To co się wyprawia w starym Sączu przechodzi ludzkie pojęcie i pewnie innych tego typu (usunięte przez administratora)zakładach. Zabieranie pracowników telefonów niezgodne z prawem . 8 Kodeksu pracy oraz naruszenie art. 111 Kodeksu pracy, do tego dochodzi osoba robiąca grafiki w tym miejscu jak Stary Sącz która jest najprawdopodobniej niezrównoważona. Pracownicy gnębieni poniżani oraz obrażani. Nie polecam tej placówki
Zarobki myśle że są adekwatne do pracy. Nie raz wiadomo jest lżejszy dzień nie raz ciężej jak jest ruch. Jeśli chodzi Ci ile zarabiamy na godzinę to jest 23 zł normalny pracownik i dodatkowo jeszcze soboty i niedziele są więcej płatne i jeszcze nocki dobrze wychodzą. Jeśli chodzi o pytanie czy polecam pracować długookresowo to jest to tylko zależne od Ciebie i od Twojego podejścia. Jedni pracują od samego początku otwarcia restauracji a niektórzy po miesiącu by się już zwolnili. Praca jak praca :))ja nie narzekam bo najważniejsze to że praca jest
Podacie jasne konkrety co do liczenia stawki godzinowej? Po ostatnim komentarzu widzę, że zarobki były uznane za ok, podkreślono weekendy oraz to, że nocki dobrze wychodzą, ale jak konkretnie? jest przelicznik?
To co się wyprawia w starym Sączu przechodzi ludzkie pojęcie i pewnie innych tego typu (usunięte przez administratora)zakładach. Zabieranie pracowników telefonów niezgodne z prawem . 8 Kodeksu pracy oraz naruszenie art. 111 Kodeksu pracy, do tego dochodzi osoba robiąca grafiki w tym miejscu jak Stary Sącz która jest najprawdopodobniej niezrównoważona. Pracownicy gnębieni poniżani oraz obrażani. Nie polecam tej placówki
Mówisz serio? Jak pracodawca może zabrać Ci telefon? Tzn. zabierają przy rozpoczęciu zmiany i oddają po skończeniu czy jak? To dotyczy wszystkich pracowników?
Jako pracownik restauracji mogę powiedzieć że nikt nikomu nie zabiera telefonu. Oczywiście nie wnosimy go na kuchnię czy serwis. Menadżerowie pozwalają nam zostawiać je w swoim pokoju zamiast w szatni. Ale nikt nikomu nie zabiera telefonu. Nie wiem skąd takie informacje. Dodatkowo jeśli chodzi o menadżera który układa grafik na jakiej podstawie Pan/Pani sądzi że ta osoba jest niezrównoważona ? Ja mam bardzo dobry kontakt z menadżerem personalnym. Zawsze jest miła i pomocna. Także nie zgadzam się w całości z tym komentarzem bo jest on w całości zmyślony
A jak ogólnie atmosfera wygląda? Pracownicy w stosunku do siebie są ok? Pytam, bo właściwie w pracy spędza się większą część dnia i fajnie byłoby mieć miły zespół
W pracy zawsze jest miła atmosfera. Zdarzają się jakieś pojedyncze przypadki gdzie jest nerwowo szczególnie jak wpadnie Ci nagle z 20 zamówień. Ale każdy dla siebie jest pomocny i życzliwy. Nigdy nie zostajesz z problemem sama tylko menadzerzy i instruktorzy zawsze Ci pomogą. Nawet kierowniczka naszej restauracji Monika zawsze Cię wesprze i tak samo jeśli mam problem idę też do naszej personalnej. Współpracownicy też nie stoją z założonymi rękami tylko lgną do pomocy. Jest milo i wesoło a atmosfera jest najlepsza
tak podkreślasz tę atmosferę, że widać, że CI leży. a co z zarobkami razy niej? wszystko pod tym względem jest adekwatne? polecasz pracować tu długookresowo?
Zarobki myśle że są adekwatne do pracy. Nie raz wiadomo jest lżejszy dzień nie raz ciężej jak jest ruch. Jeśli chodzi Ci ile zarabiamy na godzinę to jest 23 zł normalny pracownik i dodatkowo jeszcze soboty i niedziele są więcej płatne i jeszcze nocki dobrze wychodzą. Jeśli chodzi o pytanie czy polecam pracować długookresowo to jest to tylko zależne od Ciebie i od Twojego podejścia. Jedni pracują od samego początku otwarcia restauracji a niektórzy po miesiącu by się już zwolnili. Praca jak praca :))ja nie narzekam bo najważniejsze to że praca jest
I niech Pan Panie kapustka ma świadomość, że wewnętrzne regulaminy pewnie przez Pana ustalone są łamane.Pana pracownicy są ludźmi i mają swoje prawa, Nie polecam nikomu pracy w restauracjach szybkiej obsługi Pana Kapustki!!!
Jestem bardzo zadowolona z pracy????Oczywiscie jest to ciezka praca ale zarobki bardzo dobre .Oraz fajne Panie Operacyjne które przyjeżdżają do restauracji.Wymagaja ale musza ponieważ jest to ich praca ????Polecam
Dziwię się odrobinkę, bo inni to właśnie wręcz przeciwnie o nich pisali tutaj. Ale może masz całkiem inny próg akceptowalności pewnych zachowań czy coś? No a czego konkretnego od Ciebie wymagają tak właściwie? Ani razu Ci się nie przytrafiło, żeby jednak były jakieś nerwowe lub czepialskie?
Opinie są podzielone ale niektóre pokrywają się z moją negatywną opinią . Miałam okazje pracować w tej firmie przez ,krótki czas w bardzo dobrym zespole ,który posypał się z dnia na dzień w mojej ocenie przez Panie Operacyjne , które za wszelką cenę pragnęły udowodnić pracownikom ich brak wiedzy i niekompetencje . Jak by to ująć trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść wygranym. Mi to się udało bo praca jest ważna ale czasem warto odpuścić jak widzisz ,że co dziennie ktoś rzuca Ci kłody pod nogi i twierdzi że mało umiesz ponadto negatywna i bardzo nerwowa atmosfera ,którą tworzą Panie Operacyjne przekład się na prace innych .
Rozumiem, że to przez atmosferę posypał się zespół i ludzie odeszli z pracy. A jak tu jest z zarobkami? Wysokość pensji miała na to też wpływ czy płacą dobrze?
Niestety Atmosfera w pracy jest bardzo ważna jak by nie patrzeć to spędzamy połowę swojego życia w pracy i kluczowe jest to żeby czuć się dobrze i z przyjemnością móc iść do pracy i tak było przez ponad dwa lat człowiekowi aż chciało się iść do pracy pomimo nieraz ciężkich ruchliwych dni w restauracji .Diametralnie to się zmieniło w styczniu tego roku cześć ekip odeszła z dnia na dzień gdyż nikt nie pozwoli na to by z niego robić Osła . Udowadnianie komuś że coś robi źle nie patrząc się na siebie samego że pobiela czasem podstawowe błędy . W mojej ocenie trzeba umieć sobą coś reprezentować kultura i klasa to podstawa żeby móc zajmować wyższe stanowiska . Co do kwestii finansowych jest Ok ale pytanie czy jest to warte zdrowia nerwowego .
A właściciel nie robi nic z tą sytuacją? Chyba to osoby, przez które atmosfera jest zła powinny odejść, a nie niewinni ludzie, którzy nie wytrzymywali tego.
Byłem pracownikiem w zakopanym jako tako praca jest spoko ale ludzie którzy tam pracują (w szczególności stare baby) a w szczególności osobę na B. Która jest tak upierdliwą i wkurzającą osobą która nie potrafi się zamknąć patrzyć na siebie tylko do każdego pretensje o wszytko wielce "panii" nie dziwię się że tam przez takie osoby nie chce nikt pracować
Jestem ciekawa, czemu "osoba B" nie zostanie zwolniona, skoro to właśnie przez nią nikt nie chce pracować? :) Rozumiem że zespół jest w starszym wieku? Szefostwo patrzy na doświadczenie w takim razie, czy to zbieg okoliczności?
Szczerze...Kasa co miesiąc jest w terminie...tego nie można negować nawet...ale Pani Kierownik + Siostra = problemy...jak ktoś ma słabe nerwy lub jest wrażliwy to radzę uważać... miałem okazję poznać i zobaczyć... szału nie ma i(usunięte przez administratora)...jak lirzesz (usunięte przez administratora) komu trzeba to masz luz...ale jak nie to wróg numer jeden...psycha siada...pozdro
Wypłata w terminie to nie wszystko, byłeś chociaż z niej zadowolony? :) No i jestem ciekawa o co chodzi z tymi problemami z panią kierownik...
Witam Serdecznie! Przyszedł w moim życiu taki czas kiedy warto się podzielić swoja opinią! Miałem okazje pracować w jednej z restauracji na USTUPIE gdzie bywało różnie. Chcę zacząć od Pani Kierownik: niskiego wzrostu ale jak się zaczeła wydzierać to aż strach było słuchać... np o 6:45 rano ,,jakie k... macie czasy" mogę powiedzieć ze super...(usunięte przez administratora)...niejedna pracownica płakała przez Panią Kierownik...mobbing w czystej postaci...a wielu się jej bało i boi do dzisiaj ...kolejna osoba czyli H. Siostra Pani Kierownik...razem tworzą zgrany duet robiąc sobie z firmy Pana Marka swoje prywatne Eldorado! to samo podejsćie czyli psychiczne znęcanie się nad pracownikami, (usunięte przez administratora) krzyki, wykorzystywanie swojej pozycji...jak ktoś chce mieć depresję to serdecznie zapraszam a efekt gwarantowany:)
Ja mysle ze praca ciezka ale sa plusy i minusy jak w kazdej pracy.Dlugo pracowalam w firmie Pana Kapustki i na temat Szefa nic zlego nie powiem...
Czy w Restauracja Szybkiej Obsługi Marek Kapustka Licencjobiorca Mcdonald`S wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
Czy jest Pan Ainteresowany jak pana okradają?
Jak w tych trudnych czasach dla branży gastronomicznego radzi sobie ta restauracja? Jak doskonale wiemy branża ta dostała również zapomogi od Państwa ale nie mam pojęcia, jak to w praktyce wygląda i czy są one wystarczające do przetrwania. Mogę za Waszym pośrednictwem to własnie ustalić? Serdecznie dziękuję z góry.
A ja sądzę, że nie wszyscy nadają się do pracy w takim miejscu. Tu trzeba być dobrze zorganizowanym
Jest to najgorsze miejsce do pracy, jakie kiedykolwiek widziałam. [usunięte przez admina] Jak najdalej od tego miejsca.
jestem ciekawa co było przyczyną tak negatywnej opini bo ja tu pracuję już dość długo i nie narzekam a znam i taki którzy wracają po jakimś czasie
Praca, zarobki, wypłata regularnie wpływająca na konto - to jest ok, nie rozumiem natomiast celu przyjmowania Ukraińców do tej pracy, wielu Polaków przymiera głodem, ale nie mają szans na znalezienie pracy, a sąsiedzi ze wschodu dostają u pana Kapustki pracę od ręki. Niestety ich zachowanie w stosunku do pozostałych pracowników często jest karygodne, jednym słowem rozpasali się tutaj jak dziadowski bicz. Myślą, że jak są z Ukrainy to mogą obrażać i wulgarnie odnosić się do innych pracowników. Pracowałam niedawno w restauracji McDonald's, dlatego mam najświeższe informacje. Pani kierowniczka natomiast oraz manager od spraw personalnych są naprawdę fantastyczni - odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku .
ja też pracuję w tej restauracji i zgadzam się ze wszystkim co jest napisane oprócz jednego :mimo różnych akcji propagandowych typu wywiad pracownika w Tygodniku Podhalańskim , rozwieszonych afiszach na terenie Zakopanego i okolicznych wsiach , reklamach w gazetach -jakoś Polacy nie kwapią się do pracy
Często korzystam z opcji McDriver (lenistwo) i Pani z Ukrainy owszem miała problemy z językiem, ale jak widać praktyka czyni mistrza.. Choć uważam,że wina tkwi w mocnym akcencie jaki ma. Ja jak zwykle zadowolona! :) Podziwiam młodych ludzi za odwagę podjęcia się pracy w McDonald's - niezły zapierdziel każdego dnia.. A Pani wyżej, jak się nie podoba stanie w kolejce na McDriver to zachecam z korzystania z usług w środku restauracji i zaobserwowania pracowników, którzy "latają" jak małe Chińskie robociki żeby Pani dogodzić. Trochę wyrozumiałości, gdyby nie oni, nie dostałabyś swoich ulubionych, chrupiących frytek itd. Pozdrawiam Zadowolona konsumentka :)
Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom. Ale osoba sprzedająca powinna znać język polski. Niestety kupując w mcDrivie nie można zrozumieć obsługi i odwrotnie. Pani jest z Ukrainy i ledwo mówi po polsku. Kolejka bardzo długa związana jest ze ślimaczym tempem obsługi, która nie rozumie klienta. Dziękuję więcej nie skorzystam
jak najbardziej istnieją możliwości awansu, mój kolega ze sprzedawcy został managerem, a to wysoki skok :)
Tak w McDonald's jest umowa o pracę na 1/2 i 3/4 etatu. Pracuję w Restauracji Szybkiej Obsługi Pana Kapustki i nie narzekam.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Restauracja Szybkiej Obsługi Marek Kapustka Licencjobiorca Mcdonald`S?
Zobacz opinie na temat firmy Restauracja Szybkiej Obsługi Marek Kapustka Licencjobiorca Mcdonald`S tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Restauracja Szybkiej Obsługi Marek Kapustka Licencjobiorca Mcdonald`S?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!