świr05.05.2009 22:03
Też tam pracowałem ale w porównaniu z innymi firmami wypada raczej kiepsko.Najniższa stawka totalny (usunięte przez administratora) , sam margines społeczny z Polski , Łotwy .Właściciele wogóle nie liczą się z człowiekiem .(usunięte przez administratora) właściciel jak mu ludzie nie przyszli do pracy w niedzielę to w poniedziałek osiołek stał przed bramą z listą i wszystkich zwalniał A supervisorem jest Portugalczyk haha ale tak naprawdę on jest najbardziej w porządku z całej tej bandy niewyedukowanych (usunięte przez administratora).Generalnie poza syfem , smrodem , wywyższaniem się się Polaczków zatrudnionych na stałe , a szczególnie dwóch mięśniaczków można spróbować poracować tam w okresie przedświątecznym bo firma wypłaca dodatkowe bonusy. Ja za 6 tygodni zarobiłem bo odliczeniu chaty , transportu bo firma mi to zapewniła 1300 funtów więc kokosów ni ma ale da się przeżyć.Pośrednikiem w Polsce była firma Perfect , która tak naprawdę nic mnie nie skasowała , kontakt tylko mailowy ale wszystko z ich strony było dograne.Jeśli ktoś lubi extremalne doznania to polecam pracę na tzw killu ale to raczej dobre dla naszych sąsiadów ze wschodu.Polecam pracę na rozkładzie mięsa spoko ludzie jak na polaczków .Jest jeszcze jeden dział tzw cookside gdzie pracują same (usunięte przez administratora) a zarządza nimi 100 procentowy gay.Spróbuj a zobaczysz ten cyrk.Powodzenia