 2024
- Pracownik gospodarczy Wieruszów, Wieruszów Pokaż na mapie › - Grudzień 2024
- OPERATOR MASZYNY SPRZĄTAJĄCEJ, Nowa Wieś Legnicka - Grudzień 2024
- Pracownik gospodarczy z orzeczeniem Sosnowiec, Sosnowiec - Listopad 2024
Czy pracujesz w firmie Clar System S.A. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .