Ile aktualnie zarabiają kierowcy C C+E w pronaturze?
W tym roku były jakiekolwiek podwyżki? skarżyliście sie na szukanie oszczędności a jeśli faktycznie tak jest to nie rozumiem co niektórych jeszcze w firmie trzyma
Pracuje sie tutaj dobrze, ale byloby lepiej gdyby stawki były chociaż jak średnia krajowa, a nie szukanie wszędzie na kazdym kroku oszczędnosci, to już jest słabe.
najgorsze że oszczędności szuka się głównie na pracownikach niższego szczebla. Jak chcecie oszczedzać to oszczędzajcie na kierownikach albo dyrektorach. Czemu to zawsze nam ma się obrywać???
Co wchodzi w socjal Pro Natura Sp. z o.o.?
Ile aktualnie zarabiają kierowcy C C+E w pronaturze?
Witam. Jakie warunki strikte samej pracy jako obchodowy typu wysokie temperatury i nieprzyjemny zapach czy warto złożyć CV na obchodowego mając doświadczenie w podobnym sektorze.
Witam dyspozytornia młoda nie doświadczona robi bałagan od rana źle dobiera do pracy zarobi małe kierowca p 3 miesiącach 2800 ma rękę ładowacz 2200 na reke czy się opłaca przy przy takiej pracy a dodatki są premia na kawę i lody i na lekki okład na chleb i lata pracy czy tak fajnie i miło jest duża rotacja a bez nadgodzin jak wyżej pisałem
3530 brutto - premia miesieczna 20% podstawy -13 wyplata (podstawa) -dodatek stazowy 1% za kazdy przepracowany rok na UoP -grusza i kasa na swieta jakes 1800 netto razem
Kochani czytelnicy jeżeli szukacie pracy w tej firmie to odradzam z czystym sumieniem tam nie idzie wytrzymać z dyspozytorką, jest młoda i nie doświadczona w zadaniach jej powierzonych. Ogólnie jeden (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) ze strony bióra do pracownika. Szczerze nie polecam marnowanie kierowców.
@Hmm a ty chyba masz doświadczenia z tą firmą tak myślę po tym wpisie? Jak to z twojej perspektywy wygląda?
UWAGA na produkty tej firmy!!! Nigdy więcej nie kupię, można się otruć.
Kolejny raz pojawia się ogłoszenie o pracę . Czyżby znowu ktoś nie wytrzymał ? :) Czy ktoś sobie nie razi z tym arcytrudnym , mitycznym programem Subiekt.. ? :) BTW czy nie wydawało Wam się dziwne, że szanowny pan nie zaprasza na rozmowę kwalifikacyjną do swojej firemki ?
Ma nadzieję, że ten spokój na forum to efekt dobrej pracy i zadowolenia?
Na stronie urzędu pracy pojawiło się ogłoszenie o naborze na pracownika biurowego . Wysyłać tam CV czy sobie odpuścić ?
Czy rozmowa rekrutacyjna w PRO NATURA Sp. z o.o. J. Frydryk odbywa się również w języku angielskim?
Rozmowa odbywa się w języku polskim. Generalnie odradzam . Jedziesz do tego Chwiramu, siedzisz u człowieka. Słuchasz jaki to ciężki w obsłudze program Subiekt. Więc w ramach sprawdzenia idziesz na jeden,dwa więcej dni do tego pana, a..później ogłoszenie znowu się pojawia :) Do tego zobaczcie jakie śmieszne wynagrodzenie człowiek oferuje. Jeszcze jedno, jeśli ktoś jest wrażliwy na zapachy. Tam praktycznie wszędzie - w biurze też unosi się specyficzny zapach ..mąki?kukurydzy ?
bo to jest kolego poniekąd praca z poczuciem misji. poza tym, teraz jest wielka moda na produkty bezglutenowe i bez gmo, a oni jeszcze do tego mająś Certyfikat produkcji żywności ekologicznej. na pewno jest wielu chętnych na taką żywność, teraz taka moda
co do kultury to owszem gadane ma ale co do moralności i etyki to mu daleko uwaga na niego.
witam, widzę że temat pracy w tej firmie się powoli rozkręca. na początku chciałbym koleżance oszczędzić nerwów, bo zdrowie najważniejsze. a po drugie, szczere gratulacje że udało sie tam tobie przepracować aż 9 lat, widocznie pan [usunięte przez moderatora] płaci tobie tyle że starcza ci na wyżywienie całej rodziny i nie tylko. Bo jeśli chodzi o mnie to widmo najniższej krajowej przerażało mnie do tego stopnia że zawinąłem sie już po niecałych 3 miesiącach. A cytując anonima, problemów z wypłacalnością akurat ja nie miałem, nie wiem może miałem wiecej szczęscia, chociaz co innego na papierze a co innego na koncie... Jednak gdyby w tej firmie było tak swietnie to nie wisiałyby ciągle ogłoszenia o \"ofertach pracy\". podsumowując, jesli macie inna opcje pracy to z niej skorzystajcie, bo ja osobiscie nie polecam. pozdrawiam
witam ja pracuję w tej firmie 9lat! i daję rade! nie jest żle z tym pracodawcą można zawsze się dogadac!!! jeśli chodzi o wypłacalnosc to jest nie prawda zawsze wypłatę mam na czas nigdy nie było problemu z płacą!!a nie porozumienia zdarzają sie nie tylko w zakładach ale i najlepszych małżeństwach!!!!!!
Strzeżcie się tego pracodawcy jak ognia! Miałem być zatrudniony jako kierowca/dostawca ( docelowo ewentualnie z funkcją przedstawiciela handlowego ) - tak wynikało z rozmowy jaką odbyłem z panem [usunięte przez moderatora] Początek obiecujący: umowa już na drugi dzien, mailem przesłane trasy wyjazdu. Jak sie poźniej okazało to miałem byc 3 w 1: kierowca, przedstawiciel handlowy, i... magazynier. Jak sie dowiedziałem to ludzie nie wytrzymują u niego dłuzej nie miesiac. A ponadto ma duże problemy z wypłacalnością. Także jeszcze raz: strzeżcie się jak ognia!
Jak się pracuje w Pro Natura Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Pro Natura Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pro Natura Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!