vitis pharma

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o vitis pharma

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie vitis pharma

Alicja

@provitis - a czy na Twoim stanowisku jest możliwość podpisania z pracodawcą umowy o pracę?

Alicja

@provitis to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w vitis pharma. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy czy atmosfera mogą się różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.

provitis
@Alicja 28.04.2017 15:19
@provitis to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w vitis pharma. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Pamiętajmy,...

praca w terenie

provitis

pracuje od dluzszego czasu i smialo moge napisac, ze jezeli nie sciemniasz tylko chcesz popracowac jest ok. Jedyny minus ciezko wyrobic premie ale to mozliwe. poza tym jest naprawde dobrze, bez dziwnych korpo-klimatow. Ludzie tez na plus.

Alicja

@Peg, dobrze to słyszeć! Ogólnie polecasz pracę w tym miejscu?

Ona

Potwierdzam Vitiski sa ok :)

Peg

Pracuję od dawna i uważam, że jest to dobry pracodawca. Ludzie są ok. Praca jak w całej farmacji ciężka ale widać wyniki na terenie jeżeli sie przyłoży. Jak dla mnie dobre miejsce do pracy :)

arek

@dico a na jakim stanowisku? Ja chciałbym odbyć u? Was staż, myślisz, że jest na to szansa?

dico

pracuje juz od jakiegos czasu i jest ok, biorac pod uwage co sie dzieje na rynku klimat w vp jest obiecujacy

anonim

(usunięte przez administratora)

xmx

Tak, można.

KaHa

Pracowałam tam i powiem tak...chora inwigilacja, szukanie na siłę że ktoś kogoś oszukuje, sprawdzanie gps z nastawieniem żeby coś znaleźć. Zarobki 3 tys zł na rękę, 2 umowna czas określony a 3 na nieokreślony. Ciśnienie na wynik bardzo duże a wsparcie marketingi praktycznie żadne...czyli zajeździć przedstawiciela a reszta się świetnie bawi. Dla kogoś kto się chce pomęczyć i zobaczyć jak jest w tej branży polecam natomiast dla kogoś kto ma pojęcie i chce zarabiać pieniądze poważnym podejściem do pracy zdecydowanie odradzam...szkoda zdrowia psychicznego a i fizycznego bo nalatać się trzeba dużo gdyż konkurencja ogromna w Vitis ma bardzo drogie i niekonkurencyjne produkty.

uuu
@KaHa 20.01.2016 12:28
Pracowałam tam i powiem tak...chora inwigilacja, szukanie na siłę że ktoś kogoś oszukuje, sprawdzanie gps z nastawieniem żeby c...

Ja słyszałem, że płacą 1500brutto i to w kalafiorach. ech.. Keep smiling!

arka

kolezżanka pracowała, nie wiem jak jest teraz ale była zadowolona z benefitów

The B

Prawda taka ze najwazniejsza kaska, wie ktos ile placa?

Jyfj

Cóż rotacja moze i mała ale była jak zarzadzający zespół był inny niż teraz. Firma - za duże słowo raczej firemka. W ogóle nie poszli za rynkiem, teraz nagle innowacji im sie zachciało kiedy inni juz dawno wprowadzili ich pomysły. Jak sie pracuje ? Dla kogoś kto nie ma doświadczenia to dobra mała firma na start ale nie dla kogoś ambitnego. Nic tu nie zrobisz bo szef obstawił sie swoimi i pomimo zerowych wyników trzymają sie kupy. Pytanie pozostaje tylko jął długo to bedzie tolerowane przez Właścicieli. I jął długo skutecznie mozna mamić oczy ze sie zrobi.. Samo Panie Szefie to sie nic nie zrobi....zdejmij okulary jak nie chcesz wylecieć szybciej niż wleciałes.

Yyy

Haha, tym bardziej, ze Vitis ma jeden z najnizszych wspolczynnikow rotacji w branzy... Coz, internet przyjmie kazda bzdure.

xxx

szkoda czasu dla doświadczonych, pozostałym też nie polecam za duża rotacja, średnio co 6 m-ce, dramat

AA

wszystkich zapraszanych na rekrutację uczulam na kilka dziwnych rzeczy, firma ma siedzibę w Warszawie a spotkania rekrutacyjne organizuje w hotelu przy lotnisku, 3 etapy, po pierwszym autoprezentacji odpada część osób mimo że w mailu zapraszającym pisano o około 3 godzinnym spotkaniu, dalej to tylko widzimisię prowadzących, dla ambitnych i doświadczonych PM szkoda czasu, dla poszukujących nowego zajęcia i chcących zdobyć jakieś doświadczenia w branży myślę że ta firma może być dobra "trampoliną", trochę zwiły przekaz tzn. rekrutacja na PM a praca z OTC i suplementami diety u lekarzy

dama
@AA 14.01.2015 09:13
wszystkich zapraszanych na rekrutację uczulam na kilka dziwnych rzeczy, firma ma siedzibę w Warszawie a spotkania rekrutacyjne...

to bardzo podejrzane jak rekrutacja w hotelu ;) Czyżby pierwszy raz na rekrutacji...? Tak na serio, chyba wszystkie rozmowy o pracę, które miałem były w hotelach więc proces jak najbardziej zwyczajny.

kasia

Biorąc pod uwagę, że preparaty są dla dzieci pracuje się z urologami. Co za idioci.

Pit

a z jakimi lekarzami sie pracuje?

energise81

Kasa to przedzial miedzy 4500 a 5000 brutto, rekrutacja assesment 3 etapy najpierw autoprezentacja potem krótka praca z ulotka ale nie scenka tylko raczej zalety i wady przekazu z ulotki , pozniej rozmowa indywidualna . jesli kierownik sobie zazyczy moze byc jeszcze jeden etam ale nie koniecznie

Menka

Jakich zarobków mogę się teraz spodziewać?

XXXXX

rekrutacja całkiem przyjemna, moża się łatwo przygotować jeśli masz trochę czasu?

dariusz

wiec może jaka firma rekrutuje dla Vitis Pharma ? dowiedziałem sie ze pierwsze rozmowy są z jakąś Agencją rekrutacyjna.

alibaba

nocoty - 2012-11-13 21:18:11 qwerty - 2011-04-18 20:08:34 Jakim focusem? Ludzie w Vitisie są dawie grupy przedstawicieli - medyczni i farmaceutyczni. Zarobki na start 4000 brutto zarówno jedni i drudzy sam. toyota auris, brak gps rekrutacja jak kazda inna, tylko tutaj assesment centre pozniej indywidulanie. ogolnie fajne preparaty, praca? hm zalezy dla kogo... jak u nich wygląda assesment centre?Rekrutacja z prawdziwym assessment center ma bardzo niewiele wspólnego.

nocoty

qwerty - 2011-04-18 20:08:34 Jakim focusem? Ludzie w Vitisie są dawie grupy przedstawicieli - medyczni i farmaceutyczni. Zarobki na start 4000 brutto zarówno jedni i drudzy sam. toyota auris, brak gps rekrutacja jak kazda inna, tylko tutaj assesment centre pozniej indywidulanie. ogolnie fajne preparaty, praca? hm zalezy dla kogo... jak u nich wygląda assesment centre?

nik

dicoflor

sos

Hej. Ostatnio miałam rozmowę na farmaceutycznego i mam pytanie. Jaki produkt jest wiodący w VP. Będę wdzięczna za informację.

pm

witam, czy możecie napisać jak wygląda praca medycznego: jaki teren ile wizyt,itp.

koleżanka

co wy tak na tego KAM`a narzekacie? Dajcie chłopakowi spokój. Pracuje sobie powoli i wytrwale, linia mety ciągle przed nim;-) Vitiski nie są złe.

dupas

Wierzę, mam nadzieję, ufam

D3

Przecież w kilku hurtowniach są nowe produkty - uwierz w sukces;)

dupas

kzkcdk - 2011-12-29 19:07:03 anonim - 2011-12-03 18:17:35 Proszę o info: kto w VP zajmuje się obsługą hurtu i sieci aptecznych. Robią to przedstawiciele, czy funcjunuje pion KAM? Czy też może kierownicy zajmują się obsługą hurtowni farm.? Dzięki. Żartujesz? może jeszcze całą strategię sprzedazy mamy Ci napisać? No way!buhaahahaha jaką strategię... \"KAM\" nie potrafi nawet zaopatrzyć hurtowni w nowe produkty, telefonu nie odbiera, a Ty kolego/koleżanko oczekujesz że również będzie odwiedzał sieci... Niektórzy najwidoczniej pracują w tej firmie na specjalnych warunkach. \" No way! \"

job

Byłem na assesmencie pierwszy punkt autoprezentacja, następnie zadanie grupowe 3 cechy PM, kolejny etap to indywidualna rozmowa z HR 20min. Całkiem przyjemnie...

gg

mam pytanie o pieniazki ile najwiecej mozna wyciagnac jako przedstawiciel medyczny?? co trzeba robic, żeby dobrze wypasc na asessmencie? Pozdrawiam

kzkcdk

anonim - 2011-12-03 18:17:35 Proszę o info: kto w VP zajmuje się obsługą hurtu i sieci aptecznych. Robią to przedstawiciele, czy funcjunuje pion KAM? Czy też może kierownicy zajmują się obsługą hurtowni farm.? Dzięki. Żartujesz? może jeszcze całą strategię sprzedazy mamy Ci napisać? No way!

anonim

Proszę o info: kto w VP zajmuje się obsługą hurtu i sieci aptecznych. Robią to przedstawiciele, czy funcjunuje pion KAM? Czy też może kierownicy zajmują się obsługą hurtowni farm.? Dzięki.

zzz

Pracuje dluzszy czas i jestem zadowolony. W porownaniu z tym co sie dzieje na rynku w VP mozna liczyc na rozwoj i pracowac z dobrymi markami.

nick

Pracuję, po zmianach, które były rok temu. Jest poprawnie i w porównaniu do wielu firm z branży zarówno warunki finansowe jak i klimat jest OK.

qwerty

Jakim focusem? Ludzie w Vitisie są dawie grupy przedstawicieli - medyczni i farmaceutyczni. Zarobki na start 4000 brutto zarówno jedni i drudzy sam. toyota auris, brak gps rekrutacja jak kazda inna, tylko tutaj assesment centre pozniej indywidulanie. ogolnie fajne preparaty, praca? hm zalezy dla kogo...

solo

Widzisz kolego - czy tam koleżanko, Twoje doświadczenie może nijak się mieć do tego czego ktoś oczekuje. To że przepracowałeś gdzieś kilka lat nie znaczy że jesteś lepszy niż ktoś kto nie pracował w branży. Domyślam się że Twoja postawa jest efektem flustracji porekrutacyjnej związanej z rekrutacją, z której oczywiście odpadłeś. Życzę szczęścia! I nie poddawaj się tak szybko...

Lukrad

A ilu jest w ogole przedstawicieli handlowych w VP? I na czym się bardziej skupiają - na lekarzach czy na aptekach? Pytam bo chce sie ubiegac o prace w Wawie...

a

Nie tak dawno byłem na rekrutacji w VF.Najlepsze ze potrzebują ludzi, ale bez doświadczenia,zeby sobie ich urobić! Nie wiem po co zapraszają z doświadczeniem z branży medycznej....Śmieszna firma i smieszne kryteria którymi sie kierują przy wyborze przedstawicieli!!!!! Firma niepoważna! Nie polecam! żenada!!!!!!!!

anonim

Hej, a czy wie ktoś czy w Vitisie przedstawiciele medyczni mają gps???

anonim

Przedstawiciel apteczny na poczatku 3500 brutto. zatrudnienie na 3 miesiace na okres probny, po 3 miesiacach umowa na czas okreslony, nastepna na czas niekoreslony. premie kwartalne za sprzedaz. auto-Toyota Auris.

ja

napisales ze pracowales kiedys troszkę... wiec skad wiesz czy teraz nie jest inaczej? teraz to raczej ty jestes osobą która nie ma nic wspolnego z Vitis... ;)

ziom

a kolezko pracujesz jako medyczny czy apteczny ? ja jako apteczny jakim jezdzisz autem bo ja focusem kombi i dostałem 2500 na poczatek

ssss

Ziom, ty to chyba pracujesz w vitis writis a nie w vitis pharma:) Nigdy nikt nie pobierał opłaty za samochód, podstawa to na początek 3000 a nie 2500, plus premie m.in. za sprzedaż, za liczbę wizyt, więc naprawdę łatwo je zgarnąć. Nie rozumiem dlaczego na temat firmy wypowiadają się osoby, które nie mają z nią nic wspólnego?!

ziom

Hej pracuje Vitis Auto jest do dyspozycji pobieraja opłate 100 zł miesiecznie jesli chodzi o kase to 2500 netto podstawa plus motywacyjny nie do osiagniecia ogólnie sie juz rozgladam pzdr

Zostaw opinię o vitis pharma - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie vitis pharma