Opinie o GOMEZ

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOMEZ

MałaCzarna

Nie jest tak źle jak piszą, a nawet jest bardzo dobrze. Jestem sprzedawcą, mam super miłe kierowniczki, pomocne, z dużą wiedzą, sprawiedliwe (pokażcie inne miejsce, gdzie kierownik pracuje tak samo jak sprzedawca, w weekend, świątki i piątki). Zespół super, a nie rozpuszczone panny z butików, czy przypadkowe osoby z sieciówek. Szefowa i szef mega, są każdego dnia właściwie, zawsze porozmawiają, zapytają, co sie podoba, a co nie, jak klienci. Zapraszam wszystkich fajnych ludzi z Poznania i okolic, bo są fajni klienci i super atmosfera. Pracy i testów dużo, ale jest ciekawie.

ania

Hej, wybieram sie na rozmowę o pracę, na stanowisko Młodszego Kupca. Czy ktoś był i pamięta jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna? Jak był sprawdzany angielski? Jakie są stawki?

jan
@ania 27.09.2017 11:45
Hej, wybieram sie na rozmowę o pracę, na stanowisko Młodszego Kupca. Czy ktoś był i pamięta jak przebiegała rozmowa rekrutacy...

Hej ania jak rozmowa i czego sie dowiedzialas więcej ?

anonymous
@ania 27.09.2017 11:45
Hej, wybieram sie na rozmowę o pracę, na stanowisko Młodszego Kupca. Czy ktoś był i pamięta jak przebiegała rozmowa rekrutacy...

Pewnie jesteś w tej samej rekrutacji, co ja. Ja już byłam na dwóch rozmowach i teraz zaprosili mnie na trzecią, ostatnią, bo wybrali 3 osoby i chcą zdecydować się na najlepsza. Czeka mnie rozmowa z purchising departament, ale nie wiem, czego się spodziewać, bo pytali już chyba o wszystko. Sprawdzali zadania na arkuszach kalkulacyjnych, kazali zrobić prognozę zamówienia, sprawdzali angielski i to słówka typu marynarka dwurzędowa czy nota korygująca- po angielsku tylko dodam. Pytają o konkurencje i o designers z oferty, każą opisać styl , pytają o aktualna modę. Generalnie miło i fajnie, ale jak powiedziałam, ze nigdy nie byłam w ich sklepach to pani była taka zdziwiona i zatroskana. Nie będę straszyć, bo panie z human resource departament są sympatyczne, ale dość dociekliwe... mam nadzieje do zobaczenia, bo generalnie mówią, że cały czas powiększają zespół, a drzwi od saki rekrutacyjnej nie zamykają się. Aha i przygotuj się z reklamy telewizyjnej, bo tez o to pytają.

Kinia85

Nie ma czego się bać. Rozmowa w bardzo miłej atmosferze, pytania koncentrowały się wokół wcześniejszego doświadczenia. Niby nic szczególnego jednak gdyby ktoś chciał koloryzować mógłby mieć problem. Dużo pytań w których musiałam odwołać się do konkretnych sytuacji z przeszłości. Całość trwała około godziny. Niestety nie zaproszono mnie do II etapu (rekruterka zadzwoniła po tygodniu z odpowiedzią odmowną i podziękowała za poświęcony czas). Mimo że pracy nie otrzymałam, samą rozmowę uważam za jedną z lepszych w swoim życiu.

Jp

Ja mam raczej pozytywne doświadczenia choć pracy nie dostałam. Pani rekruterka to bardzo profesjonalna i przemiła osoba z otwartym podejściem do ludzi i pracy. Bardzo dobre wrażenie zrobiła też na mnie osoba odpowiedzialna za treść na stronie www. Rozmowę i proces rekrutacji wspominam miło a starałam się o pracę dla tłumacza, z tym, że zdalnego, na co ostatecznie firma nie wyraziła zgody, ale byłam uprzedzona, że może tak być. Być może przeplyw informacji powinien być lepszy, bo sama musiałam dowiadywać się o wynik rozmowy czy próbnych tłumaczeń. Mile widziane byłoby też nieco bardziej elastyczne podejście osoby decyzyjnej. Widzę jednak, że tłumacz jest nadal poszukiwany więc zachęcam do aplikowania bo praca muzę być bardzo ciekawa.

Wojciech

Witam .pytanko pracowal ktos z Was na magazynie?jakie sa godziny pracy i czy w soboty tez sie pracuje?

Paweł
@Wojciech 02.06.2017 16:55
Witam .pytanko pracowal ktos z Was na magazynie?jakie sa godziny pracy i czy w soboty tez sie pracuje?...

hej, generalnie magazyn pracuje przez cały tydzień, ale kwestia grafiku - to, w jakie dni, na jakiej zmianie pracujesz zależy od tego, jak zaplanuje to z Tobą kierownik. Możesz zaczynać o 6, możesz o 14. Niektórzy pracują od 9 do 17 - wszystko zależy od tego, jakie masz zadania, czy jest więcej, czy mniej pracy. Atmosfera, warunki pracy bardzo ok.

A.

Od jakiegos czasu obserwuje ogloszenia odnosnie działu zakupów i widze, ze pojawiają sie systematycznie co pare miesiecy. Z czym to jest związane? Rozumiem, ze firma moze sie rozwijać, ale az tak gwałtownie? Ktos cos wie?

A.
@Magda z Gomez HR 16.05.2017 11:52
Dzień dobry, cieszy nas, że obserwuje Pani/Pan nasze ogłoszenia. Jeśli wynika to z zainteresowania podjęciem pracy w dziale zak...

Dobry Wieczór, dziękuję za wyczerpującą i szybką odpowiedź. Dobrze to świadczy o Państwa podejściu od rekrutacji i dbaniu o wizerunek firmy :). Mam w takim razie następne pytanie - czy do ubiegania się o stanowisko kupca w Państwa firmie konieczne jest posiadanie doświadczenia w branży modowej? Pozdrawiam!

Magda z Gomez HR
@A. 17.05.2017 00:16
Dobry Wieczór, dziękuję za wyczerpującą i szybką odpowiedź. Dobrze to świadczy o Państwa podejściu od rekrutacji i dbaniu o wiz...

Dzień dobry, w nawiązaniu do Pani/Pana zapytania, od kandydatów na kupców faktycznie oczekiwalibyśmy, żeby mieli doświadczenie w naszej branży. Jeśli jednak zgłasza się do nas osoba, która nie pracowała wcześniej z modą, ale ma w sobie pasję, interesuje się tym tematem i chce rozpocząć przygodę w branży, (spełniając jednocześnie większość oczekiwań wskazanych w ogłoszeniu), proponujemy stanowisko Młodszego Kupca. Dzięki temu poznaje się produkt premium, dowiaduje się, co i jak kupuje nasz klient , a także wdraża w specyfikę funkcjonowania rynku. Doświadczenie zdobyte na tym stanowisku może jak najbardziej stać się przepustką do awansowania na stanowisko Kupca. pozdrawiamy, Gomez

Ma

Ja bardzo żałuję, prześladuje mnie prawdziwy pech i dwa razy nie dotarłam na rozmowę i klapa...Nie rozumiem narzekań. Nie ma pracy idealnej, a słyszałam, że można podszlifowac umiejętności i z pewnościa wiele się nauczyć. Trzymam kciuki za kandydatów:)

olaaaa
@Ma 11.05.2017 22:46
Ja bardzo żałuję, prześladuje mnie prawdziwy pech i dwa razy nie dotarłam na rozmowę i klapa...Nie rozumiem narzekań. Nie ma pr...

ja byłam na rozmowie i zaproponowano mi tak śmieszne pieniądze, że byłam bliska wybuchnąć śmiechem.... Koleżanka pracowała w tej firmie, w pokoju ma być cisza, nikt ze sobą nie rozmawia, sprawy służbowe załatwia się TYLKO przez e-mail.

Magda z Gomez HR
@olaaaa 20.05.2017 10:35
ja byłam na rozmowie i zaproponowano mi tak śmieszne pieniądze, że byłam bliska wybuchnąć śmiechem.... Koleżanka pracowała w te...

Pani Anno, proszę nie wstawiać negatywnych komentarzy. Po raz drugi (posługując się dla niepoznaki różnymi loginami), z niezrozumiałych dla nas powodów, stawia Pani naszą firmę w negatywnym świetle. Nie posiada Pani żadnej wiedzy na temat jej funkcjonowania, poniekąd obraża też osoby, które z nami współpracują i z pracy czerpią dużo satysfakcji. W woj. wielkopolskim obecnie nie ma większego problemu ze znalezieniem pracy, zachęcam zatem, żeby zajęła się Pani jej poszukiwaniem, a nie oczernianiem niedoszłych pracodawców na forum. Swoją drogą, bo być może na swojej drodze zawodowej nie miała Pani okazji pracować w miejscu działającym według ogólnie przyjętych standardów, komunikacja mailowa obowiązuje w większości średnich i dużych firm, a rozmowy prywatne, co nie jest chyba kwestią niezrozumiałą, utrudniają wykonywanie zadań, które wymagają skupienia.

Ciekawski

Czy ktos pracował u nich jako stylista?

Była pracownica
@Ciekawski 03.05.2017 19:28
Czy ktos pracował u nich jako stylista?

Witam, nie wiem, o jakie stanowisko związane ze stylizowaniem pytasz. Wiem, że styliści pracują zarówno w salonach, jak i w dziale fotograficznym. Ja byłam tzw. doradcą/stylistą w sklepie w Poznaniu. Trwało to dwa lata, co czasu przeprowadzki do Wawy. Generalnie mam same pozytywne wspomnienia, chociażby ze względu na klientów, którzy w Wielkopolsce, są nastawieni na to, żeby słuchać doradcy (inaczej jest w stolicy). Faktycznie proszą o to, żeby ubrać ich do nowej pracy, skomponować całą garderobę. W Gomezie jest w czym wybierać, oferta jest jak nigdzie indziej. Nie trzeba na siłę wciskać rzeczy jednej marki, ale można faktycznie przygotować coś ciekawego, korzystając z różnej stylistyki, klimatu marek. Klienci, którzy przyjeżdżają do salonów wiedzą, że jest to towar z wyższej półki i nie narzekają na ceny. Dość mocno ufają doradcom, jeśli ich znają. Do tego można im poświecić więcej czasu, mogą usiąść, można im pokazać katalogi, rzeczy, których nie ma aktualnie w sklepie. Najciekawsze jednak dla mnie było to, że brałam udział w przygotowaniu sesji dla znanych osób, np. dla piłkarzy, dla tenisistki. Standardowa firma pewnie w takiej sytuacji zatrudniłaby kogoś z zewnątrz, a tu niespodzianka - dała szansę swoim ludziom. Później była pochwała i fajne wynagrodzenie za to. W sumie żałuję, że nie ma Gomeza w Warszawie. Polecam.

informacja

Byłam na rozmowie w marcu.Wszystko wyglądało bardzo dobrze.W dniu rozmowy zostałam poinformowana o tym,że otrzymam na maila kilka zadań do rozwiązania.Oczywiście czekałam.... Nie otrzymałam zadań w tym samym dniu ani nie otrzymałam ich dnia następnego. Zadzwoniłam więc do osoby,która przeprowadzała ze mną rozmowę,ale telefon był wyłączony. Na maila również nikt nie odpowiedział...Odczekałam kolejny dzień i zadzwoniłam na nr ogólny prosząc z Panią,która przeprowadzała ze mną rozmowę,po czym otrzymałam informacje,że...ta Pani już nie pracuje. Poinformowano mnie,że sprawa zostanie przekazana do działu HR i ktoś się ze mną skontaktuje w celu wyjaśnienia.Do dzisiaj,po ponad miesiącu nie otrzymałam ŻADNEJ informacji.Życie jest jak wiadomo przewrotne,ale uważam że zostałam potraktowana bardzo nieprofesjonalnie,bez żadnych wyjaśnień

GOMEZ
pracodawca
@informacja 21.04.2017 14:48
Byłam na rozmowie w marcu.Wszystko wyglądało bardzo dobrze.W dniu rozmowy zostałam poinformowana o tym,że otrzymam na maila kil...

Szanowna Pani, bardzo dziękuję za przesłanie opinii dot. procesu rekrutacyjnego, w którym brała Pani udział w firmie Gomez. Chcielibyśmy wyrazić ubolewanie i przy okazji przeprosić Panią, że przebiegał w taki sposób. Podane przez Panią informację mogą być jak najbardziej prawdziwe, ponieważ w ubiegłym miesiącu zakończyliśmy współpracę z jedną z osób z działu HR i niestety nie wszystkie informacje zostały przekazane nowym osobom. Jednocześnie pragniemy zaprosić Panią, jeśli nadal wyraża Pani chęć, do kontynuacji rekrutacji. Pozostajemy do dyspozycji. Uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z działem HR za pośrednictwem maila; adres: hr@gomez.pl Mam nadzieję, że przekona się Pani, że do każdej rekrutacji podchodzimy z należytym zaangażowaniem, a może nawet będziemy mieli okazję współpracować. Raz jeszcze dziękujemy za opinię. Każda sugestia sprawia, że weryfikujemy sposób, w jaki funkcjonujemy oraz zachęca nas do pracy nad ulepszaniem procesów. Dział HR Gomez

Zuzanna

@katarinaaana jakie stanowisko chciałabyś aplikować? Myślę, że ta informacja ułatwi innym użytkownikom wątku odpowiedź na Twoje pytanie.

ola

jakie są godziny pracy w samej centrali w suchym lesie? wszystkie działy pracują od 9 do 17??

Magda
@ola 28.03.2017 09:28
jakie są godziny pracy w samej centrali w suchym lesie? wszystkie działy pracują od 9 do 17??

Witam, większość działów pracuje od 9 do 17. Wyjątkiem jest Biuro Obsługi Klienta, w którym są dwie zmiany. Część osób zaczyna pracę o 8:00, a część później i kończy ją o 18:00. Bywają okresy, w których w pracy zostaje się dłużej aniżeli 8 h. Wynika to albo z zaplanowanych w grafiku godzin (pracujemy w 3 miesięcznym okresie rozliczeniowym), albo też ze zleconych nadgodzin, które są odbierane w późniejszym okresie, bądź też wypłacane. Wszystko zgodnie z KP. W Suchym Lesie funkcjonują też salony, które są otwarte w godzinach od 10 do 20 w dni powszednie i od 10 do 18 podczas weekendu.

pik
@Magda 29.03.2017 15:49
Witam, większość działów pracuje od 9 do 17. Wyjątkiem jest Biuro Obsługi Klienta, w którym są dwie zmiany. Część osób zaczy...

do Jak dokładnie wyglądają te zmiany w BOK? tydzień od 8 do 16 a kolejny od 10 do 18? Czy np. każdy chodzi tak przez tydzień w miesiącu?

katarinaaa

a jak wygląda tam z angielskim? faktycznie wymagają takiego bardzo dobrego?

marylou
@olaa 06.04.2017 17:35
co masz dokładnie na myśli mówiąc, że to co proponują jest śmieszne?

Mam na myśli wynagrodzenie, które mi zaproponowano.

tala
@marylou 18.04.2017 09:47
Mam na myśli wynagrodzenie, które mi zaproponowano.

czyli jakie?

Zuzanna

Śledzicie aktualne oferty pracy w GOMEZ? Znajdziecie je na stronie firmy https://gomez.pl/pl/oferty_pracy Zamierzasz aplikować? Jeśli masz jakieś pytanie do osób już pracujących w firmie-zostaw komentarz. Postaramy się pomóc.

Nina

Wszyscy w Centrali pracują 9-17? i czy na pewno w zarządzaniu treścią także...? Ech

Sheldon

Jakie są zarobki w dziale handlowym +/- ?

Ola

Ktoś może pracował w dziale obsługi klientów (infolinia przychodząca)? Jeśli tak chętnie poznam szczegóły takie jak zarobki i sama atmosfera w pracy :) Pozdrawiam Ola:)

Nik

Jakie są godziny i dni pracy w zarządzaniu treścią? Ktoś wie?

pracownik
@Nik 08.11.2016 11:22
Jakie są godziny i dni pracy w zarządzaniu treścią? Ktoś wie?

pon-pt 09:00-17:00

EMilia

Hej, a jakie są zarobki w zarządzaniu treścią i w jakich godzinach i dniach sie pracuje? bardzo proszę o info. Serdeczne dzięki:)

A.

Wiecie może czy oferta na specjalistę ds. analiz i kontroligu jest jeszcze aktualna? może mogłabym jeszcze złożyć dokumenty u?

J4

No musze powiedzieć, że jesli chodzi o Gomez to stanowczo warto spróbować tam pracy, zwłaszcza, że jak na Poznań jest nieźle

Asa

Jak na Poznań to bardzo dobra i generalnie bardzo rozwojowa firma

Ala

Cześć, bardzo chciałabym pracować w takiej firmie jak Gomez, mam duże doświadczenie jako kupiec i category manager, ale wyslalam rok temu cv i nie bylo zainteresowania :(. Mysle, ze moglabym dużo wnieść do tak ambitnie rozwijającej się firmy, ale jak się dostać choćby na rozmowę?

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcik

Ogłoszenie na Kierownika jest co 1-2 miesiące ;) O czymś to świadczy...

małpa

serdecznie odradzam pracy tam... wiem co mówię pracowałam tam trochę czasu -( usunięte przez administratora )

Mir

Hej, a jakie są zarobki w zarządzaniu treścią i w jakich godzinach i dniach sie pracuje? bardzo proszę o info. Serdeczne dzięki:)

anonim

(usunięte przez administratora)

Blabus

Czesko zarobki są spoko, wiadomo że każdy gada co innego ale ja uważam że jest naprawde ok. Moja poprzednia firma nie płaciła na czas, albo wcale nie płaciła. Nie przestrzegała żadnych przepisów i miała gdzieś pracownika. Tutaj, można się bardzo szybko rowijać :) Atmosfera mega spoko, a imprezy integracyjne i ludzie super :)

Ania

Ile zmian jest na magazynie w sklepie internetowym? jak się ogólnie pracuje? jakie zarobki?( usunięte przez administratora ).

Domod
@Ania 08.04.2016 15:15
Ile zmian jest na magazynie w sklepie internetowym? jak się ogólnie pracuje? jakie zarobki?( usunięte przez administratora )....

( usunięte przez administratora ) Zmiany są dwie, a pracuje się super. Atmosfera bardzo fajna, zgrany zespół itp. Ogólnie są też dodatkowe rzeczy takie jak karty na siłkę i opieka medyczna. Kiedyś nawet część zespołu była zaproszona na kolację w ramach wyróżnienia :)

estry
@Ania 08.04.2016 15:15
Ile zmian jest na magazynie w sklepie internetowym? jak się ogólnie pracuje? jakie zarobki?( usunięte przez administratora )....

Co za różnica czy pracujesz dla Apple, Gomez czy Biedronka jako magazynier - pieniądze płacone są za Twoje umiejętności a nie uzależniane od wartości marki

roger

Pakiet MultiSport jest nowy w firmie i się z niego mega cieszę. Dużo wejść na siłkę i inne miejsca. W sumie czekałem na to najbardziej. Oby tak dalej!

anonim

(usunięte przez administratora)

mlask

Ja widziałem, że ofert jest więcej. Na ich stronie jest pełno ofert. Widać, że się rozwijają :)

karla123

A jak duża jest ta firma - w sensie ile tam pracuje osób.

pracownik
@karla123 12.01.2016 23:49
A jak duża jest ta firma - w sensie ile tam pracuje osób.

firma dość duża, na pewno ponad setka i ciągle ktoś nowy przybywa :) widać, że się rozwijają :)

przyszly.nowy

Ja też zaaplikuję, podobno coraz bardziej się rozwijają :)

anonim

(usunięte przez administratora)

happy

pewnie, że dobrze :) to jest taka firma, że zespół jest świetny i naprawdę zawsze można na kogoś liczyć :) może czasem są jakieś problemy, ale ludzie wszystko nadrabiają

ktoś

To prawda :) Mam podobne odczucia i naprawdę dobrze się tu pracuje.

spinacz

Ostatnio jest coraz lepiej, faktycznie widać że firma się rozwija w mega tempie :)

nowa

fajna firma, polecam

mniam!

Ha! A dzisiaj były rogale i to dla wszystkich :) Smacznego! A z tego co wiem to te bilety do teatru nie byle jakie... Ceny na stronie ok 100zł...

anonim

(usunięte przez administratora)

janiehejtuje

Kolejny przykład hejtu za wszelką cenę... dali 3 bilety, a mogli nie dać wcale to po pierwsze... a po drugie to z tego co wiem i zostało mi przekazane to biletów było o wiele więcej, ale zostały wyróżnione jakieś najlepsze działy i najlepsi sprzedawcy. Ja tam się cieszę, że dają nam bilety. W poprzedniej pracy nie dawali nic.

Pracownik

Strasznie Ci współczuje takiego postrzegania ludzi i braku empatii. Z takim postrzeganiem nic dziwnego ze ci się tam podoba. Mlodzi sa świadomi z tego ze stać ich na coś więcej niż gomez ot cała filozofia.

abeabe

ja pracuje tu od kilku miesięcy, pracuje w świetnym dziale, fajna praca, fajni ludzie. Wiadomo, że coś bym sobie znalazła żeby ponarzekać, nic nie jest doskonałe. Mam wrażenie że te opnie piszą bardzo młodzi ludzie, którzy w życiu się nie narobili, nie mają żadnego doświadczenia, żadnego porównania, jest to ich pierwsza praca i za dużo się filmów naoglądali. Może spróbujcie w budżetówce tam podobno jest większa opcja na relaks. Być może kiedyś przyjdzie mi to odszczekać, ale na razie lubię chodzić do roboty p.s. chociaż kokosów nie zarabiam

anonim

(usunięte przez administratora)

gomezowy

Różnice w opiniach biorą się z tego, że część niepracujących mści się na firmie nie wiadomo za co... Zawsze napiszą tylko Ci co są niezadowoleni. Ja oceniam firmę pozytywnie i taki komentarz powinien wystarczyć.

Już nie taki nowy

Ja pracuję od ponad roku i pozwolę sobie na pewien komentarz, bo już mam dosyć tych pisanin powyżej. Jeśli chodzi o rozliczenia- to nie mam zastrzeżeń, wszystko ok. Atmosfera naprawdę miła. Ilość pracy zależy od okresu, jak wszędzie. I jak wszędzie można by znaleźć punkty do poprawy, ale ogólnie to firma na plus. Naprawdę można się w niej rozwinąć, tylko trzeba chcieć, a nie skupiać się na narzekaniu. Nie do końca rozumiem powyższe zarzuty- podejrzewam, że co niektórzy pracownicy nie potrafią odejść z klasą. Szkoda, że zniechęcacie innych i obrażacie przy tym część osób pracujących.

nowi

Fajna firma! Krótko jestem, ale super samodzielność i naprawdę ciekawe zadania. Pracy dużo... ale ja to lubię. Mi się podoba. Atmosfera mega spoko, ludzie sympatyczni.

blabla

Nijak te opinie mają sie do faktyczna praca w Gomez. Normalna firma, normalna praca. Nie wiem czemu odstraszacie innych. Bez sensu takie opinie, a jeszcze mozecie kogos obrazic tylko. Jak się nie jest podpisanym to łatwo rzucać opinie - a może nawet pracownicy tego nie piszą tylko ktos kto ma w tym interes.

habas

gdzie tak jest? na jakim dziale

zadowolona

Nie ma sensu kłócić się z Tobą. Masz swoje zdanie i ok. Ja mam swoje i wnioskuje to z obserwacji ludzi, którzy na moich oczach "poszli poziom wyżej". Mam wrażenie, że masz jakiś swój prywatny interes w oczernianiu firmy. Prawda jest taka, że mało kto z zadowolonych pracowników pomyśli o napisaniu opinii, ale gdyby ich zapytać personalnie to są zadowoleni. Negatywne opinie wystawia odsetek, za to z dużym zaangażowaniem przez co wygląda to tak jak wygląda. Szkoda, że takiego zaangażowania te osoby nie wkładały w swoją pracę... No ale "hejtować" jest przecież łatwiej...

zadowolona

Czytam te opinie i szczerze nie bardzo rozumiem niektóre osoby. Pracuje w Gomezie od niedawna, ale jest naprawdę fajnie. Zgrany zespół, przyjazna atmosfera, a jak czegoś nie wiesz to zawsze ktoś pomoże. Wydaje mi się, że negatywne opinie wystawiają osoby zmęczone życiem, które narzekały by na jakiegokolwiek innego pracodawcę… Osobiście polecam firmę w 100%, zarobki są spoko, więc ludzie nie szalejcie i nie wierzcie w opinie desperatów… O awansach też słyszałam, wystarczy się wykazać :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ona

podzielam zdanie....

zati

Nie jest tak strasznie jak co niektórzy tutaj piszą- parę rzeczy można poprawić, ale bez przesady, praca jest w porządku.

pracownik

Z przykrością stwierdzam, że na tej stronie wylewają żale jedynie osoby, które zwyczajnie "chciały zarobić i się nie narobić". Pracy jest dużo- to prawda. Tylko weźmy pod uwagę z czego to wynika- wieczne urlopy na żądanie i L4 koleżanek z salonu. Gdyby wszyscy wzięli się do pracy i przestali narzekać nikt nigdy nie musiałby zostać ponad plan. Miejsce pracy jest fajne, wynagrodzenie ok, przede wszystkim na dzień dobry jest umowa o pracę, a nie śmieciówki jak w innych firmach. I można awansować. A jak ktoś ma aspiracje to nawet może przeskoczyć do innych działów. Gdyby było tak strasznie, jak tutaj wszyscy piszą, to chyba nie byłoby tylu wieloletnich pracowników!

anonim

(usunięte przez administratora)

agata-była pracownica

oczywiście po dwoch tygodniachzrezygnowałam

Zostaw opinię o GOMEZ - Suchy Las

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOMEZ