PIRIOS

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o PIRIOS S.A.

Opinie o PIRIOS Kraków

Nie przegap nowości o PIRIOS S.A.!

31.05.2021 14:10

Cześć!

Dziękujemy, że odwiedziłeś/łaś nasz profil na gowork.pl.

Jesteśmy tutaj dla Ciebie, możesz dowiedzieć się kim jesteśmy, dlaczego warto u nas pracować, jak wygląda nasz proces rekrutacyjny, czy zostawić merytoryczną opinię. Wszystkie pozostawione informacje będą dla nas bardzo cenne, odpowiemy również na wszystkie pytania.

Wszelkie opinie naruszające regulamin – nieprawdziwe, znieważające konkretne osoby czy oczerniające, zostaną usunięte.

Zapraszamy także do odwiedzenia naszej strony www, oraz  śledzenia naszych profili społecznościowych na FB oraz Linkedin.
    Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół Pirios S.A.
    NOWYwIT

26.05.2021 15:38

Trafiłem do firmy PIRIOS bez jakiegokolwiek przygotowania i doświadczenia w branży IT. Zespół, do którego zostałem przydzielony przyjął mnie z wielką wyrozumiałością. Ludzie są bardzo mili i chętni do pomocy. Doskonała atmosfera, wzajemna mobilizacja i chęć pomocy w trudnych lub niezrozumiałych tematach. Myślę, że najważniejsze tutaj to: "chcieć" - a możliwych rozwiązań i osób chętnych do pomocy nie zabraknie. Jeśli szybko się uczysz, chcesz się rozwijać i mieć kontakt z zawodowcami to jest to miejsce dla Ciebie. Wielkim plusem jest także dyrektor zespołu, w którym pracuje - (usunięte przez administratora)to człowiek o ogromnym zasobie wiedzy branżowej i nie tylko - można się od niego wiele nauczyć. Byłem pełen obaw czy dam sobie radę na nowym stanowisku, i pomimo wielu braków w wiedzy i błędów jakie pewnie popełniam, czuje zaangażowanie i chcę pomocy ze strony współpracowników, codziennie uczę się czegoś nowego.
    Rekrutowany

23.02.2021 14:05

Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, rozmowa bardzo rzeczowa, ale okazało się, że szukają kogoś o innych kwalifikacjach, podziękowanie za rozmowę otrzymałem, więc nie mam się czego przyczepić.

07.12.2020 12:22

Pracuję w Pirios ponad 10 lat, to co cenię to stabilność zatrudnienia, możliwość rozwoju, indywidualne podejście do pracownika, pozytywną atmosferę, fajnych ludzi, pyszną kawę! i liczne benefity (lux med., ubezpieczenie na życie, multisport). Corocznie odbywają się kilkudniowe wyjazdy integracyjne i spotkania wigilijne, dzięki którym można spotkać się i porozmawiać ze wszystkim pracownikami jak i z Zarządem (w tym roku niestety ze względu na covid się nie udało…) . Zaczynałam pracę kiedy firma składała się z kilkunastu osób i panowała bardzo rodzinna atmosfera, obecnie jest nas już prawie setka, więc „rodzina” bardzo się powiększyła, ale nadal jest luźna, nie-korporacyjna atmosfera :)

sybi

14.01.2025 17:28

Teraz już mogę podzielić się swoją opinią. Wytrzymałam tam ponad dwa lata. Praca u nich w biurze, to katastrofa. Nie polecam! Może dopiero jak zawinęłam się na zdalną, to było więcej czasu dla siebie. Wyzysk i tyle. PM nie ogarniają niczego często się zmieniają wszystko się sypie. O wszystko pretensje do testerów. Za dużo wymagają od pracowników, niewiele od siebie a stawka żałosna. Niewiele się tam nauczyłam, bo nie ma od kogo.

Kto ma wiedzieć, ten wie ;)

16.01.2025 10:44

Szanowna/-y niby "sybi", Ciężko ocenić, co z Twojej wypowiedzi jest wartościową uwagą (może nieprawdziwą, ale tak przez Ciebie odbieraną rzeczywistością), a co jedynie chęcią sprawienia przykrości osobom, które tu pracują. - W firmie swoją opinią, nawet negatywną, zawsze możesz się podzielić. Nie znam przypadku, aby ktoś był za to ukarany lub był szykanowany. Znam wręcz odwrotne sytuacje. - Nie wiadomo, czy faktycznie wytrzymałaś/-eś dwa lata. Może nadal tu pracujesz? Tyle czasu spędzonego w takich "mękach" i brak rozmowy? To niezdrowe. - Co jest nie tak z tym biurem? To jedno z ładniejszych, w jakich byłem. - Firma jest zła, bo nie miałaś/miałeś czasu dla siebie? Serio, to jest zarzut do pracodawcy? - W których projektach, w trakcie wdrożenia, zmieniali się PM-owie? - Stawka zawsze, wszędzie, mogłaby być wyższa. Jest to jednak element, na który obie strony się zgadzają, mając wolną wolę i swobodę decyzji. Wynika ona z wielu czynników. Może gdybyś w trakcie pracy miał /-a więcej czasu na pracę, a mnie dla siebie, wtedy stawka mogłaby być wyższa? - W sytuacji, gdy nie ma od kogo się uczyć, firma zapewnia warunki do samodzielnej pracy: czas, miejsce, środki, wsparcie. Pracownik, który nic nie umie, nie ma się od kogo nauczyć i nie ma przestrzeni na nauczenie się samodzielnie, chyba nie byłby zbyt pomocny i opłacalny dla firmy. Podsumowując, Twoja opinia nie trzyma się kupy. Powodzenia w kolejnym dniu pracy z dużą ilością czasu dla siebie i z wysokim wynagrodzeniem. Na pewno ktoś, kto będzie wkładał do Twojej głowy wiedzę, dba o Twój odpowiedni 'life work balance' żebyś się nie przemęczał /-a.

maruda

25.03.2025 10:09

Kilka toksycznych osób to by się tam znalazło, już tak nie wybielaj :)

03.12.2023 09:38

Jakaś opinia teraz wleciała chyba odnośnie gorszej atmosfery skoro ludzie z jakichś przyczyn mieliby odchodzić. Macie jakieś odniesienie? Wcześniej interesowała mnie ta oferta na frontend ale jest w niej wprost napisane, że trzeba mieć 3 lata doświadczenie KOMERCYJNEGO, ja go nie posiadam niestety. Tak z ciekawości to jest tu ktoś kto aktualnie się zatrudnia i by opowiedział o projektach? Warto gdzieś staż zrealizować i ewentualnie przyjść?

15.01.2024 09:48

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Jeśli chodzi o realizowane projekty to jesteśmy jako firma dumni z faktu, że oferujemy inspirujące, innowacyjne i ciekawe projekty, które nie tylko rozwijają umiejętności zawodowe naszych pracowników, ale też dostarczają im satysfakcji z pracy. Dlatego zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej i branżowych portali z ofertami pracy, gdzie umieszczamy aktualne oferty pracy – pojawiają się zarówno ogłoszenia dla juniorów jak i osób z doświadczeniem, w zależności od aktualnego zapotrzebowania danego zespołu.

24.12.2023 09:20

Czy PIRIOS S.A. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

15.01.2024 09:47

Firma Pirios S.A. daje pracownikom możliwość wyboru najbardziej dogodnej formy zatrudnienia. Najbardziej popularne to umowa o pracę, lub B2B.
    Nowy

07.01.2024 19:10

Cześć a jak wyglądają warunki zatrudnienia pmo?

15.01.2024 09:46

W całej firmie panują podobne warunki zatrudnienia, umowa o pracę lub B2B, elastyczne godziny pracy, praca zdalna/hybrydowa, istnieje również możliwość pracy w biurze, jeśli kandydat taką opcję preferuje, benefity (m.in. karta multisport lub Medicover, ubezpieczenie na życie, prywatna opieka medyczna). Zachęcamy do śledzenia zakładki kariera na naszej stronie i branżowych portali z ofertami pracy, gdzie umieszczamy aktualne oferty pracy.
    Marina

08.01.2024 04:09

Czemu nie ma podanych zarobków na froncie? Już po samym opisie widzę, że wymaga się minimum 3ech lat doświadczenia w pracy komercyjnej, których niestety mi brakuje. czy juniorzy są w ogóle brani teraz pod uwagę?

15.01.2024 09:45

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Jeśli chodzi o widełki, każda firma ma inne preferencje i politykę w tym zakresie. My preferujemy otwartą rozmowę z kandydatem i dostosowanie oferty płacowej do umiejętności, doświadczenia i oczekiwań kandydata. Zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej i branżowych portali z ofertami pracy, gdzie umieszczamy aktualne oferty pracy – pojawiają się zarówno ogłoszenia dla juniorów jak i osób z doświadczeniem, w zależności od aktualnego zapotrzebowania danego zespołu.

08.06.2019 00:44

30.11.2019 22:54

Zrezygnowałem, bo niestety nie dało się na dłuższą metę wytrzymać kierunku, w którym firma poszła. Z nadgodzinami to było tak, że "robota miała być zrobiona na wczoraj", bo PM albo się dopiero obudził, albo ustalił termin z klientem nie konsultując, czy są w ogóle zasoby ludzkie do skończenia czegoś. Jeżeli pracowałeś do 16 i 15:50 coś się popsuło, albo ktoś coś nagle chciał na "już", wyjście do domu odbierane było jako nie do końca na miejscu. Niby nikt nad nikim z batem nie stał, ale "trzeba zrobić", więc byli tacy, co o 22 z domu np. wrzucali update, czy coś dokańczali. Dyżury to jeszcze inna kwestia. Polegały na bycie przez tydzień pod telefonem, od 16 do 8 rano i cały weekend. Były one dodatkowo płatne, ale pieniądze takie, że nikt nie chciał brać na siebie odpowiedzialności za to wszystko (1 osoba na wszystkich klientów takich jak prawie cała polska energetyka), zarwać nocy (bo i tak potem trzeba przyjść do pracy) i nie mieć właściwie przez ten czas życia. Ludzie, którzy dobrowolnie na dyżur chodzili wykruszyli się, końcowo zostały jakoś 2-3 osoby, które ciągnęły ten majdan same. Więc dyrektor odpowiedzialnego za utrzymanie działu wymyślił, że albo przestaną być dobrowolne, albo wprowadzona zostanie praca zmianowa, albo jeszcze może jakoś inaczej się to rozwiąże. Ten sam człowiek narzekając na zbyt mało osób do obsługi nie wpadł na to, aby zatrudnić samodzielnych pracowników, bo stażyści wychodzą taniej. Wszystko wynikało z tego, że projektów było za dużo, ludzi za mało, a zarząd i kierownictwo wiedziało, że ma być zrobione, ale jak, to już chyba nikt się nie przejmował. Od mojego odejścia firmę opuściło jeszcze kilka osób (podobno pojawił się problemy z wypłatami na czas, ale tego nie potwierdzę, bo już mnie tam nie było). Szkoda, bo kiedyś było to bardzo fajne miejsce pracy.
    Zz

23.12.2023 20:15

PMi potrafafili dzwonić po godzinach pracy i pytać czy już skończone i czy na jutro będzie. I tak codziennie. Jedyne co potrafią. Kto to wytrzyma.
    froziu

24.09.2023 19:36

Słaba firma, nigdy też nie słyszałem o jakichkolwiek premiach. W firmie coś tam próbowali zmienić, gdy wdrożyli Jire, ale ogólnie wśród starego betonu się to nie przyjęło i niby jest tam SCRUM ale nikt nie wie jak to powinno wyglądać, zwłaszcza PM, którzy przychodzą i wrzucają tematy bo wszystko po kolei się sypie. Jedyny plus to możliwość pracy zdalnej, ale tego też nie przyniosła dobrotliwość prezesa, tylko COVID. Stawka też słaba, można się domyśleć po ofertach bez widełek (kiedyś były), targowanie się o każdy grosz i czekanie na decyzję w sprawie podwyżki miesiącami. Jak jeszcze tam pracowałem to rotacja pracowników duża, domyślam się, że każdy z tych młodych ludzi zderzył się ze scianą w postaci zarobków i po prostu zmieniał. Stali pracownicy firmy, to osoby, którym to wszystko pasuje albo jest to ich pierwsza firma IT, w której siedzą latami i nie są świadomi, że to tak nie wygląda gdzie indziej.

10.10.2023 14:24

Nasza firma korzysta z metodyki SCRUM od wielu lat, co pozwoliło nam doskonale ją opanować i dostosować do naszych potrzeb. Jeśli chodzi o pracę zdalną jesteśmy elastyczni. Rozumiemy, że każdy pracownik ma swoje własne preferencje i potrzeby. Dlatego to pracownik, w porozumieniu z liderem zespołu, decyduje, czy chce wdrażać się zdalnie, czy też w biurze. To podejście do pracy zdalnej jest dla nas bardzo ważne, ponieważ daje naszym pracownikom swobodę wyboru, jak chcą pracować.

13.10.2023 14:14

Rozmowa rekrutacyjna przeprowadzana jest zazwyczaj przez Lidera zespołu, do którego prowadzona jest rekrutacja. Oba etapy przeprowadzane są przez tę samą osobę, aczkolwiek może się zdarzyć, ze do któregoś z etapów dołączy przełożony, członek zespołu, lub osoba z HR. Część techniczna to zazwyczaj rozmowa o umiejętnościach technicznych, ale są również liderzy preferujący przeprowadzenie testu. Wszystko zależy więc do którego zespołu rekrutujesz. Dajemy dużą swobodę szefom zespołów w doborze metod rekrutacyjnych.

03.09.2021 14:26

Zapraszamy do obejrzenia filmu o naszej firmie, który powstał w związku  udziałem PIRIOS w Małopolskim Festiwalu Zawodów 2021

Prog

29.12.2022 18:02

Jesteśmy na gowork, nie w pracy - przypominam ;) Marudzisz tu coś cały czas, nie wskazując żadnych konkretów. To takie wiadomości typu: „aaa nie mam nic ciekawego do powiedzenia, ale się wypowiem” Nawet jeśli wypowiedzi innych osób pokazują że mijasz się z prawdą, Ty dalej brniesz w te smęty. Jeśli rozstałeś się z Piriosem, idź swoją drogą - powodzenia, ale nie wypisuj jakichś bredni wyssanych z palca. Powodzenia!
    Programista

07.10.2023 18:46

Pracowniku, po pewnym czasie spędzonym w innym miejscu pracy niż Pirios z całą pewnością mogę Ci odpowiedzieć że nie do mnie należało podejmowanie decyzji projektowych czy też zarządzania zespołem. Nie mniej jednak co to za miejsce pracy w którym nie ma pisanych unit testów do sprawdzania działających funkcjonalności tylko na testera zwala się winę za źle działającą aplikację? Złe jest przede wszystkim podejście w którym nie ma struktury która odpowiadałaby za odpalenie testów na jenkinsie albo innym serwerze buildów i sprawdzenie w ten sposób czy obecny kod działa. To że firmę nie stać na takie podejście to jedna rzecz, ale drugą jest bezczelne zwalanie winy na testerów. Jako miłośnik korporacji preferuję właśnie takie podejście.
    program

27.06.2023 11:50

Nie polecam, nadgodziny na porządku dziennym, które wynikają ze złej organizacji czasu przez PMów i braku jakiechkolwiek uzgodnień terminu z resztą programistów. Co do wynagrodzeń to porównując obecne stawki w IT, firma wypada śmiesznie. Cała firma to praktycznie osoby bez większego doświadczenia w branży, kto ogarnia trochę bardziej to szybko ucieka, a na jego miejsce przychodzi junior. Mimo braków w zasobach, zamiast zatrudniać nowych programistów z większym doświadczeniem to na firmową skrzynkę przychodzą maile o zatrudnieniach w dziale handlowym, szkoda że zespoły nie wyrabiają z terminami.

30.06.2023 13:55

Bardzo nam przykro, że masz złe doświadczenia, ale dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. W związku z tym, że prowadzimy wiele projektów, wśród których zdarzają się takie, które wymagają pracy w nadgodzinach. W takim przypadku nadgodziny są płatne lub mogą być odbierane w formie dni wolnych od pracy. Natomiast odnosząc się do zatrudniania młodych ludzi – chętnie dajemy szanse młodym! Mamy na pokładzie wielu doświadczonych programistów z wieloletnim doświadczeniem, którzy przekazują wiedzę nowym, młodym członkom zespołów, a średni staż zatrudnionych w Pirios to prawie 5 lat! Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów, Zespół Pirios.

30.01.2023 10:17

Ile jest zmian w PIRIOS S.A.?
    Odpowiedź

23.02.2023 22:22

Nic znaczącego się nie pojawia - poza zwyczajowym "chcę zmienić swoje życie, rzucam robotę" :D

Oferty pracy - PIRIOS S.A.

Senior Full Stack Tech Lead (Java-heavy, React, Real-time)

Kraków

Bonifacy

18.09.2022 22:17

Bardzo ciekawe miejsce dla ludzi którzy szukają prawdziwego rozwoju i nie boją się czasem nauczyć więcej niż na uczelni wmawiali, że należy do obowiązków programisty. A w Pirios jest na to szansa bo różnorodność projektów jest spora. Na plus: bardzo nowoczesny stos technologiczny jak na mniejsze firmy z tak długą historią. Różne zespoły, nie są idealne ale na plus jest opcja zmiany zespołu.
    xd

16.10.2022 12:16

Każdy "rzemieślnik" w końcu staje się inżynierem po X latach pracy :) przynajmniej wiadomo że to nie miejsce dla juniorów którzy powinni stawiać na rozwój
    Bonifacy

23.12.2022 12:07

Rozbije Ci bańkę w której żyjesz: Większość rzemieślników nigdy nie będzie inżynierami. Może korporacja w której pracujesz wmawia Ci coś innego ;)

21.10.2022 10:32

Jaka umowa obowiązuje w PIRIOS S.A. podczas okresu próbnego?

21.10.2022 11:07

Jest to kwestia ustalana indywidualnie z kandydatem, wg preferencji - umowa o pracę, zlecenie lub B2B - jesteśmy elastyczni :)
    Rekru

11.10.2022 21:57

Brałam udział w rekrutacji. Ostatecznie nie zostałam zatrudniona, ale rozmowa na dobrym poziomie - miła odmiana w stosunku do tego co zobaczyłam w innych firmach. Spotkanie nie przypominało przepytywanki jak w jednym z dziesięciu tylko normalną rozmowę. Obiecali że wrócą z odpowiedzią i tak się stało.

24.06.2021 10:32

Jak często w PIRIOS S.A. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 23 czerwca na GoWork.pl, obiecują bogaty rozwój.
    @Eh

11.09.2022 20:34

Pirios, nie ma to jak pod elokwencją przykrywać toksyczne środowisko pracy :)
    Pra

11.10.2022 21:44

A może na szczęście toksyczne osoby już odeszły i jest łatwiej po porostu skupić się na pracy :)

12.06.2022 12:24

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w PIRIOS S.A.?

24.08.2022 15:24

wczasów pod gruszą nie ma, ale są inne benefity - multisport, opieka medyczna luxmed, ubezpieczenie na życie, integracje zespołów, kilkudniowe wyjazdy integracyjne całej firmy i oczywiście nie brakuje owocowych wtorków :D

25.08.2022 10:01

Wydaje mi się, że wtorki i środy cieszą się największą popularnością jeśli chodzi o frekwencję pracowników w biurze w czasach pracy zdalnej/hybrydowej.

13.02.2022 16:34

Janusz_soft

15.02.2022 14:15

Zapomniałem wspomnieć o kwestii nadgodzin i premii do pełni obrazu. Bardzo krótko: - premii nie ma, - nadgodziny są i wynikaja glownie ze słabego zarządzania zespołem i parciem na nierealistyczne terminy. Jak się można domyslić nie zawsze były płatne i zarząd nie chce słyszeć o pracy po godzinach ale ma również głeboko gdzieś uwagi o braku zasobów i nierealistycznych terminach.

17.02.2022 17:28

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Z Twojej wypowiedzi wynika, że pracowałeś u nas kilka lat temu, a my stale pracujemy nad polepszeniem jakości pracy naszych pracowników i ich zadowoleniem. Dokładamy wszelkich starań, aby stawać się coraz lepszym pracodawcą, wprowadzamy systemy motywacyjne, premiowe i szkoleniowe. Nasi pracownicy cenią sobie dobrą atmosferę w zespołach, indywidualne podejście do każdego i pracę przy ciekawych projektach dla najbardziej rozpoznawalnych firm w Polsce. Obecnie 90% pracowników pracuje zdalnie, ale chętni mogą przyjść do biura. Również po pandemii planujemy pracować w modelu hybrydowym, więc głośno w biurze na pewno nie będzie :) Od 2022 zmieniła się również nasza struktura własnościowa, weszliśmy do Grupy Asseco, co daje naszym pracownikom oraz firmie duże możliwości rozwoju i pracy przy jeszcze ciekawszych projektach.
    Księżniczka Programowania

20.05.2021 23:44

Firma w której niczego nie można się nauczyć. Stawki płacowe jak na IT - bardzo niskie. Poziom kultury - zatrważająco niski. Obmawianie za plecami zamiast zwrócenie uwagi co poprawić - czyli (usunięte przez administratora) na porządku dziennym i złośliwe komentarze na dzień dobry. Z czasem uważam czas w firmie za zmarnowany.
    Księżniczka Programowania

29.05.2021 16:59

Po pierwsze - zawsze jest narzucony stos technologiczny w danej firmie, ponieważ w tym stosie technologicznym pisane są aplikacje. Idąc dalej programiści nie mają tutaj dowolności. Jeśli jesteś programistą .Net szukasz firmy która pisze w .Net etc. etc. Co dalej - obmawianie za plecami - nie, w tej firmie bardzo dobrze to funkcjonuje, daje się to również dostrzec na czacie pracowniczym i ogólnej atmosferze panującej w zespole. Nawet po ustaniu zatrudnienia dowiadywałam się że zespół wie o mnie więcej niż bym chciała i jeden z jego członków postanowił mnie nazwać "Księżniczką Programowania" ponieważ drugi raz w tym roku zmieniam pracę - co jest tylko i wyłącznie moją osobistą sprawą. Pro tip - możecie coś z tym po prostu zrobić zamiast udawać że wszystko jest fajnie.

31.05.2021 13:56

Dzień Dobry! Bardzo ważne są dla nas opinie naszych pracowników i byłych pracowników, bo dzięki nim możemy stawać się jeszcze lepszym pracodawcą. Zaniepokoiły nas Twoje słowa. Aby dokładnie zrozumieć przypadki, o których piszesz, zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected]. Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów, Zespół Pirios.
    Gabriela

24.04.2021 18:48

Cześć, znalazłam świeżą ofertę pracy w Piriosie na stanowisku Net Developer: https://www.gowork.pl/oferta/.net-developer,2r703VYTaLgLKMBffIJGHL,krakow. Czy macie jakieś informacje na temat przełożonych i zasad panujących w tym dziale?

27.04.2021 11:26

Każdy z zespołów posiada swojego Lidera, który jednocześnie jest członkiem zespołu i doświadczonym programistom z wieloletnim stażem w firmie. Staramy się dobierać osoby do zespołu nie tylko poprzez kwalifikacje zawodowe, ale również pod względem osobowości. Wiemy, że zespół to siła firma oraz jak ważna jest atmosfera, to właśnie członkowie zespołów współpracują ze sobą na co dzień, podejmują decyzje i pomagają sobie nawzajem.

19.02.2021 15:31

Jaki jest wkład kierownictwa PIRIOS S.A. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

23.02.2021 14:01

Czy można prosić o doprecyzowanie pytania?:)

27.04.2021 10:32

Witaj Gabrielo, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Odpowiadając na Twoje pytanie naszymi atutami są przede wszystkim: Elastyczność – elastyczne godziny pracy, praca w biurze/zdalna/hybrydowa, nieformalny strój, niekorporacyjna atmosfera, Dbamy o zdrowie – prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, karty multisport, dofinansowanie okularów korekcyjnych, świeże owoce i nielimitowane napoje (w tym pyszna kawa!!!), Dbamy o rozwój: praca w branży przyszłości wymaga ciągłego rozwoju, więc staramy się zapewnić naszym pracownikom taką możliwość (dostęp do platform szkoleniowych, biblioteka firmowa, jesteśmy sponsorem Krakowskiej Grupy Developerów .Net, a nasi pracownicy udzielają się w tej grupie). Integracja – spotkania zespołów (rozgrywki playstation, planszówki, gokarty – decyzja należy do zespołu), kilkudniowe wyjazdy integracyjne z atrakcjami, Christmas Party. Zapraszamy do złożenia aplikacji, a w razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt, postaramy się na wszystkie odpowiedzieć :)

03.10.2019 16:59

Wiecie czy w Pirios S.A. szukają chętnych na staż?

07.12.2020 13:57

W przypadku chęci odbycia stażu w naszej firmie prosimy wysłać zapytanie do działu rekrutacji na adres: [email protected].

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PIRIOS?

Kontakt - PIRIOS S.A.

Josepha Conrada 20 31-357 Kraków

NIP:5472099416

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT
    ja

04.12.2020 15:47

Inżynier serwisu - jaka umowa, stawka, wymiar pracy, dodatki?

07.12.2020 13:52

W kwestii umowy pozostajemy elastyczni - umowa o pracę, zlecenia, czy B2B. W przypadku umowy o pracę wymiar czasu pracy to pełen etat. Wynagrodzenie zależne od kwalifikacji i doświadczenia. Proponujemy również bogaty pakiet benefitów: karty multisport, pakiet medyczny LuxMed, ubezpieczenie na życie. Zapraszamy do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym.

27.05.2019 14:31

Nie polecam zapraszaja na rozmowe a nie odpowiadaja z rezultatem rozmowy

30.11.2020 13:10

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby sytuacja się nie powtórzyła. Jednocześnie dziękujemy za opinię, staramy się wyciągać z nich wnioski na przyszłość i cały czas ulepszać proces rekrutacji.

22.04.2020 16:39

Co jaki okres czasu w PIRIOS S.A. można ubiegać się o podwyżkę?
    xx

10.05.2020 21:13

Mozna zawsze sie ubiegać o ile masz argumenty by ją dostać. Co za głupie pytanie.

30.11.2020 13:07

Podwyżka jest kwestią indywidualną, którą najlepiej przedyskutować z przełożonym/ liderem zespołu.
    ZXC

21.02.2020 14:45

Zapraszają na rozmowę o pracę. Sama rozmowa jak najbardziej ok. Obiecują, że oddzwonią w ciągu 7 dni i oczywiście tego nie robią. Zero kontaktu mejlowego po rozmowie w razie dodatkowych pytań. Siedziba w fajnym miejscu. Ludzi w biurze młodzi.
    ZXC

03.03.2020 21:01

Tak, inzynier serwisu. Idz, zobacz i zdaj relacje

30.11.2020 13:04

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby takie sytuacje się nie powtarzały. Jednocześnie dziękujemy za opinie, są one dla nas bardzo cenne.

10.11.2020 15:37

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w PIRIOS S.A.?

30.11.2020 12:11

Oczywiście, wynagrodzenie jest wypłacane w całości.

25.11.2020 10:14

Nie polecam tej firmy..., praca po godzinach za darmo, zarzad ktorego nic nie obchodzi tyle ze ma byc zrobione nie zatrudnia nikogo nowego, ODRADZAM

12.01.2020 17:00

Jaka atmosfera jest między działami w Pirios S.A.?

24.01.2020 15:15

Atmosfera jest bardzo dobra, pracownicy działów współpracują ze sobą i zawsze mogą liczyć na pomoc bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów. Oczywiście czasem są drobne zgrzyty między działami ale są to starcia które pozytywnie wpływają na wyniki w pracy.
    Edek władca kredek

07.05.2019 11:47

Kiedyś to było bardzo fajne miejsce pracy. Teraz idą na ilość zleceń całkowicie ignorując swoich pracowników. Widać to zwłaszcza w działach mających kontakt z klientem i tym, jak ci ludzie są traktowani. Tu pracownik się nie liczy, ci lepsi, wieloletni odchodzą i niedlugo zostaną sami stażyści i "mierni ale wierni".
    JanuszZPassata

05.10.2018 20:20

Sama cebula tam pracuje.
    admin

06.08.2015 19:20

Pomóż użytkownikom, którzy szukają pracy w firmie Pirios S.A. Dodaj komentarz i podziel się swoja wiedzą na temat firmy.

Zostaw merytoryczną opinię o PIRIOS S.A.