telcam-telekomunikacja dzień dobry

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 90 ocen.

Opinie o telcam-telekomunikacja dzień dobry

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie telcam-telekomunikacja dzień dobry

maciek
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że prowadzenie interesu nie jest dla wszystkich. Ale może coś się zmieniło na przestrzeni ostatniego roku? Macie jakieś informacje co do warunków zatrudnienia, atmosfery czy aktualnych ofert pracy?

treska
użytkownik zarejestrowany

Wydaję m się , że ogólny brak zainteresowania tematem Telcam - telekomunikacja dzień dobry, spowodowany jest tym , że firma miała duże kłopoty ( związane głównie ze swoją nieuczciwą działalnością) i nawet nie wiem czy obecnie dalej funkcjonuje. ktoś ma informacje właśnie na ten konkretny temat? z góry dzięki

Wkwin
użytkownik zarejestrowany

Powiedzcie mi proszę czy jest to działalność, która mieści się we Wrocławiu na ulicy Gitarowej 15? Przyznam szczerze, że chciałbym podjąć pracę w firmie, która zajmuje się komunikacją przewodową. Powiedzcie proszę czy warto starać się o posadę u nich czy jednak pieniądze jakie oferują nie są zbyt wysokie, bo ten wątek widziałem był gdzieś poruszany.

kamil
użytkownik zarejestrowany

Hej, jak sie wiedzie teraz w telcam-telekomunikacja dzień dobry, bo z tego co widze, to jednak bardzo dawno nie bylo komentarzy na ich temat. Działaja w ogóle jeszcze, bo przewaznie firmy robią rekrutacje co jakiś czas i pojawiaja się posty z zapytaniami o warunki, a tu czegoś takiego nie ma. Dlaczego?

Marylabil

Minęło już trochę czasu i co w sprawie drgnęło?

znawca

firma jest, ale teraz figuruje pod inną nazwą - głównie pewnie przez takie tematy jak ten tu. Generalnie z tego co słyszałem, w nowej wersji już są raczej czyści - wywalili zbiorowo tych, co ściemę walili

o czym wy tu..?

Przecież nie ma już takiej firmy jak telekomunikacja dzień dobry. nie zwinęli interesu?

Eleen

Ja tam pracowałam jakiś czas temu i rozstałam się, bo mnie zwolniono. Mimo wszystko musze przyznać, że są tam b. dobre warunki pracy.

Ewa

No proste! I naprawdę dobrze płacą

krzysiek

ej luzdie, co wy tak pojezdzacie o pts'ie? normalna firma telekomunikacyjna sprzedaje to co wszyscy, pracownikow traktuje rzetelnie i po ludzku, wyplata jest satysfakcjonujaca, godziny pracy tez. jedyne na co narzekac, to na takich wariatow jak wy, nie znacie sie a piszecie glupoty

Lukasz 84

Proponuję, aby najpierw zadbać o własną kulturę pracy i zachowanie, a dopiero potem wychodzić z tego typu oskarżeniami na fora. Ja osobiście pracuje w tej firmie i nie zdażyły mi się, żadne nieprzyjemne sytuacje.

Aleksandra

Mi się tu bardzo dobrze pracowało, teraz robię podobne rzeczy ale w UK. Polecam, można sie wiele nauczyć

Dalia-like

dokłądnie - ja robiłęm w wielu podobnych firmach i miejsca w jakich przyszło mi pracować zostawiały wiele do zyczenia - a tu? świetne

Ania

a co byś chciał wiedziec więcej? bardzo przyjazna atmosfera i uczciwe warunki

hryna

Powiedzci emi prosze, jak to jest z tym niby-oszukiwaniem - nie chcę się wpakowac w jakieś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

prawdziwa Basia

mam nadzieję, że bardzo długo - świetna ekipa tu pracuję. Pozdrawiam

Basia

Powiem tak - wygląda wszystko bardzo spoko, dziewczyna któr mnie rekrutowała całkiem rozgarnięta a atmosfera wyglądał dobrze. warunki musze jeszcze przeanalizowac, ale chyba mi pasuje!

Basia

Szukam pracy już za długo - chyba po świętach wybiore się do tej firmy. Ktoś ma jakieś spostrzeżenia, wie na co uważąć?

bolec

i weź ze sobą CV - warto zawsze coś zostawić po sobie - powodzenia

Krus

no właśnie - 2012-10-23 23:05:38 no i jak się pracuje? ktoś powie bo szukam robotyAkurat rekrutują - to sie przejdź. na rozmowie o prace wszystkiego sie dowiesz

zado

Jak się nie opierniczasz to fajna kasa może wpaść z tego - jeżeli nie boisz sie roboty, mozesz śmiało się zgosić

no właśnie

no i jak się pracuje? ktoś powie bo szukam roboty

maruda

Jeden z drugim szczekają a odchodzimy od najważniejszego - mieliśmy tu rozmawiac o pracy w tej firmie

łosiem

Pewnie nic z tego nie będzie - wkrzyczą Ci, ktorzy nie czytają pod czym składają podpisy

i jak z tym pozwem?

i jak z tym pozwem?

marylabil

Jestem z Łodzi,walczymy z tą firmą,aktualnie sprawa jest w prokuraturze.Czy mogę liczyć na otrzymanie przegranej rozmowy z konsultantką-nasze podobno zostały skasowane.Takie nagranie napewno by pomogło

Ania

Coś więcej? - 2012-09-26 11:15:56 Ania - 2012-09-21 11:13:16 Zapraszamy! bardzo fajnie miejsce :)Poza tym, że się jarasz - może nam powiedz coś więcejWięcej moge dodać tyle, że jest świetna atmosfera i bardzo dobre warunki do pracy

Dalia

Wygodne miejsce pracy, nie siedzisz w jakiejś piwnicy czy stry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko w ładnym i klimatyzowanym biurze. pracuje się na dobrym sprzęcie i panuje bardzo luźna atmosfera. Ja generalnie polecam wszystkim!

Ania

Zapraszamy! bardzo fajnie miejsce :)

Pozew-srozew

Macie problemy, nie powiem Ile już czasu minęło od tych ich niby [usunięte przez administratora] i co? NIC! Firma jak akżda inna. Szukam pracy we Wrocławiu i nawet myślałam o telesprzedaży włąśnie u nich - ktoś mi powie gdzie się zgłosić?

po roku coś wiem

anonim - 2011-11-16 18:50:25 najgorsza firma jaką miałam przyjemność poznać, żerują na pierwszym członie ( usunięte przez administratora )niezwraca się wogóle uwagi w jaki sposób pozyskiwany jest klient to łamanie wszystkich regół praw konsumenta wyzyskiwacze w obie strony, telemarketer robiony w balona niepłacą tyle ile na umowie, klient ponosi karę ponad 200zł .ciebie wywalają po pierwszym tygodniu pracy bo jesteś nieefektywna( usunięte przez administratora ) aby ktoś nabrał i wasze( usunięte przez administratora )ludzie bez zasad, niemam słów, z tak nieuczciwom firmą się jeszcze nie spotkałam i dla klienta i dla pracownika, Jestem tam od październiak, zaraz będzie rok - moge wiec podzielic sie swoimi opiniami: - kasa. Wiem na swoim przykladzie, ze da sie tam zarobic rozsadnie, ale nie oszukujmy sie, to nie jest praca ktora da nam kokosy! - atmosfera. Duze rotacje, owszem nie sa spoko - ale dzieja sie, bo nie kazdy sie do tej pracy nadaje! Ci ktorzy zostaja na dłużej tworza swietna ekipe - atmosfera. Nazwana [usunięte przez administratora] - wcale sie tak nie czuje. nie moja wina, ze ludzi enie widza co podpisuja! Poza tym - mam dystans. Taka jest moja praca 

to tu

Nie wiem co wy chcecie - bardzo spoko firma

a jak!

to prawda, pracuje się u nas bardzo spoko - zapraszamy:) Jestem tu juz od poł roku i sporo się nauczyłam. Nie jest to praca dla wszystkich, trzeba się starać. ale dzieki temu da się dobrze zarobić!

istotne

Chyba zapomnieliśmy tu o istocie sprawy - czyli jakim pracodawcą jest ta firma. Ja już tam nie pracuję, ale tylko dlatego, że wyjechałem za granicę. Miejsce wspominam mile! Ludzie się zmieniali, duża rotacja - ale to dla tego że byli to ludzie słabi. Stala ekipa się zawiązała i jezeli dobrze wykonują swoja pracę - dostają za to dobre pieniądze. Szczerze polecam. A jeżeli chodzi o złą sławę - jak sobie ludzie wyrabiają opinie na podstawie gównianych programów w interwencji too pozdro

maciej9371

Bezczelność TELEKOMUNIKACJA DZIEN DOBRY przejął windykator w postaci OSOBOWOŚCI damsko męskiej który na tzw CHAMA USIŁUJE ŚCIĄGNĄĆ HARACZ W KWOCIE 290,00 ZŁ Gdyby zechciał dokonać rozeznać dokumenty pomiędzy STRONAMI -ZACHOWAŁBY UMIAR . W moim konkretnym przypadku tylko się ROZŚMIESZA - domagając się przelewu na swoje konto kwoty 290,00 zł

OSZUKANA

JESTESCIE FIRMA [usunięte przez administratora] O CZYM MÓWIA RÓWNIEŻ INNE FIRMY TELEKOMUNIKACYJNE!!!! OKRADACIE LUDZI W PERFIDNY SPOSÓB.... BEZCZELNOŚĆ PANA Z WINDYKACJI NIE ZNA GRANIC,LUDZIE KTÓRZY PRACOWALI U WAS I MAJĄ ODWAGĘ MÓWIĆ GŁOŚNO O WASZYCH PRZESTĘPCZYCH PROCEDERACH SĄ DLA WAS NIEWYGODNI WIĘC ICH OCZERNIACIE. [usunięte przez administratora] !!

macser

Telekomunikacja Dzien Dobry -to chwast do wykarczowania w terminie NAJKRÓTSZYM Z RYNKU TELEKOMUNIKACYJNYM W POLSCE -na co czekają organizacje nadzorujące ? -czy mają jeszcze za mało dowodów od klientów telekomunikacyjnych sieci -TO KANCIARZE -Z DALEKA OD TEJ PRZESTĘPCZEJ INSTYTUCJI .

maciej9371

Telekomunikacja Dzien Dobry -to perfidny [usunięte przez administratora] -wyłudzacz pieniędzy od biednych starszych i bezbronnych ludzi . Z daleka od tego operatora Alternatywnego -przynosi WSTYD DLA CAŁEGO RYNKU TELEKOMUNIKACYJNEGO W KRAJU !!

qwerty

... - 2012-04-23 07:18:10 chyba ktoś tu sobie żarty robi - 2011-12-16 20:09:32 widzę, że ktoś się nie sprawdził w roli telemarketera, a teraz stara się winić za to wyłącznie firmę, a nie siebie samą i brak umiejętności rozmowy z drugim człowiekiem... szkoda mi takich ludzi jak widać lepiej obrzucać firmę błotem i napisać kilka kłamstw, niż przyznać się do własnej porażki... zacznij koleżanko może od czegoś prostszego? hmm zamiatanie ulic jest mniej wymagające, nie musisz rozmawiać z ludźmi tyle czasu ; )już niedługo naciągaczu ty będziesz szorował ... spacerniak w areszcie do którego cię wsadzą zakłamany polski naciągaczu ...:)jestescie zalosni wszyscy...spacerniak ale szef sie odezwal. Wezcie sie za robote a nie piszecie kto co bedzie robil. Banda ...

...

chyba ktoś tu sobie żarty robi - 2011-12-16 20:09:32 widzę, że ktoś się nie sprawdził w roli telemarketera, a teraz stara się winić za to wyłącznie firmę, a nie siebie samą i brak umiejętności rozmowy z drugim człowiekiem... szkoda mi takich ludzi jak widać lepiej obrzucać firmę błotem i napisać kilka kłamstw, niż przyznać się do własnej porażki... zacznij koleżanko może od czegoś prostszego? hmm zamiatanie ulic jest mniej wymagające, nie musisz rozmawiać z ludźmi tyle czasu ; )już niedługo[usunięte przez moderatora]ty będziesz szorował ... spacerniak w areszcie do którego cię wsadzą zakłamany polski[usunięte przez moderatora]..:)

cent

Czytaj ze zrozumieniem. Zwolnili ją bo była zbyt uczciwa

Jaro974

Ciekawe, bo jak zapytałem czy Pani dzwoni z TP to owszem powiedziała że są operatorem niezależnym działającym na łączach TP, ale nie wiem z jakiej paki na moje wyraźne stwierdzenie: nie, dziękuję kilka dni później przyjeżdża nie kurier a przedstawiciel firmy i z osoba nieuprawnioną podpisuje umowę. Na moje kilkukrotne próby dodzwonienia się na ich infolinię pozostaje mi tylko oczekiwanie i słuchanie stwierdzenia że moje zdanie jest dla nich ważne-śmiech na sali

KOI

http://finanse.wp.pl/kat,104120,title,Telekomunikacyjny-szwindel-Nie-daj-sie-naciagnac,wid,14430994,wiadomosc.html I wszystko jasne.

Telekomuna

Witam Nie jestem z branży telekomunikacyjnej więc mój post innej materii będzie dotyczył.Jestem człowiekiem takim jak większość z Was.Nie mam oczywiście na myśli wyrobników Telekomunikacji Dzień Dobry. Dzisiaj miałem wątpliwą okazję widzieć w TV "rzecznika prasowego" tej wspaniałomyślnej firmy. W moim odczuciu wszystko w tej chimerze wygląda jak "rzecznik prasowy" Takie to wymięte,niedzisiejsze,śmieszne aczkolwiek skuteczne!! Państwo pod tytułem TP Dzień Dobry ma dobry pomysł. Bazuje na kłamstwie. My Polacy jesteśmy wyjątkowo leniwymi konsumentami.Kapitalizmu się uczymy od ponad 20 lat ale nie wyciągamy wniosków. Dla przypomnienia. Mamy XXI wiek. Konsument nie powinien mieć pretensji do sprzedawcy.Jak sama nazwa wskazuje sprzedawca nie wyjaśnia.Ma sprzedać. Odwołując się do poprzednich postów. Mam wrażenie że firma TP DD wypłaciła dodatkową(niewidoczną) premię za jad i mizernej jakości aktywność na tym forum. Podejrzewam że właścicielem marki TP DD jest Pan pokroju [usunięte przez moderatora]Obaj nie mają czystej teki.Jakość usług TP DD mogę przyrównać do infolinii Intergalactica. Nie miałem osobiście do czynienia ale boli że obie firmy mają siedzibę w moim rodzinnym mieście. Pozdrawiam tych do których c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y się nie dodzwonią. W tym przede wszystkim siebie.

1234

Powyżej kopia artykułu

1234

CYT - 2012-04-07 10:31:54 Ja popieram obojętną osobę, myślę, że oni tez dzwonia do 30 latków sama kiedys bardzo dawno temu dzwoniłam i rozmawia się z synem czy córką. Jeśli dostajecie umowę nie trzeba mieć sokoli wzrok, trzeba być głuchym, że nie słyszycie dzien dobry sa!!! Przeciez kazdy telemarketer musi mówić prawdę jeżeli klient się zapyta czy to jest tpsa to mówią, że nie bo nawet taka umowę odrazu by skasowali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostałby ten kto wysłał. Najpierw popracujcie w takich firmach a później się wypowiadajcie. Chcesz zrobić im wjazd hehee uważaj żeby Cię nie pogonili. Pisać komentować potraficie, lecz jak przychodzi do spotkania to nawet słowem nie piśniecie...elooooooooooooZastanawiam się jak trzeba mieć wyprany mózg aby argumentować tak oczywisty szwindel . Brak analizy faktów . \" trzeba być głuchym że nie słyszycie dzień dobry sa \" to nie jest kwestia czy ja słyszę czy nie to jest kwestia tej nazwy . Tutaj administrator usunie słowo na trzy litery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to samo powinien zrobić urząd rejestrujący działalność pod tą nazwą bo jest nazwą która odpowiednio i szybko wyartykułowana wprowadzi ludzi w błąd i o to chodzi . I czytaj ze zrozumieniem w moim wpisie nie ma nic o wjeździe na chatę ( tok twojego rozumowania jest związany z wypranym mózgiem przez taką pracę ) a o legalnym proteście pod firmą rozgoryczonych ludzi . Tak jak górnicy stoczniowcy i inni mam do tego prawo jeżeli jestem oszukiwany a organy do tego powołane nic nie robią .

były telemarketer

Ludzie jesteście porąbani..Bronicie TP jakby samo nie mogło się obronić, jakby chcieli to sami dawno zrobiliby z tym porządek. Pracowałem w TP i u wierzcie mi, że ludzie po odejściu od TP nie chcą spowrotem do nich wracać mimo wielkich przekonań. Nie bronię TDD ani innych podoperatorów ale zastanówcie się ludzie czego wy naprawdę chcecie. Zlikwidujcie telefony stacjonarne albo czytajcie co podpisujecie to nie będzie problemu. Żyjemy w świecie wyzysku, najlepiej nic nie podpisujcie na szybko umów przywiezionych przez kurierów; a jak się nie znacie to zapytajcie dzieci albo wnuków a najprościej po prostu odłóżcie słuchawkę i nie wdawajcie się w głupie gadki z telemarketerami.

CYT

Ja popieram obojętną osobę, myślę, że oni tez dzwonia do 30 latków sama kiedys bardzo dawno temu dzwoniłam i rozmawia się z synem czy córką. Jeśli dostajecie umowę nie trzeba mieć sokoli wzrok, trzeba być głuchym, że nie słyszycie dzien dobry sa!!! Przeciez kazdy telemarketer musi mówić prawdę jeżeli klient się zapyta czy to jest tpsa to mówią, że nie bo nawet taka umowę odrazu by skasowali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostałby ten kto wysłał. Najpierw popracujcie w takich firmach a później się wypowiadajcie. Chcesz zrobić im wjazd hehee uważaj żeby Cię nie pogonili. Pisać komentować potraficie, lecz jak przychodzi do spotkania to nawet słowem nie piśniecie...eloooooooooooo

1234

Z autopsji proponuję wszystkim na składanie skarg do Urzędu Komunikacji Elektronicznej w swoich delegaturach na Crowley Data Poland ul.Stawki 2 00-193 Warszawa . Cytuję odpowiedź tego tworu na skargę \" Na mocy łączącej strony umowy CDP świadczy na rzecz TDD wyłącznie usługi hurtowe dostępu do usług telekomunikacyjnych opartych na infrastrukturze TPSA .a także rozlicza ruch IC z tego tytułu \' to co to jest TDD nie zajmuje się niczym zatrudnia tylko naganiaczy i bierze kasę . Cytuję dalej bzdety na skargę \" Opisując zależności pomiędzy tymi spółkami można wskazać iż CDP świadczy usługi hurtowe na rzecz TDD a TDD usługi detaliczne na rzecz swoich klientów w oparciu o te usługi hurtowe \' Ale informacja z Tpsy o zmianie operatora mówi o CDP a nie TDD . Telekomunikacja Dzień Dobry ul Prosta 36 53-508 Wrocław I czy przypadkiem jednemu z prezesów nie są potrzebne pieniążki na firmę Newcom-Digital czy to przypadkowa zbieżność nazwisk Z prezesem( usunięte przez administratora )

ogółem zadowolony

Chciałbym w tym miejscu podziękować tej firmie bo ode mnie nie ujrzą złotówki a dzięki nim miałem jeden niższy ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek z tpsa :)

Zostaw opinię o telcam-telekomunikacja dzień dobry - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie telcam-telekomunikacja dzień dobry