Znam tą firmę z dawnych czasów. Był taki okres , że pracowało się tam całkiem fajnie. Później jakoś coś się pogubili i wszyscy zaczeli uciekać. A szkoda bo z szefem , przynajmniej wtedy, można było konie kraść.
Mógłbyś bardziej szczegółowo napisać o swoich doświadczeniach z firmą? Według Ciebie atmosfera i relacje z przełożonym były dobre. Jak obecnie wygląda sytuacja? Czy osoby, które teraz tam pracują, mogą przybliżyć warunki pracy i wynagrodzenia? Jakich kwalifikacji szuka pracodawca u przyszłych pracowników?
Pracowałem tam i muszę powiedzieć, że ciężko jest przyjmować i wykonywać polecenia od kogoś kto jest tak prosty.
Potwierdzam, praca tam to porażka. Znerwicowani właściciele, którzy cały gniew na pracowników przerzucają...Nienormowany czas pracy no i przede wszystkim ATMOSFERA do (usunięte przez administratora) Nie polecam
Coś o tym wiem. A kto jest bardziej wkur..... Mr. J czy MRS. D? Chociaż chyba każdego z nich cięzko znieść jak nie mają dnia.
Obydwoje, ale ten J to naprawdę przegina. Jeden dzień spoko, pogada i wgl a na następny jakby okres miał...porażka
Idealnie to nie jest nigdzie. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!
także chętnie sie dowiem @Asa bo swego czasu takze chciałam do nich aplikować. Wiec przede wszystkim jaka tam panuje atmosfera, jak sie tam pracuje??
nie polecam pracy w tej hurtowni istny koszmar,tragedia. ŻEZNIA