Global Cosmed Group
2 118 6 1

Opinie o Global Cosmed Group

Filtruj opinie po kryteriach:

Pełny nadziei
 Opinia

Jak tam sytuacja w firmie, ruszyło się coś? Można aplikować czy odrzucą nieczytając?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Pełny nadziei 06.03.2019 22:26

Odpowiedzą, odpowiedzą. Tylko po co tam aplikować???

Pomocna?
Pełny nadziei
 Opinia
@Ja 07.03.2019 09:27

Słyszałem, że zarobki są na możliwym poziomie. Fajni ludzie. Popracowałoby się w normalnej firmie.

Pomocna?
TakNie
Komi
 Opinia
@Pełny nadziei 08.03.2019 19:04

Jeżeli chcesz pracować za dwa tysiące na trzy zmiany to aplikuj

Pomocna?
Leydis
 Opinia
@Pełny nadziei 08.03.2019 19:04

Nie warto. A o możliwych zarobkach zapomnij za taką harówke. Szkoda zdrowia i kręgosłupa. Normalna firma? Która normalna firma wysyła w lutym pracowników na urlopy letnie? Szkoda słów. Nie polecam

Pomocna?
Epson
 Opinia
@Leydis 09.03.2019 07:55

Firma ma problemy finansowe to i wysyła na urlopy

Pomocna?
Programista Wyklęty
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Leydis 09.03.2019 07:55

"Która normalna firma wysyła w lutym pracowników na urlopy letnie?" nie wytrzymałem ze śmiechu!!! dziękuje!

Pomocna?
Programista Wyklęty
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Epson 09.03.2019 16:21

uffff, dobrze, że nie zostałem w niej programistą C# kilka lat temu

Pomocna?
Pro
 Opinia
@Pełny nadziei 08.03.2019 19:04

Tam co niektórzy ludzie to jakby mogli to w łyżce wody by utopii. Tacy fajni ludzie tam są. Falszywi i zawistni, nie daj boże mieć lepiej od nich... Same układy i ukladziki

Pomocna?
Obiektywny
 Opinia
@Epson 09.03.2019 16:21

Nie powiem gdzie mi to lata, jak ma takich geniuszy jak Pan kierownik to to powinni się liczyć z problemami. Może czas na zmiany

Pomocna?
Programista Wyklęty
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Pro 12.03.2019 09:53

skąd ja to znam

Pomocna?
Leydis
 Opinia
@Programista Wyklęty 09.03.2019 16:40

Ha ha ha ha ha

Pomocna?
TakNie
Antoni
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Najwyższy czas pożegnania się z prezesem który raczej się nie zna na fmcg. I tak długo wytrzymał. Obaj ostatni prezesi doprowadzili firmę do upadku. To dowód na to ze prezesem może każdy zostać a tylko niewielu wie co robić.

Pomocna?
Obiektywny
 Opinia
@Antoni 14.03.2019 23:23

Jak prezes będzie się żegnal to niech weźmie ze sobą wspaniałego kierownika (usunięte przez administratora)bo się trochę zasiedzial w firmie

Pomocna?
obiektywna
 Opinia
@Obiektywny 15.03.2019 15:26

A pan B niech ze sobą weźmie swoich psów gończych mistrzów

Pomocna?
Eryk
 Opinia

Sezon urlopowy w pelni !

Pomocna?
młody
 Opinia
@Eryk 22.02.2019 20:05

Są przyjęcia do firmy?

Pomocna?
TakNie
Bambi
 Opinia
@Eryk 22.02.2019 20:05

A w lato będzie sezon na zwolnienia chorobowe

Pomocna?
Bialy murzyn
 Opinia

Więcej mistrzów potrzeba a Ciesielskiego na kierownika

Pomocna?
Zbynio
 Opinia
@Bialy murzyn 16.02.2019 20:20

Chłopak się zna na robocie więc odrazu proponuję na dyrektora operacyjnego

Pomocna?
pracus
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zbynio 17.02.2019 10:39

a nie lepiej na kierownika jakosci? tam jest najlepsza robota

Pomocna?
Zbynio
 Opinia
@pracus 17.02.2019 12:55

Ale za mała kasa na takiego karierowicza

Pomocna?
Były
 Opinia

Praca dla zdesperowantch w ekstremalnych warunkach za ekstremalne wynagrodzenie

Pomocna?
Mateusz
 Opinia
@Były 21.01.2019 19:52

Chyba na produkcji. Bo na magazynach jest większa pensja za lżejsza robotę :D

Pomocna?
szczota
 Opinia
@Mateusz 06.02.2019 00:53

Za jaką robotę, raczej za spanie miedzy regałami i oglądanie filmów na nocy.

Pomocna?
Henia
 Opinia
@szczota 06.02.2019 04:59

Na niektórych zmianach chłopaki nie śpią..

Pomocna?
TakNie
Henia
 Opinia
@szczota 06.02.2019 04:59

Na niektórych zmianach chłopaki nie śpią..

Pomocna?
TakNie
maciek
 Opinia
@Henia 10.02.2019 23:27

Chyba na zmianie Jurka xd

Pomocna?
Maciejczyk
 Opinia
@maciek 12.02.2019 18:09

Oj Karol, Karol......

Pomocna?
Pan
 Opinia

I znowu brsk kasy

Pomocna?
pens
 Opinia
@Pan 08.02.2019 17:46

Nie ma na surowce to i nie ma na wypłaty

Pomocna?
Zmartwiona
 Opinia
@Pan 08.02.2019 17:46

Niedługo będzie definitywny brak pracy

Pomocna?
Zmartwiona
 Opinia
@Pan 08.02.2019 17:46

Niedługo będzie definitywny brak pracy

Pomocna?
wkurzony
 Opinia
@Pan 08.02.2019 17:46

Co to ma być, ludzie wysyłani są na urlopy a dwóch mistrzów na zmianie

Pomocna?
Zdesperowany
 Opinia

Nie ma no czekać trzeba szukać nowej roboty. Jak już się spóźniaja z wypłatą. Tylko sobie pewnie pensje wypłacił. Jak zwykle szary pracownik musi czekać na swoją dole

Pomocna?
Zosia
 Opinia
@Zdesperowany 08.02.2019 19:18

Przecież 10 jeszcze nie ma. To jakie spóźnienie. Mogli zrobić przelewy popołudniu w piątek, w soboty banki nie pracują to w poniedziałek kasa będzie. Są paski to kasa będzie.

Pomocna?
Żelek
 Opinia

Zmienić kadrę kierownicza i może jeszsze da się coś odratowac

Pomocna?
gumis
 Opinia
@Żelek 01.02.2019 12:56

Już się nie da nic uratować

Pomocna?
Programista Wyklęty
 Opinia
@gumis 01.02.2019 18:19

nie ma nadziei (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Mistrz
 Opinia

Ale dziadostwo się zrobiło

Pomocna?
glen
 Opinia
@Mistrz 29.01.2019 20:13

Dziadostwo to się zrobiło gdy przyszli nowi pseudo mistrzowie

Pomocna?
Bob
 Opinia
@glen 30.01.2019 00:01

I kierownik jak zaczął rządzić na produkcji

Pomocna?
Nowy
 Opinia
@Mistrz 29.01.2019 20:13

I napiszcie jeszcze że tęsknicie za pracownikami co odeszli - jak oni byli to trzymali wszystko i firma opływała w dostatek...buhahaha.

Pomocna?
Paweł
 Opinia
@Nowy 30.01.2019 08:33

Oczywiście że tęsknimy bo oni znali się na robocie

Pomocna?
:D
 Opinia

Uszczupla się wasz portfel, że baba z fsi waszymi myślami hehruje. No cóż postacy po to wyższa szkole zarządzania skończyła

Pomocna?
TakNie
Mistrz
 Opinia

A ja wolę czterobrygadowke bo i na tygodniu też dni wolne są potrzebne i niektórzy ludzie też wolą ale głośno tego nie powiedzą bo się wstydzą pozostałych pracowników. Obłuda nie zna granic

Pomocna?
Inga
 Opinia
@Mistrz 25.01.2019 11:54

To weź sobie urlop na żądanie jak ci jest potrzeby dzień wolny

Pomocna?
Zmartwiony
 Opinia
@Mistrz 25.01.2019 11:54

Czy global upada?

Pomocna?
Szef
 Opinia
@Zmartwiony 26.01.2019 15:11

nie upada. Ma się dobrze. Tylko pracownicy tego nie rozumieją i błędnie myślą, że jeżeli im jest źle, to firma od razu jest na skraju upadłości :)

Pomocna?
Programista wyklęty
 Opinia
@Szef 28.01.2019 06:41

co się dzieje na wykresie Globala hmmmmm? kupować w ciemno?

Pomocna?
TakNie
dowcipnis
 Opinia

to z czego sie dzisiaj posmiejemy ?

Pomocna?
Programista wyklęty
 Opinia
@dowcipnis 28.01.2019 21:20

W wagu nie lubią ambitnych kolesi, którzy się wykształcili lepiej od osób z prowincji i chcą zarabiać BUHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pomocna?
TakNie
Programista wyklęty
 Opinia
@Programista wyklęty 28.01.2019 21:32

słaby charakter mają siedzieli w domu i programowali na freelancerce, bo wkładają serce w to co robią, a w Radwagu programują na odczepnego powaliło tych freelancerów HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Witam czy może ktoś powiedzieć jak wyglada praca na stanowisku mikrobiologa? Jakie są godziny pracy i wynagrodzenie?

Pomocna?
TakNie
Była
 Opinia
@Zainteresowana 22.01.2019 09:51

Nie licz na duże pieniądze

Pomocna?
Magdalena
 Opinia
@Zainteresowana 22.01.2019 09:51

Czy masz już doświadczenie na podobnym stanowisku? Wysokość zarobków może zależeć właśnie od tego. Zawsze warto też negocjować stawkę. Informacje na temat godzin pracy powinny być zawarte w ogłoszeniu, możesz też skontaktować się z działem kadr firmy Global Cosmed Group. Czy już aplikowałaś? Jestem ciekawa, jak wygląda proces rekrutacji, mogłabyś go opisać?

Pomocna?
TakNie
LoL
 Opinia
@Magdalena 23.01.2019 12:55

W ofercie stanowiska podana jest pensja brutto od 2500 do 3000, czyli prawdopodobnie dostaniesz 2700 xd

Pomocna?
Niewolnik
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie. Chyba że ktoś lubi być wyzywanym od chołoty co nic nie robi a tak naprawdę to ma czasu iść do łazienki

Pomocna?
StaryPracownik
 Opinia
@Niewolnik 08.12.2018 15:10

Gościu nie pisz bzdur !!! Żaden przełożony w tej firmie nikogo nie wyzywa . Nie ma czasu iść do łazienki - nie osłabiaj mnie - to ciekawe , kto stoi na fajeczce albo pije kawkę . Ludzie ogarnijcie się !!! Nie potraficie odejść z godnością ? Może na produkcji z kasą szału nie ma po zmianie systemu premiowania ale atmosfera jest nader dobra . Popytajcie kolegów lub koleżanki z innych firm jak jest u nich , czy mają taki luzik ? Nie sądzę - przerzuciłem kilka firm w Radomiu i w Globalu atmosfera pracy jest najlepsza .

Pomocna?
Nowiutki
 Opinia
@StaryPracownik 08.12.2018 16:07

Słusznie piszesz...a krzyczą w necie tylko nieudacznicy życiowi co pili tą kawę i palili papieroski... Jak Wam tak źle, to czemu nie odejdziecie? Niektórzy ulegli grupowej głupocie i tyle, ale odejdą, przyjdą nowi, którzy chcą pracować i będzie lepiej.

Pomocna?
Żal
 Opinia
@StaryPracownik 08.12.2018 16:07

Stary pracownik widać że nie pracujesz na produkcji skoro tak twierdzisz. O jakiej kawce ty mówisz, chyba że na zasłużonej przerwie która się ustawowo należy i o jakiej fajeczce mówisz skoro jedyne miejsce w którym wolno było palić zlikwidowali a właściwie zakazali tam palić. Admosfety między pracownikami nie ma i nie będzie skoro tak rażąco pensje się różnią. Do pracy to każdy jest równy ale do pensji to już nie. Żenada. Dobrze to już tu było a teraz to jak komuś nie pasuje to niech odejdzie a jak nie to niech zacisnie zęby i zap...

Pomocna?
Stary pracownik
 Opinia
@Nowiutki 10.12.2018 09:14

Ten wpis jest zamieszczony przez kogoś kto nie zna realiów pracy w tej Firmie. Ja znam ją od podstaw po przepracowaniu ponad 20 lat. Było dobrze a nawet mogę powiedzieć, że bardzo dobrze. Dobra atmosfera, dobra płaca mobilizowala do uczciwej wytężonej pracy. Firma przez lata rosła w siłę, inwestowala w nowe maszyny i nowe linie produkcji. Do czasu, gdy do steru tego "statku" dorwali się ludzie,ktorzy o zarządzaniu nie mają zielonego pojęcia. Wypraszam sobie nazywanie mnie nieudacznikiem, mam swoją godność i nie mogę się zgodzić na obniżanie pensji do poziomu nowozatrudnianych. O jakiej kawce i fajeczce piszesz? Chyba jesteś z kosmosu.... Albo kiero, który postanowił pokazać że jest najważniejszy. Lepiej wypłacić duże kwoty odpraw niż porozmawiać z ludźmi. Ciekawe tylko czy Prezes zapoznał się z odpływem sporej kasy na odprawy i czy kierownik tak bez bólu wydałby tyle gotówki gdyby była to jego Firma? Powtarzam nie jestem nieudacznikiem i nie wrozbista... Ale wiem! Rejs tego statku zakończy się tak jak Titanika, szkoda tylko pasażerów.

Pomocna?
Stary pracownik
 Opinia
@Stary pracownik 16.01.2019 18:25

Ten wpis jest odpowiedzią nowitkiemu

Pomocna?
TakNie
Ha
 Opinia
@Stary pracownik 16.01.2019 18:38

Kierownik zamiast porozmawiać z ludźmi wolał narazić firmę na wydatek ok 200 tysięcy złotych na odprawy.

Pomocna?
Jacobs
 Opinia
@StaryPracownik 08.12.2018 16:07

Na fajeczkę i kawę w tej firmie to mają tylko pseudo mistrzowie. A i jeszcze niektórzy nowo zatrudnieni mają czas na papieroska bo ich nie obchodzi co się dzieje przy maszynie.

Pomocna?
TakNie
Janek
 Opinia
@Jacobs 16.01.2019 19:53

Grzegorz nie podniecaj sie, prognozy sa dobre.

Pomocna?
Zbycho
 Opinia
@Janek 16.01.2019 19:56

Grzesiek zapal sobie, wypij kawkę xd

Pomocna?
szaaas
 Opinia

jest juz czterobrygadowka ?

Pomocna?
Stary
 Opinia
@szaaas 26.12.2018 17:49

Od lutego będzie

Pomocna?
nowy
 Opinia
@Stary 26.12.2018 18:34

a to jest 4 mistrzow juz ?

Pomocna?
Stary
 Opinia
@nowy 27.12.2018 00:19

jest

Pomocna?
zenon
 Opinia
@Stary 27.12.2018 09:52

4 mistrzow a cala robote i tak robi kierownik.

Pomocna?
zenka
 Opinia
@zenon 27.12.2018 14:01

Ale mistrz ci powie na którą maszynę masz iść xd

Pomocna?
Bob
 Opinia
@zenon 27.12.2018 14:01

Kierownik to się nie nadaje nawet do pchania karuzeli

Pomocna?
Git człowiek
 Opinia
@Bob 27.12.2018 18:58

Tam są same szefy...

Pomocna?
szok
 Opinia
@Git człowiek 28.12.2018 08:27

dlaczego ? przeciez on sam rozpisuje wszystko co ma firma robic

Pomocna?
Wkurz
 Opinia
@szok 28.12.2018 22:45

A planista i pan koordynator to co robią, biorą wypłatę za nic?

Pomocna?
zbyniu
 Opinia
@Wkurz 29.12.2018 09:08

kto jest kordynatorem i planista teraz

Pomocna?
TakNie
grzesiu
 Opinia
@zbyniu 30.12.2018 02:55

a to w ogole sa w firmie tacy ? pewnie nie lubi wychodzic z pokoju

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@zenon 27.12.2018 14:01

Co robi kierownik, przyjdzie posiedzi w akwarium i to jest jego cała robota ha

Pomocna?
New
 Opinia
@Pracownik 03.01.2019 11:11

Powie kilka dowcipów do mistrzów i to cała jego robota

Pomocna?
johny
 Opinia
@New 03.01.2019 14:01

a co na to zbynio

Pomocna?
TakNie
Sebastian
 Opinia
@johny 03.01.2019 21:30

Czy w związku z planami powstania od lutego czterobrygadówki firma Global Cosmed Group będzie prowadzić nabór na nowych pracowników? Możecie napisać również, czy wraz z nowym rokiem nastąpiły jakieś zmiany w warunkach zatrudnienia? Proszę o rzetelne informacje na ten temat.

Pomocna?
TakNie
czarodziej
 Opinia
@Sebastian 04.01.2019 09:55

jak beda ogloszenia to znaczy ze beda szukac. kto to wie. dopoki nie ma oficjalnej informacji o rekrutacji to nie wiadomo. ale wrozac z fusow mozna wnioskwoac ze pare osob sie przyda dodatkowo

Pomocna?
Młody
 Opinia
@Sebastian 04.01.2019 09:55

Warunki pracy i płacy się zmieniły ale na niekorzyść pracowników. Odeszło sporo starych pracowników co pracowali tu po kilkanaście lat bo za najniższą krajowa po tylu latach pracy w tym zakładzie to wstyd pracować.

Pomocna?
Jacek
 Opinia
@Młody 05.01.2019 12:44

Co to jest 4 brygadówka?

Pomocna?
Sebastian
 Opinia
@Młody 05.01.2019 12:44

Mógłbyś napisać konkretnie, jakie warunki uległy zmianie? Czy chodziło Ci bardziej o system pracy, czy może o to, że pracodawca obniżył wynagrodzenia na niektórych stanowiskach? Chciałbym, abyś sprecyzował przedstawioną informację, ponieważ chciałbym dobrze zrozumieć Twój komentarz.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Jacek 10.01.2019 20:51

Praca w niedzielę i święta za normalną stawkę to jest czterobrygadowka

Pomocna?
Morda
 Opinia

Pracowałem w firmie i jeszcze e było tak źle. Praca dobra, choć atmosfera o wiele gorsza niż kilka lat temu, zanim zaczęły się "oszczędności" z powodu nieudanych inwestycji lub błędnych decyzji zarządu(długo by pisać). Spora część załogi po "zmianach ustrojowych" powiedziała dość, a następców nie tak łatwo znaleźć jesli nie ma się nic ciekawgo do zaoferowania. Podsumowując: polecam pracę, ale tylko zdesperowanym.

Pomocna?
Nowy
 Opinia

A mnie tu sie podoba... Widocznie nie pracowaliście nigdzie indziej, bo nie wiecie jak jest naprawdę. Z drugiej strony to jak tak tu marudzicie, że źle to czemu tu jeszcze pracujecie?

Pomocna?
Przemęcze się
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie.za ciężka praca za najniższą krajowa.

Pomocna?
Czterobrygadowka
 Opinia

Po co płacić ludziom za pracę w sobotę jak można zrobić czterobrygadowke i wtedy będziemy pracować i w niedziele

Pomocna?
CotozaJazda
 Opinia

Dziś 10 a hajsu za grudzień nie ma.

Pomocna?
P
 Opinia

Macie wypłatę?

Pomocna?
Murzynek
 Opinia
@P 10.01.2019 16:07

Chyba nikt nie ma. Pewnie wszystko poszło na odprawy, a murzynki mogą poczekać.

Pomocna?
Stary
 Opinia
@Murzynek 10.01.2019 16:14

Dzięki za odprawy panie kierowniku xd

Pomocna?
Wkurzony
 Opinia

Ludzie nie dajcie się nabrać na pracę tu bo szkoda paliwa, na OLX obiecują od 2100 do 3500 a na miejscu 1800 brutto na cały etat na trzy zmiany. Rzekomo mają premia nadrobić

Pomocna?
Również wkurzony
 Opinia
@Wkurzony 07.01.2019 10:44

Potwierdzam 1800 brutto a są tacy co pracują za 1500 brutto tak mają na umowie na cały etat nie będę się zniżal do takiego stopnia jak się chce pracować to praca jest w Radomiu za godne wynagrodzenia

Pomocna?
kasa
 Opinia
@Również wkurzony 07.01.2019 11:09

na kasie w sklepie osiedlowym daja 2300 NETTO :D

Pomocna?
swinty mikolajov
 Opinia

jak tam premie na swieta ?

Pomocna?
Młody
 Opinia
@swinty mikolajov 28.12.2018 18:56

Ni ma i nie będzie premi.

Pomocna?
Nowy zawiedziony
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie. Mega złe relacje między wszystkimi a nowi pracownicy są najgorzej traktowani i do najgorszych prac. Jeszsze żeby dobrze płacili a tu 1800 brutto a w najlepszym wypadku 2100 brutto i obiecują premie której i tak się nigdy nie zobaczy. Mistrzowie niemili i w ogóle nie pomocni a kierownika nic nie obchodzi co się w firmie dzieje nie mówiąc już o dyrektorze którego niektórzy nigdy nie widzieli na oczy. Jak prezesi nie przejrzą na oczy i nie zmienią kadry kierowniczej to nie wróżę tej firmie nic dobrego.

Pomocna?
new
 Opinia
@Nowy zawiedziony 02.01.2019 12:22

Tu już jest za późno na zmianę kadry kierowniczej

Pomocna?
nowy
 Opinia
@new 02.01.2019 13:25

przyklad idzie z gory..czyli od prezesow. . .

Pomocna?
zenon
 Opinia

jestem miszczem.

Pomocna?
super handlowiec
 Opinia

nowy dyrektor fajny jest ? jakies nowe rzeczy sie pojawily ? ile osob odejdzie z pracy ?

Pomocna?
Dyro
 Opinia
@super handlowiec 25.12.2018 17:36

Fajny jest bo w ogóle go nie ma xd.

Pomocna?
Odchodzę
 Opinia

Za taką harówke jak tu jest to powinno co najmniej być 3000 a nie najniższa krajowa na trzy zmiany

Pomocna?
nigdy
 Opinia
@Odchodzę 18.12.2018 05:57

3 tys za zakrecanie korka , latanie ze (usunięte przez administratora) i ukladanie kartonow ? dobre zarty

Pomocna?
Magi

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Odchodzę 18.12.2018 05:57

Jak miała na imie wcześniejsza Pani dyrektor z przed paru lat?

Pomocna?
Programista Wyklęty
 Opinia
@nigdy 18.12.2018 16:50

oprócz tego co się wykonuje liczy się gęstość pracy, bo przecież mozna robić pracę wolniej lub szybciej... w kapilizmie liczy się wartość pracy Czyli jeśli ktoś w czasie 160 godzin w miesiący generuje zysk na poziomie 10.000 powinien zarabiać więcej niż ktoś kto generuje zysk 8.000 zł Proste i logiczne. Tempo pracy można teoretycznie dostosować do wysokości wynagrodzenia

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@nigdy 18.12.2018 16:50

Tylko ciekawe dlaczego kręgosłupy nam wysiadaja. Nie za takie pieniądze to jest harówka

Pomocna?
Odchodzę
 Opinia
@nigdy 18.12.2018 16:50

A od czego kręgosłupy nam wysiadły? Ile tu trzeba się nadzwigac. Zastanów się co ty mówisz.

Pomocna?
Magi
 Opinia

Jak miała na imie wcześniejsza Pani dyrektor z przed paru lat?

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Magi 18.12.2018 19:16

Ewa

Pomocna?
U
 Opinia
@Ja 19.12.2018 19:29

Ula

Pomocna?
TakNie
pracus
 Opinia
@U 20.12.2018 12:13

buhahahaha

Pomocna?
TakNie
Pracus
 Opinia

Śmieszna praca śmieszny pseudomistrz

Pomocna?
smutny
 Opinia

jak tam sie ma nowy dyrektor w firmie ? jaki jest

Pomocna?
Kevin
 Opinia
@smutny 14.12.2018 19:56

Człowiek widmo

Pomocna?
Smutny pracownik
 Opinia
@smutny 14.12.2018 19:56

I dyro i kiero mają już(usunięte przez administratora) najważniejsze żeby im się kasa zgadzała na ich kontach co miesiąc. A my mamy zasuwać za najniższą krajową

Pomocna?
B
 Opinia
@Smutny pracownik 15.12.2018 08:55

I własnie po to były te nowe aneksy, żeby robić tylko za podstawę

Pomocna?

Zostaw opinię o Global Cosmed Group - Radom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Cosmed Group

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.