Były Pracownik20.11.2018 22:41
Jako były pracownik nie polecam tej firmy. Ciągła harówka że do kibla nie masz czasu iść.. ciągłe nadgodziny (2 zmiana do 1 w nocy cały tydzien), a pierwszą pracujesz 6 dni w tyg. za nadgodziny nie płaca tak samo jak za sobotę.. która o zgrozo jest OBOWIĄZKOWA! za miesiąc nie zarobisz 2 tys. co za tyle godz w miesiącu powinieneś lekko 2,5 brać.. bałagan w biurze, logistyka tam lezy i kwiczy! dadzą Ci robotę a po chwili wychodzi ze jest ona tylko na papierze bo lakiernia albo blacharnia tego nie zrobiła i nikt się nie pofatygował żeby to sprawdzić przed daniem Ci zlecenia.. po czym przyjdzie Dyrektor produkcji (impulsywny choleryk) i nawrzuca Ci przy wszystkich ze od rana się pałętasz i nic nie zrobiłeś tylko dlatego ze ktoś w biurze dał Ci trefne zlecenie!.. Kontrola jakości to porażka, wyłapią buble dopiero na koniec zmiany jak okapy będą już na tirze a ze oglądał w ciągu zmiany twoją prace 100 razy i się nie kapną od razu to Twoja wina i masz przeej%$#&.. Zerowy socjal wczasów pod grusza, paczek dla dzieci nic! tylko czasem bony dadzą Ci w grudniu uprzednio oczywiście zabierając Ci odpowiednia sumę miesiąc wcześniej na wypłat wymyślając pretekst z (usunięte przez administratora) (potrącenie za złom?) Kończąc na tym ze właściciel woli pompować pieniądze na hokej czy nowy samochód niż zapewnić godne życie swoim pracownikom! smutę ale prawdziwe.. ale żeby być obiektywny i nie wieszać tylko psów na firmie napisze coś pozytywnego o firmie a jest nim, tzn sa nim pracownicy!, naprawdę spoko! mili, pomocni, z poczuciem humoru!,( koguty, koty, gace, nawet jadowite cobry ) :D choć nie powiem jet wśród nich kilka czarnych owieczek.. (kilku konfidentów, lizodupów a nawet jeden zbok co lubi szczypać za pupę nowo przyjęte dziewczyny.. PANAROJA! xD Pozdrawiam tych co się jeszcze tam męczą! cola w dłoń! :)
Moje sugestie dla Ciarko S.A.:
maja ludzi od tego w dodatku biora nie małe pieniadze za to!
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
zlikwidowac nadgodziny, dac ludziom zarobic, brac regolarnie tabletki uspokajajace albo isc do psychologa