EM & EM SP.J.

1 Dodaj opinię
EM & EM SP.J.
1 78 36 5 1

Opinie o EM & EM SP.J.

Filtruj opinie po kryteriach:

Wesoły
 Opinia
@nie ma nic złego 04.02.2016 16:22

Rudy to ty wypisujesz takie rzeczy? haha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie ma nic złego
 Opinia

Właśnie złożyłem aplikację i przystąpiłem do pracy.Jest super.Warunki pracy super, płaca też.Szacunek dla wszystkich.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wesoły
 Opinia
@nie ma nic złego 04.02.2016 16:22

Rudy to ty wypisujesz takie rzeczy? haha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny
 Opinia

Pracuje w firmie długo i nie narzekam ,narzekają z zasady ludzie którzy chcą tylko kasę a nie pracę .

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
 Opinia
@Obecny 16.11.2018 20:26

Jakim autobusem można dojechać do firmy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Nowa 16.01.2019 18:25

autobus najbliżej 152 lub 126

Pomocna?
Tak1Nie
Były prackwnik
 Opinia

Pracodawca nie ma świadomości, że atmosfera pracy buduje team - a więc i firmę. Zakazy, nakazy i regulaminy. Bardzo duża rotacja pracowników, co jest odpowiedzią na większość pytań-czy warto tam pracować. Komentarze na bieżąco usuwane przez pracodawcę. Nie polecam! Szkoda czasu i przede wszystkim nerwów.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracuś
 Opinia
@Były prackwnik 16.11.2018 15:22

Teraz w firmie jest ok. Co to za bzdury piszecie.Jak znajdziecie lepsza to piszcie.Pensja na czas godziny pracy ok. Warunki pracy tez super to co jeszcze chcemy!!

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia

Dlaczego nie ma żadnych aktualnych wpisów? Jak dzisiaj wygląda sytuacja? Warto tam startować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Weronika
 Opinia

@dastan 211 dlaczego?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dastan 211
 Opinia

Lokalizacja------->TRAGEDIA!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maro
 Opinia

Podejrzewam, ze nie tylko o doświadczenie tutaj chodzi ale i o znajomość języka obcego, ktoś wcześniej napisał ze z tego powodu mogą zrezygnować z kandydatury

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
i tak usuniecie ten post
 Opinia

(usunięte przez administratora) Jeszcze raz pozdrowienia dla WYTRWAŁYCH w tej firmie

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tak
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BYŁA
 Opinia

Nie bardzo wiem czy Ty znasz zasady pracy skoro narzekasz na to ,że trzeba pracować.Po co szukasz pracy -rób to co bedzie cieszyc Ciebie a nie innych.Właścicele są po to aby za Ciebie odpowiadać za wszystkie Twoje decyzje -jak tego nie wiesz to nie obrzucaj ich w necie .Nie wiem czy wiesz,że za te wyrzuty i za wyrażanie o kimś takich opinii i szkalowanie możesz odpowiadać karnie.Poczytaj co grozi za szkalowanie na blogach

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pytam
 Opinia

jak z atmosferą pracy? sprzyjająca? czy przeciwnie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kulka
 Opinia
@pytam 30.07.2014 12:41

jaką stworzysz to taka będzie.My nie narzekamy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
uhuuu
 Opinia

Litości...

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Birba
 Opinia

To znaczy ,że to nie byle jaka firma tylko szuka profesjonalistów-jak nic nie umiesz to nie możesz pracować w tej spółce.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktosik
 Opinia

Dla Ciebie to dziwne a dla mnie nie -pracowałem na różnych stanowiskach i dla każdego z nich potrzebna jest inna wiedza-dlatego tego typu komentarz nie uzasadnia potrzeby posiadania jakieś wiedzy nie związanej z wykonywaniem pracy na danym stanowisku.Trochę dziwne,że Chciałeś/Chciałaś pracować na takim stanowisku-(usunięte przez administratora) na przyszłość nie przystępuj do takiej pracy która Tobie nie odpowiada i nie komentuj na blogach swoich błędów to opinia o Tobie a nie o firmie.Załóż swój blog i tam przelewaj swoje żale.Firma chce pracowników takich a nie innych i struktura pracy jest taka a nie inna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktosik
 Opinia

A moze po prostu na danym stanowisku nie potrzebna jest inna wiedza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byla
 Opinia

Madralo,sledzic trendy to możesz w modzie z gazeta Hot. Firma wysyla na szkolenia ludzi jeśli widzi,ze ktoś się angazuje w to co robi.Mnie wysylano i proponowano inne ale nie chciałam. Wiec nie gadaj głupot tylko weź się za robote

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byly pracownik
 Opinia

Nie widze żebym napisal że pracują tu stażysci, nie narzekam, pisze o tym jakie obecnie sa standardy pracy w dobrych firmach, gdzie rozumie sie, ze doceniani, szanowani pracownicy to zysk dla firmy.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracuś
 Opinia

W tej firmie zatrudnieni to specjaliści a nie stażyści i niech tak zostanie.Nie bardzo wiem dlaczego tak piszesz skoro to wiesz .Moż brakuje Tobie tej firmy -przecież narzekasz .Nie narzekaj a poszukaj firmy która zajmie się Twoja osoba a moze załóż swoją firmę i sprawdź czy to jest to czego oczekujesz od innych .Życze powodzeniaFs

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRACUŚ
 Opinia

Nie wiem w jakiej dziedzinie chcesz się rozwijać ale jeśli podejmujesz pracę na takie stanowisko (usunięte przez administratora) to chyba wiesz z czym to się wiążę. Szkolenia prowadzone są dla stażystów a nie dla osób które chcą mieć dobrą płacę i nic nie umieć. O szkolenia trzeba zadbać samemu przed podjęciem pracy na danym stanowisku pracy. Jeśli nic nie umiesz na tym stanowisku to nie podejmuj takiej pracy wtedy musisz trzeba wyszukać firmę szkoleniową ,która zajmuje się szkoleniami.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byly pracownik
 Opinia
@PRACUŚ 19.02.2014 15:40

Składnia!!!! W każdej dziedzinie należy sie dokształcać z uwagi zmiany chociażby w przepisach, rozwijać znajomość jezyków, śledzić trendy. Pracodawca, któremu zależy na profesjonalistach w swoich szeregach to wie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tak
 Opinia

dodatkowo nie pozwala się wykorzystywać swoich umiejętności/wiedzy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktosik
 Opinia

Bardzo współczuję osobom, które tu wyrzucają swoje żale o rzeczy których po prostu nie ma. Nie mają żadnych innych perspektyw, wiadomości i wiedzy na tematy, które tu poruszają, ale zasada ja wiem najlepiej tu się sprawdza i piszą co im ślina na język przyniesie-klawiatura wszystko przyjmie. Czasami warto wziąć się za robotę i w garść, a nie wyrzucać swoje nie spełnione nadzieje i boleści na blogach i szukać pracy w której nie trzeba pracować , a dobrze zapłacą i jeszcze można firmę obrzucić na blogach błotem pośniegowym

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KUBUŚ
 Opinia

(usunięte przez administratora) Z tego co wiem,a pracuje prawie 10lat to średnio ludzie siedza minimum 5lat.Pieniacz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tomek
 Opinia
@KUBUŚ 03.12.2013 13:50

również przeczytaj definicję słowa pieniacz. A rotacja jest faktycznie duża, szczególnie w magazynie, chociaż w biurze też ciągle ludzie się zmieniają.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kolega
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
heheh
 Opinia
@kolega 15.11.2013 13:26

oczywiście...ci którzy pracują na umowę to może i tak:D

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
usiu
 Opinia
@heheh 19.11.2013 12:29

a ja wiem ,że nikt nie pracuje na zlecenie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
heheh
 Opinia
@usiu 19.11.2013 15:22

a na umowe?!:D:D:D:DD:D:D

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ex pracownik
 Opinia

jeżeli chodzi o współpracowników nie można im nic zarzucić, mili, pomocni, trzymają się razem, pomagają sobie, wspierają nawzajem - co jest bardzo potrzebne.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia

Chyba krótko pracowałeś skoro masz takie zdanie. Warunki pracy ok, pensje płaca w terminie, urlopy w terminie -nie wiem co jeszcze trzeba. Pracę wszędzie trzeba wykonywać . A jak masz co się Tobie należy to chyba o to chodzi a nie o to żeby nie pracować a brać.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o EM & EM SP.J. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny