Opinie o Partner in Pet Food Poland S.A.
Pracuję w tej firmie kilka lat. Warunki pracy są dobre. Wynagrodzenie ok. W zakładzie panuje miła atmosfera (pamiętajmy że to my ją tworzymy) więc jeżeli ktoś narzeka, niech zastanowi się czy jego zachowanie jest w porządku w stosunku do pozostałych osób, czy działa na korzyść firmy czy może jednak nie. Jesteśmy w strukturach bardzo dużej, międzynarodowej firmy PPF gdzie liczy się człowiek i jego potrzeby. Ale są też i zasady do których należy się dostosować.
Pracownik powinien być świadomy-w pracy wykonuje powierzone obowiązki.
tak człowiek wykonuje powierzone obowiązki.oczywiscie.ale nie wszyscy po L4 są kierowani na inne stanowiska pracy.z całym szacunkiem.
Mimo tylu negatywnych opinii postanowiłam zaryzykować i przyjść tu do pracy. Bardzo miło się zaskoczyłam. Nie rozumiem skąd tak negatywne opinie na temat nowej linii produkcyjnej. Pracuje w zgranym zespole, kierownictwo bardzo uprzejme, brygadziści wymagający ale taka ich rola. Naprawdę nie polecam zwracać uwagi na opinie a samemu przyjść spróbować ;) planowałam przyjść na moment, zostanę na dłużej
Praca w Mispolu nie jest taka zła... jeśli ktoś chce i potrafi to będzie pracować. Kierownicy są w porządku. Wspomnę tutaj o p.Beacie J. - bardzo konkretnej p. kierownik, która ma życzliwe podejście do pracownika. Posiada ogrom wiedzy na temat produkcji,zna się na mechanice, potrafi organizować ludzi do pracy mimo że ciągle tych ludzi brakuje w zespole. Takich szefów jak p. Beata J. mogą pozazdrościć inne zakłady pracy. Alleluja i do przodu! Pracująca osoba w tej firmie
Osobo jeśli chcesz coś skomentować to napisz prawdę, a nie jak żmija swoim jadem piszesz fałszywe opinie o dobrych ludziach. Może to tobie są potrzebne leki, bo widać że coś z tobą nie tak. Skończ w końcu z tą złą oceną, bo to jest już nudne. Skoro w Mispolu tak źle, to po co się tu trzymasz, można przecież zmienić pracę. A może jesteś dla bzdurnych komentarzy, co sprawia ci przyjemność, no to sorry.
Witam ! Czy już został wprowadzony system 12 h pracy ?
Jak dokładnie wygląda praca magazyniera? Nawet jakbym się kierowała oferta z 2022 to nie było tam szczegółowo napisane. No i przede wszystkim chciałabym wiedzieć , czy kobieta się tam odnajdzie aktualnie? Ciekawe czy pracują tam kobiety jakieś czy bardziej „męski” zakład.
Przecież przyjmują kobiety.
Witam! Wczoraj widziałem ogłoszenia o pracę w związku z rozwojem nowych linii,tzn zakład się rozwija ? I praca jest w systemie 4 brygadowym
Witam wszystkich właśnie podjąłem pracę w PPF na stanowisko placowy czy ktoś pracował w tym miejscu i może się wypowiedzieć bliżej bo na rekrutacji wszystko wyglądało spoko panie bardzo miłe .zaczynam od 1.010.2024
Podczas i po skończeniu studiów wynagrodzenie wzrośnie na stanowisku recepcjonisty, czy raczej nie ulegnie zmiany?
Nie pokecam jak jeżdżę tyle lat to takiej firmy nie widziałem rozładunek od do 17 mimo że nie było samochodów wiedzieli że czas pracy się kończy i zakaz weekendowy załadunek odwołany karą za niepodstawienue auta zjazd na pusto ponad 200lm nawet na puł gwiazdki nie zasługują
Widzieliście, że Partner in Pet Food Poland S.A. poszukuje nowych pracowników? Czy warto tam pracować?
Mąż jako kandydat na kierownika zmiany produkcyjnej może liczyć na UoP? Widział ogłoszenie i interesuje go ta na czas nieokreślony i stąd moje pytanie.
Padło tu już pytanie o auto doradcy handlowego, niestety bez odzewu, czy tylko produkcja ma szansę na dialog z pracodawcą? Ja także chcę się czegoś dowiedzieć, póki oferta jest na biegu. Jest premia kwartalna i roczna, ile zatem wynosi podstawa, skoro nie jest zasilana comiesięcznie w zależności od uzyskiwanych wyników, pozyskanych nowych klientów itd.?
Handlowcy są zatrudniani przez centrale w Warszawie i tam są negocjowane warunki. Pan/Pani trafił/a na stronę z uwagamibo fabryce, stąd pytania i odpowiedzi dotyczące głównie pracy na produkcji. Zawsze można się skontaktować z rekruterem i rozwiać wątpliwości u źródła.
Jest oferta dla technika utrzymania ruchu, miał ktoś z was styczność z tym stanowiskiem?? Ktoś tu pisał, że zarobki nie są najgorsze. Mogę prosić konkretną kwotę? Lub chociaż widełki? Chcę doświadczenia, ale ile? Rok wystarczy, czy raczej nie ma po co aplikować z takim doświadczeniem? Pasuje mi, że można dorobić coś na nadgodzinach. W każdym miesiącu są możliwe? Ile ich wychodzi, i czy rozliczają je porządnie zgodnie z KP?
Weź pod uwagę, że produkujemy karmę mokrą dla psów i kotów, więc surowiec jest mięsny. TUR pracują też w obszarze produkcji. Zarobki składają się z kilku elementów i są ruchome. Podstawowe zarobki zależą od umiejętności, wiedzy kandydata. Doświadczenie roczne może wystarczyć - i tak każdy musi się nauczyć pracy w naszej fabryce, ale to zależy od Pana wiedzy i umiejętności oraz motywacji do pracy. Do podstawy wynagrodzenia dochodzą comiesięczne premie, dodatek nocny, za nadgodziny. Tak, nadgodziny w Utrzymaniu Ruchu występują co miesiąc, ale nie trzeba ich co miesiąc brać. Tak, rozliczane są porządnie.
Mispol należy do grupy PPF. Ta nazwa już nie istnieje.
tak dużo ludzi odeszło.kobieta bez skrupułów.lubię nie lubię.jak rosyjska ruletka.ze tacy ludzie rządzą innymi.a o Pani i tak można książkę napisać jak piszą ludzie.zgadzam sie.uśmieszek i mruganie oczkami to Pani znak.fakt.szkoda że fałszywy.
może i widzą,ale udają że nie widzą.przyjeżdżają robią ankiety i po co to?czy Wy serio chcecie coś zmienić?pytam
Pracownik powinien być świadomy-w pracy wykonuje powierzone obowiązki.
Podejmując pracę w firmie produkcyjnej w systemie 3-zmianowym, należy liczyć się z tym że po prostu trzeba pracować, wybór takiej pracy musi być świadomy. W naszej firmie nie wymagamy cudów, jedynie rzetelnego, uczciwego podejścia do pracy.
Po jednym dniu pracy nie dowiesz się jaką jest praca , jak wszędzie trzeba się wdrążyć chyba ze zaczęli cię ganiać od pierwszej minuty pracy
Jaka tam sytuacja na dziale gdzie robi Pracownik produkcji - Operator produkcji, warto się przyjąć? Tu niektóre wpisy widzę mocno krytyczne, ale na dobrą sprawę nie wiadomo, o jakie dokładnie chodzi stanowisko czy nawet dział a mnie to konkretne ogłoszenie interesuje. Atmosfera ok?
Decydując się na pracę w firmie produkcyjnej, pracownik zobowiązany jest pracować. To wszystko. Atmosfera jest ok, pamiętajmy że to my sami, ludzie, ją tworzymy.
Jak jest konkretnie z wypłatą. Da się wyciągnąć 5 tys na rękę ( bez nadgodzin) ? Dział jakości - jak tam z pracą i atmosferą?
Nie oddzwonili i nie powiadomili o wynikach rekrutacji. Ktoś poświęca swój czas na dojazd i rozmowę więc wypadałoby chociaż zadzwonić i podziękować. A tu nic i cisza. Słabe strasznie.
A kiedy tak było ,że niezainteresowany pracodawca dzwonił i uprzejmie odmawiał współpracy? :)
W Firmie nie ma żadnych kar, wręcz przeciwnie. Osoby które wykazują się zaangażowaniem są nagradzane.
W firmie są premie od efektywności pracy, zaangażowania, frekwencji.
Jak jest z pakietem medycznym w Mispol? Można dołączyć rodzinę?
Sam decydujesz ile zarabiasz - tak powinien brzmieć slogan marketingowy owego zakładu. Przytakując bez zbędnego myślenia, traktując nieco jak nadpersonę i szeroko uśmiechając się (aczkolwiek z wyczuciem, nie należy być zbyt zadowolonym) w stronę pani dyrektor, którą przytłacza liczba zadań które musi pełnić można zgarnąć całkiem niezłe pieniądze. Jakość wykonywanej pracy ma tu marginalne znaczenie. W poszczególnych godzinach panuje tu trochę nastrój strachu i "stania na baczność". Problemy i zastrzeżenia pracowników te większe czy te mniejsze są konsekwentnie i skutecznie spłycane. Tu przede wszystkim jesteś pracownikiem a nie człowiekiem. Za zdarzenia losowe czy urlop płaci się znacznie swoją pensją. Do swojego stanowiska nie należy się przywiązywać, następnego dnia można mieć inne, a za tydzień jeszcze inne. I nie jest tu mowa o awansach, wręcz przeciwnie. Ale przypominam, że wykonywana praca ma drugorzędne znaczenie. Zdecydowana większość pracowników jak i zdecydowana większość kierowników jest wyrozumiałymi i otwartymi osobami. Nie zawsze kompetentnymi do wykonywania swoich zadań, ale sami się na danym stanowisku nie zatrudnili. Słowo logika tu nie istnieje, wchodząc w mury zakładu najlepiej wyłączyć myślenie i stwarzać pozory. Podsumowując: umiejętność stwarzania pozorów i beztroskie podejście do sz. Pani dyrektor w każdy dzień roboczy (bez wyjątku) to cechy które dają większe szanse na zatrudnienie i pracę w firmie Mispol.

Jak się pracuje w Partner in Pet Food Poland S.A.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Partner in Pet Food Poland S.A.?