Indeco S.A.

Adres: Grzybowska 87, 00-844 Warszawa

NIP: 5271024943 REGON: 11131660 KRS: 0000141397

Indeco S.A.
2 113 6 1

Opinie o Indeco S.A.

zadowlony

ja się cieszę, (usunięte przez administratora)

AD
@zadowlony 07.01.2019 16:01

no tak ci, którzy mieli zostać wyrzuceni zostali wyrzuceni, dzieki (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)

Solpio

to jest jego sposob na zycie, (usunięte przez administratora) klienta przyjaciol, kogo sie da

TK
@Solpio 17.01.2019 11:18

potrafi wziasc kredyt na kogos, zaciagnac pozyczke,(usunięte przez administratora)

Marcin
@TK 17.01.2019 12:09

mi dyr handlowy jest winny 60 tys, jezeli wkrotce nie pojawi sie w pracy to bedziecie wiedzieli gdzie mozna go znalezc - mam na to niezbite dowody i nie oczerniam pracodawcy lecz pracownika

Karpinski&Witecki
Zweryfikowany użytkownik
@Marcin 17.01.2019 17:57

dyrektor handlowy grzegorz staskiewicz wraz z zona anna staskiewicz wyludzil kredyt obciazajacy mnie w rachunku biezacym na 40 tys oraz pozyczke na 22,5 tys. 4 klientow Indeco i Quamiro zgodzilo sie zeznawac na moja korzysc poniewaz rowniez byli oszukani jednak w inny sposob. Ostrzegam wszystkich ktorzy podali grzegorzowi staskiewiczowi wrazliwe dane. Post nie zostanie usuniety do czasu rozstrzygniecia na drodze sadowej poniewaz gowork otrzymal dowody potwierdzajace powyzsze informacje.

Agata

Firma oferuje słabe warunki płacowe. Atmosfera oraz jakość pracy jeszcze gorsza - miesiąc da się wytrzymać. Nie polecam!

Lilka
@Agata 26.07.2018 21:58

Poprzedni dyrektor byl wspanialy, wspieral pracownikow, mial rozlegla wiedze, cieszyl sie wszechstronnym uznaniem, jego wiedza techniczna, praktyczna i teoretyczna nie miala w sobie rownych, a to co po nim nastapilo nie istnieje....

A
@Lilka 29.07.2018 20:55

grzegorz byl super

ciekawski
@A 29.07.2018 21:05

a co z nim i moniką ?

jeffi
@A 29.07.2018 21:05

hahahahahahah super ? układzik z Moniczką miał, ale Prezes się dowiedział o przekrętach tej dwójki

Szatan
@jeffi 14.09.2018 23:59

kazdy ma tam jakies ukladziki i przekreciki, za to nowy dyrektorzyna sprawil ze odszedli wszyscy chandlowcy i reszta klientow, prezes tez sie pewnie juz wkrotce o tym dowie... i mam szczera nadzieje ze wyleci z takich chukiem ze sie dziura w S8 -mce zrobi!

Były pracownik
@Szatan 18.09.2018 20:18

Nie wiem kim jesteś ale NAUCZ SIĘ PISAC! Błędy ortograficzne! MASAKRA!!!

AP

fascynuja mnie roznorodne osobowosci podobnie jak kontrowersyjne decyzje. stary dyr to najlepsze co ta firme spotkalo(usunięte przez administratora)

MT

Na goworku zyczenia? co za kretynizm?myslisz czasami dziewucho?

Andrzej Niezgorski

Kupowalem szafe w sklepie internetowym, pani ktora go obsluguje jest niekompetentna, nieprofesjonalna, brakuje jej elementarnej wiedzy o produkcie, nie potrafi odpowiedziec na najprostsze pytanie ani techniczne ani te dotyczace wyceny, infantylne, lakoniczne odpowiedzi. Kupilem szafe pomimo zenujacej i na watpliwym poziomie obslugi, jestem zadowolony z produktu natomiast pani obslugujaca sklep nie powinna pracowac w sektorze obslugi klienta bo skuteczniedo wszystkiego zniecheca. Ignorancja na najwyzszym poziomie - jak mozna nie znac roznicy miedzy systemem podwieszanym a przesuwnym - chyba w pelni obrazuje ta niewatpliwie mierny poziom intelektualny, ale ignorancje i odpornosc na wiedze na najwyzszym poziomie

Monika Tymińska
@Andrzej Niezgorski 02.12.2018 18:17

Szanowny Panie Staramy się jak najlepiej wspierać naszych klientów i być pomocnym w każdej kwestii dotyczącej zakupu produktów Indeco. Jeśli z jakiegoś powodu osoba, z którą Pan rozmawiał nie spełniła Pana oczekiwań, to przepraszamy. Jesteśmy zaskoczeni wystawioną nam opinią, ponieważ wszyscy pracownicy z Biura Obsługi Klienta są przeszkoleni, dobrze przygotowani do wykonywanej pracy i posiadają rozległą wiedzę na temat oferty firmy. Dlatego dziwią nas te ostre słowa. Oczywiście postaramy się wyciągnąć z nich wnioski i przyłożymy się jeszcze bardziej do podwyższenia poziomu obsługi klienta. Cieszy nas jednak to, że jest Pan zadowolony z dokonanego zakupu. Życzymy wszystkiego najlepszego, a w razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z nami.

Oliv
@Monika Tymińska 03.12.2018 16:02

O Boże czy wy naprawde wierzycie w to co piszecie !!?? Sami wiecie jak beznadziejna jest ta firma. Współczuję Wam ze musicie wypisywać takie bzdury bo Pan Prezes każe.

ANDRZEJ NIEZGORSKI
@Monika Tymińska 03.12.2018 16:02

To była Pani z działu marketingu

Dome
@ANDRZEJ NIEZGORSKI 04.12.2018 19:23

Kiedys pracowala w marketingu monika okrasa, odwiedzala klientow, organizowala kozak spotkania np: w Zakopcu w 2015 r, w cenie byla impra, bilety na skoki i hotel, robila super kampanie, gadzety. Ten marketing ktory jest teraz nie jest nawet na miernym poziomie, pani jest niekomunikatywna, niedoksztalcona, nie ma elementarnej wiedzy z zakresu marketingu, jest pretensjonalna i pospolita - czyli marketing zaden jest lepszy niz taki.

Jojo
@ANDRZEJ NIEZGORSKI 04.12.2018 19:23

Tak praca działu marketingu pozostawia wiele do zyczenia - jestem bylym pracownikiem, zeby wizytowek z prawidlowym numerem telefonu nie umiec wydrukowac?

MT
@Jojo 20.12.2018 00:31

mi adres wydrukowała zły

Indeco

Szanowni Państwo, z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim Wam życzymy spokojnych i radosnych chwil w gronie bliskich osób, a w zbliżającym się 2019 roku, ciekawych wyzwań zawodowych i osiągania założonych celów. Zespół Indeco

Magdalena

@Nick jesteś zainteresowany pracą w Indeco S.A.? Złożyłeś już może tam swoje dokumenty aplikacyjne? Jeśli zostaniesz zaproszony na rozmowę, nie zapomnij o jej przebiegu napisać na forum, aby pomóc innym użytkownikom. @Piotr o jakich wymaganiach mówisz?

Nick
@Magdalena 19.08.2018 21:54

@Magdalena, a kim Ty jesteś?

Piotr

Pracowałem w Dziale Handlowym tej firmy. Wymagania nieadekwatne do pozycji rynkowej firmy oraz oferty produktowej. Do tego marka "spalona" na rynku przez długie, nieudolne działania Prezesa i jego równie niekompetentnych giermków. Rynek Polski i większość rynków zagranicznych, Indeco straciło bezpowrotnie. Budżet historycznie najniższy, a i tak jest nie do zrealizowania. Klienci ze śmiechem przyjmują coraz to nowych handlowco-akwizytorów Indeco. Proponuję trzymać się z daleka od tego reliktu branżowego.

Nick
@Piotr 01.08.2018 08:56

Na jakim stanowisku pracowałeś ? I czemu trwa rekrutacja na kierownika dzialu handl? Kim sa ci niekompetentni giermkowie?

Piotr
@Nick 13.08.2018 17:05

Stanowisko handlowe, chociaż patrząc z perspektywy czasu był to dział Szamba i Nieczystości

orzech

Witam jeżeli chcecie Państwo żałować swojej decyzji o podjęciu pracy w tym Kołchozie to zapraszam. Marka Indeco (o Quamiro nie piszę ,bo to marka, która nie istnieje na rynku, bardzo mały udział w rynku) mimo tego, że rozpoznawalna po pierwszej wizycie w Firmie , po zapoznaniu się z infrastrukturą już dużo traci. Firma to zbiór kilku osób, lizusuów Pana Prezia, który menatalnie zatrzymał się na prowadzeniu biznesu w latach 90 tych. W Firmie atmosfera jest fatalna. Pierwsza wizyta u klientów i już człowiek zostaje sprowadzony na ziemię, bo dowiaduje się, że jest czwartym handlowcem w przeciągu roku. Tak to wygląda. Firma traktowana nie poważnie na rynku taki rynkowy bubel, który próbuje się odbudować, ale na to nie ma szans. I BARDZO DOBRZE !!!! Za lata traktowania pracowników jak g...., płacicie teraz BRAWO !!!!

Karol

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem. Idealnie to nie jest nigdzie!!

Maniac
@Karol 27.07.2018 19:27

slyszales to na tvp info czy na tele5 po 24.00 ?

Magdalena

@Logistyka jesteś zatrudniony w INDECO S.A. czy może swoją opinię o firmie opierasz na czyjejś relacji? Jeśli pracujesz dla tego pracodawcy, przedstaw swoją, własną ocenę INDECO S.A. Może zauważasz pozytywy pracy, których nie miała możliwości poznać osoba, o której wspominasz, choćby z racji pracy w innym dziale.

Ela

A czy ktoś z was pracował w Karpinie? Chodzi mi o pracę w dziale logistyki. Jak wygląda ta praca?

Logistyka
@Ela 09.07.2018 21:59

tak znam kogos kto tam pracowal i raczej nie byla zadowolona a pomimo bardzo wysokich kwalifikacji zostala zwolniona.

Magdalena

@Agnieszka Chylinska czy poza osobą kierownika, mogłabyś opisać jak wygląda Twoja praca, jakie masz tu obowiązki? Czy pracodawca zapewnia Ci umowę o pracę z dodatkami np. w postaci prywatnej opieki medycznej lub szkoleń? Czy to dobre miejsce na rozpoczęcie kariery zawodowej?

Magdalena

@John Rambo, dzięki za Twoją obiektywną opinię. Czy pracując tam widziałeś także pozytywne strony zatrudnienia? Czy mogłeś liczyć na dodatki do pensji takie jak premie lub pakiet socjalny? @Dero, @Natalia Diwiec, przypominam wam że znajdujecie się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie ma tu miejsca na prywatne dyskusje nie na temat. Odsyłam was do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli macie do dodania jakąś obiektywną opinię o firmie zróbcie to. Pomożecie innym osobom, które poszukują pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dero

Haha spal jak amin hihi

Magdalena

@Mirek, @lizio, przypominam Wam, że znajdujecie się na publicznym forum Gowork.pl, na którym nie należy nikogo obrażać, a swoje opinie wyrażać w kulturalnej formie. Może jako pracownicy moglibyście dodać kilka słów na temat warunków zatrudnienia i kwalifikacji jakie powinien posiadać pracownik? Atmosfera w pracy, sądząc z Waszych postów jest niezadowalająca. Czy próbowaliście coś z tym zrobić? Czasem spokojna rozmowa z pracodawcą może wiele zmienić. Zachęcam Was do dodania pełnej opinii na temat firmy, pomoże to innym użytkownikom w pojęciu decyzji czy szukać zatrudnienia u tego pracodawcy

Kasia
@Magdalena 14.06.2018 18:12

Umiescilam swoja opinie jakis czas temy ale zostala usunieta, pracowalam jeden dzien, prezez to wychowany w odosobnieniu od ludzi, agresywny tyran, warunki w pracy fuuu, toalety lazienki fatalne, kierownik projektu na francuskim rynku chaotyczny, manipulujacy, niezorganizowany i falszywy zrezygnowalam po jednym dniu, nie chce pracowac z takimi dolujacymi ludzmi od ktorych nic nie mozna sie nauczyc bo sami reprezentuja soba nic

John Rambo
@Magdalena 14.06.2018 18:12

Widzę, że admin skutecznie zwraca uwagę na niestosowne wpisy co poniektórych oceniających INDECO S.A. I w sumie słusznie. Jednak jako były pracownik chciałbym coś dodać od siebie. Może będą to cenne uwagi dla tych, którzy chcą uniknąć stresu, upokorzenia i pomiatania sobą. Postaram się opisać "komfort" pracy w INDECO S.A. w taki sposób aby nikogo nie obrazić. Firma jest zarządzana przez jednego człowieka, który wymaga aby nazywać go prezesem, chociaż moim zdaniem do zajmowania tej funkcji trzeba mieć predyspozycje. Fakt. Firma istnieje na rynku od ponad 20 lat. Tylko pytanie czyja to zasługa? Ale nie o tym będę pisał. Jeśli potrafisz skutecznie lizać "tyłek" - to miejsce jest dla Ciebie. Jeśli masz umiejętności "bajkotwórcze" to także nie zwlekaj tylko aplikuj. Natomiast jeśli chcesz się rozwijać i myślisz, że INDECO S.A. jest wielką firmą, która pozwoli Ci na nabranie doświadczenia to się grubo mylisz. O szkoleniach możesz zapomnieć, o pomocy od innych współpracowników możesz zapomnieć. To tak jakbyś wylądował/wylądowała na bezludnej wyspie pełnej piachu i szanowny przezes rozkaże Ci rozpalić odnisko. Tylko rozpałki brak. W sumie fajne porównanie bo otrzymasz obowiązek wykonania planu sprzedaży tylko czym, jak magazyn pusty?. Oczywiście są w tej firmie wartościowi ludzie, zaznaczam, że nie znam bieżącego miotu, ale z tego co słyszłem ty dyr. handlowy to cień człowieka a inni "zarządzający" zostali odstrzeleni. A przepraszam. Najważniejsze. INDECO S.A. ma teraz francuski model businessowy. W sumie to trzymam kciuki ale nie znam firmy, która na współpracy z sieciami wyszła na swoje. Jeśli się myję to poprawcie mnie. Nawiązaując do opinii o INDECO S.A. dla przyszłych aplikujących to stanowczo odradzam. Jest wiele innych "normalnych" pracodawców, którzy doceniają swoich pracownków. Jak powiedział Richard Branson - " To nie klient jest najważniejszy, tylko mój pracownik. Jak ja zadbam o mojego pracownika to on zadba o mojego klienta" A jak jest w INDECO S.A. ? Twój wybór przyszły pracowniku.......

Paweł
@John Rambo 22.06.2018 20:35

W kwestii francuskiego modelu biznesowego osoba odpowiedzialna za kontrakt jest bajkopisarzem jak Andersen tylko na znacznie ubozszym poziomie, firma dostanie dzieki niemu to na co zaskuzyla a on sam mam nadzieje do konca zycia bedzie gnil. Nie polecam pracy nikomu ani w tym dziale ani zadnym innym, atmosfera jest grobowo wiezienna i pracuje sie 9 godzin.

Jim hoooo

Ciezko bardzo szef (usunięte przez administratora) zarzadzajacy podwojnie gruby (usunięte przez administratora)

Jolane
@Jim hoooo 24.06.2018 18:49

ale jaki madry hahaha

Magdalena

@Romek, rozumiem, że współpraca z firmą Cię rozczarowała. Piszesz, że w poprzednich latach bywało lepiej. Co sprawiło według Ciebie, że atmosfera i warunki pracy się pogorszyły? Czy to tylko wina przełożonego, czy pracownicy są mało zaangażowani? Jak myślisz, czy jest możliwość, żeby coś zmienić? Masz jakiś pomysł?

Oliv
@Magdalena 20.06.2018 08:39

Tak jest pomysl, trzeba zmienic prezesa

Marvell
@Oliv 20.06.2018 17:35

i jeszcze kilku ale pomysl spektakularny!

anonim

(usunięte przez administratora)

Oliv

Zgadzam się w 100 %

anonim

(usunięte przez administratora)

Mirek

Autoryzowany :prezes jest jak obcy z rownoleglej rzeczywistosci:)), nieustajace braki towarowe, niemorznosc kompletacji zamowienie, calosc podporzadkowana jednemu klientowi i lizusowi prezia, wszyscy AP juz odeszli do konkurencji slupki jakie byly takie sa.

A
@Mirek 12.06.2018 05:39

idealnie oddaje obraz firmy i jednego zlotoustego lizusa przez ktorego wszystko padnie

K
@Mirek 12.06.2018 05:39

francuzik przychodzi , opowiada bajki nie poparte faktami tylko mitami - wasza przyszlosx w przycinanikow trawnikow

Marcin
@K 16.06.2018 21:20

Haha dokladnie tylko nikt nie ma odwagi glosno preziowi powiedziec

Smerf

Uciekajmy przed starym gargamelem!

Seba
@Smerf 03.06.2018 18:53

francuzik uratuje indeko!

toileteeee
@Seba 08.06.2018 03:35

INDEKO NIE MA JUZ AP MERCI

Paweł

Niektórzy potrafią tylko narzekać?

Oliv

Dajcie sobie spokoj z ta firma, jeśli macie zamiar tam skladac CV. Wszystko co jest napisane tutaj to prawda. Pracowalam w dziale obslugi klienta, to były 2 najgorsze miesiace w życiu. Stres, stres, stres. Z powodu szefa i nastroju wsrod kolegow. Rozumiem dlaczego taka rotacja.

Niki

Może firma nie jest idealna ale pracowników idealnych również nie ma!!!

Marcin

a ta chlopka matylda czy klementyna pracuje?

T
@Marcin 20.04.2018 20:11

michał/ina

Ostatni

Firma w słabej kondycji. Został zespół kilku osób, które lada moment również będą zwolnione przez nieudolnego prezesa.

K
@Ostatni 16.03.2018 16:12

mega nieudolnego, nie umiejacego budowac ani firmy ani zadnych relacji, z klientami czy pracownikami

her

Układzik istnieje w tej firmie już od dawna. Zmieniają się tylko handlowcy. Po kilka osób na rok na danym regionie. Klienci sie nie smieją klienci patrzą na to z politowaniem i zażenowaniem.

Tonik

Rotacja jest w dzisiejszych czasach normalna. Generalnie nie ma ludzi niezastapionych.

Paweł
@Tonik 24.04.2018 21:55

Zgadza sie, ale jak klienci śmieją sie z nowego handlowca bo mają juz trzeciego w ciagu roku, to sytuacja jest już mało normalna

Jędrzej

Nie polecam firmy. Pracownicy zwalniają się jeden po drugim. Rotacja olbrzymia. Nie da się sprzedawać ich to towaru. Marka spalona na rynku.

harry

układ w firmie kto będzie z poza tego układu popracuje kilka miesięcy.

Zostaw opinię o Indeco S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indeco S.A.