Kupiec Sp. z o.o.
2 77 6 1

Opinie o Kupiec Sp. z o.o.

Zainteresowany

Hej! Mozecie mi powiedzieć cos o pracy w firmie Kupiec jako ph? Jaki standard pracy? ile wizyt? czy towar rotuje? czy warto tam iść?

Uczeń 1

Hej czy ktoś wie jak można odbyć staż w tej firmie i czy jest możliwość zostać później na stałe ?

Joanna
@Uczeń 1 25.09.2018 22:00

Tak, jest możliwość odbycia stażu i istnieje perspektywa dalszej współpracy, jeśli ocena obu stron będzie pozytywna a w firmie będą stanowiska do obsadzenia :) Skieruj swoje kroki do działu kadr!

Joanna

Kupiec oferuje także możliwość przygotowania do rozpoczęcia kariery zawodowej pod postacią praktyk i staży. Czy osoby, które je w tej firmie odbyły mogłyby podzielić się z innymi swoimi wrażeniami z ich przebiegu? Czy można oczekiwać na przedłużenie współpracy z tym pracodawcą?

Kaśka

Sklep świetny, a ceny niskie (:

Joanna

@ciekawy pracy Z Twojego postu wynika, że chciałbyś podjąć pracę w Kupcu na stanowisku mechanika utrzymania ruchu. Czy znalazłeś oferty odnoszące się konkretnie do tego rodzaju pracy? Jeśli nie, to polecam śledzenie aktualnych propozycji na ich oficjalnej stronie https://kupiec.pl/kariera/ Informuj innych użytkowników forum o swoich działaniach.

ciekawy pracy

Czy pracuje ktoś z was na stanowisku mechanika utrzymania ruchu?jakie obowiazki? jakie zarobki? jaka atmosfera w pracy? pozdrawiam

zainteresowany praca

moglibyście cos powiedzieć o pracy mechanika utrzymania ruchu?? zastanawiam sie nad pracą tam i jestem ciekaw jakie zarobki i czy warto??i jaka atmosfera w pracy? pozdrawiam

Jeszcze obecny

Dramat ludzie uciekają z firmy i nikt tym się nie martwi. Dyrektorzy to dział HR non stop rekrutacja i szukanie nowych, których zatrudniają i obiecują cuda :) a kasa mizerna. Ale jedno wiadomo nowy dostaje więcej jak ten co pracuje od lat !!! Wakatów jest sporo wiec jak ktoś chce się zmierzyć z wyzwaniami Kupca zapraszam :) ale na marginesie nie polecam.

zainteresowany praca
@Jeszcze obecny 21.03.2018 22:30

Dlaczego dramat pod jakim wzgledem ? dlaczego ludzie uciekaja??

Administrator

Co najbardziej podobało Wam się w pracy w Kupiec Sp. z o.o.? Możecie się tym podzielić na forum?

Dominika

Idealnych firm nie ma a wszędzie zdarzają się gorsze chwile.

Tadziu

a co się stało że PH z Kalisza się zwolniła, tyle lat pracowała Kupiec to dobra firma, może było za dobrze i teraz im się to nie podoba

Pracownica
@Tadziu 01.03.2018 11:27

Poszla po rozum do głowy i przeszła na lepszych warunkach do innej firmy. (usunięte przez administratora)Zreszta kto chętny niech przyjdzie zobaczy jak jest i potem ocenia.

Kierownik
@Tadziu 01.03.2018 11:27

Nie pierwsza nie ostatnia osoba się zwolniła . Nowe osoby wniosą więcej do organizacji !!!

Pracownica

Nie polecam nikomu. Nie rozumiem przebudowy tej firmy nie służy to nikomu i niczemu. Każdy z nas wykładał w tą firmę serce ale nikt tego nie docenił. Ci co zostali od dawna szukają pracy. Ci co odeszli oddychają z ulgą. Konkurencja zaciera ręce bo rotacja na stanowiskach bardzo duża. Klienci bardzo zawiedzeni. Żal....

Zainteresowany
@Pracownica 21.02.2018 13:59

Tutaj nie ma czego rozumieć. Firma odpowiada na potrzeby rynku i dokonuje zmian, tak się dzieje w wielu firmach. Pytanie, czego te zmiany dotyczą ???

Sum tak zwany Olimpiczyk
@Zainteresowany 28.02.2018 14:51

Biorąc pod uwagę wyniki sprzedażowe, to chyba tak nie do końca odpowiada na potrzeby rynku ;)

...

Witam jaka aura panują na magazynie ? Jak są traktowani pracownicy. ? Czy stawki są w miarę zadowalające ? Jak wygląda praca na takim magazynie ?

Anka
@... 11.01.2018 17:08

Też bym chciała wiedzieć

Pracujący

Ogólnie firma w przebudowie. Polityka zmieniła się o 180% jeden wielki haos. Przez dwa lata super atmosfera i spoko praca. Ciśnienie jak wszędzie w handlu. Na dzień dzisiejszy nie polecam !!!

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Kupiec Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Salamandra
@Administrator 11.02.2018 08:07

Kiedyś było Ok. Pracowali tam ludzie wiele lat którzy tworzyli te firmę . Teraz weszła nowa kadra zarządzająca i skrupulatnie pozbywa się starych pracowników . Zatrudniają nowych na kiepskich warunkach, obiecują świetne premie ale niestety zrealizować zadania potrafiłby tylko Harry Potter za pomocą swojej magicznej różdżki

Tomasz
@Salamandra 12.02.2018 15:43

To jest DOBRA ZMIANA idziemy w dobrym kierunku!!!

Salamandra
@Tomasz 13.02.2018 10:20

Nie sądzę ! W dobrym kierunku ? Na sklepach kupiec ginie , to ten dobry kierunek ? Współczuje szczerze ludziom którzy zostaną zatrudnieni w kupcu .

Kandydat na PH

Mam pytanie jak wygląda praca PH jakie zarobki? ,czas pracy? , rozliczenie czasu pracy ? dziękuję za info

Handlowy

Witam, Czy oprócz dziwnych opinii typu nie idź tam... Może ktoś podać jakieś konkrety? Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na pH jaki standard pracy ? Jaka flota ( fabia kombi ?) ? Jak z korzystaniem auta ? Jakie mniej więcej widełki podstawy ? Ewentualnie jak wyglada sprawa z premia ? Ilość klientów / ilość wizyt dziennie ? Z góry dziękuje za wszelkie racjonalne opinie...

Joanna

Widzę, że ostatnie wpisy to w większości opinie osób, które w firmie już nie pracują, bądź nie posiadają osobistych doświadczeń z pracy w Kupiec. Czy jest tu może osoba, która jest zatrudniona w tej firmie obecnie i może odnieść się do ostatnich informacji jakie tu padały? @Pracownica rozmiar s wspominasz o zmianach jakie zaszły w ostatnim czasie. Co masz na myśli mówiąc o tym, że od pracowników wymaga się rzeczy niemożliwych? Możesz też powiedzieć też pracy w jakim dziale dotyczy Twój wpis? Może to być istotna klaryfikacja, która pomoże innym w odniesieniu się do poruszanych przez Ciebie kwestii.

Pracownica rozmiar s

Kiedyś to była fajna rodzinna firma. Szkoda ze zatrudnili "doradców" bo chcielibyście się potęga i wielka korporacja , niestety cierpią na tym pracownicy o których wymaga się bardzo wiele , często rzeczy nierealnych do zrobienia . Nikt tam nie wytrzyma jeżeli nie zmienia polityki firmy .

Aleale
@Pracownica rozmiar s 22.06.2017 22:18

Też pracowałem i pamiętam stare dobre czasy, super atmosfera i czuć było rodzinny klimat. Na szczęście odszedłem jeszcze przed zmianami, ale z tego co słyszę od znajomych to zrobiło się nieciekawie.

Prawda boli bo prawdziwa

Nigdy do pracy w Kupcu !

BYLY@ 2015

Pracowałem w tej firmie ponad 2 lata w jako handlowiec, Było pracowicie, ale czy gdzieś jest inaczej???

Nie wiem

Podobno bardzo ciężko się tam pracuje . Duży stres za niewielkie pieniądze . Tak słyszałam od znajomych .

Joanna

@frania Maj co sprawia, że nie polecasz pracy w Kupiec Sp. z o.o.? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie oraz tego co uważasz, że sprawia iż firma nie jest godna polecenia. @Pani Prozumiem, że ostatnio praca wiąże się ze zwiększeniem liczby obowiązków. Mogłabyś powiedzieć o pracy w jakim dziale/na jakim stanowisku piszesz?

Sante

Witam, po przeczytaniu opinii i z tego co się dowiedziałem , faktycznie firma nie za ciekawa . Jednakże skoro wszyscy z regionu odchodzą może problem leży w kierownictwie ... I to tam powinny nastąpić zmiany personalne. Pozdrawiam

kandydatka

Firma poszukuje PH na region Gdynia, czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie, jak wyglada sprzedaż, jakie kierownictwo jest na regionie. Będę wdzięczna za informacje.

frania Maj
@kandydatka 24.04.2017 10:44

Kobieto nie idz tam. Jesli ci jest zycie miłe i masz choc odrobine checi na swoje zycie

Joanna

@ABC czyli firma Kupiec Sp. z o.o. to dobre miejsce na początek kariery zawodowej? Mógłbyś opowiedzieć coś więcej o projektach rozwojowych firmy?

ABC

Dobra szkoła! Udział w projektach rozwojowych firmy. Jeśli ktoś ma ochotę popracować, śmiało może podejmować wyzwanie.

Seeker

(usunięte przez administratora) Zastanawiam się czy aplikować i czy moje doświadczenie 8 lat w biznesie FMCG nie zderzy się z głupotą.

Muchal

Gościu był bardzo ok miał wiedzę i trzeźwe spojrzenie na to co tu się dzieje. Cały czas zazdroszcze sposobu którym opuscił te mury. Wspominamy go czasem

Wiktor

Witam czy zna ktoś powód pojawiania się co pewien czas ogłoszeń pracy na stanowisku Manager ds. Trade Marketing'u? I ogolnie jaką jest atmosfera w biurze...

Macha
@Wiktor 11.12.2016 21:40

Ostatni wytrzymał chyba 1,5 miesiąca ;) A ten fakt, trochę może Ci powiedzieć panującej atmosferze w tej dezorganizacji.

Macha

Wszystko się zgadza, choć ujełaś/ująłeś to bardzo delikatnie ;-)

Zostaw opinię o Kupiec Sp. z o.o. - Paprotnia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kupiec Sp. z o.o.