ex-klient10.01.2013 04:59
Te sklepy to nieporozumienie. Nigdy takiego nieudacznictwa nie widzialem. Zarządzanie to chyba pojęcie nie istniejace dla tej sieci. Prezesem musi być jakiś nieudacznik. Ciekawe jak koleś wygląda. Stawiam, że bez studiow i matury. Ale do rzeczy. W sklepach panuje totalny CHAOS, nie ma tam nikogo kto by był za COKOLWIEK odpowiedzialny, kierowniczki chyba pomylily się z zawodem, gdyz w ogole nie kontroluja czegoś takiego, jak ZAMÓWIENIA, nie sprawdzają towaru i ważności, ktora czesto przekracza termin, a jak towar zostanie wykupiony to JUZ GO POPROSTU NIE MA. W ogole nie jest prowadzone bieżące uzupełnienie. Pepsi np. do teraz nie ma w jednym z ich sklepow w Starej Milosnej, gdyz sie skonczyla, a nikt nie wpadl na pomysl by zamowić. To samo tyczy sie prawie każdego towaru, z kazdego segmentu- Wody Kropla Beskidu, soków winogronowych Hortex, piwa Guinness, Paulaner, Haribo, Kinder czekolada, bułeczki mleczne, ciasteczka florianki, podpalki do kominka, szynki z beczki warmia, kabanosow ze strusiny itp itp . ZENADA jak mozna tak nieudacznie prowadzić biznes. Ale napawa mnie to optymizmem, gdyz pokazuje, ze kazdy debil moze prowadzić sklep.