Kupiec

2.5/5

• Misja i wizja
  • Produkty
  • Polityka jakości
  • Znak "Jakość sprawdzona"
  • Certyfikaty

• Seroki-Parcela
  • Stare Gnatowice
  • Topołowa

3. Opinie o pracodawcach Paprotnia
  5. Opinie o Kupiec Sp. z o.o.

Opinie o Kupiec Paprotnia

Nie przegap nowości o Kupiec Sp. z o.o.!

Kaśka

06.08.2018 19:43

Sklep świetny, a ceny niskie (:
    ciekawy pracy

14.05.2018 17:28

Czy pracuje ktoś z was na stanowisku mechanika utrzymania ruchu?jakie obowiazki? jakie zarobki? jaka atmosfera w pracy? pozdrawiam
    zainteresowany praca

14.05.2018 11:54

moglibyście cos powiedzieć o pracy mechanika utrzymania ruchu?? zastanawiam sie nad pracą tam i jestem ciekaw jakie zarobki i czy warto??i jaka atmosfera w pracy? pozdrawiam
    Jeszcze obecny

21.03.2018 22:30

Dramat ludzie uciekają z firmy i nikt tym się nie martwi. Dyrektorzy to dział HR non stop rekrutacja i szukanie nowych, których zatrudniają i obiecują cuda :) a kasa mizerna. Ale jedno wiadomo nowy dostaje więcej jak ten co pracuje od lat !!! Wakatów jest sporo wiec jak ktoś chce się zmierzyć z wyzwaniami Kupca zapraszam :) ale na marginesie nie polecam.
    zainteresowany praca

14.05.2018 11:51

Dlaczego dramat pod jakim wzgledem ? dlaczego ludzie uciekaja??
    Tadziu

01.03.2018 11:27

a co się stało że PH z Kalisza się zwolniła, tyle lat pracowała Kupiec to dobra firma, może było za dobrze i teraz im się to nie podoba
    Pracownica

05.03.2018 14:05

Poszla po rozum do głowy i przeszła na lepszych warunkach do innej firmy. (usunięte przez administratora)Zreszta kto chętny niech przyjdzie zobaczy jak jest i potem ocenia.
    Kierownik

08.03.2018 18:05

Nie pierwsza nie ostatnia osoba się zwolniła . Nowe osoby wniosą więcej do organizacji !!!
    Pracownica

21.02.2018 13:59

Nie polecam nikomu. Nie rozumiem przebudowy tej firmy nie służy to nikomu i niczemu. Każdy z nas wykładał w tą firmę serce ale nikt tego nie docenił. Ci co zostali od dawna szukają pracy. Ci co odeszli oddychają z ulgą. Konkurencja zaciera ręce bo rotacja na stanowiskach bardzo duża. Klienci bardzo zawiedzeni. Żal....
    Zainteresowany

28.02.2018 14:51

Tutaj nie ma czego rozumieć. Firma odpowiada na potrzeby rynku i dokonuje zmian, tak się dzieje w wielu firmach. Pytanie, czego te zmiany dotyczą ???
    Sum tak zwany Olimpiczyk

01.03.2018 11:20

Biorąc pod uwagę wyniki sprzedażowe, to chyba tak nie do końca odpowiada na potrzeby rynku ;)
    ...

11.01.2018 17:08

Witam jaka aura panują na magazynie ? Jak są traktowani pracownicy. ? Czy stawki są w miarę zadowalające ? Jak wygląda praca na takim magazynie ?
    Anka

22.02.2018 12:28

Też bym chciała wiedzieć
    Pracujący

20.02.2018 22:11

Ogólnie firma w przebudowie. Polityka zmieniła się o 180% jeden wielki haos. Przez dwa lata super atmosfera i spoko praca. Ciśnienie jak wszędzie w handlu. Na dzień dzisiejszy nie polecam !!!

11.02.2018 08:07

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Kupiec Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
    Tomasz

13.02.2018 10:20

To jest DOBRA ZMIANA idziemy w dobrym kierunku!!!
    Salamandra

17.02.2018 21:29

Nie sądzę ! W dobrym kierunku ? Na sklepach kupiec ginie , to ten dobry kierunek ? Współczuje szczerze ludziom którzy zostaną zatrudnieni w kupcu .
    Kandydat na PH

07.02.2018 18:15

Mam pytanie jak wygląda praca PH jakie zarobki? ,czas pracy? , rozliczenie czasu pracy ? dziękuję za info
    Handlowy

08.01.2018 11:46

Witam, Czy oprócz dziwnych opinii typu nie idź tam... Może ktoś podać jakieś konkrety? Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na pH jaki standard pracy ? Jaka flota ( fabia kombi ?) ? Jak z korzystaniem auta ? Jakie mniej więcej widełki podstawy ? Ewentualnie jak wyglada sprawa z premia ? Ilość klientów / ilość wizyt dziennie ? Z góry dziękuje za wszelkie racjonalne opinie...
    Pracownica rozmiar s

22.06.2017 22:18

Kiedyś to była fajna rodzinna firma. Szkoda ze zatrudnili "doradców" bo chcielibyście się potęga i wielka korporacja , niestety cierpią na tym pracownicy o których wymaga się bardzo wiele , często rzeczy nierealnych do zrobienia . Nikt tam nie wytrzyma jeżeli nie zmienia polityki firmy .
    Aleale

04.11.2017 10:17

Też pracowałem i pamiętam stare dobre czasy, super atmosfera i czuć było rodzinny klimat. Na szczęście odszedłem jeszcze przed zmianami, ale z tego co słyszę od znajomych to zrobiło się nieciekawie.
    Prawda boli bo prawdziwa

01.09.2017 23:07

Nigdy do pracy w Kupcu !
    BYLY@ 2015

16.06.2017 10:55

Pracowałem w tej firmie ponad 2 lata w jako handlowiec, Było pracowicie, ale czy gdzieś jest inaczej???
    Nie wiem

14.06.2017 12:31

Podobno bardzo ciężko się tam pracuje . Duży stres za niewielkie pieniądze . Tak słyszałam od znajomych .
    Sante

30.05.2017 22:55

Witam, po przeczytaniu opinii i z tego co się dowiedziałem , faktycznie firma nie za ciekawa . Jednakże skoro wszyscy z regionu odchodzą może problem leży w kierownictwie ... I to tam powinny nastąpić zmiany personalne. Pozdrawiam
    kandydatka

24.04.2017 10:44

Firma poszukuje PH na region Gdynia, czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie, jak wyglada sprzedaż, jakie kierownictwo jest na regionie. Będę wdzięczna za informacje.
    frania Maj

29.05.2017 21:21

Kobieto nie idz tam. Jesli ci jest zycie miłe i masz choc odrobine checi na swoje zycie
    ABC

15.02.2017 15:49

Dobra szkoła! Udział w projektach rozwojowych firmy. Jeśli ktoś ma ochotę popracować, śmiało może podejmować wyzwanie.
    Seeker

06.01.2017 11:19

(usunięte przez administratora) Zastanawiam się czy aplikować i czy moje doświadczenie 8 lat w biznesie FMCG nie zderzy się z głupotą.
    Muchal

14.12.2016 21:59

Gościu był bardzo ok miał wiedzę i trzeźwe spojrzenie na to co tu się dzieje. Cały czas zazdroszcze sposobu którym opuscił te mury. Wspominamy go czasem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kupiec?

Kontakt - Kupiec Sp. z o.o.

Kupiecka 17 62-513 Paprotnia

Branża główna: Przemysł młynarski

XYZ

13.11.2016 22:45

Dla mnie mało poważna firma.Zatrudniają a potem zaraz zwalniają. Jak nie ma sie tam "dobrych znajomosci" to wylatujesz pierwszy.W Kupcu niestety nie liczy się Twoja praca tylko szerokosc pleców, jakie masz w tej firmie.
    tośka

16.09.2016 23:18

@ Pop - ammoże choć odrobine wiecej szczegółów - co konkretnie ci sie nie podoba? pytam, bo poszukują na trzy stanowiska aktualnie, wiec warto to wiedzieć
    Pop

16.09.2016 22:55

FIRMA DRAMAT. Jestem pewien, że na jej podstawie kiedyś powstanie książka "Jak nie zarządzać ludźmi i przedsiębiorstwem".
    Azazam

23.08.2016 15:05

Wysłałem mimo wszystko CV, może w razie razie rozmowy kwalifikacyjnej uda się czegoś dowiedzieć, lub podam swoją kwotę. Najwyżej mnie nie przyjmą ;) Ponawiam pytanie powyżej a propos zarobków w Kupcu. W sumie jak komuś się dobrze pracuje to nie przyzna się że jest dobrze ;) tylko powie że słabo, po co komu konkurencja :)
    Szic45

08.05.2016 13:36

@tolka kiedyś pracowałem przy ryżu więc coś wiem o tym a jaką kasa?
    tolka

05.05.2016 22:51

@Szpic45 jak to na produkcji duzo pracy, mało czasu
    Szic45

19.04.2016 22:26

Witam czy może mi ktoś powiedzieć jak jest na produkcji jaką atmosfera no i kasa
    ExKupiec

20.01.2016 14:26

@Rockymarciani- podstawa jest jakaś symboliczna- 1600zł netto? 3000zł z premiami jest kwotą pozostającą w sferze marzeń.
    Rockymarciani

16.01.2016 12:04

@nodion hmmm 3tyś to ja potrzebuję netto podstawy - do spłacania kredyt na dom/auto + podstawowe wydatki i tak mam w obecnej pracy, tylko produkt przestaje się sprzedawać więc premie kiepskie i dlatego szukam zmian. @ExKupiec - jakie podstawowe warunki wynagrodzenia oferuje ta firma?
    ExKupiec

13.01.2016 21:00

Kiedyś była to fajna firma rodzinna- a teraz zamieniła się niestety w folwark. Nie pracuję już, ale mam znajomych i ponoć jest jeszcze gorzej niż kiedy pracowałam. Orwell wiecznie żywy :D
    Rockymarciani

13.01.2016 20:26

Jakieś opinię NT pracy jako key account manager w dziale exportu?zarobki?atmosfera?byłbym wdzięczny, pozdrawiam
    Gall Anonim

12.01.2016 10:19

Należy się spodziewać wysypu ogłoszeń w najbliższym czasie, gdyż pracownicy Kupca albo zaczynają szukać pracy, albo też już aktywnie jej poszukują. Polecam wszystkim którzy lubią fatalna atmosferę w pracy, brak perspektyw i niskie pensje :)
    klecha

12.01.2016 23:52

@gall anonim moim zdaniem zdecydowanie przesadzasz, zwłaszcza , że rozmawiałem ostatnio ze znajomym z kupca i mówił ,że on sobie robotę chwali, a siedzi tu już parę lat

29.10.2015 10:45

Dajcie większe wypłaty pracownikom bo gdyby nie oni to ta firma nawet w połowie niebylaby tak rozwinięta jak teraz .
    dejox

23.06.2015 00:17

Wiadomo przecież, że nie będą się pchać do pomocy, w Twoim interesie jest żeby to samemu się pytać kiedy masz jakieś problemy. A sama praca nie jest zła, o czym mogą świadczyć pozytywne opinie tutaj na forum. No i jeżeli zapytasz się jakiegoś pracownika to raczej to samo wam powie, tylko trzeba mieć stosunkowo dobre wyniki.
    alla

09.03.2015 19:15

Ani jednej opinii dobrej:-( Załamałam się..
    smutny

12.02.2015 17:07

Parszywa atmosfera .PH mają niską kaśę z premią ok. 2200-2400 max.Plany zajebiste trudne do zrobienia.No i jeszcze półka to jest masakra przypieprzają się do wszystkiego.Nie polecam ale stanowczo odradzam.KUPIEC=KOŁCHOZ

01.01.2015 11:30

Inna

15.06.2015 18:58

Nie pchają się, stanowczo nie polecam
    CVCC

25.04.2012 21:02

Jako PH Dostajesz 1200zl na poczatek, 1400zl po 2 przepracowanych latach w tej firme +600 zł za zrobione plany na 130%,
    lisek

21.04.2012 15:20

pracowałem firma beznadziejna pracuja sami imbecyle nawet kierownicy (usunięte przez administratora) atmosfera jak na jarmarku
    pracujący

03.02.2012 21:36

Firma OK praca jak praca a z swojego doświadczenia powiem ze jest to dobra firma i jak jest coś obiecane , powiedziane to tak jest !!!

Zostaw merytoryczną opinię o Kupiec Sp. z o.o.