FSC Bełchatów

Bełchatów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 142 ocen.

Opinie o FSC Bełchatów

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FSC Bełchatów

TP

A co z Fazbud sarl we Francji? Słyszałem, że prężnie działają i zatrudniają sporo ludzi. Wie ktoś coś? Te dwie firmy były powiązane. Może bedzie mozliwość przejścia albo chociaż odzyskania od nich pieniędzy za zaległe pensje. Jak ktoś coś wie to piszcie.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Czyta nie umiesz ? W upadłości są. To chyba oczywiste.

anonim

W końcu splajtowali? Bo coś mało o nich słychać. Ja nie pracuję już od roku więc nie bardzo wiem ,a znajomi jak się pytam to kręcą tylko głowami.

Tomek
@anonim 29.06.2015 14:49
W końcu splajtowali? Bo coś mało o nich słychać. Ja nie pracuję już od roku więc nie bardzo wiem ,a znajomi jak się pytam to...

No i znowu syndyk zawitał w firmie. To gdzie teraz Więcławski na osłodę pojedzie ? Ararat w Turcji zaliczony to może Kazbek albo Elbrus ? Bo Everest to dopiero jak Fazbud sarl padnie.

pracownik
@Tomek 19.08.2015 21:26
No i znowu syndyk zawitał w firmie. To gdzie teraz Więcławski na osłodę pojedzie ? Ararat w Turcji zaliczony to może Kazbek alb...

Więcławskiego w KRS to już od roku nie ma. A raczej jego córki. Zrobił to ,żeby ich z tą upadłością nie łączyli. Jak zwykle wszystko zaplanowane do końca.

pracownik

Gówno nie firma. Była !

BAT

Mam nadzieje że ktoś im się w końcu dobierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie mówie tu o wymiarze sprawiedliwości (typu sprawy sądowe itp...) to nic nie da, sprawiedliwość trza wymierzyć na własną rękę!!!

pracownik
@BAT 09.05.2015 08:07
Mam nadzieje że ktoś im się w końcu dobierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie mówie tu o wymiarze sprawiedliw...

Co ty BAT pleciesz. Tutaj już nie ma komu się dobierać do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jest już posprzątane. Chyba ,że weźmiesz się za jego córki i zieńciów. Tutaj jest grubo kasy bo przecie to spadkobiercy fortuny. A panoszą się? Anucie Więcławskom to znajdziesz na fejsbuku ,albo w Warszawie. A całą reszte to w Szczercowie. Jak podasz e-maila to dostaniesz dokładne adresy.

tomek

I co tam słychać u naszych małych plajciarzy ? To bydle - (usunięte przez administratora) ciągle to ciągnie czy już kręci nową firemkę ?

Klaudia

Mam problem z tą firmą. Bardzo proszę pracownika tej firmy ( obecnego lub byłego ) potrzebna mi jest tylko jedna informacja dotycząca FSC. Bardzo proszę o pomoc Mój numer ( usunięte przez administratora ) . Lub proszę podać swój to oddzwonię. Pilne !!

pracownik
@Klaudia 02.03.2015 12:24
Mam problem z tą firmą. Bardzo proszę pracownika tej firmy ( obecnego lub byłego ) potrzebna mi jest tylko jedna informacja dot...

Chętnie udzielę informacji. Ale nadal pracuję więc proszę o anonimowość. Kontakt na adres e-mail: f.tomczak@o2.pl. Nie zadzwonię do Pani bo po prostu boję się szykan z ich strony.

tomek

Ludzie! Portfele chować bo Franek idzie !

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

Dostali gazelę bo się zgłosili do programu i przedstawili obrót za 2012. To i dostali. Kasę podzielili między siebie preziowie. A tera to jest lipa bo zleceń brak albo za takie pieniądze że żal.

Tomek

Jak ludzie mają nie podejmować jak są kierowani z urzędu pracy. Muszą albo stracą świadczenia. To jest po prostu albo pracujesz i czekasz na wypłatę albo skreślamy ciebie z listy bezrobotnych.

alek

OSZUSCI OSZUSCI LUDZIE NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY W TEJ FIRMIE ONI NIE MAJA PIENIEDZY NA WYPŁATE DLA PRACOWNIKÓW

arunio

Powiem szczerze że nie jest dobrze w tej firmie po co oni przyjmują ludzi do pracy skoro nie maja pieniędzy żeby im zapłacić niech zwiną ten interes i nie zawracają nikomu głowy albo zacznijcie płacić .

anonim
@arunio 30.01.2015 00:18
Powiem szczerze że nie jest dobrze w tej firmie po co oni przyjmują ludzi do pracy skoro nie maja pieniędzy żeby im zapłacić ni...

Oni nigdy nie mieli kasy żeby płacić. Ciągle od samego początku wiszą pieniądze po firmach i ludziach.Co poradzisz ,takie życie.

Pomocnik

Nie polecam tej firmy, nigdy nie ma kasy, szef leci w kulki, nie dba o pracowników. Na budowie w Warszawie nie ma ani materiału, ani narzędzi. Szefostwo wisi swoim pracownikom bardzo dużo pieniędzy, od 100 do nawet 3 tys zł! Żenada żenada żenada, liczę na waszą szybką upadłość. PS. Sami sobie róbcie bez diety w delegacji za 8 zł/h

arunio

zdaleka od tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci nie płacą

anonim

A czego się spodziewaliście. To taka taktyka Franka. Zakłada firmę słup w tym przypadku FSC która bierze odpowiedzialność ,a zarabia firma właściwa w tym przypadku Fazbud sarl. Jak firma słup pada to ta druga ma się światnie. On nigdy nie jest właścicielem tylko ma udziały. FSC to mała firma ale koszty ma ogromne. Żebyście wiedzieli jakie diety Frankowi przypadały za wyjazdy do Francji. Ludzie nie dostawali wypłaty ale on zawsze dostawał kasę. Mało tego wzięli mu w lizing samochód ,ze niby słuzbowy. No na to to ich stać ,ale żeby podwykonawca zapłacić to juz nie. Złodziejstwo kurwa!

anonim

To że franek nie jest szefem to wynika z krs.Jest od trzech lat na emeryturze ,a ponadto toczą się przeciw niemu sprawy w sadzie gospodarczym.Oficjalnie koles nie ma zdnych pieniedzy bo wszystko na córki przepisał wiec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest juz faktycznie sprawa nie jego ale prokuratora. A wiem to bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak sie opije to kłapie dziobem bez opamietania i tylko wystarczy ludzi posłuchać co o nim mówią.Jest ludzią winny olbrzymie pieniądze a zakłada kolejna firme która znowu robi zobowiazania bez pokrycia. A rzadzi firmą znowu przez figuranta.To jest skandal.

BAT

Nie chcę mi się z wami gadać. Oszukujcie się dalej i czekajcie na lepsze dni. Już problemy finansowe mają od początku tego roku (zalegają z wypłatami, o wypłatach nadgodzin nie wspomne). A więc siedźcie sobie i dajcie się dalej ( usunięte przez administratora ) :-) powodzenia

Agata
@BAT 28.08.2014 10:54
Nie chcę mi się z wami gadać. Oszukujcie się dalej i czekajcie na lepsze dni. Już problemy finansowe mają od początku tego roku...

Łatwo wam mówić.A gdzie ja pracę dostanę w tym mieście?firma jaka była taka była ,ale coś się zarobiło. I faktycznie to najwięcej ta Francja i zagranica zarabiały. Bo przecież w Bełchatowie to nic się nie dzieje. To miasto to umieralnia. I jeszcze mają być zwolnienia w PGE. To już w ogóle nic tylko się pakować.

Agata

Tak.Franku nasz FSC zbaw !

tomek

Gadacie bzdury bo jesteście zawistni! Franek nie pozwoli firmie upaść.Wszyscy liczymy na niego. On ma tyle pieniędzy ,że firmę z kłopotów wyprowadzi.Jeszcze się zdziwicie jak będzie o FSC głośno. A na pewno nie pozwoli skrzywdzić swoich pracowników!

BAT
@tomek 20.08.2014 05:47
Gadacie bzdury bo jesteście zawistni! Franek nie pozwoli firmie upaść.Wszyscy liczymy na niego. On ma tyle pieniędzy ,że firmę...

Co ty pleciesz? Sam chyba w to nie wierzysz, co mówisz. Pewnie tam pracujesz i chcesz się jakoś podbudować itp...prawda jest taka że p.Wiecławski ma już dość tego ''kieratu'' i ma ochotę odpocząć, pójdzie sobie na zasłużoną emeryturę. A wtedy już nie będzię nikogo do rządzenia i prowadzenia działalności, to był taki ojciec chrzestny FSC. Wszystko ma swój początek i koniec. Moi mili, nic na siłę.

Agata

Czyli co ? Mam się francuskiego uczyć ? Bo w Polsce to raczej jest kiepsko.Dawno wypłaty nie widziałam. Może to przejściowe? Firmę trzeba dokapitalizować ,a kto tutaj ma pieniądze jak nie ( usunięte przez administratora )i?

BAT

PADAJĄ!!!!!!!!!! :-)

anonim

I co tam u nich słychać? Padają czy walczą? Bo coś o nich się na mieście głośno nie mówi.Ja słyszałem tylko ,że już po wszystkim. Tylko pracuje tam kilka osób aby porządek w papierach zrobić.

tomy

Dobrze że każą je odbierać. Te nadgodziny. Bo w małych firmach to ludzie często w ogóle pieniędzy nie dostają. A nadgodziny za "free"to normalka :)

batman

A co z biedną p.Halinką??? =)

tomy

I dobrze. Chętnie przyjdę na pogrzeb !

xxx

HaHaHa...już raz Fazbud też zaskoczył wszystkich z rana, zebranie na konferencyjnej i informacja o likwidacji firmy. To tak, takie zaskoczenie jest jak najbardziej na miejscu jeśli chodzi o FSC, tyle że tutaj syndyk nie bardzo bedzie miał czym dzielić, właściwie to niczym :-P

batman
@tomy 14.07.2014 17:40
Ty! batman! Ty weź przeczytaj dokładnie co kto pisze. Bo mnie chyba z kimś pomyliłeś? :)Ci się "pseudonimy" pomieszał...

wiem, sorry Tomy...hehe nie do ciebie miało to być

fajka

Tutaj wiara w siebie nie ma nic do rzeczy. Byli tacy co wierzyli w FSC i Franka .I ci się powiesili.Najlepiej to nie wierzyć w nic :)

xxx
@fajka 07.07.2014 18:26
Tutaj wiara w siebie nie ma nic do rzeczy. Byli tacy co wierzyli w FSC i Franka .I ci się powiesili.Najlepiej to nie wierzyć w...

może nie w nic. a raczej nie wierzyć tym którzy tam rządzą. pracowałem (am) tam prawie 3 lata i wiem co się tam szykuje...koniec jest b l i s k i . ;-)

3x

Według mnie to powinno się przywrócić paragraf 148kk.Tak jak w latach 60-tych,:"Afera mięso". Taki [usunięte przez administratora](Pan "W" - bo moderator to wytnie :)) powinien zrobić to co jego wspólnik z PEBEX-u(już wtedy robili przekręty we trzech,szczególnie na stali i betonie z elektrowni, który szedł na ich prywatne budowy).Co?! Ano ukręcić gruby sznur i podstawić sobie stołek.Ta "świnia" nie powinna patrzeć ludziom w twarz!

xxx
@3x 18.05.2014 20:54
Według mnie to powinno się przywrócić paragraf 148kk.Tak jak w latach 60-tych,:"Afera mięso". Taki [usunięte przez ad...

człowieku, o czym ty piszesz???!!! przeciez Fazbudu już dawno nie ma! Padł. Firma FSC, to taka firma krzak :-)

xxx

oby tak dalej...a skoncza tak jak fazbud!!! zreszta predzej czy pozniej i tak sie stanie. Beda aneksy do umow i tak w dol...

fajka
@xxx 09.04.2014 10:19
oby tak dalej...a skoncza tak jak fazbud!!! zreszta predzej czy pozniej i tak sie stanie. Beda aneksy do umow i tak w dol......

A możesz jaśniej?

xxx
@fajka 10.04.2014 15:13
A możesz jaśniej?

Mogę. Obecnie większość ludzi pracujących w tej firmie już szuka nowego zajęcia, na gwałt chcą zmienić pracę. tylko się o tym nie mówi, szczerzą się i uśmiechają żeby robić dobre wrażenie że im tam dobrze! powodzenia dla tych którzy w siebie nie wierzą!!! =) hahaha a w firmie meksyk i kocioł,nie ma konkretnych decyzji i stabilności w podjętych działaniach. czekajcie tylko jak p.W zechce odpocząć od tego wszystkiego (a mógłby) wtedy już nie będzie nikogo kto mógłby tą firmą pokierować a to będzie oznaczało > FINISZ

Anonim

Po co Więcławskiemu w firmie Łężak? Po to ,żeby choć jedna osoba w firmie wiedziała jak cegła wygląda.

anonim

A co ma wspólnego foton i FSC ? Obydwa nie mają "masy(w domyśle upadłościowej)".

xxx

Jaka jest różnica między kolejką do onkologa,a kolejką do syndyka Fazbud?: -Żadna.Ci na końcu i tak nie doczekają.-

gimbus

A wiecie jaki jest szczyt bezczelności? -Naciągnąć ludzi na ponad 50 mln,ogłosić upadłość,założyć drugą firmę i prowadzić ją będąc na emeryturze.

XXX

Taki dowcip: Dlaczego Więcławskiego córki trzymają linię choć się nie odchudzają? -Bo kradzione nie tuczy!-

xyz

No nie miałem nic nie pisać, ale jak to możliwe że np. Tesco Słupca parking wykonuje firma P....et a referencje Fazbud wystawia na FSC ??? A posadzka przecież TESCO ma dostawców i wykonawców NOMINOWANYCH - normalnie to chyba oszu........ To samo na innych referencjach - szkoda słów.

anonim
@xyz 26.03.2014 13:34
No nie miałem nic nie pisać, ale jak to możliwe że np. Tesco Słupca parking wykonuje firma P....et a referencje Fazbud wystawia...

A tam od razu oszustwo.W FSC mówi się małe ominięcie faktów.

fajka

Może mi ktoś powiedzieć co z firmą? Czy przyjmują jeszcze do pracy? Słyszałem że chylą się ku upadłośći:( Może ktoś to potwierdzić?

XXX

Miałem przyjemność pracować w tej firmie. Z mojej strony wielki pozytyw. W czasie współpracy z Nimi był mały kryzysik finansowy ale w obecnych czasach to normalka. po skończeniu pracy w firmie rozstałem się z FSC tak jak być powinno:) Firma godna polecenia:)

anonim
@XXX 10.10.2013 18:02
Miałem przyjemność pracować w tej firmie. Z mojej strony wielki pozytyw. W czasie współpracy z Nimi był mały kryzysik finansowy...

To dlaczego nadal nie pracujesz skoro to taka dobra firma?

anonim

Dobrze powiedziane - były:)

anonim

Próbuj

anonim

fik - 2013-08-06 15:36:04 hej, z tego co wiem, to FSC Bełchatów to spora firemka, mają jakieś problemy, że tak źle ludzi traktują?Przecież ta firma to FAZ BUD 2. (usunięte przez administratora)

anonim

anonim - 2013-06-23 13:26:30 @anonim Wielkie dzięki za informację,szkoda, że póki co FSC Bełchatów nikog nowego nie szuka do roboty.Szukają ludzi tylko za niższe pieniadze. Obecnie ludzie u nich pracują za głodowe pensje których nie dostają w terminie.

anonim

anoim - 2013-06-19 13:50:06 Nie chcę się powtarzać, bo pytania podobne do tych wyżej jeżeli chodzi o pracę w FSC Bełchatów? 3700 netto ale za co?Monter we Francji.

anonim

anonim - 2013-05-14 10:16:42 Znajdzie się może jakaś miła osoba, która opisałaby proces rekrutacji do FSC Bełchatów? Tak mniej-więcej na jakie stanowisko aplikowała i co sądzi o pracy. Sam rozważam aplikację, ale to moja pierwsza praca i nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Są związki zawodowe w firmie? Przyjmują bez doświadczenia? Ile proponują na starcie (i na jakim stanowisku).Proponuję rozmowę zacząć od 3700PLN netto . W tej firmie tak się zarabia.

anonim125

Wsparcie finansowe pierwsze słysze. Swoich pieniedzy nie mozna odzyskac a dopiero co wsparcie w trudnej sytuacji....

anonim

To trzeba osobiście iść i się spytać:) Czy dają jakieś wsparcie finansowe?:) Ale o tym to pierwszy raz słyszę.

FSC

FSC- firma samych cwaniaków

!!!!

ZNOWU SZUKAJA FRAJERÓW (usunięte przez administratora) W GARNITURACH !!! ZDALEKA OD NICH !!!

Spawacz

Ludzie zastanówcie się za nim podejmiecie prace w tej firmie?Wiem coś o tym bo sam tam pracowałem!Oni szukają niewolników do pracy!

anonim

Czy warto zaczynać współpracę z firmą która kierowana jest z tylnego siedzenia(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o FSC Bełchatów - Bełchatów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FSC Bełchatów