El-MaG

Suchy Las

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o El-MaG

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie El-MaG

Prawy

Cielok to cię zrobił a zwolnić to ciebie mogą dziobaku dale rób z siebie błazna Gustaw bronicie tą bandę oszustów brawo ty

Dino

A co złego jest w zawodzie taksówkarza? ? Nie obrażajcie ludzi. To słabe jest.

Rob

Jak będziemy przez Ciebie cierpieć i nasze rodziny sam Cię znajdziemy

Prawy
@Rob 12.09.2017 20:30
Jak będziemy przez Ciebie cierpieć i nasze rodziny sam Cię znajdziemy

Zapraszam już teraz od ręki znajdź sposób na swoją pustkę w głowie buraku prędzej ja spotkam ciebie taksówkarzu

Gustaw spawacz
@Prawy 14.09.2017 20:30
Zapraszam już teraz od ręki znajdź sposób na swoją pustkę w głowie buraku prędzej ja spotkam ciebie taksówkarzu...

Jak ci się szefostwo nie podoba i firma to się zwolnij pracy jest dużo. Cieloku

Szukasz pracy?

Prawy

I jeszcze jedno cwaniaku powiedz lepiej ile produktów wraca z powrotem do poprawki z Pesy czy z Mińska Mazowieckiego czy też z Cegielskiego śmiech na sali jakość !!!!!! Chyba jakoś to będzie powodzenia jeżeli spawacz dwa razy jest przyłapany na zlodziejstwie i dalej pracuję to o czym to świadczy śmiech śmiech i jeszcze raz śmiech

Prawy

Robotę to jak Dziadka braknie to wszyscy stracicie baranie a już nie długo o wszystkim się dowie jakie przekręty są robione wtedy zobaczymy cwaniaków co materiał podbierają i fuchy robią z Tobą okradać firmę z prawej i lewej a co powiesz na bhp w firmie gdzie twoja utylizacja gdzie ISO gdzie wytrawianie materiałów się odbywało zdjęcia są i pozdrów swoich pupili no i oczywiście powoli przygotuj się na taksówkę

Prawy

Firma tragedia a nie pseudofachowcy brygadzista w raz z prezesem same fuchy robią przesto brak materiału na produkcję a szef kamery zakłada i pracowników wini i oskarża dyrektor tylko fajeczki pali i nic kompletnie nic nie robi szkoda tego szefa ale ufa swoje kadrze a oni caly czas go oszukują część pracowników to sami kampusie i matacze zero bhp zero badań okresowych na czas poruta nadgodziny płacone pod stołem no i Buba lizus wiadomo kogo szkoda że szef tego nie wie cdn

Staszek
@Prawy 02.09.2017 01:14
Tak jak mówisz porządek będzie jak ktoś się za to weźmie a jak braknie Dziatka czyli szefa to po firmie przecież taksówkarz nie...

Słoik z sekretariatu ,słoma z butów wystaje ... kompletny brak kompetencji na zajmowanym stanowisku .Krowy i kozy pasac a nie klikac w klawiature ( dlatego taki nieporządek w papierach i miedzy innymi w badaniach okresowych )

Kup sobie słownik
@Prawy 31.08.2017 17:32
Firma tragedia a nie pseudofachowcy brygadzista w raz z prezesem same fuchy robią przesto brak materiału na produkcję a szef ka...

Ty nawet po polsku pisać nie potrafisz, ale rady dajesz jak uzdrowić firmę? Jak pogonią leni i sciemniaczy to będziesz musiał robotę szukać nieuku :)

Maras

Panowie znalazlem ogłoszenie na olx.pl . Mam pytanie jest sens ogóle dzwonić w sprawie pracy ??

anty

Firma dno tyle . Wystarczy popatrzeć na wpisy by stwierdzić jacy ludzie tam pracuja i zarządzają firma. Tyle nie polecam tej firmy .

sssss

Prawie wszystkie złe opinie na temat firmy wypisuje Zbyszek Manczak który pracuje na dziale drzwi. ....podobno ma jakiś konflikt z górą. ..oskarża innych a podobno sam na swoje za uszami.ogólnie firma jak firma.w prywatnej zawsze raz lepiej raz gorzej.ogólnie jak wszędzie.

Gdzie jest krzyż?

Prezes to czyta i jest mu przez was smutno.

Jozin

Kiedy podwyżki głodowych pensji?Czy zlodziejaszki juz dostali ?bo pobujali się na wypoczynek?Jaka to zakala podj..... znowu?

Sym

Nie chciałem braz udziału w tej pisaninie ale poświęciłem czas i doszedłem do wniosku że 80 procent tych wpisów pisze jedna osoba która wogle w firmie nie pracuje kiedyś pracowała ostatnie wpisy mnie w tym przekonały podawał się za prezesa i inne osoby wymieniał imiona osób które w tym czasie nie było w pracy chodziło mu o skrócenie ludzi i wprowadzić zła atmosferę rzucanie podejrzeń na innych nie długo wam napiszę kto to jest będziecie bardzo zdziwieni

boro

Pojawilo się na parkingu firmy nowe auto,zbierane bylo na to auto aluminium którego nikt się niedoliczy ale zachwyty pod niebiosa.Ludzie w firmie się śmiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja się dobrze w firmie.Niech na nich czapka gore

Red

Bartek napisałem brawo że okazało się jaki jesteś fałszywy

Joachim
@alu 07.01.2017 13:56
Najmniej potrzebnym elementem tej firmy.Nie szanującym ludzi.Szanujacym jedynie donosicieli typu P.J i W.P.Nota bene donosi iel...

Masz rację pawel

Bartas

Pracowałem tam jakiś czas temu. Plusem na pewno jest praca na jedną zmianę i to, że można się było dogadać jak np. musiałem coś załatwić w godzinach pracy - szefostwo nie robiło problemu. Wypłata zawsze była na czas i można się było dużo nauczyć. Finansowo to fakt - są firmy gdzie zarobi się o wiele więcej. Załoga też nie jest zła - są to ludzie, którzy pracują tam ze sobą kilka lat i jak czegoś nie wiedziałem po prostu wystarczyło zapytać - nikt nie robił problemu. Niewątpliwym minusem jak już tu ktoś wspomniał jest sekretariat bo faktycznie żeby coś załatwić trzeba było non stop chodzić i się przypominać. Natomiast jeśli chodzi o to, że podczas pracy ktoś przychodził i trzeba było nagle się przestawić na coś innego bo jest pilne "na wczoraj" - to wydaje mi się, że ten zawód (w przypadku pracy na CNC) chyba wymaga trochę elastyczności bo pracując teraz w Niemczech takie same sytuacje się zdarzają. Pozdrawiam

Pracownik roku

NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU !!! Pracowałem w tej firmie sporo czasu, atmosfera STRASZNA prezes który ciągle chodzi i pogania pracowników ma zero szacunku do ludzi.... Inspekcja pracy powinna zrobić tam porządek Sekretariat TRAGEDIA ! nic nie idzie załatwić ! Nie wspomnę o tym że podczas wypłat czasem potrafiło zabraknąć pieniędzy, premie śmieszne które raz są a w większości ich nie ma... Jest jeszcze wiele powodów dla których nie polecił bym tej firmy nie będę się rozpisywał gdyż to nie jest wypracowanie, szkoda czasu na EL - SYF Podsumowując OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !

Obserwator

Tu się za dużo nie ma co rozpisywać. To oddaje wszytko. Szkoda prezesa. dał się owinąć Wiechowi P. wokol palca i teraz już sie nie potrafi wyplątac. Wiec skacze jak mu ta złotówa nakazuje. ( usunięte przez administratora ) p.s. A taka porzadna firma byłe. Szkoda.

Arni

Jakie przegiecie paly, prawda boli ze wszystko wychodzi że ludzie którzy pracuja , pracowali mówią co sie dzieje, działo .ps Prezes zrób czystki wokół siebie

Gustaw_FaJa

Co tak narzekacie. ? Jak się wam nie podoba to się zwolnij. Zrób miejsce tym co przyjdą i sobie polepszy. Jak jest źle to sobie polepsz i się zwolnij

boromeusz

Szkoda ze ojciec Waldiego nie czyta forum bo przepedzilby go na cztery wiatry takie Waldu kreci lody na boku

miodek
@Waldi 13.09.2016 09:45
Błąd nie jestem prezesem ale pracuje tu dość długo a ty bardzo mało wiesz a te fuchy to bzdura

Wróciłem z urlopu to zaczolem odpisywać.Oj klamczuszek i figlarz z Ciebie Waldi :)

Waldi
@moro3 07.09.2016 15:39
Opisz wszystko i wyślij na napoleonską niech się dziadek dowie jak mu synalek rogi prostuje i "zaufani" niby brygadz...

Boże jaki ty jesteś głupi pracujesz i szkalujesz swoją firmę a firma już jest prezesa to do wiadomosci

Arni

Powiem tak nick WALDI to prezes firmy bo na chali sie chwalił. Wiec teraz sobie pomyśleć możecie czym sie zajmuje Prezes zamiast szukać zleceń to na forum siedzi i propagande pisze tak jak w firmie to robi i obiecuje ile roboty i kasy będzie ale niestety tylko słowa . Co do piesków to racja nie wnoszą tylko wynoszą szczególnie jeden :)

Waldi
@Arni 06.09.2016 10:27
Powiem tak nick WALDI to prezes firmy bo na chali sie chwalił. Wiec teraz sobie pomyśleć możecie czym sie zajmuje Prezes zamias...

Powtarzam nie jestem prezesem ale wiem że to prezes załatwia roboty

boromeusz
@Waldi 13.09.2016 10:03
Powtarzam nie jestem prezesem ale wiem że to prezes załatwia roboty

prezes załatwia sobie fuchy a nie robote dla firmy,tak jak giecie rur do klatek samochodowych dla roberta b

Kocham Ize

Panowie, nie przesadzajcie z tą atmosferą, od kiedy majstrem jest Bartek się poprawiła. Relacje między załogą moim zdaniem są dobre, nie ma co oczekiwać że się będą wszyscy kochać przy tylu pracownikach. Co do kasy to jak wszędzie, ile wynegocjujesz tyle masz. Ogólnie dobrze się pracuje, są wkurzające rzeczy jak w każdej firmie np to czepianie się co robisz, ale z drugiej strony zamiast się czepiać mogli by zwalniać a tego nie robili. A do prezesa trzeba się po prostu przyzwyczaić. Nie mówię że firma jest idealna ale robiłem już w o wiele gorszych.

Wiorek

Witam.Przymierzam się do złożenia papierów do firmy.Jaki dzial polecicie a jakiego unikać jak ognia?

On
@Byly 26.08.2016 11:12
Zastanów się 2 razy za nim zlozysz tam papiery chyba ze aplikujesz na stanowisko biurowe,tam panuje wmiare spokoj.DKJ tez jest...

A tam małpa od razu, to zwykła świnia.....

alumen
@On 29.08.2016 13:07
A tam małpa od razu, to zwykła świnia.....

Zeby tak odrazu małpe i swinie obrazac ........

wolny

panowie, nie kloccie sie. kazdy z nas mial cos za uszami, gdy pracowal w el-magu. kazdy z nas lecial w uja, kiedy nadarzyla sie okazja, wiec po kiego wala teraz oskarzac jeden drugiego?. fakt, kiedy nie bylo nic do roboty, a przychodzil prezes i pytal "co robisz?" wiedzac, ze nic nie ma do roboty, to bylo wkurzajace na maksa, ale kiedy juz jakies zamowienie wpadlo to kazdy sie cieszyl, ze prezes nie bedzie trul gitary i tylka zawracal ciaglym pytaniem co masz do roboty... oj jak bardzo chcialo sie wtedy mu odpysknac, ze gunwo mam do roboty, skoro tak dba o firme i zeby byly zamowienia. nie wiem dlaczego oni wciaz sie trzymaja tej branzy kolejowo-autobusowo-tramwajowej, skoro duzo roboty jest w uslugach, np. na takie CNC czy spawanie, a jak przyjdzie stagnacja w PESIE czy NEWAGU, to ludziom nie ma co do roboty dac, bo nie pomysla, zeby wejsc w uslugi. co do lizusostwa, to bylo pare takich przypadkow, ale to juz historia, chyba ze jacys nowi sie pojawili. co do pracy tam? poznalo sie pare technik robienia czegos konkretnego, ale czy polecilbym prace tam? chyba fifty/fifty, jak sie tam nie pojawisz, to sie nie przekonasz.

Faza

Krótko i na temat ---- Wybij sobie z głowy w EL-MAGu szukać pracy !!! Pozdrawiam kloedzy

Jannn

Ps.Odszedłem bo ta firma nie daje nawet możliwość możliwości rozwoju , ani poprawy finasowej.Prezes firmy tylko dużo obiecuje i patrzy jak tu można jeszcze zarobić na chlopakach atmosfera jest naprawde zła .

Jannn

Pracowałem jako ślusarz i poweim że nie wspominam nic miłego z tej firmy . Kasa marna , atmosfera kiepska jeden przez drugiego chce podlizać sie Prezesowi nawet chłopaki z hali kawe mu robili, firma zle zarządzana przez kadre która nie ma pojęcia na temat prowadzenia firmy tylko wszystko wyszukują na google a i tak nic nie wiedzą .

moro
@Waldi 01.08.2016 19:51
Pracowałeś jako ślusarz to co ty możesz powiedzieć o zarządzaniu firmy ta firma istnieje 60 lat inwestuje w nowe maszyny i in...

A Ty Waldi potrafisz prowadzić firmę czy tylko pracownikom bajki wciskasz?

Moro 2
@moro 02.09.2016 12:27
A Ty Waldi potrafisz prowadzić firmę czy tylko pracownikom bajki wciskasz?

Bajkopisarz, poziom liga mistrzow. Nic nie potrafi zalatwic dla firmy, oprocz swoich prywatnych fuch. Dodatkowo utrzymuje paru darmozjadow, donosicieli (poziom tez liga mistrzow) ktorymi posluguje sie nacodzien. Te jego pieski psuja tylko powietrze w firmie, nic nie wnosza ale za to potrafili duzo wyniesc.

Mały

Cóż mogę powiedzieć dołączyć sie do opini kolegów NIE POLECAM firmy kto ma troche honoru i chce zarobić, owszem płaca na czas ale pensje kiepskie i ogolnie atmosfera w firmie bardzo zła . Ps tam pracuja ludzie którym naplujesz w twarz i powiedza ze deszcz pada ...

Spawacz Gustaw_FaJa

Pracowałem jako spawacz. Także praca ciekawa wymaga dokładności i umiejętności na Tigu głównie alu. Finansowo tak jak się dogasz. Pełne ubezpieczenia. Nadgodziny 50%. Jeśli chodzi o kadrę kierownicza to prawda im mniej było roboty tym większy bałagan. A donosiciel są wszędzie

Waldi
@Młody 2000 26.07.2016 17:31
Dokładnie kolego szukaja dziurę w całym .Tak jak teraz chłopaki nie mają roboty to już ogólnie za wszystko sie czepiają i tylko...

Jak byś pracował a nie grał w kulki to byś takich Bzdur nie pisał miałeś więcej dni nieobecnych i chorobowych jak nikt w tej firmie

Waldi
@Spawacz Gustaw_FaJa 25.07.2016 16:58
Masz racje premie zabrali i nadgodziny się skończyly w zeszłym roku. Atmosfera jest paskudna bo taka zawistna jest załoga. Je...

Robert byś takich głupot nie pisał oskarżać firmę a jednocześnie w niej pracować tak długo to jest chamstwo poniżej pasa firma nikogo nie zwolniła a monitoring poto bo były kradzieże i robienie własnych fuh co nie było wielu na rękę prawda ale ty wiesz sam najlepiej

Ronin

Miki - Pracowałeś tam wiec wiesz o co chodzi firma DNO ale z tego co słyszałem u nich już kiepsko z robota ludzi nawet na przymusowe urlopy wysyłają a jak ktoś nie ma to wole ale później odrabia haha Żenada :)

Miki

Witam koledzy którzy przejrzeli na oczy i uciekli z tego bałaganu. Pracowałem tam i powiem tak, praca bardzo złych warunkach co drugi pracownik który odszedł podaje firmę do inspekcji pracy. odszedłem ponieważ nie wytrzymałem mobbingu ,donosicielstwa , kłamstw wykonywanego przez .p Prezesa,i jego pieska własnie Piotra który jest na każde jego zawołanie. Ja osobiście nie polecam wole kopać łopata niż w El -MAGU pracować . NIE POLECAM !!!!!!!!

PanS

Jeśli można porównać to firmę do czegoś to tylko do szamba .

anonim

(usunięte przez administratora)

alojz

Sporo stron opini usuniete,rotacja sporo wiec przemysl zanim tam kandydowac chcesz.

Alberto

Nie Polecam tej Firmy !!!

yogi

Praca w firmie uciążliwa,niekompetentna kadra zarządzająca.Wśród pracowników mocno zakorzenione i wszechobecne donosicielstwo.Nie polecam pracy w tej firmie,słabe zarobki

Zostaw opinię o El-MaG - Suchy Las

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie El-MaG