3.4/5

• Łąka
  • Poręba
  • Studzienice
Puławy - P.P.H.U. TRANS KRUSZ S.C
Zbytkowo - Trans-Krusz Sp.j.

3. Opinie o pracodawcach Pszczyna
  5. Opinie o Trans-Krusz

Opinie o Trans-Krusz Pszczyna

Nie przegap nowości o Trans-Krusz!

02.04.2020 14:14

Dzień dobry W nawiązaniu do poruszonego wątku - firma zatrudnia blisko 100 pracowników w większości są to kierowcy samochodów ciężarowych. Każdego dnia zgłaszane są problemy zarówno te drobne jak i te większe. Na każdy z nich reagujemy i w miarę możliwości rozwiązujemy problemy. Niestety nie wszystkie jesteśmy w stanie rozwiązać od ręki. W firmie funkcjonuje skrzynka w której każdy pracownik może pozostawić list z uwagami lub pomysłami na rozwój firmy. Kilka razy w roku odbywają się spotkania pracowników na których przekazywane są bieżące sprawy związane z funkcjonowaniem firmy oraz dyskutowane są powstałe problemy. Dyrektor Transportu jak i Kierownicy Działów otwarci są na indywidualne rozmowy i takie są niejednokrotnie przeprowadzane. Należy przy tym pamiętać, że firma Trans – Krusz pracuje zgodnie z obowiązującymi przepisami i nie wszystkie sprawy zgłaszane przez pracowników mogą być rozwiązane. Jak widać w zamieszczonym wątku obecnie firma padła ofiarą hejtu osób które za wszelka cenę chcą zaszkodzić dobremu wizerunkowi firmy i tym samym nie należy sugerować się zamieszczonymi wpisami. Po zakończonym okresie epidemii COVID 19 zapraszamy do siedziby firmy celem omówienia warunków pracy.
    Stach

24.02.2020 08:32

Robota jak wszędzie w tej branży, jeździć trzeba ale kasa jest OK!
    Eryk

22.02.2020 20:28

Narzekają A jeżdżą bo firma płaci co trzeba i kiedy trzeba...

TymON

01.04.2026 09:13

Dzień dobry czy na chwilę obecną jest szansa podjąć pracę bez doświadczenia?

01.04.2026 09:15

Dzień dobry proszę o kontakt bezpośredni z działem kadr pod numerem telefonu 32 212 85 23.

HR

22.07.2025 09:38

Szanowny Panie Karolu, z przykrością zapoznaliśmy się z zamieszczonym wpisem, który zawiera nieprawdziwe i krzywdzące zarzuty wobec naszej firmy oraz jej pracowników. Stanowczo sprzeciwiamy się wszelkim sugestiom dotyczącym rzekomej dyskryminacji, łamania prawa czy braku kompetencji zespołu rekrutacyjnego. Są to bezpodstawne oskarżenia, które godzą w dobre imię firmy oraz osób zaangażowanych w procesy rekrutacyjne. Każdy kandydat jest traktowany z należnym szacunkiem, a wszystkie rozmowy prowadzone są zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa pracy. Nasze procesy rekrutacyjne są przejrzyste, a decyzje podejmowane w oparciu o faktyczne kwalifikacje kandydatów – nie uprzedzenia. Wpis nosi znamiona celowej próby zdyskredytowania firmy oraz konkretnych osób. Zawiera personalne i obraźliwe uwagi, które wykraczają poza granice dopuszczalnej krytyki i są przejawem frustracji po negatywnym wyniku rekrutacji. Informujemy, że jeśli podobne treści będą się powtarzać lub szkodzić reputacji firmy, zastrzegamy sobie prawo do podjęcia kroków prawnych w obronie dobrego imienia. Zachęcamy wszystkich kandydatów do rzetelnego i uczciwego podejścia do rekrutacji oraz do konstruktywnej komunikacji – nieanonimowych, szkalujących wpisów. Z wyrazami szacunku Specjalista ds. HR

Narwany

31.05.2024 14:54

Interesuje mnie praca w firmie. Czy jest opcja jeździć trasy tylko na Włochy i spowrotem? Dostałem informację, że firma jest rzetelna. Jakie systemy oferuje firma?
    Adamczyk

23.03.2023 16:56

Czy planowane są przyjęcia na stanowisko operator koparki?

24.03.2023 15:00

Nie mamy koparek na wyposażeniu naszej floty. Szczegółowe informacje o naszej flocie znajdzie Pan na stronie firmowej TRANS-KRUSZ, ul. Rybnicka 6, 43-200 Pszczyna lub pod numerami kontaktowymi : 32 212 8523 oraz 603 362 720
    Dominika

04.02.2023 17:23

Hej, widziałam ich nową ofertę pracy na Kierowce kat. C+E. Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby wypowiedzieć się jak w rzeczywistości wygląda tryb pracy, jak długie są wyjazdy i jaka jest ich częstotliwość? No i jaką dają podstawę i umowę, bo nie piszą nic czy to zlecenie czy uop..
    driver

08.02.2023 07:36

Wystarczy zadzwonić pod podany numer jaki zamieścili w ogłoszeniu, nie jest to skomplikowane ;)
    Mariusz

05.03.2023 19:14

Jakiś czas temu proponowali na miesiąc umowę zlecenie. Czyli bardzo słabo. ;) Jak jest teraz? Nie mam pojęcia. Zadzwoń to się dowiesz

13.02.2023 13:04

Czy Trans-Krusz zatrudnia studentów?
    Tran-Krusz

13.02.2023 13:44

Jeżeli tylko osoba posiada stosowne kwalifikacje do prowadzenia samochodu ciężarowego C+E to nie widzimy żadnych przeciwskazań. W kwestii pracowników biurowych to firma także zatrudnia studentów.

14.04.2022 11:02

Czy jest możliwość pracy w Trans-Krusz na część etatu?

14.04.2022 13:37

Dzień dobry, oczywiście jest taka możliwość i zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą pod numerem tel. 32 212 8523, 603 362 720 lub e-mail: [email protected] Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą.

12.02.2022 17:59

Orientuje się ktoś z kolegów czy jest możliwość pracy w tej firmie na krajowce żeby chociaż co drugi dzień zaglądnąc do domu czy tylko tydzień w budzie ?

22.09.2021 11:06

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Trans-Krusz? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

05.10.2021 09:59

Dzień dobry, informujemy o możliwości bezpośredniego kontaktu z firmą pod numerem tel. 32 212 8523 lub e-mail: [email protected] Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą.

13.06.2021 10:41

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Trans-Krusz?

16.06.2021 11:15

14.05.2021 12:15

Dzień dobry, informujemy, że na ten moment nie zatrudniamy kierowców bez doświadczenia z kat. C+E. Informujemy o możliwości bezpośredniego kontaktu z firmą pod numerem tel. 32 212 8523 lub e-mail: [email protected] Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą.
    Zainteresowany

13.05.2021 14:18

Witam. Jak wyglada proces rekrutacji aktualnie? Czy firma zatrudnia osoby bez doswiadczenia na C+E?

14.05.2021 12:13

Ktoś

05.12.2020 20:32

Nie polecam tej firmy chyba ze ktos ma mocne nerwy. Umawiasz sie na wyjazd tygodniowy lub dwu a spedytorzy jak i dyrektor transportu probuja cie przeciagnac na jeszcze jeden tydzien wysylajac zlecenie.Zjazdy sa do Brna,Ostrawy na parkingi potem jedziesz VW Caddy czekajac czasami kilkanascie godzin na kierowce ktory ostatni zjezdza,o naprawy samochodow trzeba sie prosic na prozno bo mechanicy sie nie wyrabiaja.Pramia za paliwo o ktorej mozesz zapomniec poniewaz normy sa specjalnie zawyzone abys jej nie wykonal a potem sa wiadomosci od dyrektora czemu auta tak duzo pala. (usunięte przez administratora)
    Patryk

10.10.2020 20:43

Czy firma szuka na chwile obecną asystenta spedytora do przyuczenia?
    [email protected]

19.07.2020 23:02

Witam czy jest mozliwosc pracy dodatkowej ? Od pon do pt pracuje po około 8 godz weekendy wolne . Dziekuje czekam na kazdą odpowiedż.

20.07.2020 10:58

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i jednocześnie prosimy o bezpośredni ( telefoniczny) kontakt z firmą.

12.06.2020 17:51

Hey wszystkim . Muszę powiedzieć że firma zachowała się normalnie gdy złożyłem wypowiedzenie , kase dawali na czas. Tutaj firma sie normalnie zachowała!
    Sylwester

08.05.2020 12:08

Czy jest czas na prace tej chwili na miedzynarodwce

08.05.2020 12:09

Niestety obecnie mamy pełną obsadę.
    Sylwester

08.05.2020 12:04

Czy jest szansa na zatrudnienia kierowcy transporcie międzynarodowym posiadam 3 letnie doświadczenie na uni europejskiej?

08.05.2020 12:07

Dzień dobry Proszę przesłać CV na adres [email protected].
    Paweł

16.04.2020 21:45

Czy firma przyjmuje do przyuczenia?

17.04.2020 10:05

Dzień dobry W chwili obecnej firma nie przyjmuje kierowców bez doświadczenia.

23.03.2020 07:58

Witam mam pytanie do kierowców ile zarobie na miedzynarodowce A ile na krajowce bo zastanawiam się nad praca. Dziękuję za informacje.pozdrawiam
    Były niewolnik

24.03.2020 08:49

Kierowcy którzy znają swoją wartość już tam nie pracują i nie będą pracować.
    Były niewolnik

24.03.2020 08:51

Zostali kierowcy którzy nie mają pojęcia jak wygląda firma transportowa i kierowcy którzy nie patrzą na kasę i robotę ważne że nowa scania,tym narazie jeszcze wabią bo napewno nie zarobkiem i robotą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trans-Krusz?

Kontakt - Trans-Krusz

Rybnicka 6 43-200 Pszczyna

Branża główna: Księgowość i podatki

18.03.2020 10:54

Były

19.03.2020 15:29

Człowieku, naucz się najpierw pisać, bo czytać się tych błędów nie da.
    Były Beduin

17.03.2020 10:26

(usunięte przez administratora)Kilka kontroli PIP było i jednak znaleźli trochę uchybień. Np. kilometrówka jest nielegalna i brak wypłacanej podstawy i zabierane obciążenia za szkody w sprzęcie. Jako firma nie macie nic ciekawego do zaoferowania, wręcz przeciwnie. Oby takich jak najmniej.

13.03.2020 15:56

Rycho1

13.03.2020 22:50

Aż tak tragicznie???

05.03.2020 10:43

Gościu co napisał ze pracowałem w Global , prawda pracowałem też płacił za KM i co ?? była sprawa w Sądzie w Krakowie i przegrał nawet się nie odwołał, a ze było nagranie ze będzie płacił za KM i tylko dla Sadu ta wiadomość mi nie groziło więc Firma Trans Krusz te będzie miała sprawę za jazde za KM itd. SPrawa już trafiła do PIP a potem do Sądu pracy
    Prokurator

05.03.2020 20:31

Chyba nie masz się czym chwalić!!!!!

06.03.2020 10:56

Następny kozak to tylko Nick daje ,.leszcze
    Rycho1

02.03.2020 10:55

Powiedzcie jak wygląda w firmie robota na międzynarodówce? Jakie ładunki się wozi i po jakich krajach. Jak z wynagrodzeniem. Liczę na konkretne odpowiedzi, dziękuje.

05.03.2020 10:40

były niewolnik ci napisał jak jest płacone i to wszystko prawda. Szefa nigdy nie zobaczysz, wszystko załatwiasz przed Niby Dyrektora , Zjazd niema na baze tylko zostawiasz auto na parkingach.
    Rycho2

05.03.2020 19:28

Popieram "Byłego" - idź do biura i rozmawiaj o konkretach tutaj niczego się nie dowiesz... to strona dla narzekaczy!
    Sędzia

05.03.2020 15:06

Mistrzowi bańki robić się nie chce kilometrów leci w ciągu dnia w ch*ja robi bańka co umie najlepiej Nudzi mu się i lata po sądach

05.03.2020 17:01

Nawet jaj nie masz żeby napisać swoje dane , jesteś pałą jak wszyscy w tej firmie
    Nowy

26.02.2020 11:23

Na kraju jest kapuś ,za lepszą robote donosi na kolegów. Kłapouchy.
    Neutralny

26.02.2020 23:00

Jak się siedzi na goworku i samemu sobie odpowiada na komentarze, co widać chociażby po czasie dodawania komentarzy, składni i stylistyce pisanego tekstu, to się nie ma czasu na robotę, tylko (usunięte przez administratora)o Chopinie i znajdowaniu 30381910 powodów, dla których jeden zgarnął dobrą wypłatę, a drugi ochłapy. Mniej gadania, chlania i wybujałej wyobraźni, więcej roboty proszę Pana.
    Stary

27.02.2020 15:16

U nas każda robota jest "lepsza" Neutralny ma rację...
    Nowy

26.02.2020 15:19

Ta świnia o której piszecie ma uchola w sród kierowców na kraju. Kłapouchy

18.02.2020 15:34

Szofer

22.02.2020 20:31

A ja myślałem że to Twoj nick....
    Kolo

23.02.2020 20:45

Jak nie masz pomysłu na swój nick to pisz - "mistrz bańki"

11.02.2020 17:56

13.02.2020 17:27

Co to?! Dyrektor nie odebrał telefonu po godzinach pracy że taki odwrót Czy premi nie było za poniższy komentarz?
    stary

13.02.2020 21:54

Człowieku! Co nagrałeś? Czy dla sądu będzie to dowód? Nagrany gość zrobi Ci koło ...
    Kolo

13.02.2020 21:42

Cześć! Czytam i nie rozumiem... Wolak - raz piszesz tak a raz tak - zdecyduj się! Kiedyś Wolak jeździł w Globalu - mówili o nim - "mistrz bańki"...
    Szukam pracy

22.01.2020 15:29

Hey Chce się zatrudnić w firmie z Pszczyny co możecie o niej powiedzieć szczerze ? Dziękuję

08.02.2020 00:15

Uwaga w firmie jest świnia z biura (były kierowca) który nagrywa rozmowy z kierowcami i kapuje wyżej!!!

17.12.2019 20:21

Tak czytam te opinie i się zastanawiam czy napisać coś czy nie Ale powiem szczerze: pracuje tutaj miesiąc, trasy ok , Dwa razy miałem awarie auta i firma od razu zareagowała, Dyrektor nawet po pracy odbiera telefon za to mu szacun, każdy kierowca ma swojego spedytora i powiem szczerze tutaj Lipa ale da się żyć, najmniej z nimi kontaktu wtedy żyjesz lepiej . Dla mnie firma Polecenia jak narazie nie narzekam . Jeżeli będzie coś innego napewno napisze. Od 1 do 10 daje 8

20.12.2019 00:35

Napisałem to co jest narazie , narazie mnie nie zawiedli. Napisalem prawdę A czas pokaże co dalej . Nie chce wejść nikomu ....

03.01.2020 16:09

To masz się czym chwalić! Skoro tak wpływowa osoba jak dyłektoła odbiera od Ciebie tel po godzinach pracy! ????Poproś o plakietka TK i choinkę o zapachu kokosowym????????????????
    W

03.01.2020 09:22

Pierwszy miesiąc pracy w tej firmie wygląda zachęcająco, premie i dodatki pełne, trasy konkretne. Później poganianie człowiekiem ja wołem, jazdy na koniec czasu ("jak nie zdążysz to se opiszesz"). Zarobki tak naprawdę od kilometra i ton. Normy spalania wygórowane. Podobno lizusy co mają dobre trasy zarabiają nawet siódemkę na kraju,ale należy się podzielić z panem spedytorem lub kierownikiem z krajowki. A jak za dużo się odzywasz to se tylko pogarszasz. Samochody niby świeże, ale o naprawy trzeba się prosić tygodniami. Zmarnowane kilka miesięcy życia w smrodzie i towarzystwie much i bakterii za czwórkę z groszem. Smrod śmietnika da sie wytrzymać, ale niektorej kadry nie...
    Polo

19.09.2019 20:15

Nie polecam , licza jak chce !!
    Izi

16.09.2019 21:12

Nie polecam tej firmy. Czas pracy i odpoczynku naginany. Kasa? Jak dla mnie to nie ogarniam jak to jest liczone. Co drugi miesiąc 800 -1000 zł mniej do wypłaty ☹☹☹☹☹☹

31.07.2019 14:45

31.07.2019 16:00

Kierowca podczas tygodniowej pracy w firmie poważnie uszkodził naczepę, kartę służbową traktował jak własną i został zwolniony. Dalszy komentarz myślę nie jest wymagany.
    początkujący

24.06.2019 00:38

Witam jak wyglada spr na przyuczeniu jezdzi sie na miejscu czy bardziej dluzsze trasy-kraj lub miedzynarodówka? , jaka kasa na przyuczeniu i pozniej juz po (kraj) krajówke robia na miejscu czy np od pn-pt z gory dzieki za info i pozdrawiam
    Quantino

05.11.2018 17:40

Pytanie dla pracujących jak tam to na prawdę wygląda konkretnie Krajówka ?
    schizofremic

30.09.2018 12:40

Fajnie się jeździ u nich choć nie znam firmy bo na uszy ich nawet nie widziałem. Polecam za takie piniendze to sie dzem u nich już dwa latachoć nadal nie wiem co to za fyrma i ile płaco.

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Krusz