Mispol

Suwałki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o Mispol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mispol

były pracownik

Jak można wypowiadać się kulturalnie na temat tej pracy , ludzi i niektórych przełożonych - to chyba nie możliwe.

Mati

Obie te panie mają duży problem - za długi język . Potem Jacek się dziwi skąd te plotki - właśnie z tond.

aron
@Mati 15.08.2017 08:11
Obie te panie mają duży problem - za długi język . Potem Jacek się dziwi skąd te plotki - właśnie z tond....

Jak więc prywatnie zachowują się obie Panie

były pracownik

A co słychać u brygadzistki Magdy . . Z tego co pamiętam to nikt nie chciał z nią pracować i wiele osób przez nią odeszło z pracy. Ja też jej miło nie wspominam.

stif

Chcesz się wiązać z nią prywatnie. Oszalałeś .

aron
@stif 13.08.2017 18:46
Chcesz się wiązać z nią prywatnie. Oszalałeś .

Dlaczego mam tego nie robić? ?? Czego negatywnego nie wiem o tej osobie co Wy wiecie. Do tej pory nic niepokojącego nie zauważyłem. .konkrety poproszę. .

były pracownik

Człowieku z dala od tej baby , bo będziesz żałował. W pracy wszyscy udają , a tak naprawdę nikt jej nie lubi. Dziwne , że kierownicy tolerują jej zachowanie - może się jej boją?

Edi
@aron 07.08.2017 10:26
To co takiego robi w pracy ze jest aż tak źle z nią. Prywatnie pokazuje że jest miła i fajna. Nie dała odczuć ze coś jest nie...

Jest dwulicowa i wyróżnia swoje koleżaneczki żal

aron
@Edi 13.08.2017 14:18
Jest dwulicowa i wyróżnia swoje koleżaneczki żal

Więc odradzasz ,aby się z nią prywatnie wiązać

anonim

(usunięte przez administratora)

aron

Próbuje doszukać się prawdy. Interesowała mnie prywatnie. Aż tak źle z nią. Wydaje się bardzo miła i dobrą osobą. Daj mi więcej info,abym nie żałował. ..

znajomy

Jakie auto , jakie papiery - skąd ty to bierzesz? Chyba sama ci mówiła. ha,ha ha.

aron
@znajomy 23.07.2017 16:11
Jakie auto , jakie papiery - skąd ty to bierzesz? Chyba sama ci mówiła. ha,ha ha.

Jeździ codziennie służbową skoda octavia na tablicach z Białegostoku. Sam widziałem. . A w mailu było napisane kierownik. ... I adres Białystok Ul. Octowa1... Czyżby kłamała? ??? Jaka to osoba.????

anonim

Człowieku co ty pleciesz , Monika S. - kierowniczką , kto ci takich bzdur naopowiadał , tego by jeszcze brakowało . Z tego co wiem , to jest tam 5 kierowników , a pani M. jest tylko brygadzistką.

aron
@anonim 21.07.2017 19:58
Człowieku co ty pleciesz , Monika S. - kierowniczką , kto ci takich bzdur naopowiadał , tego by jeszcze brakowało . Z tego co...

To dziwne. Ma auto służbowe. W dokumentach jest kierownik planowania itp. Podobno nieżle zarabia! A jaka jest ? Miła dla ludzi czy wręcz przeciwnie. Lubiana w firmie?

aron

A co sądzicie o pani kierownik od planowania produkcji Monice S. Jest tez jak cala kadra zarzadzajaca... czy dobra i pomocna

Qqqqq

Półowa ludzi to plotkary i falszywe ludzie . Tylko czekają żeby kogoś oplotkować za plecami żal . Tam nie da nie pracować . Pracowałem tam tylko miesiąc nie polecam!

anonim

Z tym kolesiostwem - dobrze prawisz. Może pieski brygadzistki wezmą się w końcu do roboty.Kiedy w końcu skończy się ten cały cyrk?

anonim

Praca tam jak wszędzie , nie ma co narzekać . Za to atmosfera pożal się boże . Kolesiostwo , kumoterstwo i brak zaufania do niektórych przełożonych - tyle bym dodał(a).

Spell

Ogólnie nie jest tak źle jak pracowałem na taśmie pakowania puszek. Ekipa spoko ale ten cały Jacek to umie wyprowadzić z równowagi pozdro wytrzymałem tam tydzień i dość heh i co do zarobków to tez tragedia.

Rudy

Jak dla mnie to ten zakład to jeden wielki syf i burdelo a na temat Jacka to nie bede wypowiadał się. Cała ekipa co tam jeszcze została to wielke ORMO. Pozdro pajace ;]

Nikola

Pracowałam tam krótko ale muszę powiedzieć , że atmosfera tam jest straszna . Dużo zależy od ludzi , a ja gorszego bydła w życiu nie widziałam . Same plotkary i donosiciele (są oczywiście wyjątki ale to nieliczna garstka ). Jeżeli chodzi o Jacka to podziwiam jego cierpliwość . Bez niego ten zakład dawno by upadł .

Autoklawista :D

Człowieku co Ty piszesz za głupoty :D gdyby tu tak było to by nikt tu nie pracował ... idz ty lepiej do lekarza zamiast do telewizji .. :D

Były pracownik

Witam Serdecznie wszystkie tutaj zamieszczone sytuacje przez ludzi są jak najbardziej wiarygodne sam pracowałem w tej firmnie i wiem co tam sie dzieje. Przechodząc do setna sprawy to co odwalają tam kierownicy to przechodzi ludzką rzeczywistość. Mianowicie Kierwoni Jacek W obraża pracowników jak i potrafi nawet rzucać rożnymi przedmiotami. Sam bylem tak traktowany. Obiecują umowę o pracę po czym po miesiącu zwalniają bez żadnych skrupułów w dodatku jeżeli zwrócisz uwagę dla Jacka W od razu mówi że idze do Swego kolegi Dyrektora i że zostaniemy zwolnieni. Praca jest po prstu tragiczna warunki jakie tam się odbywają to jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] auschwitz . Sam tą sprawę bede zgłaszał do Interwcij i Uwagi że wkoncu cała Polska się dowiedziała jak Traktują ludzi w Mispol w suwałkach. ludzie obawiają się ledwo wytrzymują tam pracę. Po drugie Znajomi kierownika Jacka W. mają zezwolenie od niego na wynoszenie produktów przeznaczonych dla Zwierząt. Jak i cukery oleje itp. Sam osobiście widziałem i kilka osób jak dane towary zostały przerzucane przez mur po czym drugie osoby je odbierały. To jest jeden wielki Skadal że ta Firma jeszcze całkiem istnieje. jeżeli chodzi nawet o wyjście do WC także jest wielki krzyk i dramat ja się pytam ludzie dla czego tak jest ? Ale sprawa zostanie nagłośniona i na pewno to wszystko się Zmieni jak telewizja się tym zajmie i rozgłośnie Radiowe. PS jeżeli ochronę to jeżeli przypada zmiana noca to śpią w najlepsze i nie zwracają uwagi co dzieje się na zakładzie.

byla pracownica
@Były pracownik 12.01.2017 12:21
Witam Serdecznie wszystkie tutaj zamieszczone sytuacje przez ludzi są jak najbardziej wiarygodne sam pracowałem w tej firmnie i...

Swego czasu pracowałam na psinie i co do kierownika Jacka to piszesz prawdę bo potrafi rzucić puszką karmy jak coś nie pasuje albo powiedzieć do pracownika ,,won,, cham jeden.

Były pracownik 29.01.2017
@Były pracownik 12.01.2017 12:21
Witam Serdecznie wszystkie tutaj zamieszczone sytuacje przez ludzi są jak najbardziej wiarygodne sam pracowałem w tej firmnie i...

Jeżeli chodzi o kierownika Jacka , to nie róbmy z człowieka potwora . Każdy ma nerwy , a ludzie też potrafią podnieść ciśnienie . dla mnie jako kierownik i jako człowiek był OK .

d

a w czym konkretnie się takie traktowanie objawia? no na razie to nie brzmisz wiarygodnie z takimi ogólnikami

pretorian

omijajcie ten syf z daleka nukomu nie zycze tam pracy ludzi traktoja jak woly robocze wiecznie immalo

Mariola

Widzę że na forum aktywnie działają jak to Dziad napisał osoby będące przy korycie. Jako zwykły pracownik nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Zarobki marne, atmosfera byle jaka, zakład w opłakanym stanie technicznym - kasa idzie na wypłaty dla dyrektorów i ich świty oraz wypasione samochody, brakuje ludzi do pracy co nawet widać tutaj gdzie pracownicy wyższego szczebla zachwalają firmę żeby złapać chętnych baranów do roboty bo nawet Ukraińcy nie chcą za taką kasę pracować.

Dziadnaddziady

Pracuje ale już niedługo. Wolnych etatów jest więc nie wiem na co czekasz trolu jeden. Pewnie sam robisz w tym dziadostwie siedząc przy korycie więc piszesz takie głupoty żeby ludzie harowali na 3 zmiany na twoją spasioną tłust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikomu nie polecam pracy w tej firmie chyba że masz znajomości i będziesz siedział w biurze np na szafirowej,zbijał bąki,brał kasę a ludzie na produkcji będą zasuwać na ciebie.

Dziadnaddziady

Jakie wyższe zarobki? Bredzisz jakbyś był pod wpływem. Dostaniesz 70 zł premii brutto to i masz wyższe zarobki. Wypłata w terminie to jedyny plus - omijać z daleka szerokim łukiem. -Pracownik

Była pracownica 29.01.2017r
@Dziadnaddziady 20.07.2016 04:56
Jakie wyższe zarobki? Bredzisz jakbyś był pod wpływem. Dostaniesz 70 zł premii brutto to i masz wyższe zarobki. Wypłata w termi...

Pracowałam kiedyś w tym zakładzie i powiem szczerze , że zarobki są bardzo słabe a praca ciężka (zwłaszcza na puszce). Sposób przyznawania premii jest tam bardzo dziwny i moim zdaniem niesprawiedliwy.

ten wąs

a ja zarabiam 3000tysie jako brygadzista i nic nie robie praktycznie tylko czesze wąsy :)

Uprzejmy

NIE POLECAM NIE IŚĆ TAM!!! UMOWA ZLECENIE DAJĄ ZAROBKI OK 1200 ZL!!, przewaznie osoby po 1-2 dniach rzucają prace lub po przerwie , jest duzo innych zakladów na produkcjii gdzie zarabia się więcej oraz jest troche lzej.. Pisze to z własnego doświadczenia.. / Uprzedzam pytania, piszę o PSINIE..

luiza

Robisz to co inni a umowe masz smieciowa. Niech sie pałują. ps. dalej szukaja jeleni do pracy.

ja

Po co tak narzekać ??? jak tak źle to do konkurencji. Tam sa filtrowane zwolnienia, opieka na dziecko itp, a praca o wiele cięższa !

goja

Taaka zajebiście ciężka praca w Mispolu. Przyjdzie jedna z drugą pierwszy dzień poskłada trochę kartoniki i już się urobiły.Legatom jeszcze stanowisk u nas nie stworzono .Jeśli ktoś normalnie pracuje to narzekać nie będzie na pracę a na kierowników tym bardziej bo są ok.

majka
@goja 21.10.2015 18:11
Taaka zajebiście ciężka praca w Mispolu. Przyjdzie jedna z drugą pierwszy dzień poskłada trochę kartoniki i już się urobiły.Leg...

Przestan klamac,musisz byc kierownikiem skoro ich tak wychwalasz albo ich pieskiem bo i tacy tam sa.Praca ciezka ile nie zrobic to zawsze malo ,placa beznadziejna

mispol syf

Mispol psina to konkretny syf. Zarobki slabe. Sobotami dobrabiasz bo premie zabieraja zlodzieje i oszusci.. Odradzam !

ja

syf i debil

Nick

Dlaczego dziwna sprawa z umowa nie rozumiem

ja

z tego co czytam to raczej o psine chodzi bo lekko tam nie jest

hania

O jaki Mispol chodzi? Psina czy na Szafirowej?

pracownik mispolu

teraz beda rządzić 3 kobiety wiec odradzam składać cv bo w nie dlugim czasie padnie ten zaklad .. Odradzam stanowiska Autoklawisty bo tyrasz jak niewolnik a zarabiasz tyle samo co inny najgorsze stanowisko jakie jest

asdasd
@pracownik mispolu 24.08.2015 20:01
teraz beda rządzić 3 kobiety wiec odradzam składać cv bo w nie dlugim czasie padnie ten zaklad .. Odradzam stanowiska Autoklawi...

A co z Jackiem? Odszedł?

ŻulJan

przykre ale prawdziwe zal .pl

była juz pracownica

Niech se w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wsadzą to umowe zlecenie. Zatrudnili kilka osób gdzie kobiety dostały zlecenie a faceci umowe o prace od razu a robią to samo więc sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pytam gdzie jest sprawiedliwość ?? A i jeszcze jedno Jak to stare pracownice powiedziały ze niech młodzi czyli nowi pracownicy zapierdal.... same se zasuwajcie jak macie normalna umowe

Blue

Ja tam bylam i pracowalam. Kierownik wysmial jak stanelam na produkcje i nic nie pokazal. Dal wypowiedzenie. Na niczym chyba sie nie znaja.w zyciu takiego syfu nie widzialam i stanowiska porzadnego. Burdel i tyle i atmossfera i brygadzistka nadeta wiecznie. 60 zl za dzien. Nie warto tam isc szkoda nerwow i czasu

nie warto ...

tam isc,umowa zlecenie.obiecuja ze dostanie pracownik po przepracowaniu czterech miesiecy umowe o prace a okazuje sie ze dalej pracujesz na umowie tzw.smieciowej.

pracownik mispolu

Miały być jeszcze zarobi:) Na umowę zlecenie masz 11 zł brutto na której nie ma premii i żadnych dodatków a na umowie o pracę masz 1700 brutto plus premia uznaniowa jako najzwyklejszy pracownik produkcji lub konfekcji i uwierzcie że kobietom nie łatwo jest dostać umowę a jak już dostaną to wierzcie lub nie ale jest awantura że na zlecenie z nadgodzinami zarabiały więcej niż na umowę z premią i z jedną lub dwoma sobotami. Pocieszają się tym że mają przynajmniej urlop. Przykre ale prawdziwe

pracownik mispolu

Teraz trochę o pracy i zarobkach. :) Praca jak każda inna w kilku miejscach pracowałem i na jednym stanowisku lżej na drugim ciężej coś normalnego. Żeby jeszcze zarobki były odpowiednie co do wykonywanej pracy to też byłoby ok. Osoby (pierwsze) które robią dużo wymaga się od nich jeszcze więcej a te (drugie) co są powolne lub lecą w kulki to nic te pierwsze za nich zrobią i będzie ok. Więc lepiej być tym drugim przychodząc nowemu do pracy. Na pewno lepiej zarabiam niż kobiety ale żal mi jest ich że tak się dają wykorzystywać. Nie jedna próbuje się postawić ale w pojedynkę nic to nie da. Nawet kierownictwo mówi żeby się postawiła cała zmiana a potem przychodzą z listą kto przyjdzie jak mówisz że nie to cię straszą w różny sposób. Z tego co widzę to większość się poddaje temu systemowi... Co niektórym kobietom się nie dziwię ale cała reszta... A jak większość przyjdzie to weź i ty nie przyjdź

pracownik mispolu

Zacznijmy od kierownictwa. Jest ich trzech E Elka, E Ewka i J Jacek.Pierwsza na niczym się nie zna tylko robi dobra minę do złej gry, druga udaje że coś umie i oczywiście kierownik ma zawsze rację przy czym wiecznie straszy zwolnieniem jak nie przyjdziesz w sobotę lub ucięciem premii która wynosi od 0 do 500zł (sądzę że tak jest u kobiet) im więcej przepracujesz sobót tym mniej dostaniesz premii paradoks ale co tam hehe. A trzeci zna się na rzeczy i dużo robi na produkcji czy konfekcji ale niestety lubi sobie pokrzyczeć na pracowników jak jest mocno zdenerwowany to bez siekiery lepiej nie podchodzić a żeby wzrok zabijał to pół zakładu by padła trupem :)

znajomy
@pracownik mispolu 30.01.2015 11:54
Zacznijmy od kierownictwa. Jest ich trzech E Elka, E Ewka i J Jacek.Pierwsza na niczym się nie zna tylko robi dobra minę do złe...

teraz jak 200 premii dostaniesz to się po prostu ciesz i cicho siedź a jak nie to won

jaN

a jak szefostwo i kierownicy? slyszalem ze sa nowi?

anonim

(usunięte przez administratora)

toster

@bana to jest dość łatwe do sprawdzenia. Wystarczy wejść na stronę urzędu pracy i jego oferty pracy. Oczywiście urząd musi być z okolic firmy Mispol. Tam już znajdziesz bez problemów oferte. Co do kasy to skoro zatrudniają przez urząd to nie spodziewałbym się więcej niż najniższa krajowa obecnie ...

anonim

(usunięte przez administratora)

gertruda

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Urząd Pracy daje skierowanie do pracy ale nie staże!!

magda

hej. planuje sie wybrac jutro na spotkanie o prace w Mispolu. jakmyslicie warto cczy niekoniecznie?? jaka jest stawka za godzinne netto?? czy praca jest non stop???

Pracownik od roku

Płacą coraz lepiej i mozna pojeść, a do tego atmosfera normalna od kiedy jest nowy szef .Nie porównywalnie lżej niż w Animexie

magda
@Pracownik od roku 27.11.2014 21:50
Płacą coraz lepiej i mozna pojeść, a do tego atmosfera normalna od kiedy jest nowy szef .Nie porównywalnie lżej niż w Animexie...

a co tam dokladnie sie robi??

juzio

ta firma to jedno nieszczęście...

azer

Podstawową działalnością grupy Mispol jest kroić pracowników z premii i nadgodzin z kasy. To ja mówię, były pracownik! Przyjdź a będzie cię stać jedynie na naszą turystyczną, na stołówce zresztą :)

qwerty

UCIEKAJ OD TEJ FIRMY JAK NAJDALEJ! Jeśli tam pójdziesz wspomnisz moje słowa - firma wyzysk i brak szacunku do pracownika.

qwerty

(usunięte przez administratora) Atmosfera w zakładzie tworzona przez kadrę zarządzającą jest delikatnie mówiąc przykra. SZCZERZE NIE POLECAM! (usunięte przez administratora)

malwa

Ciężka praca marna płaca. Trzyma się klika wieśniaków od kierownika którzy nie robią nic poza plotkami. Zero szacunku do ludzi, nie polecam. Kierownik kawał chama mądrzy się choć ledwo pisać potrafi patrzeć nie można,żal. Brygadzistce jak nie leziesz za przeproszeniem w cztery litery to Cie chodzi obsmarowuje. Taki wiem troche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo krzywo sie spojrzysz.Nie przychodzi sie dla towarzystwa tylko do pracy. Dodam ze ciaga sie wozki jak koń pociągowy dosłownie.

Zostaw opinię o Mispol - Suwałki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mispol