EM & EM SP.J.

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 78 ocen.

EM & EM SP.J.
1 78 6 1

Opinie o EM & EM SP.J.

Obecny

Pracuje w firmie długo i nie narzekam ,narzekają z zasady ludzie którzy chcą tylko kasę a nie pracę .

Były prackwnik

Pracodawca nie ma świadomości, że atmosfera pracy buduje team - a więc i firmę. Zakazy, nakazy i regulaminy. Bardzo duża rotacja pracowników, co jest odpowiedzią na większość pytań-czy warto tam pracować. Komentarze na bieżąco usuwane przez pracodawcę. Nie polecam! Szkoda czasu i przede wszystkim nerwów.

Pracuś
@Były prackwnik 16.11.2018 15:22

Teraz w firmie jest ok. Co to za bzdury piszecie.Jak znajdziecie lepsza to piszcie.Pensja na czas godziny pracy ok. Warunki pracy tez super to co jeszcze chcemy!!

ciekawy

Dlaczego nie ma żadnych aktualnych wpisów? Jak dzisiaj wygląda sytuacja? Warto tam startować?

Weronika

@dastan 211 dlaczego?

dastan 211

Lokalizacja------->TRAGEDIA!!!

Maro

Podejrzewam, ze nie tylko o doświadczenie tutaj chodzi ale i o znajomość języka obcego, ktoś wcześniej napisał ze z tego powodu mogą zrezygnować z kandydatury

Y

Czytając wcześniejszy spór (2013) (usunięte przez administratora) ( a właściwie jej relacje wewnętrzne;)) @Diana - Jeśli pracodawca (usunięte przez administratora) Dziękuję Ci za opis sytuacji. Mimo wcześniejszych "pozytywnych" opinii dzięki Tobie nie będę tracić swojego czasu:) Pozdrawiam, Y

nie ma nic złego

Właśnie złożyłem aplikację i przystąpiłem do pracy.Jest super.Warunki pracy super, płaca też.Szacunek dla wszystkich.

ooo!

(usunięte przez administratora). a tak poważnie pracowałem - NIE POLECAM!!! :) Również pozdrawiam tych co zostali, trzymam kciuki za szybką zmianę pracy !!!

ciekawy

(usunięte przez administratora)

PRZESTROGA

(usunięte przez administratora)

i tak usuniecie ten post

(usunięte przez administratora) Jeszcze raz pozdrowienia dla WYTRWAŁYCH w tej firmie

tak

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

BYŁA

Nie bardzo wiem czy Ty znasz zasady pracy skoro narzekasz na to ,że trzeba pracować.Po co szukasz pracy -rób to co bedzie cieszyc Ciebie a nie innych.Właścicele są po to aby za Ciebie odpowiadać za wszystkie Twoje decyzje -jak tego nie wiesz to nie obrzucaj ich w necie .Nie wiem czy wiesz,że za te wyrzuty i za wyrażanie o kimś takich opinii i szkalowanie możesz odpowiadać karnie.Poczytaj co grozi za szkalowanie na blogach

pytam

jak z atmosferą pracy? sprzyjająca? czy przeciwnie?

Kulka
@pytam 30.07.2014 12:41

jaką stworzysz to taka będzie.My nie narzekamy.

uhuuu

Litości...

Birba

To znaczy ,że to nie byle jaka firma tylko szuka profesjonalistów-jak nic nie umiesz to nie możesz pracować w tej spółce.

ciekawy

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktosik

Dla Ciebie to dziwne a dla mnie nie -pracowałem na różnych stanowiskach i dla każdego z nich potrzebna jest inna wiedza-dlatego tego typu komentarz nie uzasadnia potrzeby posiadania jakieś wiedzy nie związanej z wykonywaniem pracy na danym stanowisku.Trochę dziwne,że Chciałeś/Chciałaś pracować na takim stanowisku-(usunięte przez administratora) na przyszłość nie przystępuj do takiej pracy która Tobie nie odpowiada i nie komentuj na blogach swoich błędów to opinia o Tobie a nie o firmie.Załóż swój blog i tam przelewaj swoje żale.Firma chce pracowników takich a nie innych i struktura pracy jest taka a nie inna.

Ktosik

A moze po prostu na danym stanowisku nie potrzebna jest inna wiedza

Byla

Madralo,sledzic trendy to możesz w modzie z gazeta Hot. Firma wysyla na szkolenia ludzi jeśli widzi,ze ktoś się angazuje w to co robi.Mnie wysylano i proponowano inne ale nie chciałam. Wiec nie gadaj głupot tylko weź się za robote

HOT
@Byla 20.02.2014 07:53

(usunięte przez administratora)

byly pracownik

Nie widze żebym napisal że pracują tu stażysci, nie narzekam, pisze o tym jakie obecnie sa standardy pracy w dobrych firmach, gdzie rozumie sie, ze doceniani, szanowani pracownicy to zysk dla firmy.

Pracuś

W tej firmie zatrudnieni to specjaliści a nie stażyści i niech tak zostanie.Nie bardzo wiem dlaczego tak piszesz skoro to wiesz .Moż brakuje Tobie tej firmy -przecież narzekasz .Nie narzekaj a poszukaj firmy która zajmie się Twoja osoba a moze załóż swoją firmę i sprawdź czy to jest to czego oczekujesz od innych .Życze powodzeniaFs

były pracownik

nie jest to praca dla ambitnych osób, które chcą się rozwijać i coś w życiu osiągnąć, brak szkoleń, perspektyw na lepsze zarobki, jakikolwiek rozwój osobisty

PRACUŚ
@były pracownik 19.02.2014 13:34

Nie wiem w jakiej dziedzinie chcesz się rozwijać ale jeśli podejmujesz pracę na takie stanowisko (usunięte przez administratora) to chyba wiesz z czym to się wiążę. Szkolenia prowadzone są dla stażystów a nie dla osób które chcą mieć dobrą płacę i nic nie umieć. O szkolenia trzeba zadbać samemu przed podjęciem pracy na danym stanowisku pracy. Jeśli nic nie umiesz na tym stanowisku to nie podejmuj takiej pracy wtedy musisz trzeba wyszukać firmę szkoleniową ,która zajmuje się szkoleniami.

byly pracownik
@PRACUŚ 19.02.2014 15:40

Składnia!!!! W każdej dziedzinie należy sie dokształcać z uwagi zmiany chociażby w przepisach, rozwijać znajomość jezyków, śledzić trendy. Pracodawca, któremu zależy na profesjonalistach w swoich szeregach to wie.

tak
@były pracownik 19.02.2014 13:34

dodatkowo nie pozwala się wykorzystywać swoich umiejętności/wiedzy

Kubus 2

(usunięte przez administratora)

yyyy
@Kubus 2 10.02.2014 12:26

Czy ktos zrozumial opinie powyzej?!

kubus2
@yyyy 10.02.2014 19:56

I to właśnie jest Twój problem za trudne(usunięte przez administratora

ktosik

Bardzo współczuję osobom, które tu wyrzucają swoje żale o rzeczy których po prostu nie ma. Nie mają żadnych innych perspektyw, wiadomości i wiedzy na tematy, które tu poruszają, ale zasada ja wiem najlepiej tu się sprawdza i piszą co im ślina na język przyniesie-klawiatura wszystko przyjmie. Czasami warto wziąć się za robotę i w garść, a nie wyrzucać swoje nie spełnione nadzieje i boleści na blogach i szukać pracy w której nie trzeba pracować , a dobrze zapłacą i jeszcze można firmę obrzucić na blogach błotem pośniegowym

ja
@ktosik 10.12.2013 12:14

niespełnione-odsyłam konsekwentnie do słownika. To nie są żale tylko obiektywne opinie, a ten portal właśnie po to istnieje żeby przestrzec przed złymi warunkami pracy lub zachęcić do podjęcia zatrudnienia jeżeli firma jest godna polecenia. pracownikom najlepszego w Nowym Roku!

KUBUŚ

(usunięte przez administratora) Z tego co wiem,a pracuje prawie 10lat to średnio ludzie siedza minimum 5lat.Pieniacz

tomek
@KUBUŚ 03.12.2013 13:50

również przeczytaj definicję słowa pieniacz. A rotacja jest faktycznie duża, szczególnie w magazynie, chociaż w biurze też ciągle ludzie się zmieniają.

razdwatrzy

ROTACJA - mówi wszystko

anonim

(usunięte przez administratora)

KUBUŚ

ZAKAZA PALENIA OBOWIĄZUJE W CAŁEJ POLSCE I W MIEJSCACH PUBLICZNYCH JAK NIE WIESZ TEGO TO NIE PISZ BZDUR

cień
@KUBUŚ 15.11.2013 13:28

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

kolega

(usunięte przez administratora)

heheh
@kolega 15.11.2013 13:26

oczywiście...ci którzy pracują na umowę to może i tak:D

usiu
@heheh 19.11.2013 12:29

a ja wiem ,że nikt nie pracuje na zlecenie

heheh
@usiu 19.11.2013 15:22

a na umowe?!:D:D:D:DD:D:D

Zostaw opinię o EM & EM SP.J. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EM & EM SP.J.