Flex-Employment B.V.

Hr oudenbosch

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 241 ocen.

Flex-Employment B.V.
3 241 6 1

Opinie o Flex-Employment B.V.

Zuzanna

@Wrózbista, możesz powiedzieć jak długo pracujesz, bądź pracowałeś w Flex-Employment B.V.? Na podstawie jakiej umowy pracujecie i jaka jest atmosfera? Z Twojego komentarza można wnioskować, że zakwaterowanie jest we własnym zakresie i na własny koszt, a na jakie jeszcze inne stałe koszty należy się przygotować? Zachęcam osoby, które są zatrudnione Flex-Employment B.V. o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

Administrator

Macie jakieś nowe informacje związane z pracą w Flex-Employment B.V.?

Wrózbista
@Administrator 06.04.2018 10:34

Praca katastrofa zarzynają człowieka . Praca na kontenerach nie jeden padł przez tempo pracy i pospiech Tomek koordynator z Trzcianki największa (usunięte przez administratora) jaka spotkalem Wyrzucił na próg jednego dnia 3 osoby Nie dają umowy o pracę O mieszkanie też nie chcą. Nie idzie się dogadac . Jeśli jesteś kierowca latasz jak pies po pracy żeby załatwiać jego prywatne sprawy . Nie wypłacany jest pieniądz za 2 tygodnie Mieszkanie bardzo drogie Mieszkałem w Kruisland Pozdrawiam nie polecam

Zuzanna

@Robson, @Mia mia, piszecie bardzo ogólne komentarze, które nie mówią zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Flex-Employment B.V. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Igor

Słyszałem, że firma dobrą opinię jako pracodawca i zupełnie niektóre wasze opinie nie pasują do tej. Może coś z waszą pracą jest nie tak?

Robson
@Igor 03.08.2018 12:43

Tylko slyszales a niebyles tam ja bylem kutasowa

Robson
@Igor 03.08.2018 12:43

I mysle ze ci co tam byli mysla tak samo no jedynie pajace i konfitury im to tam pasuje

Mia mia
@Igor 03.08.2018 12:43

Okradaja ludzi to raz. Wykorzystywanie w pracy to dwa ,trzy warunki pracy nie ktore nie powinny wogole panowac

anonymous

Odradzam byłam tam (usunięte przez administratora)

Administrator

Od ostatniej opinii dotyczącej pracy w Flex-Employment B.V. minęło już sporo czasu. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie?

Miro

Czy macie jakiś powód, że nikt nie pisze?

mooi87

Tez pracowalam przez ta agencje, mieszkalam na hotelu w Oudenbosch i zgadzam sie w 100% z Robson. Konfidenci na kazdym kroku, trzeba bardzo uwazac. Tomus ma swoje wtyczki wszedzie. Jedzenie katastrofa, moj pies jada lepiej. Ciagle mam przed oczmi kulki mocy [*]. Najlepsza jest bulgarka w biurze, zastanawiam sie co ona tam robi. Nigdy nic nie wie, nic nie widziala, nic nie slyszala

mooi87
@mooi87 01.03.2018 13:21

Bulgarka albo Wegierka, jeden (usunięte przez administratora)

Robson
@mooi87 01.03.2018 13:21

Siema wlasnie odradzam wszystkim tym co tam jada kulki mocy slynne jak se przypomne ten hotel i tych szpicli tomusia piesci same zaciskaja sie i tak (usunięte przez administratora) mnie na za urlopowe- wakacyjne i do tego 4 dni jeszcze robilem pozdrawiam

Renne
@mooi87 01.03.2018 13:21

Potwierdzam.obiady to katastrofa , a dupodajki Tomka to sarenki

Zuzanna

Już od jakiegoś czasu nic nie piszecie o pracy w Flex-Employment. Co możecie powiedzieć o aktualnej sytuacji w firmie? Poprzednie komentarze są zdecydowanie negatywne, ale może coś się w firmie zmieniło? Jakie są obecne warunki zatrudnienia?

Robson

Nsprawde ci ktorzy chca tam wyjechac do pracy posluchajcie mnie nietam polecam firme goodmorning przeczytajcie moje inne wiadomosci na temat tego flexa tomus byly pies cwaniak bo ma wladze i od nikogo jeszcze pocisku ostrego niedostal a nalezy mu sie ja tyralem naprawde ciezko niemialem czasu podrapac sie takie tempo na tasmie itd jebalem 4 dni po 8 godz (usunięte przez administratora) powiedzial ze niedostane tych pieniedzy i zadnych wakacyjno- urlopowych

Robson

I ci ktorzy tak pojada beda zalowac ja zamierzam sie sadzic z ta firma mam dowody na ich machlojki itd wreszcie musi ktos zrobic z nimi porzadek zeby tak niewykorzystywali ludzi nowo przyjmowanych niejedna firma upadla lub dostala kolosalne kary pieniezne i nietylko

Robson

A jesli za takie pieniadze co we flexie placa wolalbym dorabiac polaka w polsce gdzie mozna zarobic600 zl na tydzien ale swoj rodak sa tez oczywiscie tacy ze i swoich wykorzystuja dzieki Bogu znalazlem. W rotterdamie dobrze platna prace jak narazie z 400 euro nieschodze i polecam firme goodmorning

Robson

Witam odradzam pracy w tej firmie pracowalem tam warunki mieszkalne szkoda gadac a odciagaja za nie 90 euro. I za wiele innych rzeczy wykorzystuja ludzi np ja przy 50 godzinach zarobilem 260 euro ludzie co to za kasa minusow nawymyslanych w solarisach w hotelu trzeba uwazac co sie gada i przy kim bo duzo konfidentow ktorzy donoszo tomusiowi (usunięte przez administratora) co w biurze siedzi ima swoich szpicli ktorzy zarabiaja kase maja swoje ppkoje sami brak slow mi niewyplacono ok 250 euro jedynie za to ze zwolnilem sie taki powod wymyslili i slaniali sie prawem holenderskim kpina szczerze odradzam no chyba ze jest ktos kto lubi palec trzymac w d...e itd takich tam potrzebuja teraz pracuje w innej firmie robie to samo i przy 50 godz zarobie 400 euro minimum warunki mieszkalne eleganckie i odciagaja110 euro ale wiem za co

poszukujacy
@Robson 26.02.2018 17:31

Robson, daj namiar na te robote. tu.sianecki@gmail.com

Klaudia

Powiedzcie mi czy ta agencja Flex ma coś wspólnego z Goodmorning ? Ponieważ dzwoniłam w sprawie pracy do nich ale e-mail z info dostałam od Goodmorning. Co dziwne proszą tam o podanie stałego meldunku jest to zaznaczone na czerwono. I co jeszcze dziwniejsze ja jestem z Katowic i byłabym w stanie dojechać do Olsztyna by podpisać umowę w PL ale powiedziano mi, że nie mam możliwości nawet zobaczyć tej umowy i podpisuję takową dopiero w NL to chyba jest niezgodne z prawem, że nie wiem gdzie i po co jadę prawda.Proszę o pomoc bo jestem już zagubiona w tych agencjach a naprawdę planuję wyjazd i szukam mozliwie ciężkiej, solidnej i opłacalnej roboty, ale po komentarzach na różnych forach już nie wiem czego się spodziewać i która firma jest rzeczywiście rzetelna. Proszę o pomoc i odp na pierwsze zdanie wypowiedzi

Robson
@Klaudia 05.06.2015 18:10

Te firmy niemaja nic wspolnego z soba pracowalem we flexie i goodmorning

pracownik

Firma totalna porazka -hotel brud i smrod-cebulaki-obiady nie jadalne -kucharz nie ma pojecia o gotowaniu-obiady z paczki -witamin zero.Syf kila i mogila

mj

Cześć mam pytanie dostałem ofertę z tej firmy i w następny weekend mam mieć wyjazd nigdy jeszcze nie pracowałem za granicą dlatego wolę się narodzić oni wymagają wysłania skanu dowodu osobistego czy wy też tak mieliście? a druga sprawa to to że pani Magda pytała czy mam numer sofi to powiedziała ze mi wyrobi czy to normalne? bo podobno ten papier z numerem ja powinienem mieć a nie ona go wyrabiać napiszcie pozdrawiam osoby które już miały załatwiane sprawy w tym biurze mój mail:miroslawj7272@gmail.com

anonymous
@mj 27.08.2016 10:45

ale skad niby masz go miec trzeba wyrobic oczywiscie twoja obecnosc przy tym jest obowiazkowa

mała mi

jak zarabiasz 300 euro tyg to nie wiem czemu praca ci nie odpowiada chyba ze zarabiasz w inny sposob daje to do myslenia

Robson
@mała mi 20.04.2016 21:00

Witam swieta racja (usunięte przez administratora) firma robilemtam iktos normalny i co jasno mysli ucieka stamtad zostaja (usunięte przez administratora) tomka itd takim pasuje

parka

hej dostalismy oferte i wyjazd w sobote jak cos ma moze ktos jakies info na temat tej firmy ??? Malopolska

Robson
@parka 09.02.2016 12:44

Niejedzcie tam wykorzystuja na kase za wszystko odciagaja do skali godzin to placa grosze pracowalem tam to wiem tam ttzeba donosic zeby wiecej zarobic itd jest tyle firm

nowa

Hej :) właśnie wybieram się wraz z chłopakiem do pracy przy pakowaniu warzyw i owoców. Czytam wiele komentarzy i mam mieszane uczucia. Warto jechać?

Robson
@nowa 08.02.2016 13:16

Nieradze tam jechac

Marcin

Hej. Razem z dziewczyną mamy możliwość wyjazdu z Flex do Holandii na Oudenbosch do warzyw ziemniaki itd. Czy ktoś może podzielić się opinia na temat mieszkania, zarobków itp. Pozdrawiam

mmmmm
@Marcin 15.07.2017 08:16

w flexie bedziesz pracował po parę godzin dziennie,im bardziej zależy żebyś za hotel płacił bo jest tego samego właściciela no i kasa musi się zgadzać.pracuje tam taki tomek,kawał ......ja wam nie polecam

Dadar

Czy moglby ktos powiedziec cokolwiek na temat hotelu tivoli? Jak to wyglada z pokojamilazienkami kuchnia??

mmmmm
@Dadar 12.08.2017 16:12

kuchni nie ma wogóle,masz lodówkę w pokoju ale niemożna gotować,masakra

gosiek

Ja pracowałam w tej firmie..nikt się tobą nie interesuje..jak przyjechaliśmy o 5.00 rano, odebrała nas Kinga ( anemiczka ), i zaprowadziła nas do hotelu Tivoli, zaczęła nam tłumaczyć plan pracy i o której są obiady ( mruczała sobie pod nosem ), w ogóle jej nie słyszeliśmy, ani rozumieliśmy..Jak przyjechaliśmy w piątek rano, ktoś miał po nas przyjść w ten dzień, ale się nie pojawił, byliśmy sami zdatni na siebie ( nikt się nami nie interesował )..a do pracy poszliśmy dopiero we wtorek na godz.15.00 i tylko na 4 godziny...Tak naprawdę byliśmy sami w obcym kraju i nic nie wiedzieliśmy..by tobie się coś stało, to nawet nikt by się nie zainteresował, makabra z taką Firmą ( odradzam )...Mój narzeczony miał pracować w Poluxsie, nie pozwolili mu ubrać bluzy z Flexa ( chociaż pracodawcą jest Flex ), ja miałam na planie pracy napisane ALARM i nie wiedziałam o co chodzi, bo nikt ci nie wytłumaczył co to znaczy...Nie polecam tej Firmy...

Zuzanna

@nicussss, @Hogus zdecydowaliście się na przyjęcie oferty pracy? Chętnie usłyszmy więcej na temat Waszych doświadczeń ze współpracy z Flex-Employment B.V.

torba

Podjęcie pracy w Holandii przez polskich obywateli nie wymaga pozwolenia na pobyt i pracę. Nie ma obowiązku posiadania zakwaterowania by dostać pracę w Holandii. Osoba, która chce podjąć pracę musi jedynie posiadać aktualny dowód tożsamości (paszport lub dowód osobisty) oraz numer BSN (Burgerservicenummer). Można go otrzymać w holenderskim urzędzie miasta, właściwym dla miejsca zamieszkania. Agencje pośrednictwa pracy same wystosowują wniosek o przyznanie numeru BSN.

kolter

Ale wszystko, znam osoby które wyjechały (nie do Holandii) I po prostu nie szło wytrzymać z innymi "polaczkami" bo straszne chamstwo jest. Ale chyba lepiej wyjechać do takiego chamstwa i dobrze zarabiać niż siedzieć tu w Polsce za marne grosze

Hogus

Witam dostałem ofertę pracy przez to biuro na warzywa i owoce hotel lub mieszkanie proszę o opinie i coś na temat tej firmy dzięki serdeczne

nicussss

Witam możecie coś powiedzieć o pracy przez tą agencję . Chcę wyjechać z chłopakiem i dostaliśmy ofertę na pakowanie,sortowanie warzyw i owoców. A co do mieszkania do wyboru mamy hotel Tivoli albo mieszkania na Oliemolem .może mi ktoś powiedzieć coś wiecej ?

Mamba

Czesc.! Ma ktos okazje zaczynac prace na sortowni warzyw i owocow? Jaka jest docelowa miejscowość pracy. ? Dostalam oferte od nich. I wlasnie sie zastanawiam. Tylko ze u mnie nieco inaczej bo mieszkam na swoim.

Marcin
@Mamba 31.01.2017 16:41

Hej. Wiesz cos juz o tej pracy ?

karol

Atmosfera w pracy jest w porządku czy ciężko się dogadać? I czy faktycznie ( oczywiście jak ktoś jedzie z takim zamiarem) da się odłożyć

honda

Przypomniała mi się pewna anegdota. "Osoba szukająca pracy napisała w swoim liście motywacyjnym: byłem najlepszym studentem swojego rocznika. Oferowano mi stanowisko wiceprezesa banku. Odmówiłem, gdyż nie interesują mnie pieniądze. Jestem uczciwym i szczerym człowiekiem. Nie jestem chciwy, wynagrodzenie nie ma dla mnie znaczenia, cokolwiek otrzymam będzie dla mnie wystarczające. Chciałbym również dodać, że chętnie pracuję 65 godz. w tygodniu. Podczas rozmowy rekrutacyjnej został zapytany: czy nie ma Pan żadnych wad? Owszem tylko jedną....kłamię!"

Zostaw opinię o Flex-Employment B.V. - Hr oudenbosch

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex-Employment B.V.