Kupiec

2.5/5

• Misja i wizja
  • Produkty
  • Polityka jakości
  • Znak "Jakość sprawdzona"
  • Certyfikaty

• Seroki-Parcela
  • Stare Gnatowice
  • Topołowa

3. Opinie o pracodawcach Paprotnia
  5. Opinie o Kupiec Sp. z o.o.

Opinie o Kupiec Paprotnia

Nie przegap nowości o Kupiec Sp. z o.o.!

Były oracz

09.06.2026 12:13

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Specjalisty ds. Obsługi Logistycznej, możecie powiedzieć jakie widełki płacowe obowiązują na tym stanowisku i jakie godziny pracy ? Proszę o realne widełki płacowe a nie "wszystko zależy"

Paweł

04.07.2025 01:06

Czy firma organizuje transport pracowników czy trzeba we własnym zakresie? Proszę o konkretną odpowiedź

04.07.2025 10:06

Firma nie organizuje transportu i trzeba dojechać na własną rękę. Obok jeździ jakiś MZK ale od święta

student

26.03.2025 15:54

Jest ogłoszenie na staż. Mogę prosić informację, czy staże w tej firmie są płatne?

04.03.2025 21:33

Jest ogłoszenie na stanowisko product managera. Czy ktoś może więcej opowiedzieć? Jaka stawka, jaka atmosfera, czy warto aplikować?
    Mikk

25.02.2025 03:16

Witam orientuje się ktoś czy kursuje tam jakiś autobus dostosowany do godzin pracy? Czy może firma zapewnia dojazd?
    Basia

18.02.2025 06:16

Mam dużo pozytywnych opinii od znajomych odnośnie atmosfery w tej firmie -czy ktoś może obiektywnie się wypowiedzieć? Podkreślam" obiektywnie.
    Basia

16.02.2025 15:29

Jak się obecnie pracuje na produkcji? Stawka i atmosfera? Warto składać papiery?
    Jack

17.02.2025 12:26

Atmosfera żenująca, 3200netto. Ogólnie nie warto bo agencja pracy tymczasowej bierze każdego i niektórzy rezygnują albo po pierwszym dniu albo tak do miesiąca.
    Ktośtam

15.02.2025 18:42

Prosimy o więcej etyki w dziale handlowym... Tak, to nie jest tajemnica.. Chyba ktoś powinien odejść albo nawet obydwoje?

19.12.2024 12:20

Czy rekrutacja na stanowisko młodszego specjalisty ds. opakowań została zakończona?
    Zenek

19.12.2024 10:32

Nie polecam odradzam prace grosze pracować Polak był traktowany .

12.12.2024 09:13

Zižka

12.12.2024 15:51

Ciekawe bo słyszałem że od 5500 do 6000 tyś na miesiąc wychodzą
    Jack

13.12.2024 12:27

Zwykły pachołek tam ma 3100netto

06.12.2024 13:00

Grosze mężczyźni za dźwiganie i wsypywanie worków 50kg 19zł na godzinę w 2024 kobiety 18 zł netto przez agencje nie polecam odradzam prace.
    Młoda

18.11.2024 09:57

Witam Jak Się wychodzi na stawce miesięcznej przez agencję
    Henryk

14.09.2024 08:20

Fasola Piekny Jas - Tyczny , opinia produktu : nasiona male , opakowanie -podstepne 400 g w ogole nie transparente a w srodku duzo pozulklych ipopsutych fasolek !!!!!!!!!!!!!!!
    Michał

09.08.2024 10:14

Witam.Czy firma nadal poszukuje brygadziste magazynu?
    Kupiec Sp. z o.o.

09.08.2024 10:17

Na ten moment poszukiwania zostały zakończone :)
    Michał

10.08.2024 10:25

Ok.Dziekuje za info..a oferta na magazyniera aktualna?
    studentka

15.04.2023 15:17

Cześć, czy wiecie może czy istnieje możliwość odbycia praktyk, jesli tak to czy firma ma jakiś określony termin na nabory?
    Ola

17.12.2023 11:57

Praktyki trwają cały rok, ja akurat wraca zawsze na jesień

20.07.2023 10:17

Ile jest zmian w Kupiec Sp. z o.o.?

18.08.2023 10:17

3 zmiany

15.02.2021 09:31

Czy pracodawca Kupiec Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

08.02.2023 05:28

Szkolenia są i zależą pewnie od stanowiska, od rodzaju wykonywanej pracy.
    Odp

08.02.2023 05:30

Tak
    SOS

22.01.2023 11:31

Jaka firma jest wynajęta do ochrony zakładu?

11.01.2023 22:22

Witam w Kupcu w Paprotni poszukują obecnie specjalisty ds. kontroli jakości. Mam pytanie na jakie wynagrodzenie można liczyć na tym stanowisku oraz jaka panuje atmosfera na dziale?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kupiec?

Kontakt - Kupiec Sp. z o.o.

Kupiecka 17 62-513 Paprotnia

Branża główna: Przemysł młynarski

Izabela

22.11.2022 14:30

Cześć, czy ktoś może podać stawkę na Przedstawiciela Handlowego? Widziałam, że jest ogłoszenie o pracę na takie stanowisko, ale nie znam szczegółów.
    Zygmunt

22.12.2022 22:06

Dwie stawki są, obydwie bez szału jak na stawiane wymagania, ciśnienie oraz zakres pracy. O socjalu zapomnij, w tej firmie takiego słowa nie znają. Raczej masz być wdzięczna że możesz pracować u nich.
    JGD

30.11.2022 07:25

W jakim systemie zmianowym wygląda praca na produkcji? Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Brygadzisty. Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na tym stanowisku? Jaki system premiowy?
    ana

09.11.2022 07:38

Czy ktoś na chwilę obecną pracuje i dojeżdża ze Słupcy, jak wygląda transport Ile na rękę na mc.można zarobić na produkcji
    Kandydatka

25.05.2022 12:35

Czy można mieć pomalowane paznokcie na produkcji i na stanowiskach około produkcyjnych?
    mar

16.10.2022 01:08

Niestety nie mozna miec pomalowanych paznokci ani dlugich,niektore dziewczyny nosily rekawiczki,ale pamietam raz bardzo sprawdzali i kazda musiala pokazywac.
    Majkel

13.10.2022 20:48

Obecnie pracodawca rekrutuje na stanowisko kupca. Ktoś ma jakieś opinie związane ze stanowiskiem?
    Kandydatka

13.10.2022 07:16

Dzień dobry Mam pytanie czy w tej firmie wszystkie działy pracują na 3 zmiany ? Czy są tez na 2 zmiany ? , i czy ktoś mi może powiedzieć coś więcej o pracy i liderach ? Jestem zainteresowana i chciałabym sie dowiedzieć czegoś więcej o tej firmie

28.09.2022 06:08

Pracować trzeba. Jeżeli szukacie spokojnej pracy to tam jest spokojniej niż gdzieś w korpo.

29.09.2022 21:42

Spokojniej nie oznacza, że na luzie. Spokojniej niż w niejednej korporacji. Przekonać się można po czasie.
    Zainteresowany/a

08.03.2022 12:19

Jak wyglada atmosfera w dziale jakości?
    Gość

10.03.2022 23:37

Bardzo pozytywna. Super dziewczyny i super atmosfera.
    Egon123

15.01.2021 10:47

Witam, a czy dalej jest kierownikiem produkcji taki przy kości facet ? Przepraszam za określenie, ale imienia i nazwiska nie pamiętam.
    Markus

21.08.2020 06:39

Na północno wschodnie Polsce znowu zwolnił się człowiek. O co chodzi, że tak często w tych okolicach odchodzą ludzie, pojawiają się ogłoszenia ? Czy to faktycznie chodzi o przełożoną, która sprawuje nad ludźmi pieczę na tamtych terenach ? bo opinie są nieciekawe. Jeśli tak, to SZOK ! przez 1,5 roku tylu ludzi się przewinęło. Miałem składać cv, ale chyba w tym przypadku sobie odpuszczę. Czy wierchuszka tego nie zauważa ? Czy nie chce zauważać problemu ? Możecie coś się wypowiedzieć ?
    Marta

11.08.2020 13:24

Zauważyłam, że znów szukają kogoś na stanowisko fakturzystki, ale jak się wczytać w zakres obowiązków i oczekiwania, to bardzo dużo tego, znacznie więcej niż wystawianie dokumentów. Zwykle pracownicy z takimi obowiązkami pracują w dzialach handlowych i obsługują klienta, znają asortyment, przynajmniej doraźnie negocjują różne warunki handlowe, sporządzają podsumowania sprzedaży i w jakiejś części za nią odpowiadają. I na pewno zarabiają znacznie więcej niż fakturzystka. Ktoś może wie na czym polega to w Kupcu? Czy to tylko kwestia nazewnictwa, żeby chociaż na jakiś czas znaleźć (usunięte przez administratora), którzy zgodzą się to robić za niską pensję ?(usunięte przez administratora) Jak jest w Kupcu? Jeśli nie tak źle to dlaczego co jakiś czas pojawia się ta sama oferta ? Tak szybko ludzie awansują czy tak szybko stamtąd uciekają ? Wiem, że około 10 lat temu firma cieszyła się opinią solidnego pracodawcy, później bardzo się to zmieniło na złe. Niemniej jednak większość tutejszych firm bardzo złe opinie ma i teraz i miało wcześniej. Może ktoś da znać czy warto tam aplikować i czy można być względnie spokojną, że to w miarę uczciwa oferta ?
    ewa

10.05.2020 15:53

witam, widzę ze w firmie są obecnie przyjęcia na stanowisko pakowacz. Czy jest szansa na dłuższą wspołpracę czy to tylko doraźne przyjęcia? jak wygląda kwestia rotacji?
    Wiktor

11.12.2016 21:40

Witam czy zna ktoś powód pojawiania się co pewien czas ogłoszeń pracy na stanowisku Manager ds. Trade Marketing'u? I ogolnie jaką jest atmosfera w biurze...
    Macha

14.12.2016 20:54

Wszystko się zgadza, choć ujełaś/ująłeś to bardzo delikatnie ;-)
    Matek

28.04.2020 21:26

Co mi możesz powiedzieć o kupcy
    zoli

21.04.2020 16:02

Jak się pracuje z kierownikiem lean? Macie duże zmiany?
    Magdalena

05.01.2020 23:29

Czy rotacja w firmie jest duża, czy można zostać na stałe ?
    Alfred

08.04.2020 18:07

Niema dużej rotacji , można zostać na stałe
    DIDO

13.09.2019 11:23

Witajcie. Ukazało się ogłoszenie na stanowisko Dyrektora Handlowego - rynek tradycyjny. Zastanawiam się nad wysłaniem aplikacji. Może mi ktoś podrzucić jak wygląda struktura działu handlowego w firmie Kupiec? ( DH-RKS-PH itd. ) Jak w ogóle pracuje się w firmie? ( rotacja produktów, podejście właściciela do ludzi itp. ) Pozdrawiam DIDO
    Była pracownica

25.09.2019 11:36

Struktura tak jak piszesz Prezes-Dyrektor Handlowy-Dyrektor regionalny- Koordynator działu sprzedaży - Ph. Jeśli lubisz korporacje to polecam. Produkty bardzo dobre rotujace. Duża konkurencja. (usunięte przez administratora)

05.08.2019 18:15

Jak się teraz pracuje w Kupcu??? Kiedyś ponoć było całkiem nieźle, dalej dobrze płacą?
    happylife

12.12.2018 22:23

Jakie są zarobki na stanowisku technologa ds. wdrożeń?
    Zainteresowany

26.09.2018 18:17

Hej! Mozecie mi powiedzieć cos o pracy w firmie Kupiec jako ph? Jaki standard pracy? ile wizyt? czy towar rotuje? czy warto tam iść?
    Uczeń 1

25.09.2018 22:00

Hej czy ktoś wie jak można odbyć staż w tej firmie i czy jest możliwość zostać później na stałe ?
    Joanna

26.09.2018 08:51

Tak, jest możliwość odbycia stażu i istnieje perspektywa dalszej współpracy, jeśli ocena obu stron będzie pozytywna a w firmie będą stanowiska do obsadzenia :) Skieruj swoje kroki do działu kadr!

Zostaw merytoryczną opinię o Kupiec Sp. z o.o.