cala prawda o gemusse garten 19.10.2012 18:08
bylam tam prze miesiac,bo jakos nam tylko na tyle czasu przyslali papiery. co tam sie dzieje??tego nie da sie opisac. w tym roku nie pojechalam juz,prze pierwszy tydz pobytu tam plakalam jak male dziecko,praca nie byls ciezka. ale brygadzisci???[usunięte przez moderatora] od mulow jebanych nas wyzywali, kiedys gdy poszlismy na pole byla ladna pogoda. ubralismy sie tylko w bluzy po godz czasu tak zaczal deszcz padac ze to masakra,wszyscy byli mokrzy. brygadzistow bylo dwoch, jeden zaczal zaslaniac plandeka dach zeby na nas nie padalo a drugi powiedzial tak (nie zapomne tych slow do konca zycia,,gdzie zaslaniasz??moze im rozumu do lba naleje\\\\\\\" robota nie jest ciezka,naprawde ale tam czlowiek sie wykancza psychicznie. ludzie sprobujcie moze gdzie indziej znalesc prace np. taki mahlmann gemussebau. podobna praca ale tam maja szacunek do czlowieka. a co do warunkow w garten gresse zal.pl lazienki jedna na caly korytarz rumuni i polacy korzystaja z jednych prysznicy, kible czesto zasrane, a co najlepsze szambo goruje i na srodku podlogi jest ogromna kalen. tak tak to szambo kytore wyplynelo ta kratka. w pokojach po 8osob. nie no musialabym pisac w nieskonczonosc. takze blagam was nie jedzcie tam, mam 20lat ale nie zapomne niegy tego co tam sie dzieje a jezeli czyta to ktorys brygadzista z garten gresse przykladowo podaje najgorszych dwoch [usunięte przez moderatora] (usunięte przez administratora) one oszolomy!!! jam mowilam wczesniej a firma to smrod,, brod i ubustwo a i jeszcze [usunięte przez moderatora]o jakich malo!! firma od siedmiu bolesci... ludzie zaaaaallllllllllllllll!!!!! zapomnijcie ze cokolwiek takiego istnieje... walcie to, tych [usunięte przez moderatora]