Czy w firmie Daria Goleniec-Skowera HR Team Doradztwo Personalne rzeczywiście można liczyć na zarobki 510000 PLN?
Pracowałam w waszej firmie w gliwicach i polecam współpracę tylko wrogowi (usunięte przez administratora) szydzenie nawet rasizm jako półka to czułam
jola' wieksozsc osob wypowiadajacych sie o firmie poleca.Przede wszystkim mają bardzo dobre podejscie do klienta i sa przyjazni. Poza tym zespoł tworzą bardzo wykwalifikowani pracownicy i wyksztalceni z doradzwta zpersonalnego, takze bez obaw moglabys sie zglosic.
dobry kontakt, profesjonalnie. Jestem zadowolona.
Jest ok.
Firma nowa na rynku, ale właściciele znani w Krakowie headhunterzy. W kazdym razie stosunek do kandydata jest po prostu absolutnie wspaniały - miałem interview o 21.00, po mojej pracy, rozmowy telefoniczne wieczorami, bo nie mogłem wcześniej. I pracy nie dostałem, ale od razu miałem info co i jak. A nie czekanie, telefony i domyślanie się co z moja kandydaturą jak w iinych firmach headhunterskich. Wiedza co robia, takim podejsciem na pewno zawojóją rynek.
Jak się pracuje w Daria Goleniec-Skowera HR Team Doradztwo Personalne?
Zobacz opinie na temat firmy Daria Goleniec-Skowera HR Team Doradztwo Personalne tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Daria Goleniec-Skowera HR Team Doradztwo Personalne?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!