KI Bukan ADk Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o KI Bukan ADk Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KI Bukan ADk Sp. z o.o.

Eros

Witam koledzy zamierzam pojechać z tej firmy do pracy za granica polecicie mi ja czy nie bardzo

Stan2012
@Eros 24.08.2017, 22:17
Witam koledzy zamierzam pojechać z tej firmy do pracy za granica polecicie mi ja czy nie bardzo

Ja polceam

Marek 2017

Taka jest - prawda i tyle w tej sprawie. Cwaniaków kupa i oszustów - szkoda słów. Trzeba się wybrać i doświadczyć osobiście. OSTRZEGAM - KTOŚ TO MUSI - SPRAWDZIĆ !!!!

Parak
@Marek 2017 03.03.2017, 08:59
Taka jest - prawda i tyle w tej sprawie. Cwaniaków kupa i oszustów - szkoda słów. Trzeba się wybrać i doświadczyć osobiście....

Zgadzam sie z Markiem. Pelno tu pseudo specjalistow i narzekaczy. Wezcie sie do roboty bo wiosna za pasem! Albo otworzcie Zabkę. Bedziecie mieć tańsze piwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Paprak

Moze u konkurencji pracujesz ze tak nawolujesz. Pelno tu takich . Jezeli zwalniaja cie po tygodniu to pewnie slaby jestes. I jeszcze sie tym chwalisz hehe. Nie wiem co to za firma bo nigdzie nie moge znalezc, ale nie potrzebnie wysyla takie miernoty jak ty. Pewnie nie umiesz trzymac mlotka albo cyngow i sie chowasz po katach zamiast robic, albo moze pijany do roboty przychodzisz. Kase brac i narzekac to umiesz a robic ni ma komu.

adam

Skąd bierzecie oferty? Ja nie mogę nic znaleźć. Taka firma jest zarejestrowana w Gdyni - sprawdzałem KRS, ale podobno nie działa... To wszystko dziwne

anonim

(usunięte przez administratora)

Smyk

A co to znaczy? ? Czy ktoś pracował z tej firmy

smyk

A czy ktoś jeszcze może coś opowiedzieć się na wyjazd do belfastu

x

xo

Stan2012

Pracowałem z kolega rok temu, mieszkanie spoko, z bhp cos sie nie zgadzam, bo irlandczyki raczej maja hopla z bhp. a kasa tez ok.

Stan2012

Pracowałem z kolega rok temu, mieszkanie spoko, z bhp cos sie nie zgadzam, bo irlandczyki raczej maja hopla z bhp. a kasa tez ok.

HANYS 49

SKANDALICZNE WARUNKI MIESZKALNE W ROBOCIE BRAK SZATNI ZAROBKI NIBY 483 FUNTY TYGODNIOWO Z TEGO 150 OPLAT SWIATLO KWATERA 45 FUNTO BRAK JAKICH KOLWIEK ZASAD BHP KATASTROFA

Roman T.
@HANYS 49 03.02.2017, 20:23
SKANDALICZNE WARUNKI MIESZKALNE W ROBOCIE BRAK SZATNI ZAROBKI NIBY 483 FUNTY TYGODNIOWO Z TEGO 150 OPLAT SWIATLO KWATERA 45 FUN...

483 funty na za 5 dni to chyba nie jest źle. Mieszkanie za 45 funtów też OK. A nie wspomniales ze firma wozi do i z pracy? To tez dodatkowe 50-70 funtow oszczednosci... Zasad BHP to chyba ma kazdy przestrzegać a szczególnie pracownicy... Chyba, że hanys jestes swieta krowa. Narzekac kazdy potrafi. Taki z ciebie hanys jak z medalika łancuch

adam

A w ogole to maja jakas strone internetowa czy cos? W rejestrach jest firma o takiej nazwie, ale w Gdyni a nie w Szczecinie. Roman C masz jakies info? Gdzie sa ich oferty pracy? Czy w ogóle ktoś cokolwiek o nich wie? Znalazlem taka ADK w Szczecinie. Ale tylko nazwa podobna.

Roman C

Coś tu nie pasuje. Szukałem na różnych stronach ale nie ma nic ciekawego o firmie Ki bukan adk poza tym, ze maja siedzibe w gdyni . Kiedys mieli strone www.bukanadk.com ktora teraz nie działa...? Wszystko to dziwne. Skąd bierzecie te oferty pracy??? Napiszcie bo chcę jechać do Anglii. W Niemcach zrobiło sie takie dziadowstwo ze mowia tak a na miejscu inaczej. Nigdy juz nie chce pracowac w Niemcach.

Jacek C
@Roman C 03.07.2016, 13:43
Coś tu nie pasuje. Szukałem na różnych stronach ale nie ma nic ciekawego o firmie Ki bukan adk poza tym, ze maja siedzibe w gdy...

to jedź do anglii jak w niemcech dziadostwo. w anglii jest wielkie bogactwo,trza jechać do anglii po to bogactwo

KIKI

Byłem z podobnej agencji pracy tymczasowej w Anglii. Nie wiem jak jest w ADK ale w tamtej było tak. Moje koszty własne na wyjazd: bilet na samolot 700zł,narzędzia wszystkie i ubranie oraz do portfela 250 funtów. Po przyjeździe koczowaliśmy na melinie kilka dni do egzaminu na karte bhp cscs czerwoną koszt 130 funtów. egzamin jest co drugi dzień na komputerze,jak ktoś nie zdał to znowu koszty. opowiadali o takich co 5 razy podchodzili do egzaminu.Po egzaminie na budowę,jest auto prawie ze szrotu a benzynę trzeba dokupić,za mieszkanie otrącają od 50 do 80 funtów na tydzień. pierwszy miesiąc to malutko się zarobi. wypłaty są co tydzień w Anglii,wchodziło po 150 funtów na tydzień. mieszkania mieliśmy słabe,towarzystwo pijące,byli nawet byli więźniowie i kryminaliści. w drugi miesiąc na wypłatę co tydzień wchodziło po 400 funty,przenosili z budowy na budowę. Może ADK jest złotą agencją ale tamta nie była nawet z blachy zardzewiałej.

D.D.

Aktualne od maja wyjazdy do Anglii dla zbrojarzy i cieśli ...skorzystał ktoś,może coś ktoś napisze więcej na temat aktualnej rekrutacji ??

xyz

jakie zarobki są? 100 funtów bodajże na dzień, jest to realne (jako cieśla, szalunkowy) ?

xyz

Czy są wyjazdy do Londynu? jeżeli tak proszę o opinie :)

anonim

witam czy morze ktoś pojechał do Menczesteru z tej firmy na utr jako zbrojarz prosze

slawko

ja tam pracowalem prawie rok w irlandi, zarobilem i nie mialem zastrzezen, cala irlandia jest jak wioska, ale wazne ze jest kasa i to nie mala. jak ktos cienki to wiadomo ze sie nie utrzyma

korch

Miki to nie jest firma tylko agencja i w dodatku kiepska. ( usunięte przez administratora ) Ten kto był juz na eksporcie i tam pojedzie pracuje do pierwszego zjazdu. Wszystko musisz sobie kupić sam. Buty, narzędzia, ubranie, metruwke, za mieszkanie trzeba płacić. Nie ma urlopu, za bilety nie zwracają, robota w stresie, niebezpieczna, życie bardzo drogie. W czasie wolnym nuda, mieszkanie na wsi, nie ma internetu, zasięgu do telefonu. Od poczatku roku przewinęło się tam ze 40 osób, z czego zostala garstka. Ogólnie nie polecał. Pracował em tam na szczescie tylko 2 miesiące. Odnośnie agencji, to nie pomoże nic, nie załatwić nic, no chyba, ze napisza do administratora, żeby usunąć ten komentarz, jak to robią cały czas.

jacekh

Witam, ja pracowałem za pośrednictwem Bukan ADK w 2006 roku w UK. Mogę tylko powiedzieć, że byłem bardzo zadowolony i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Firma godna polecenia. Mogę przetłumaczyć CV. Jestem tłumaczem po filologii angielskiej i znam się na branży budowlanej. Przetłumaczę CV na angielski / napiszę je po angielsku za grosze - 10zł od strony i za referencje (za darmo to chyba nikt nic nie robi). - jacekh@internet.v.pl, jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt.

Janusz

Pracowałem w rejonie Hamburga jako murarz w 2012 r nie mam zastrzeżeń do firmy KI Bukan ADk Sp. z o.o

staszek111

No i znowu są oferty pracy od nich na cieśle szalunkowego,do Niemiec,Wielkiej Brytanii i Danii,ale tym razem CV trzeba przesłać im w języku niemieckim lub angielskim,do tego świadectwa ukończenia szkół,oprócz tego certyfikaty potwierdzające umiejętności też przetłumaczone na j.ang. lub niemiecki i jeszcze lista poprzednich pracodawców z danymi kontaktowymi osób, które mogą potwierdzić kwalifikacje np. kierownik budowy, majster, bezpośredni przełożony, ale nie pracownik kadr). Coś sporo tego,ja sam nie przetłumaczę a szukać kogoś kto się bardzo dobrze zna na tłumaczeni dokumentów to nie mam kiedy bo pracuję. Ale dalej nie ma nikogo kto by u nich pracował,a ogłoszenia to już któreś z kolei od roku.

adagio

Szukam pracy jako monter instalacji sanitarnych

staszek11

Hej znów się odezwali,tym razem do Niemiiec.Ale opinii jak nie było prawie rok ,tak dalej nie ma:(Kogoś w ogóle oni zatrudniają?

Blazej

Jako spawacz zobacz EVERET z Lęborka dobra firma

spawacz

Czesc koledzy znacie jakies dobre firmy w norwegi,gdzie można podjac prace na spawacza MAG?

blazej

w gdyni i szczecinie

blazej

ja znam jezyk angielski dosc dobrze ale i tak nic z tego.Ciekawe czy ktos wyjechal do norwegii

heniek

Musisz sprawdzać na stronie Erbudu czy są oferty

staszek11

To daj znać Heniek jak tam w nowej pracy!!!A może się okaże że potrzebuja cieśli szalunkowego to ja chętnie pojade!

heniek

Firma Erbub do belgii po miesiącu się okaże czy jest tak jak na umowie.

staszek11

A można wiedzieć gdzie?i czy są miejsca?

heniek

no to nara panowie spadam za granice

heniek

no właśnie kolego ten język kurde jest tylko problemem bo wszyscy dziękują bez języka jak się nie zna , jak by nie to to miałem już 4 oferty

staszek11

A jak u was ze znajomością j.angielskiego?bo u mnie to na poziomie technikum jeszcze ze szkoły,czyli kiepsko:(a wiele jest fajnych ofert z dobrych firm za granicę,ale wszędzie dobra znajomość języka,niestety.

heniek

do mnie to całkiem przestali się odzywać jakieś to wszystko ciemne ! a może koledzy mają jakieś namiary na inne firmy z wyjazdami na cieślę czy żurawia wieżowego . będę wdzięczny za taką informację pozdrawiam.

staszek11

tym razem do niemiec.Ciekawe czy wogóle ktoś pojechał do norwegii?Nikt nic nie pisze,opinii dalej nie ma.

gggg

znowu sie ogłasza ta firma

heniek

no ja panowie jeszcze nic nie dostałem takiego ale i tak to wszystko jest dziwne

BLAZEJ

To samo dostalem co staszek i tak samo bylo w przypadku wyjazdu do kurdystanu to wszystko to jakas sciema

staszek11

No niestety dziś otrzymałem od nich kolejnego e-maila: "Informujemy, że klient z Norwegii wstrzymał zlecenie dotyczące pracy dla cieśli i zbrojarzy do czasu bliżej nieokreślonego. Będziemy Państwa informować gdy temat powróci lub pojawi się nastepny o podobnym charakterze". I znowu trzeba szukać w innych firmach.A może wy macie jakieś namiary na pracę w norwegii dla cieśli szalunkowych z 5-letnim doświadczeniem?

heniek

no też tak myśle ale dowiadywałem się i takie warunki są osiągalne ale nie dla nowicjuszy tylko starych weteranów eksportu

daro

19.02 br wypelnilem aplikacje na ich stronie.po 2dniach mail: by przeslac aktualne CV i napisac od kiedy gotowy do pracy w norwegii. Propozycja od nich dla cieśli i zbrojarzy: 170nok/h brutto,darmowy wyjazd,darmowa kwatera,umowa z pracodawca norweskim i całodniowe wyżywienie.praca na czas nieokreślony,początek prac: 1.połowa marca 2013. po mojemu za bardzo to pokolorowane,ale kto wie..

heniek

no to fanie też szukam takich wyjazdów

blazej

cieśla szalunkowy zbrojarz a stawki rozne ja mialem140 brutto,diete kwatere i mieszkanie oraz przeloty czyli kasa na czysto ale firma juz nie ma prac dla budowlancow

heniek

a kolega to na jakim stanowisku pracował w norwegi? jekie tam są stawki ? bo ja to dopiero pierwszy raz na emigrację się wybieram.

staszek11

To jak dostaniecie jakąś odpowiedż od firmy to piszcie. zawsze raźniej będzie się wcześniej poznać przed ewentualnym wyjazdem:)

blazej

ja podobnie jak wy wyslalem juz dawno cv mialem propozycje wyjazdu do Kurdystanu ale juz pracowalem w norwegi w tym czasie.a teraz propozycja do norwegi no to wyslalem cv i zobaczymy co dalej.ale dziwne jest to ze przez ponad 7 lat nikt nie dodal opini ani dobrej ani zlej nic:(

heniek

ja w tym samym czasie wysyłałem co Ty i też tydzień temu się odezwali o CV i też do norwegi i czekam co dalej.Szukałem jakiś opini o tej firmie,ale nic nie znalazłem i jest to bardzo ciekawe.

staszek11

Do mnie się odezwali po pół roku od złożenia CV,jakiś tydzien temu.Na razie pisali że trwają rozmowy w Norwegii i żeby przesłać aktualne CV.Ale ktoś przecież od tego 2005 roku musiał przecież w tej firmie pracować!!!

hanys49
@staszek11 27.02.2013, 09:54
Do mnie się odezwali po pół roku od złożenia CV,jakiś tydzien temu.Na razie pisali że trwają rozmowy w Norwegii i żeby przesłać...

ja moglem z nimi jechac do Szkocji we wtorek maja ciagle roboty dla ciesli

Zostaw opinię o KI Bukan ADk Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KI Bukan ADk Sp. z o.o.