Indeco S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 105 ocen.

Indeco S.A.
2 105 6 1

Opinie o Indeco S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agata

Firma oferuje słabe warunki płacowe. Atmosfera oraz jakość pracy jeszcze gorsza - miesiąc da się wytrzymać. Nie polecam!

ciekawski
@A 29.07.2018 21:05

a co z nim i moniką ?

orzech

Witam jeżeli chcecie Państwo żałować swojej decyzji o podjęciu pracy w tym Kołchozie to zapraszam. Marka Indeco (o Quamiro nie piszę ,bo to marka, która nie istnieje na rynku, bardzo mały udział w rynku) mimo tego, że rozpoznawalna po pierwszej wizycie w Firmie , po zapoznaniu się z infrastrukturą już dużo traci. Firma to zbiór kilku osób, lizusuów Pana Prezia, który menatalnie zatrzymał się na prowadzeniu biznesu w latach 90 tych. W Firmie atmosfera jest fatalna. Pierwsza wizyta u klientów i już człowiek zostaje sprowadzony na ziemię, bo dowiaduje się, że jest czwartym handlowcem w przeciągu roku. Tak to wygląda. Firma traktowana nie poważnie na rynku taki rynkowy bubel, który próbuje się odbudować, ale na to nie ma szans. I BARDZO DOBRZE !!!! Za lata traktowania pracowników jak g...., płacicie teraz BRAWO !!!!

Piotr

Pracowałem w Dziale Handlowym tej firmy. Wymagania nieadekwatne do pozycji rynkowej firmy oraz oferty produktowej. Do tego marka "spalona" na rynku przez długie, nieudolne działania Prezesa i jego równie niekompetentnych giermków. Rynek Polski i większość rynków zagranicznych, Indeco straciło bezpowrotnie. Budżet historycznie najniższy, a i tak jest nie do zrealizowania. Klienci ze śmiechem przyjmują coraz to nowych handlowco-akwizytorów Indeco. Proponuję trzymać się z daleka od tego reliktu branżowego.

Nick
@Piotr 01.08.2018 08:56

Na jakim stanowisku pracowałeś ? I czemu trwa rekrutacja na kierownika dzialu handl? Kim sa ci niekompetentni giermkowie?

Karol

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem. Idealnie to nie jest nigdzie!!

Maniac
@Karol 27.07.2018 19:27

slyszales to na tvp info czy na tele5 po 24.00 ?

Magdalena

@Logistyka jesteś zatrudniony w INDECO S.A. czy może swoją opinię o firmie opierasz na czyjejś relacji? Jeśli pracujesz dla tego pracodawcy, przedstaw swoją, własną ocenę INDECO S.A. Może zauważasz pozytywy pracy, których nie miała możliwości poznać osoba, o której wspominasz, choćby z racji pracy w innym dziale.

Ela

A czy ktoś z was pracował w Karpinie? Chodzi mi o pracę w dziale logistyki. Jak wygląda ta praca?

Logistyka
@Ela 09.07.2018 21:59

tak znam kogos kto tam pracowal i raczej nie byla zadowolona a pomimo bardzo wysokich kwalifikacji zostala zwolniona.

Magdalena

@Agnieszka Chylinska czy poza osobą kierownika, mogłabyś opisać jak wygląda Twoja praca, jakie masz tu obowiązki? Czy pracodawca zapewnia Ci umowę o pracę z dodatkami np. w postaci prywatnej opieki medycznej lub szkoleń? Czy to dobre miejsce na rozpoczęcie kariery zawodowej?

Magdalena

@John Rambo, dzięki za Twoją obiektywną opinię. Czy pracując tam widziałeś także pozytywne strony zatrudnienia? Czy mogłeś liczyć na dodatki do pensji takie jak premie lub pakiet socjalny? @Dero, @Natalia Diwiec, przypominam wam że znajdujecie się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie ma tu miejsca na prywatne dyskusje nie na temat. Odsyłam was do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli macie do dodania jakąś obiektywną opinię o firmie zróbcie to. Pomożecie innym osobom, które poszukują pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dero

Haha spal jak amin hihi

Magdalena

@Mirek, @lizio, przypominam Wam, że znajdujecie się na publicznym forum Gowork.pl, na którym nie należy nikogo obrażać, a swoje opinie wyrażać w kulturalnej formie. Może jako pracownicy moglibyście dodać kilka słów na temat warunków zatrudnienia i kwalifikacji jakie powinien posiadać pracownik? Atmosfera w pracy, sądząc z Waszych postów jest niezadowalająca. Czy próbowaliście coś z tym zrobić? Czasem spokojna rozmowa z pracodawcą może wiele zmienić. Zachęcam Was do dodania pełnej opinii na temat firmy, pomoże to innym użytkownikom w pojęciu decyzji czy szukać zatrudnienia u tego pracodawcy

Paweł
@John Rambo 22.06.2018 20:35

W kwestii francuskiego modelu biznesowego osoba odpowiedzialna za kontrakt jest bajkopisarzem jak Andersen tylko na znacznie ubozszym poziomie, firma dostanie dzieki niemu to na co zaskuzyla a on sam mam nadzieje do konca zycia bedzie gnil. Nie polecam pracy nikomu ani w tym dziale ani zadnym innym, atmosfera jest grobowo wiezienna i pracuje sie 9 godzin.

Jim hoooo

Ciezko bardzo szef (usunięte przez administratora) zarzadzajacy podwojnie gruby (usunięte przez administratora)

Jolane
@Jim hoooo 24.06.2018 18:49

ale jaki madry hahaha

Magdalena

@Romek, rozumiem, że współpraca z firmą Cię rozczarowała. Piszesz, że w poprzednich latach bywało lepiej. Co sprawiło według Ciebie, że atmosfera i warunki pracy się pogorszyły? Czy to tylko wina przełożonego, czy pracownicy są mało zaangażowani? Jak myślisz, czy jest możliwość, żeby coś zmienić? Masz jakiś pomysł?

Marvell
@Oliv 20.06.2018 17:35

i jeszcze kilku ale pomysl spektakularny!

anonim

(usunięte przez administratora)

Oliv

Zgadzam się w 100 %

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin
@K 16.06.2018 21:20

Haha dokladnie tylko nikt nie ma odwagi glosno preziowi powiedziec

Smerf

Uciekajmy przed starym gargamelem!

toileteeee
@Seba 08.06.2018 03:35

INDEKO NIE MA JUZ AP MERCI

Paweł

Niektórzy potrafią tylko narzekać?

Oliv

Dajcie sobie spokoj z ta firma, jeśli macie zamiar tam skladac CV. Wszystko co jest napisane tutaj to prawda. Pracowalam w dziale obslugi klienta, to były 2 najgorsze miesiace w życiu. Stres, stres, stres. Z powodu szefa i nastroju wsrod kolegow. Rozumiem dlaczego taka rotacja.

Niki

Może firma nie jest idealna ale pracowników idealnych również nie ma!!!

Marcin

a ta chlopka matylda czy klementyna pracuje?

T
@Marcin 20.04.2018 20:11

michał/ina

Ostatni

Firma w słabej kondycji. Został zespół kilku osób, które lada moment również będą zwolnione przez nieudolnego prezesa.

K
@Ostatni 16.03.2018 16:12

mega nieudolnego, nie umiejacego budowac ani firmy ani zadnych relacji, z klientami czy pracownikami

her

Układzik istnieje w tej firmie już od dawna. Zmieniają się tylko handlowcy. Po kilka osób na rok na danym regionie. Klienci sie nie smieją klienci patrzą na to z politowaniem i zażenowaniem.

Tonik

Rotacja jest w dzisiejszych czasach normalna. Generalnie nie ma ludzi niezastapionych.

Paweł
@Tonik 24.04.2018 21:55

Zgadza sie, ale jak klienci śmieją sie z nowego handlowca bo mają juz trzeciego w ciagu roku, to sytuacja jest już mało normalna

Jędrzej

Nie polecam firmy. Pracownicy zwalniają się jeden po drugim. Rotacja olbrzymia. Nie da się sprzedawać ich to towaru. Marka spalona na rynku.

harry

układ w firmie kto będzie z poza tego układu popracuje kilka miesięcy.

Magdalena

@cezar, skąd pochodzą informacje o bankructwie firmy? W KRS firma nie ma żadnych informacji o rozpoczętym procesie upadłościowym albo restrukturyzacji, nawet są obecnie prowadzone rekrutacje do firmy. Jakie są wasze opinie na temat pracy w INDECO S.A.? Polecilibyście ją innym?

poinformowana

sprawy sadowe w toku...kłamcy nadal kłamią

cezar

Fatalnie zarządzana firma. Rekrutacja to kpina i żenada. Oferowane stawki odbiegają od analogicznych w innych firmach konkurencyjnych. Obecnie firma to bankrut,

Igor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może aktualnie rekrutacje?

anonymous

Odradzam aplikowanie do tego bałaganu. Nic nie jest zorganizowane ,sprzedaży nie ma ,a oczekiwania mocno wygórowane. Zero perspektyw dla tej firmy...

Dariusz

To fakt, warunki biurowe mają strasznie słabe - małe, stare i brudne. Zresztą samochody również - wysłużone skody na gaz i pobijane toyoty 10 letnie. Oszczędności na każdym kroku (usunięte przez administratora)Porażka!

Zostaw opinię o Indeco S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indeco S.A.