EGB Investments S.A.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 252 ocen.

Opinie o EGB Investments S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments S.A.

Dobrze, że dawno stąd ucieklam

https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/getback-historia-upadku-spolki-windykacyjnej/139tt1k?utm_source=onet40&utm_medium=referral&utm_campaign=share_from_detail

www

Będzie mi Was brakowało: tych telefonów z żądaniem spłaty nieistniejącego długu,tych wizyt niedouczonych pracowników terenowych. Ale mam nadzieję że teraz poszukacie sobie pracy w uczciwszej firmie i będziecie pracować dla naszego kochanego Pisowskiego państwa

www

No to szanowni państwo pakujecie się bo firma padła

hahaha
@www 19.04.2018 08:17

niech kazdy martwi się o siebie-dziękuję za troskę

wasz wielbiciel

Jeszcze nie tak dawno wasza kochana firma i jej pracownicy odgrażali mi się sprawami w sądzie w teraz do roboty do biedrony pójdziecie i będziecie mi usługiwać cwaniaczki

wasz wielbiciel
@Biedronka 18.04.2018 20:41

to wasza firma uważa ze jestem waszym klientem a co tyczy sie pracy to pracuje i nie zamierzam wam oddawać z mojej kasy ani grosza na wasz wyimaginowany dług

www

Ale się cieszę że plajtujecie

Załamana

Powiedzcie co z nami będzie!!!! Ja mam dzieci na utrzymaniu!!! Długo tak nie wytrzymam!!!

www
@Załamana 28.02.2018 17:49

a nie pomyślałeś ze ci co ich ściga twoja firma za wymyślone długi też mają dzieci i co cwaniaczki głupio teraz

anonymous

A cóż to za opinie na bankier.pl ??? A miało być tak pięknie...

anonymous
@Abc 16.04.2018 19:49

Miało byc pieknie po przejeciu przez GB, a czytales onet? Bankier?

jedyna

co taka cisza?wszyscy zadowoleni po wypłatach i już nikt nie narzeka?wszystko się unormowało?ja mam inne odczucia ,ale widać zostałam sama

C@C
@Cc 13.04.2018 05:31

Że co? Rekrutacja na niby? Nie wierzę!

exexex

Ja się cieszę, że odeszłam z tego bałaganu. Lepszej decyzji nie mogłam podjąć. Takiego syfu nigdzie nie widziałam. Pracodawcy powinni się zastanowić, bo skoro wszyscy odchodzą, to chyba musi być coś nie tak. Wstyd :D Pozdrawiam z normalnej pracy :****

exexexexexe
@@xxx 05.04.2018 17:39

na firme owszem najezdzam, ale na ludzi którzy zostali nie, wspolczuje im tylko, bo firme pewnie i tak zamkna :)

wściekły

a Dawid nadal siedzi tylko przy komputerze i udaje, że coś robi? wiadomości na Onecie zna już pewnie na pamięć, bo nic innego przecież nie robi

Doświadczony
@Xyz 01.04.2018 14:10

Uśmiech jest ładny, ale prawie zawsze sztuczny i nieszczery, właśnie po to byś myślał, że zmiana jest na lepsze. Uważaj!

Nerwus

Czy ktoś dostał gołą pensję?czy jestem jedyna i wsciekla. Święta miałam nerwowe.

niezadowoly

Tak to jest jak Wrocław przyjeżdża do nas tylko po to żeby się dobrze wybawić na delegacjach, a my dostajemy taką a nie inną laurkę...

Nickinick
@niezadowoly 28.03.2018 20:37

Był Wrocław teraz ? Kurde musiałam przysnąć przy tych pomyłkach i pocztach, że nawet nie zauważyłam. ;)

Wielkanoc

jajko od prezesa było a pensje będą?

optymista
@Wielkanoc 29.03.2018 18:40

Przecież zawsze pensje były ,to skąd takie obawy?No i są-każdemu według zasług.

Joe

https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=GETBACK Polecam lekturę.

Zirytowana

Przyjechał i zdyscyplinował Bydgoszcz, bo ludzie gadają na lewo i prawo, że nie ma po co się starać. Przecież i tak wszystkich spuszczą tylko nie wiadomo kiedy...

Qwerty
@huhuha 28.03.2018 11:20

To nie inwestycja!!!! To sposób na wybijanie konkurencji. Jeszcze kilku Was tam zostało, szkoda że nie wiadomo jak długo...

prezes

Kogo jeszcze zwolnili, a kto odszedł, bo nie jestem na bieżąco??

anonymous

Szef BW przyjechal i co ? Premie rozdzielil?

Tyja
@Lalala 27.03.2018 18:17

Ludzie!!! Co Wy tam jeszcze robicie????

Naucz się.

Heeeej panie "lider" za sztuczną motywację, "mądre" słowa i okłamywanie ludzi nie płacą, nie wysilaj się... Zabawa w "windykację trwa", może dinozaur zrobi rewolucję. Liczmy na to ?

Gb

Zapraszamy na : https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,798659 "Razem wygramy z każdym ... " ;)

Enter

"Mamy super sprawy to będą super premie" Obiecanki się skończyły,czas uciekać.

Franek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

***
@Franek 17.03.2018 16:39

przecież wiesz co się dzieje,nie pytasz poważnie tylko podpuszczasz,a dokłdniej nie wiesz na jakim prtalu szuka sie pracy?że szukasz niby tutaj ???

Twardzioch

Firma nie potrzebuje pracowników. Pracownicy są.

hoho

jak tam rozliczenia realizacji?śmiech!czy płacz?jestem załamana

PS
@hoho 13.03.2018 22:07

Źle.Dolaczam do grupy odchodzacej

anonymous

Czy to prawda ze koniec firmy to 31 Marzec?

anonymous
@jeszcze obecny 11.03.2018 18:46

Są osoby, ktorym się nie zgadza na koncie...

Twardzioch

Tak działa korporacja. Przestawcie umysły. Inaczej nie będzie. Przestańcie narzekać albo odchodźcie.

men

Ile aktualnie osób pracuje na cc ?

anonymous
@men 10.03.2018 20:22

????? "super pytanie" = super kreatywność...

Jestem zwycięzcą

Wrocław przyjechał i co ? Cos sie wyjasnilo?-mam wrażenie ze nic sie nie zmieniło...jedna wielka niewiadoma...

Jeszcze obecny.
@Jestem zwycięzcą 06.03.2018 20:26

Wrocław przyjechal ale w CC się boi pojawić.

Pracowity...

Dokładnie musimy walczyć o swoje. Zebrać się i walczyć by wprost otrzymać informację co dalej... a jeśli planów nie będzie odchodźmy gdzie się da... bo szkoda życia! Zbyt długo ciągnie się ta niewiadoma! Każdy szanujący się pracodawca nie przeciąga w ten sposób swoich ludzi. Żądajmy konkretów! Każdy chce pracować, każdy ma rodziny i zobowiązania! Pracujmy ale i szanujmy się!

załamana
@Pracowity... 03.03.2018 20:55

dokładnie,wymuśmy jutro spotkanie o 14.00 na sali,niech ktoś w końcu uchyli rabka tajemnicy w jakiej nas trzymaja od miesięcy.Od marca miało byc lepiej a tu czytam w puls biznesie ze szukaja inwestora strategicznego do pomocy,to gdzie mowa o nowych portfelach?nowy inwestor to nowe zasady i tak w koło.

Ja i Moje

Grochu i tak nie rozumie co sie dzieje, żyje w tym swoim swiecie i pracuje na 200% normy jakby mialo to jeszcze znaczenie...kiedyś na bw wisiała taka żółta koszulka lidera, pewnie chciałaby ją ubrać"ja, ja, ja"

Pracujący...

Zirytowana... Rozgoryczona... Trochę się w główce przewróciło!!! Pijesz kawki darmowe i jesz kanapeczki za free! Za mało? Jeśli umiesz tylko stękać , noskiem kręcić to odejdź i przestań ciągle narzekać. Lepiej mieć już nie będziesz miała... Czasem trzeba troszkę popracować.

Dlugoletnia
@Jeszcze obecny 27.02.2018 10:57

Ja też nie widzę żadnych premii. Sama podstawa i sprawdzanie wszystkiego, a w bajki koordynatora nikt też nie wierzy, chyba że on sam bo niczego innego raczej nie wie. Szkoda mi EGB. Pracowałam tam długo i może coś było nie tak, ale było fajnie.

Zostaw opinię o EGB Investments S.A. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGB Investments S.A.