Galicja Sp z o.o

Brzeźnica

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 455 ocen.

Opinie o Galicja Sp z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Sp z o.o

Każdy pracownik to pasożyt

Pracownicy za dużo zarabiają. 2300 netto to za półtora miesiąca. Przecież pracodawca opłaca im zus i resztę. To jest przegięcie pały. 1500 netto dla każdego bez wyjątku to aż za dużo. Najlepiej żądać coraz więcej a pracować coraz mniej. Zwolnić połowę pracowników a pozostałej połowie obniżyć wynagrodzenia o połowę. Pasożytujecie na swoim pracodawcy tylko!

Natalia

Aktualnie firma Galicja Sp z o.o poszukuje Kierowcy. W ofercie napisali, że oferują wynagrodzenie 2300 zł netto (po przeszkoleniu). Czy ktoś aplikował albo ma zamiar na takie stanowisko? @magdam czy możesz powiedzieć dokładniej o czym mówisz?

anonim

(usunięte przez administratora)

Edward
@magdam 05.10.2017 12:13
Awans tylko za bramę w Galicji może być.

I tak trzymać. Jak się nie podoba to wypad!

magdam
@Edward 08.10.2017 20:13
I tak trzymać. Jak się nie podoba to wypad!

Już dawno to zrobiłam i nie żałuję,a wy pracujcie za te drobne grosze,W Galicji tylko niedołęgi,alkoholicy i złodzieje mogą pracować,bo nigdzie indziej nie ma dla takich nieudaczników pracy.Praca dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Natalia

@magdam czy w firmie Galicja Sp z o.o nie było możliwości dostania podwyżki? Jak długo tam pracowałaś? Czy ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią na temat pracy w firmie? Każda pozostawiona informacja na tym forum jest ważna dla nowo zatrudniających się osób do firmy

magdam
@Natalia 26.09.2017 15:03
@magdam czy w firmie Galicja Sp z o.o nie było możliwości dostania podwyżki? Jak długo tam pracowałaś? Czy ktoś jeszcze podziel...

Podwyżka w Galicji????????? śmiech .Tam zarabiają tylko ludzie kierowniczki.koleżanki i koledzy od serca mają wgrywane ładne zamówienia wtedy owszem zarabiają.Reszta to tumany co harują za 1600.Uciekać i omijać szerokim łukiem tą firmę.

dodka

szukam ludzi którzy pracowali w Med Galicji jako ph w 2012 roku- dajcie znać jak kogoś znacie

Natalia

@Wampczy oprócz zarobków jesteś jeszcze z czegoś niezadowolony? Czy w firmie Galicja Sp z o.o nie ma szans na podwyżki? Jak długo pracujesz w tej firmie? Czy ktoś jeszcze uważa, że zarobki tutaj są niskie?

magdam
@Natalia 11.09.2017 17:37
@Wampczy oprócz zarobków jesteś jeszcze z czegoś niezadowolony? Czy w firmie Galicja Sp z o.o nie ma szans na podwyżki? Jak dłu...

Zarobki na magazynie 1600zł na rękę.Praca bardzo ciężka często wymagają po 9-10 godzin żeby pracować,a za nadgodziny nie płacą.Uciełam stamtąd.

Wamp

Wypłaty w firmie Galicja to są żenada wózków na magazynie ma 2000zl brutto takie zarobki to są śmieszne powinien tam zarabiać co najmniej 2500 zł netto bo tak mają w firmach innych mają płacone

Robin Hood

na przykład ja

Made in China

Kto to kupuje?

barszcz

coś sie ludziom należy przywilej jak pracujoł nikt nie kradnie tylko co wziente zapłacone jest

Agu

Wasze wyprzedaże są bezsensu Podajecie termin a wszystko wcześniej rozebrane przez pracowników

prof. Tadek Norek

aleście se znaleźli temat

prof. Tadek Norek

aleście se znaleźli temat

Lays

Witam Was, Teflon jest nazwą zastrzeżoną. Dyflon to odpowiednik Teflonu.

Royal
@Lays 22.01.2017 17:31
Witam Was, Teflon jest nazwą zastrzeżoną. Dyflon to odpowiednik Teflonu.

Dyflon nie jest odpowiednikiem teflonu dyflon to teflon pod inną nazwą.

HAHAHA

Pogubiłam się, deflon to dyflon czy deflon to teflon czy dyflon to teflon?

RKS
@HAHAHA 17.01.2017 21:00
Pogubiłam się, deflon to dyflon czy deflon to teflon czy dyflon to teflon?

dobre

bosch

Nie wprowadzaj ludzi w błąd deflon to teflon.

Panasonix

"Dyflon" Aniu. Swoją drogą brzmi jak nazwa podróbki z lat 90.

Anna

Dziękuję Wam za wspaniałe produkty. Jestem Waszą klientką i fanką od lat. Uważam, że stosowany przez Was Deflon jako powłoka nieprzywieralna jest znacznie lepszy niż powszechnie używany teflon i wiem, że nie jest ani rakotwórczy ani alergenny. Pozdrawiam Serdecznie Anna

Chińczyk
@Anna 16.01.2017 13:17
Dziękuję Wam za wspaniałe produkty. Jestem Waszą klientką i fanką od lat. Uważam, że stosowany przez Was Deflon jako powłoka ni...

wspamiałe chińskie produkty z nalepką Galicja.Obudż się kobieto.

Ef

@ziomek to jest jedyna oferta pracy od nich teraz wymagane jest wykształcenie min. średnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku gotowość do pracy w systemie zmianowym w sumie to takie raczej standardowe wymagana jak na prace na takim stanowisku

Ty

Polecacie pracę jako magazynier bo podobno są przyjęcia?

Boob

Ravi i Galicja nadal mają magazyn w Podgrodziu?

phph

Szukają na Śląsk PH. Warto ?? Jaka kasa na początek i jakie narzędzia dają.

ttt

jednym słowem tragedia, piszecie że 1600 nie jest źle, ok ale nie ma możliwości zarobienia więcej, na każdym kroku kolesiostwo i traktowanie pracowników magazynowych jak pracowników drugiej kategorii, jedno jest pewne, przyszłości w tej niby firmie nie ma żadnej!

sobek

zarąbiście płacą a robota lajcik :)

realista

czytam i się smieje .1500 to mało to idz do sklepu za1200 i miej odpowiedzialność finansowa.1500 dużo to chyba nie wiecie ze można zarobić dużo więcej jeśli się tylko chce i nie trzeba kraść jak to niektórzy opisują.chcesz zarobić weź się do roboty,a nie tylko narzekanie-pozdrawiam

ph

rzeczywiscie w Chomiku płaca chyba najlepiej z hurtowni AGD ! kolezanka ph zaszła w ciaze i musiała isc na chorobowe to przez całe chorobowe brała 0k 7 tys a potem takie samo macierzynskie. kurde z chomiku nie ma nic pod stołem... jak oni to robia... ale robia .... jak jestes dobry to składaj tam papiery! warto!

po prostu

słuchajcie a zwłaszcza ph , jak chcecie dobrze zarabiac nawet do 8 tys i wszystko ubezpieczome do walcie do chomik gdów , własnie ogłosili ze przyjmuja handlowców... oni nie maja ambicji ph cała polska ale południe tak jak jestes dobry to zyjesz jak nigdzie indziej .... po prostu kasa leci .... miód normalnie jak na zachodzie

Albi

Siema gonzo 1900 to bardzo dużo a ile się spodziewałeś? 2900?? HA HA HA 1650 to dobra kasa jak na nasz region a co dopiero 1900.

mysz biurowa

Cytuję poprzednika: Prawie każdy z pracowników to ph. Mirek mam do ciebie jedno słowo: ty Ch. Kilka osób pracuje na ciebie zarabiając dużo mniej niż ty zimny łokciu.

Były

Co do warunków pracy: Fabia Kombi w gazie, tablet do robienia zamówień i tel. za 1 zł. Płacą za rzeczywisty obrót, zarobki handlowców między 2500-4500 na rękę w zależności od tego jaki obrót wygenerujesz. Samochód również do użytku prywatnego(bez GPS). W tej firmie liczy się tylko obrót dlatego jak realizujesz to co chcą masz spokój jak u Pana Boga za piecem. Firma nie stawia w żaden sposób na rozwój swoich pracowników więc jeżeli ktoś chce być bierny ale wierny to polecam. Ogólnie praca dla ludzi bez wygórowanych ambicji i niewiele wymagających od życia...

zainteresowany

Czy ktoś może opisać jak wygląda praca PH - zarobki, godziny pracy, rozliczanie pracy w terenie (LPDA czy GPS) z góry dzięki za rzeczowe odpowiedzi

Kermit

Minęły czasy, kiedy kierownicy i brygadziści byli myślący, samodzielni, szanowali chłopaków i nie paniczykowali jak to ma miejsce teraz. Szefostwo woli jednak takich co są ulegli i mniej rozgarnięci (lub jak kto woli bez doświadczenia i wykształcenia) bo rzucając im na tacę ochłapy można sobie urobić i trzymać za mordę.

Ferdek i szalona

Akurat w Galicji zyski są i to nie małe,na najmniejszej pierdółce firma ma około 150% - 200% przebicia bo towar z Chin , na towarze z Polski którego jest mało może i ma mniej,a zarobki zamiast iść w górę to idą tam w dół.Prawda jest taka że tam sie nie szanuje pracownika a mobbing i chamstwo ze strony kierownika i brygadzistów jest na porządku dziennym.Generalnie firma ma ciśnienie aby nie płacić więcej bo jak napisał " jan- " lepiej mieć taką pracę niż żadną ,ale zobaczymy co stanie się z Galicją jak ruszy Strefa Ekonomiczna w Pustkowie wsi,wtedy zaprosimy do pracy szefostwo bo większość pójdzie na strefę.Każdy kij ma dwa końce,za brak szacunku do pracownika Galicji nie polecamy.

tania siła robocza

1550 to jest ponury żart rzeczywistości serwowany na podkarpaciu. Fajnie założyć firmę na zadpiu i płacić gorszowe pensje. Niech ktoś przeliczy koszty jedzenia, prąd, gaz, woda, czynsz, internet, kablówka i jeszcze dzieci, szkoła, odzież, lekarstwa potem odniesie to sobie do tego co dostaje 10go. A to są tylko wydatki podstawowe. Też bym chciał podróżować po świecie, kupować fury i wpadać na parę godzin do firmy. Za 1550 można niewiele, więcej wyrzeczeń niż przyjemności. Czy to takie trudne płacić przyzwoitą kasę ludziom za dobrze wykonana pracę.

Stachu Weteran

Zaś sobie zaglądnąłem tu - i co dalej to samo. Kurna! Co Wy chcecie od tej kadry z magazynu - przecież oni robią to co szefostwo karze. A szefostwo zadowolone jak nadzór jest. A to że są tacy co to do rączek się im towar klei to wiadomo wystarczy poszperać w necie a kupisz okazjonalnie dużo rzeczy, które na pewno nie są ze sklepu tylko wprost z magazynu, więc z tą prokuraturą to chyba o to chodzi:/ 1550 zł za 168 godzin miesięcznie porównajcie sobie z 1600 zł (jak dobry miesiąc) za 190 godzin pracy pod gołym niebem. Cieszcie się bo możecie wyjść na dymka (be ograniczeń żadnych z tego co wiem) i telefon mieć przy sobie. U mnie jest zakaz palenia na terenie firmy, a telefon jeśli nie służbowy to ma leżeć w szatni. Idę do roboty.

siwucha

Z całym szacunkiem,ale jeśli polityką firmy z bodaj,ponad dwudziestoletnim stażem,jest pozbywanie się starszych,doświadczonych pracowników ( na 2 lata przed emeryturą ,też był taki przypadek ),na rzecz młodych,bo młody będzie pracował za minimalną stawkę na umowie śmieciowej ,to coś z Wami nie tak,właśnie wpis "robię swoje i nie narzekam " wbił chyba przysłowiowy gwóźdź do trumny,myślę że właściciele powinni się zainteresować kadrą magazynu zanim zrobi to inspekcja pracy albo prokuratura.powodzenia życzę.

robię swoje i nie narzekam

Prawda jest taka, że ci "doświadczeni" chcieli by nie wiadomo co. Więcej kasy więcej kasy pewnie i 2000 byłoby za mało a wiadomo im starszy pracownik tym bardziej cwany i mniej wydajny. Daje tylko zły przykład nowym. Dzięki kamerom mniej się obijacie tylko przyczajka, pogaduchy, smartfony i byle zmeczyć 8 godzin albo fajki plaga na firmie. Młody przyjdzie za minimalną stawke z pocałowaniem ręki jeszcze się ucieszy że ma robote. Jak się nie podoba zwolnijcie się ale wy wolicie narzekać i dalej przychodzić.

ttt
@robię swoje i nie narzekam 08.04.2015 16:50
Prawda jest taka, że ci "doświadczeni" chcieli by nie wiadomo co. Więcej kasy więcej kasy pewnie i 2000 byłoby za ma...

hahahah to se zatrudniajcie swoich 'młodych' nie wiem czy wiesz ale pokolenie które teraz przychodzi do pracy zbyt robotne nie jest, z pocałowaniem ręki? tak ok przez pierwsze 2 miesiące, a jak sie roboty nauczy to już z zarobków zadowlony nie będzie ps. nie wierze ze to napisal pracownik ktory pracuje za 1500 zl, pewnie juz ktos 'z gory' sie tym interesuje? dobrze ze juz nie pracuje w tym bagnie

Gammera

Siłka weź ty się trzepnij w łeb i to najlepiej tak solidnie,wiemy co to jest IT a wiesz co to jest Anonymous ? Po pierwsze 1550 zł za taka robotę jak w Galicji ( mam na myśli pracę w stresie z osobami o niskim IQ i wydumanym ego,oczywiście mam na mysli kadrę)to wręcz jałmużna a ludzi nie macie za bramą setek,młodzi mają was gdzieś a starszych,dobrych i doświadczonych sam kiero z bryga wywalił,a więc nie cwaniakuj bo za chwilę możesz sam zasuwać .

Siłka

1550 to bardzo dobre zarobki jak się wam nie podoba możecie odejśc na wasze miejsce czeka po kilka osób, proszę nie obrażać Pana Kierownika bo możecie zostać pociągnięci do odpowiedzialności chyba nie wydaje się wam, że internet jest anonimowy mamy najlepszych informatyków wiecie co to jest "ip" ?

Wladi

Jak się nie ma pojęcia o robocie to się instaluje kamery i gapi się całe 8godz,a co można wynieść z Galicji ? ten szajs z Chin ?Zgadza się że zawsze znajdzie się ktoś kogo zaswędzą łapy,szkoda tylko że takie osoby mimo monitoringu wciąż tam pracują.Ale jak brygadziści i kierownik to tępe łosie to nawet z mikroskopem niczego nie zobaczą.A skoro Hugo Boss twierdzisz że 1550zł to dobra kasa to pewnie jesteś tołdi norek.

hugo boss

tylko byście kombiowali jak się nie napracować przy okazji wynieść co się da kiedy luźniej się zrobi a 1550 bardzo dobra kasa. Kamery to był najlepszy pomysł kierownictwa. Popieram. Pozdrawiam wszystkich przepracowanych ;)

Himan

Niestety firma ta zatrzymała się w latach 90 zarówno z płacami jak i traktowaniem pracowników,nikt kto ma jakąkolwiek godność nie będzie tam pracował za 1200zł(reszta to premia pana kierownika - razem z jakieś 1550zł),nie polecam.

Kazekbronekipieronek

W Galicji to tylko nerwy zszargasz ,Państwowa Inspekcja Pracy powinna tam posiedzieć parę miesięcy,brygadzista jeden ma wyższe ale co z tego jak plecak,gdyby nie plecy to by wyleciał na zbity pysk bo cham jakich mało ,oszust (bo zamówienia rozdziela według widzimisię ) , mobbing to jego drugie imię a jak mnie kto wkurzy to sypnę nazwiskami,moim zdanizdaniem jak się zatrudnia rodzinę to według preferencji bo jak wieś dostanie troche władzy to by orała człowiekiem ,to że człowiek ma liche studia i skończył je pewnie za swojskie wyroby wędliniarskie to nie znaczy że ma rządzić ludźmi ,ale szefowa udaje że nie widzi albo faktycznie nie dostrzega problemu.Ale w kamery to patrzą przez 8 godzin,to nie zgodne z kodeksem pracy.drugi brygadier podobnie a kierownik to jest mistrzostwo świata ,to trzeba zobaczyć.Z całkiem poważnej firmy która kojarzyła się z dobrą pracą zrobiła się taka miernota jak te graty z Chin.Omijajcie z daleka,szkoda czasu i nerwów.a do pana Stacha Weterana dodam tylko że na Galicji już nie ma normalnych umów od dwóch lat,tylko śmieciowe,kierownik twierdzi że szefowa zabroniła mu dawać umowy hahaha,kabaret.

Steffi

Ukraińcy ??? przecież ci ludzie z Galicji nie potrafią się z Polakiem porozumieć,wydaje im się że pozjadali wszystkie rozumy,a proszę mi wierzyć daleko im do takiego poziomu.

Stachu Weteran

Czytam, czytam... i rozpacz bierze! Ludzie teraz wszędzie ciężko i kiepsko płacą, a znaleźć pracę, gdzie Cię ubezpieczą i dadzą warunki na piśmie to cud. Niestety z tego co wyczytałem z powyższych wpisów to wnioski takie: - Ja pracownik -chcę umowa o pracę ze średnią krajową na czas nieokreślony bez obowiązku świadczenia tej pracy:/ Wiem, że pracodawcy traktują nas pracowników jak śmieci i robole (ok. 98%). Jednak z drugiej strony to co sobą prezentują pracownicy (ok. 70%) to obraz nędzy i rozpaczy. Szlak mnie trafia jak przychodzi taki i zamiast robić co do niego należy, to ja robię swoja normę i jeszcze jego, bo on w pracy to potrzebuje odpocząć, bo ma ciężko w życiu- komputer mu się zawiesił, piwa brakło (to w robocie musi nadrobić dawkę procentów) a jeszcze żona wymagająca). A brygadziści (wcale nie tacy niewykształceni i nie znający przepisów bo z wyższym wykształcenie co niektórzy są) i kierownik w w tej Galicji mają za przeproszeniem g...no do powiedzenia, chcą mieć pracę to muszą wyrobić normę, a jak nie to przecież ludzi niezastąpionych niema, co nie...Ukraincy tylko czekają żeby ich przyjąć. To by było tyle bo mi nerwy puszczają jak myślę o tej naszej rzeczywistości!

miły

Galicja to JEDNO BAGNO KIEROWNIK TO TUMAN KTÓRYM RZADZI BRYGADZISTA CYBORG ,KASA DLA ŻEBRAKA NIEPOLECAM OMIJAĆ TĄ FIRMĘ Z DALEKA

anonim

A raczej kierowniczkę jeśli chodzi o Częstochowę,tak pustej baby nie ma chyba w zadnej firmie.Zmiana na wykształconego kierownika znającego się na pracy pewnie by pomogła,

Lolok

do Łaknąsprawiedliwości - Kierownika magazynu i tak zwanych brygadzistów.

mysiopysio

Oj uciekają ludzie z Galicji aż miło,niech sobie teraz pan kierownik z brygadzistami pracują,a pan "jasio" niech nie będzie taki cwaniak,zawsze można opowiedzieć Inspekcji Pracy jak to kierownik i brygadziści łamią prawo pracownicze,stosują mobbing itd . łamanie przepisów prawa pracowniczego w tej firmie to normalna rzecz ,dlatego że ci ludzie tego prawa nie znają więc nie przestrzegają.a to błąd.

jasio

Witam to forum z tego co czytam powinno nazywac sie o nieudacznikach.pl albo pracujesz albo sie opierniczasz .Pozdrawiam

Zostaw opinię o Galicja Sp z o.o - Brzeźnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Sp z o.o