3.9/5

• Poznaj nas
  • Lokalizacje w Polsce
  • Nasza misja, wizja i wartości
  • Benefity
  • Oferty pracy

Poznaj nas

Lokalizacje w Polsce

Nasza misja, wizja i wartości

Benefity

• Piotrówek Duży

3. Opinie o pracodawcach Ożarów Mazowiecki
  5. Opinie o Sealed Air Polska Sp. z o.o

Opinie o Sealed Air Polska Sp. z o.o Ożarów Mazowiecki

Nie przegap nowości o Sealed Air Polska Sp. z o.o!

Sly

04.09.2022 20:47

Jako były pracownik moge spokojnie polecic Sealed Air jako świetną firme do wspołpracy na wiele lat,przepracowałem w niej niemal 10 lat i tak świetnych ludzi ze świeczką szukac-od wspołpracownikow aż po kadre zarzadzającą. Firma jest rzetelna i uczciwa,wszystkie zasady sa jasne i zrozumiałe. Szczerze polecam prace w tej fimie.
    NBY

09.09.2022 10:21

Jeżeli jest tak fajnie to dlaczego odchodzisz, jakie są stawki za godz , czy wszyscy mają takie same czy zależy od miejsca pracy ?
    Sly

24.09.2022 04:44

Ja juz dawno odeszłem,bedzie ze 4 lata. Zrezygnowałem z powodów osobistych i zbyt wielu kilometrów pokonywanych rocznie,przejazd przez Wawe to koszmar który mnie umeczył,korki..ludzie za kierownica którzy nigdy nie powinni miec prawa jazdy...i takie tam atrakcje inne. Co do stawek odsyłam do działu HR który udzieli informacji zapewne rzetelnej. Ja moge polecic z czystym sumieniem fabryke w Duchnicach bo tam pracowałem.

02.01.2021 10:57

Czym Sealed Air Polska Sp. z o.o zachęcają? Jakie mają dodatki?

Edyta

29.09.2024 22:32

Dzień dobry mam pytanie odnośnie pracy u Was czy żeby się zatrzymać trzeba mieć jakieś kwalifikacje, czy coś,i dlaczego nie możecie zatrudnienic osobę co chwila odmawiacie jej co Ona wam zawiniła

kyrtaP

18.05.2026 18:30

Na przestrzeni paru miesięcy byłem dwukrotnie na rozmowie, z polecenia poprzez agencje pracy, rozmowy miłe, ale za tak jednym jak i za drugim razem nie doczekałem się żadnej odpowiedzi, żadnego odezwu, mimo spełniania wszelkich warunków podanych w ofercie pracy. Oferty stale odświeżane, nawet ostatnio pani rekruterka z jednej z agencji dzwoniła do mnie, proponując firmę, uprzejmie podziękowałem i odmówiłem, trzeci raz nie będę tracić czasu.

Brak

03.01.2025 12:43

Proszę zorganizować spotkanie z TPLami, żeby traktowali resztę pracowników z większym szacunkiem, bo czasami aż odechciewa się pracować.

Niedoszły pracownik

15.12.2024 20:40

Witam. Ogólnie praca jest wymagająca zarówno pod względem fizycznym i umysłowym jednak starzy pracownicy nie narzekają aż tak bardzo. Za to kadra zarządzająca to jest jakaś pomyłka Tak zwani TPL-e czyli liderzy na zmianie oceniają ludzi po wyglądzie czy się nadają, czy nie i uważają, że tyle czynności, która jest w tej pracy do opanowania trzeba ogarniać już po tygodniu szkolenia, a sami nie pomagają, a wręcz są i tacy jak np. jeden na zmianie "B" który lubi sobie pospać w pracy na nocy, bo w dzień musi realizować swoje hobby jak np rybki. Kiedys przespał całą zmianę praktycznie i zamówienia były puszczane do klientów bez żadnej kontroli. Jak na takie zaniedbanie obowiązków już dawno nie powinien pracować jednak dalej tam jest. Zwykłych operatorów można karać za byle co, ale przełożonych już nie, którzy są odpowiedzialni za ludzi, no po prostu porażka jakaś...
    Szlachcic88

23.09.2024 10:20

Dzień Dobry mam pytanie czy wynagrodzenie jest wypłacane ostatniego dnia miesiąca ? Jak wygląda wdrożenie nowego pracownika
    Ania

19.09.2024 16:48

Dzień dobry mam pytanie odnośnie pracy, dlaczego firma ogłosza się bez przerwy a Jak dana osoba chce się zatrudnić to robią wszystko żeby nie zatrudnić człowieka, Spotkałam się już z taką sytuacją, owszem pierwszy raz nie mogła siostra przyjechać bo autobus się opóźnił to od razu człowieka wykreślają .Bardzo nie ładnie podchodzicie do tego , skoro potrzebujecie ludzi do pracy to ich zatrudniajcie ,a nie szukacie czego ,Skoro tak traktujecie ludzi to nie dziewie się ze nie macie kandydatów,,

10.05.2024 13:30

Nie polecam pracy w tej firmie , zatrudniają przez agencję pracy . Praca wymaga 50 czynności tempo ponad ludzkie . A na nocy masakra . Starzy pracownicy zniechęcają na początku . Pracownicy z długim stażem mają lepiej ponieważ wcześniej mieli mniej czynności a powoli im dokładali a nowy pracownik musi zderzyć się z czynnościami kontroli zapisywania wymiany przyrządu składania kartonów itd . Czyli pełni rolę kontroli , utrzymania ruchu , lidera .

05.08.2024 15:00

Bardzo dziękujemy za zamieszczony komentarz, ponieważ każda informacja zwrotna jest dla nas niezwykle cenna, gdyż pozwala nam na ciągłe doskonalenie warunków pracy. Chcielibyśmy zapewnić, że bardzo poważnie traktujemy zgłoszone przez Pana kwestie. Zatrudnienie przez agencje pracy jest jednym z rozwiązań, które umożliwiają nam elastyczne zarządzanie zasobami ludzkimi, jednak zawsze dbamy o to, aby wszyscy pracownicy, niezależnie od formy zatrudnienia, mieli dostęp do tych samych szkoleń i wsparcia. Ponadto zatrudnienie przez agencję jest rozwiązaniem tylko czasowym, traktowanym jako okres próbny, po którym pracownicy otrzymują umowy o pracę. Praca w naszej firmie rzeczywiście wymaga od pracowników zaangażowania i szybkiego przyswajania wielu umiejętności. Rozumiemy, że tempo może być wyzwaniem, szczególnie na początku. Staramy się jednak, aby każdy nowy pracownik otrzymał odpowiednie szkolenie oraz wsparcie ze strony bardziej doświadczonych kolegów. Przykładamy dużą wagę do tego, aby nasi pracownicy mieli jasne i realistyczne oczekiwania dotyczące swoich obowiązków. Staramy się także wprowadzać stopniowo nowe zadania, aby nie przytłaczać nowo zatrudnionych osób. Zawsze jesteśmy otwarci na sugestie dotyczące poprawy naszych procesów i warunków pracy.

05.08.2024 11:15

05.08.2024 14:46

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że praca w naszej firmie nie spełniła Pana oczekiwań.

02.08.2024 10:23

05.08.2024 14:30

W naszej firmie priorytetem jest dbanie o inkluzywność oraz zapewnienie szacunku wszystkim pracownikom, niezależnie od ich narodowości, wieku, płci, religii czy innych cech osobistych. Jeżeli ktokolwiek posiada informacje o jakichkolwiek nieprawidłowych zachowaniach pracowników, powinien zgłosić to przedstawicielowi pracowników, swojemu przełożonemu, lub działowi HR.
    Edzia

19.04.2024 10:04

Dzień dobry czy firma zatrudnienia kobiet na produkcję np bez doświadczenia,bo Byłam już parę razy na spotkaniu i zawsze dostaje odmowę nie wiem jakich kandydatów firma zatrudnienia ?
    Śruba

03.01.2024 13:48

Tempo pracy na hali jest chore . Wymogi są ponadludzkie i ludzie męczą się w zimie i latem - zapomnieć trzeba o TPL-ach jeśli chodzi o pomoc zwykłemu pracownikowi. Trzymają się razem i robią przekręty a nawet robią dużo rzeczy złośliwie. Nie pomagają a pensja bardzo niska.
    Julia

09.06.2023 10:27

Posiada ktoś tutaj informacji o tym, jaka jest pensja na start dla pracownika na posadzie Młodszy Operator Maszyny, jak ma się doświadczenie około 3 lata?? Szukam detali o wynagrodzeniu, bo w sieci gdzieś wpadłam na ogłoszenie, ale no liczę na aktualne warunki finansowe. Jak jest kasa?
    Marcin,

18.10.2023 21:10

W tej firmie nie ma możliwości negocjowania wynagrodzeń, powodem odejścia były właśnie kwestie finansowe, razem ze mną odeszło sporo osób (50% operatorów pracujący do 5-lat), gdy się przyjmowałem stawki były rynkowe, a gdy odchodziłem konkurencja w okolicy płaciła 1-tys więcej,
    Stary

26.11.2023 20:52

W firmie jest bałagan , sporo osób odchodzi z biura co oznacza że dzieje się nie ciekawie a zwykli operatorzy też odchodzą cały czas są braki .
    RA

17.02.2023 14:23

Jako były pracownik mogę polecić pracę w tej firmie. Kadra HR pomocna i miła. Niestety nie można tego powiedzieć o TPL'ach..... Powinni o i pomagać i wspierać pracowników podczas produkcji,niestety tak nie jest. Gdy coś nie ,,idzie,, na maszynie prosi się o pomoc TPL'a fakt przychodzi spróbuję ustawić (nie zawsze się da) i radź sobie sam zwolni maszynę i pilnuj człowieku sam,oby tylko wyrobić cele.... Gorzej gdy przyjdzie reklamacja to już operator jest karany. ...... Często na nocnych zmianach trzeba szukać tpl bo chodzą nie wiadomo gdzie.... Albo śpią na mistrzówce.... Szkoda,że przez takie działania pracownik ma nieprzyjemności a nie tpl... Polecam przełożonym TPL'i o zwrócenie uwagi na nich bo zamiast być wsparciem często są powodem do stresu i presji... Jako tako na 1wszych zmianach są na hali ale od 17 na drugich zmianach pełna swoboda...
    Ra

21.02.2023 11:31

Jestem byłym pracownikiem. Jeśli chodzi o wynagrodzenie jest to indywidualna sprawa każdego z pracowników. Aktualna stawkę na ,,start,, poznasz jak pójdziesz na rekrutacje. Jeśli chodzi o widełki jak pisałem wyżej to sprawa indywidualna.:)

30.11.2022 15:34

Nadal nie dostałem odpowiedzi na zapytanie o wynagrodzenie za godzinę dlaczego Ożarów ma stawkę 26 zł brutto Łódź dużo mniej bo nawet nie wszyscy mają 19 brutto troszeczkę marnie to wygląda przy obecnej inflacji pensja młodszego operatora na poziomie 3200 netto to troszkę mało .Czy zarząd myśli wogole o jakiś podwyżkach bo chyba nie uważacie że podwyżki po rozmowach oceniających max 5 procent jest super.Poprostu firma jest ok atmosfera też ale przepraszam nasze zarobki już nie

28.12.2022 12:08

Zasady wynagradzania przedstawiane są podczas rozmowy rekrutacyjnej i każdy kandydat (oraz aktualny pracownik) może decydować czy chce pracować zgodnie z tymi zasadami czy nie. Nie ma racjonalnych powodów, aby płacić premię pracownikowi, który produkuje wadliwy towar i naraża pracodawcę na rekalamcje lub utrudnia organizację pracy poprzez częste zwolnienia. Każdy pracownik, który otrzymuje pomniejszoną premię, jest informowany o powodach tego pomniejszenia. Jeśli tak się nie stało w Pana przypadku, w pierwszej kolejności należy to wyjaśnić z bezpośrednim przełożonym lub zgłosić ten fakt do Kierownika Zakład oraz do działu HR. Dbamy o komunikację w tym obszarze, ponieważ wiemy jak ważny jest on dla pracownika.

28.12.2022 14:55

Podane wynagrodzenie netto jest wynagrodzeniem dla Młodszego Operatora w Łodzi. Warto podkreślić, że wynagrodzenia w naszej firmie podlegają corocznie waloryzacji w miesiącu kwietniu, w oparciu o uzyskaną ocenę roczną. Firma nie zapewnia dojazdu do pracy, ponieważ lokalizacja zakładu tego nie wymaga – dostępne są środki komunikacji publicznej. Jako benefity pracownicy otrzymują dodatek obiadowy, dofinansowanie karty Multisport, „wczasy pod gruszą”, PPE, opiekę medyczną dla całej rodziny, dodatkowe ubezpieczenie (również pakiet rodzinny), paczki oraz bony na świąteczne.
    Ren

08.12.2022 17:19

Mam pytanie czy obecnie są przyjęcia w panstwa firmie .

28.12.2022 12:16

Jeśli chodzi o dział produkcji i stanowiska operatorskie, to aktualnie mamy pełną, wymaganą obsadę i nie prowadzimy rekrutacji. Wszystkie inne otwarte procesy rekrutacyjne są publikowane na oficjalnej stronie Sealed Air na LinkedIn. Zapraszamy do kontaktu.
    Ren

08.12.2022 17:16

Mam pytanie czy aktualnie są przyjęcia w tej firmie .

15.08.2022 02:45

Chyba najgorsza praca w jakiej byłem, praca: 5.45-14, 13:45-22, 21:45-6, czyli codziennie ponad 8h a płacone za 8, wypłat trzeba pilnować bo nadgodziny bardzo często nie są wypłacane, kiedyś były wypłacane bonusy za polecenie nowego pracownika, lub przeszkolenie, teraz firma z wypłatami bonusów zalega (nie wiadomo czy w ogóle zapłacą), w firmie oprócz podstawy 20,6/h dla nowego operatora (Duchnice obok Warszawy) wypłacane są dodatki 16zl dziennie, wcześniej były wypłacane od 1 do ostatniego, później od 20 do 20 (czyli 10 dni przesunięte) teraz przesunęli jeszcze o miesiąc, (więc skoro firma dodatek płaci z 40dniowym poślizgiem, wstrzymała wypłaty za szkolenia/polecenia to raczej słabo stoi finansowo i czas szukać nowej pracy), normy tak wyśrubowane, ze ludzie z kilkunastoletnim stażem po ostatnim zwiększeniu celu nie wyrabiają. Na hali w lecie panuje upał w ziemie zimno, a na halę nie można wznowić swoich ciuchów, czyli w niskich temperaturach trzeba się męczyć w ich cienkich bluzach. Na hali można pić tylko czystą wodę, zakaz wnoszenia innych napojów. Co do przerw, to aby starać się wyrobić cel trzeba je odpuścić i pracować ciągiem 8h i 15minut. Ludzie ciągle rezygnują, stąd cały czas szukają nowych pracowników. Jestem w tej firmie kilka lat i o te kilka lat za długo. Przez 3 msc okres wypowiedzenia ciężko szukać nowej pracy, ale mam nadzieję iż to mój ostatni rok w tej chorej firmie.

07.11.2022 06:06

Brutto powiem tak że w Łodzi pracujemy za nie całe 19 zł brutto

05.12.2022 16:50

Bardzo prosimy o udzielanie pełnych/rzetelnych informacji. Wynagrodzenie pracownika produkcji w Łodzi składa się z 2 cżęści: wynagrodzenia zasadniczego oraz premii w wysokości 30%. Stawka dla nowego pracownika to 18.30 pln +30% premii = 23.79 pln brutto. Ponadto wypłacany jest dodatek obiadowy w wysokości 16 pln NETTO za kazdy dzień pracy. Nie jest więc prawdą stwierdzenie "pracujemy za niecałe 19 zł. brutto".

14.10.2022 12:34

Czy w Sealed Air Polska Sp. z o.o wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
    Obecny

29.10.2022 20:54

Zależy co masz na myśli , jest 30 % premii i na święta Bożego Narodzenia oprócz paczki parę złoty na karte

26.03.2022 09:44

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Sealed Air Polska Sp. z o.o?

29.06.2022 12:10

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszych starań.
    Obecny

12.09.2022 10:18

Nie zachwycają się tak to jest tylko okładzina ,środek jest gorszy , nic nie można , bo nie , albo pannatoni zabrania ,albo Ożarów zabrania.jak są jakieś propozycje to nie można tego zrealizować,to się liczy bardziej .

03.03.2020 16:26

Niestety osoby zarządzające na miejscu bardzo bronią swoich pozycji. Kolesiostwo,nepotyzm,nie dzielenie się informacjami,to normalne w Seald. Osoby które zarządzają pracują bardzo długo w firmie i robią wszystko aby w niej pozostać, Wszystkie stanowiska między sobą rozdzielone, trzymają się razem, niszczą każdą osobę która jest samodzielna lub ma talent. Wszystko załatwiane jest po przez kolesiostwo. A co do Pani z kadr, tak,potwierdzam jej arogancje. Jeśli dobrze pamiętam to Ania. Ogólnie po każdej rozmowie z osobami zarządzającymi można poczuć się jak na polu lub u Pana Zdzisia w firmie. Mocno odradzam pracę w Sealed.

10.03.2020 16:16

Nie byłem pewien imienia ponieważ,już ponad 2 lata temu odszedłem . Całkiem przypadkiem wpadłem na tą stronę.Ta strona jest dla wyrażania opinii, opinie mogą być pozytywne,negatywne lub neutralne. Twoja odpowiedź,właśnie pokazuje jakie diamenty pozostały w firmie. Również życzę powodzenia.
    Rysiek

16.08.2022 15:44

Mariuszku, Daj spokój, 5 lat nie pracowałeś tylko kilka miesiecy. Zycze ci zdrowka!
    nowy.

23.02.2022 20:49

Nie ma co narzekać- praca na produkcjach taka jest. Pracuje w Łodzi od niedawna na agencji - sporo pracy jest ale godziny ponad normę mam wypłacane do tego dodatek za posiłek i premia jest co miesiąc wiec całkiem spora sumka. Jak się chce można zarobić. ciuchy, buty i rzeczy do pracy są od razu. Umowę mam co msc narazie potem może na firmę na dłużej. sa różne dodatki na przerwach czy owoce czy herbaty napoje i inne. W poprzednich zakładach tego zwykły produkcyjny nie miał. zobaczymy jak będzie dalej.
    nowy.

23.06.2022 08:52

nie spotkałem się z cięciem premii od tak. Fakt jest 30 i wiecej. Premia najwiecej zabierana jest jak nie ma cie w pracy.
    Kazia.

28.06.2022 18:43

Też tak myślałam ale wierzcie mi tak nie jest ????są lepsze zakłady i kadra kierownicza ma szacunek dla pracownika bo tu nie ... Ale to jest moje zdanie ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sealed Air Polska Sp. z o.o?

Kontakt - Sealed Air Polska Sp. z o.o

Ożarowska 28A 05-850 Ożarów Mazowiecki

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

Kazia

28.06.2022 18:30

Witam . Jestem byłym pracownikiem tej firmy ... Tpl pan .. M ... Nie przedłużył mi umowy serio myślal że jest lepszy odemnie ????????????teraz przynajmniej przełożeni mają szacunek do mnie do pracowników nie traktują ich jak robili ????i wierzcie mi dzięki temu. Panu dużo osób odejdzie ????????????pozdrawiam i dziękuję

23.02.2022 09:28

Pracuje w firmie już jakiś czas ostatni okres był dość ciężki wiele zamówień dużo nadgodzin troszkę rozczarowało mnie podejście kierownictwa do pracowników .Sytulacjie wymuszania na pracownikach przekraczania norm oraz pracy w nadgodzinach słaba organizacja pracy przez liderów którzy co tu dużo mówić dbają o swoje premie i swój wizerunek .Podkreślam bardzo fajny zespół pracowników produkcji szkoda żeby ludzie zaczęli uciekać bo jest tu i wiele pozytywów może nie tylko kijek ale i marchewka by się przydala

23.02.2022 20:36

Można wiedzieć o jaki oddział chodzi?

24.02.2022 09:39

Szanowny Panie, Sealed Air Polska Sp. z o.o. posiada 3 fabryki w Polsce - aby móc się odnieść do Pana opinii i mieć możliwość zareagowania, prosimy o informację, której fabryki ona dotyczy. Dbamy o zgodność z przepisami prawa pracy i dokładne rozliczanie czasu pracy, a praca w nadgodzinach jest zwykle uzgadniana z pracownikami, wykonywana za ich zgodą i wynagradzana. Oczywiscie, jak w każdej firmie, mogą zdarzać się okresy o większym natężeniu pracy. Zgadzamy się natomiast z Pana opinią, że w naszej firmie pracują fajni i wartościowi ludzie.
    Zainteresowany

10.02.2022 14:28

Witam, Zauważyłem w opiniach że nie ma busa pracowniczego z Warszawy jednak komentarz był z 2020 r. Czy coś sie zmieniło w tym temacie?

14.02.2022 11:43

Dzień dobry, aktualnie nadal nie nie oferujemy busa z Warszawy, ponieważ nasz zakład jest zlokalizowany w miarę bliskiej odległosci od stacji kolejowej (przejście od stacji do zakładu zajmuje ok.15 min.) Ponadto osoby dojeżdzające z Warszawy stosują tzw. car sharing czyli dojazd jednym samochodem w kilka osób. Zapraszamy do nas - spoób na dojazd na pewno się znajdzie.
    Maciej.

21.08.2021 17:04

Witam. Przejeżdżam niemal codziennie obok zakładu. Widok stojących silosów zastanawia mnie czy jest tam dział ekstruzji folii. Gdyby ktoś odpowiedział na moje pytanie byłbym wdzięczny. Pozdrawiam

16.09.2021 16:56

Szanowny Panie Macieju, Sealed Air jest producentem piany polietylenowej. Tak jak Pan słusznie zauważył obecność silosów jest związana właśnie z ekstruzją piany polietylenowej. Mamy także dział konfekcjonowania rękawa foliowego, który ekstrudowany jest w innych naszych zakładach. Pozdrawiamy!
    Edyta

05.05.2021 09:08

Dzień dobry czy firma zatrudnia kobiety na produkcje i jak mozna aplikować ,proszę o informacje,pozdrawiam
    Dziki

16.02.2021 23:43

Czy jako operator maszyn można zarobić na rękę 3500 zł?
    Aga

16.03.2021 12:34

Marta jest podstawa i premie - można wyciagnąć do 3500 z nadgodzinami a czasem i więcej.

07.01.2021 16:17

Ładne opowieści ale mijają się z prawdą,typowa polska prodyukcja więc lider nad nim kierownik i kręcenie norm.Liderzy hymn jak by to ująć człowiek który nie ma pojęcie o produkcji jakaś pomyłka .Wprowadzenie nowego pracownika lipa gdyby nie ludzie pracujący tu dłużej to zero informacji ,pomocy .Praca może nie jest zła ale organizacja do bani .Pozdrawiam

11.01.2021 08:03

Dziękujemy za każdą opinię o naszej firmie, jaka pojawia się na portalu Gowork. W Sealed Air zawsze chętnie przyjmujemy uwagi, które pomagają nam ulepszać sposób pracy w naszej firmie. Jednak trochę trudno zgodzić się z komentarzem o liderach produkcji, gdyż zawsze są to ludzie rekrutowani z wewnątrz firmy, mający praktykę w pracy na produkcji. Takie podejście, oparte na wewnętrznej rekrutacji, daje nam możliwość weryfikacji ich stylu pracy oraz umiejętności działania na produkcji. Co do procesu wdrażania nowych pracowników, w firmie wypracowane są procedury, które są stosowane w przypadku każdego nowego członka załogi. Przeszkolenie i wprowadzenie do pracy są integralną częścią tego procesu. Jednak przyjrzymy się temu zagadnieniu dokładniej, żeby poprawić organizację i sposób przygotowania nowych pracowników, tym bardziej, że sama praca w naszej firmie została oceniona jako „nie jest zła”.

23.09.2020 11:46

Czy Sealed Air Polska Sp. z o.o zapewnia kartę multisportu?

08.10.2020 10:16

Tak - zatrudniamy kobiety na stanowiskach produkcyjnych. Stanowiska pracy są tak wyposażone, aby w maksymalny sposób ułatwiać pracę i nie powodować obciążeń. Aktualnie średnio ok 30% pracowników produkcyjnych stanowią kobiety. Nasze fabryki zlokalizowane są w Ożarowie Mazowieckim oraz w Łodzi. Obie lokalizacje są dobrze skomunikowane z transportem miejskim, dlatego też nie zapewniamy transportu prywatnego.
    Zoska

23.10.2020 01:17

Szkoda ze nie ma busa pracowniczego. Z wawy jest owszem komunikacja ale kawał na piechotę i po drugiej zmianie można nie zdążyć na transport.

05.03.2020 09:08

Jakie są warunki zatrudnienia w Sealed Air Polska Sp. z o.o?
    Olaf

05.03.2020 18:17

Warunki lepsze niż na podobnych stanowiskach w podobnych miejscach. Atmosfera super, z każdym można porozmawiać. Firma godna polecenia, czujesz się doceniany, pieniądze na czas.
    gość 1234

04.12.2019 11:13

Firma godna polecenia, pracuję od nie dawna w oddziale łódzkim. Wynagrodzenie na czas, praca lekka, bez dźwigania.
    Mario

21.03.2019 10:47

@Paweł Co nie zmienia faktu, że firma jest super i po prostu trudno dostać tu pracę!
    Paweł

03.05.2019 12:59

@mario Nie Wiem czy trudno czy nie, ale wiem na pewno , ze w dzisiejszych czasach to firmy biją się o pracownika a nie pracownik o miejsce w firmie, a Pani z HR nie pomaga w rekrutacji, wręcz przeciwnie...
    Pawel

23.06.2019 19:28

@mariusz Na drugim już spotkaniu w firmie, Pani z HR zadała pytanie dlaczego chce zmienic prace. Odpowiedziałem że to nie jest tak ze szukam ale jestem otwarty na propozycje, zwłaszcza że ich wydała się interesująca. Usłyszałem nagle że jestem arogancki ???? Wyczuwalna była niechęć tej Pani do mojej osoby. Ustalenia z pierwszego spotkania dotyczące warunków współpracy zostały przez nią totalnie zmienione, oczywiście na moją niekorzyść
    Paweł

26.02.2019 17:05

Tak jak ktoś tu już powiedział... Pani zatrudniona na stanowisku HR- to osoba niekompetentna i arogancka. Potrafiła na spotkaniu w 5 sek. Zniechęcić do pracy w tej firmie
    Isabella

21.02.2019 17:21

Firma fantastyczna, przynajmniej na okres kiedy pracowałam tam ja (ponad 10 lat temu)..., atmosfera ok... Sealed Air to duża rodzina, osoby z którymi wiąże się bardziej lub mniej ale na koniec zawsze razem. Chętnie bym wróciła do pracy tam...niestety mieszkam za granicą. Pozdrawiam Iwonę S. (Jeżeli nadal pracuje w tej firmie) Polecam firmę!
    Bez imienny

11.01.2019 10:03

ludzie którzy zarządzają produkcja nie mają pojęcia . Jestem nowym pracownikiem operatorem. Jeśli liderzy gniazd nie potrafią ustawic maszyny to coś nie jest tak . Jakim cudem zostali liderami ? Kierownictwo nie jest świadome co się dzieje na produkcji lub nabiera wody w usta żeby jakoś to szło . Ogólnie robota monotonna człowiek pracuje jak robot przez 7h na nogach . Nie polecam , dużo słoików którzy chcą zrobić karierę .Firma dobra na chwilowe przetrwanie kryzysu poszukiwania pracy. . Robota ciężka pył i hałas . Obok otwiera się niebawem Polpharma , sporo ludzi z produkcji złożyło tam już papiery wiec nie jest tak kolorowo jak to piszą powyżej . Pozdrawiam
    bmes08

11.10.2018 17:21

Gdyby nie chore ambicje dyrektor produkcji to może byłoby tam w miare znośnie ..... jeżeli znośnym mozna nazwać wyścig szczurów i dziobaków,układy układziki,nepotyzm i (usunięte przez administratora)wie co jeszcze
    Marta

05.10.2018 17:46

@Inny, co według Ciebie wyróżnia firmę Sealed Air Polska na tle innych tej samej branży firm? Co mógłbyś napisać na plus tej firmy świadczący o tym, że rzeczywiście jest lepsza od innych jej podobnych?
    Gabi

07.10.2018 20:45

A co powiesz o kierownictwie?
    Marta

25.09.2018 14:43

@Tomek, a czy będziesz w stanie przypomnieć sobie przebieg rozmowy rekrutacyjnej do Sealed Air Polska? Jakie zadawane były Tobie pytania? Czego podczas tej rozmowy mogłeś dowiedzieć się o firmie? Czy posiada ktoś jakiekolwiek informacje odnośnie tego, czy firma dalej poszukuje pracowników? Jeśli tak to na jakie konkretnie stanowiska?

25.09.2018 19:52

Tak , Sealed Air nadal poszukuje kandydatów na operatorów młodszych do działu torebek polietylenowych.Okres próbny przez agencje , po 3ch miesiącach umowa.I z tego co mi wiadomo , to podwyżka stawki podstawowej i podniesienie premii z 20% na 30%. https://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-operator-maszyn-duchnice-pow-warszawski-zachodni,oferta,6314886 https://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-operator-maszyn-ozarow-mazowiecki,oferta,6302659

06.05.2018 10:12

Powiedzcie co się dzieje teraz w Sealed Air Polska Sp. z o.o? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o pracę?
    Tomek

19.09.2018 20:50

Odradzam jakąkolwiek prace w tej firmie, brak kultury do pracowników, Pani przy rekrutacji nie miła , zero kultury osobistej , brak szacunku do ludzi. Arogandzka i bezczelna . Zrezygnowałem najszybciej jak się dało , w okolice można znaleźć prace gdzie płacą więcej. Nie polecam firmy

25.09.2018 19:30

A to bardzo ciekawe co piszesz.Znam doskonale osoby odpowiedzialne za rekrutację wewnątrz firmy Sealed Air , ani Oliwia czy Anna , nie są osobami bez kultury.Dyrdymały wyssane z palca , nie mające żadnego uzasadnienia w rzeczywistości.Po co pisać bzdury , gdy nie ma się pojęcia o rekrutacji wewnętrznej ? Co innego jeśli trafiasz przez agencję , a co innego gdy rozmawiasz bezpośrednio z pracownikami HR.Sealed Air to dobra firma , może nie jest idealnie , ale na pewno jest lepiej niż w większości fabryk w Polsce.

25.09.2018 19:19

Praca w Sealed Air , to najlepszy wybór jaki dokonałem w swoim życiu.Nie znajdziecie nigdzie tak łatwo roboty za ponadprzeciętne wynagrodzenie.Jeśli jesteś dobry w tym co robisz i zależy Tobie na wynikach Twojej pracy , to właśnie w Sealed Air znajdziesz swoje miejsce na kilka , może nawet na kilkanaście lat.Tam docenia się dobrą robotę.Mimo , iż stosunki interpersonalne nie są idealne , to wynagrodzenie jest naprawdę bardzo dobre (3-4,5 tys. netto).W tej firmie są dwa działy : torebek polietylenowych dla żywności i piany polietylenowej.Oba działy różnią się specyfiką pracy.Na torebkach pracuje się ciężej , bo trzeba więcej się natyrać , na dziale piany praca jest spokojniejsza , ze względu na technologię i gabaryty produktu.Sealed Air daje możliwość rozwoju osobistego , inwestuje w pracownika.Jako były operator mam bardzo pozytywne wspomnienia , odszedłem bo zabrakło wyzwań i zbyt dużo roszad na stanowiskach kierowniczych.Na pewno ubiegając się o stanowisko operatora maszyn lub linii produkcyjnej nie pożałujecie swojego wyboru.Warto !
    KAROLINA BŁAŻEJEWSKA

20.05.2017 13:08

JESTEM NOWYM PRACOWNIKIEM I Z TAK PRZYJAZZDYM OTOCZENIEM SIE NIE SPOTKALAM, GDIE SIE NIE POGUBIE TO ZARAZ Z KAZDEJ STRONY OFEROWANA JEST POMOC . A CO DLA MNIE WAŻNE KADRA SIĘ NIE WYWYŻSZA I ZAWSZE WSÓLNIE ROZWIĄZUJEMY PROBLEMKI:)...... A CO NAJLEPSZE KAZDY Z SIĘ WITA PODAJĄC DŁON A NIE PRZECHODZI OBOJĘTNIE

Zostaw merytoryczną opinię o Sealed Air Polska Sp. z o.o