BHP Center

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o BHP Center Sp. z o.o.

Opinie o BHP Center Kraków

Nie przegap nowości o BHP Center Sp. z o.o.!

Lol

17.06.2024 15:26

Zespół tak toksyczny że się nie da wyrobić :/ Szkoda bo zarząd spoko, tylko ekipa taka fałszywa :)

lol

08.07.2025 21:29

Szef miał sprawe gdzies 😉 i zamiótł pod dywan. Nic dziwnego ze co chwile szukacie nowych BHPowców. I to wcale nie ze względu na rozwój

lol

08.07.2025 21:30

Te odpowiedzi piszą jacyś (usunięte przez administratora)? nie było mowy o paleniu 😂 skad wy bierzecie te fantazje...
    Janusz

04.12.2022 10:17

Firma oferuje na dzień dobry umowę o pracę, potem na 2 lata lub na czas nieokreślony. Jeśli ktoś rzeczywiście chce się rozwijać w tej branży to jest to dobre miejsce. Osoby, którym nie zależy i nie chcą się szkolić mogą mieć trudniej, to oczywiste. Stałym pracownikom firma dofinansowuje studia i kursy branżowe.
    Janusz

13.12.2022 15:28

W firmie jest przestrzeń na rozwój. Jeśli ktoś woli stać w miejscu to ok, ale niech nie narzeka, że firma nie daje awansów czy nie wspiera czyjejś ścieżki kariery. Jeśli tylko ktoś chce to może się postarać o dofinansowanie studiów czy różnych kursów.

Nicki

17.06.2024 15:30

Gdzie ten rozwój, chyba gdzie stawiać kropkę a gdzie spacje xd obiecują rozwój a potem nie ma nic z obietnic.
    Zawiedziona

29.06.2023 16:23

Współpraca z tą firmą to jakiś żart. O ile zarząd nie ma sobie nic do zarzucenia tak pracownicy tej firmy to jedna wielka fałszywa zgraja. Jeśli chcesz być obgadywany za plecami przez współpracowników, nie mieć życia prywatnego i być stalkowany przez przełożonego to idealne miejsce dla ciebie :) wymyślanie niestworzonych rzeczy jest na porządku dziennym choćbyś właził kolegom w (usunięte przez administratora) to i tak będziesz najgorszy :) Ciągle zastraszanie i brak miłego słowa. Jest wiele firm które traktują pracownika lepiej :) A "rodzinna, zgrana firma" zawsze oznacza nieciekawe towarzystwo.
    Peace&love

29.06.2023 18:23

W zespole jak i w rodzinie oczywiście zgrzyty się zdarzają. Należy jednak pamiętać, że to praca i wszyscy pracujemy na nasz wspólny sukces. Poza tym, że jesteśmy behapowcami to również nasza praca wymaga umiejętności dostosowania się do zasad i procedur klientów. Czasem warto przyjąć konstruktywna krytykę od współpracowników lub przełożonego, zamiast uważać się za wszechwiedzącą. W firmie pracują specjaliści o ogromnej wiedzy, którzy chętnie się nią dzielą i pomagają we wdrożeniu nowym pracownikom, ale trzeba potrafić tę szansę wykorzystać i docenić. Współpracuje z firmą od kilku lat i polecam tę prace każdemu. Życzę więcej dystansu i mniej jadu w sobie, a energii proszę poświecić na pracę w jednej z tych wielu firmy.
    Oko

02.03.2024 00:54

Nie widać w efektach ich pracy tych specjalności, wiedzy i doświadczenia.
    elka

30.10.2023 16:08

Ja mam doświadczenie z tą firmą bardzo dobre. Pomogła mi się rozwinąć zawodowo. W sumie tu największą role odegrał zespol, który był doświadczony i chętny by wdrażać mnie i od nich nauczyłam się najwięcej. W kwestii harmonogramu pracy zawsze można się dogadać więc to też kolejny plus. Korzystałam i korzystam z wielu szkoleń które proponują, mam prywatną opiekę zdrowotną i język angielski. Dla mnie też system stałych godzin pracy tak jak tu jest ok i nie narzekam póki co.
    Jadzia

23.09.2023 20:16

Ja już tu nie pracuję od kilku miesięcy, ale chciałam się podzielić opinią może ktoś skorzysta na tym i pomoże mu to podjąc decyzje. Pracowałam prawie 4 lata i generalnie byłam zadowolona. Zarobki były dla mnie wystarczające i adekwatne do doświadczenia. Wszystko oczywiście wypłacane w terminie ale dzisiaj to już raczej wszędzie standard. Dodatkowo benefity takie jak angielski, dodatkowe kursy, prywatna opieka. Raz za czas firma organizowała integracje pracownicze. Co było fajne to otwarty zespół. Wiadomo jak wszędzie jest rotacja pracowników ale zawsze jk ktoś nowy przychodził to miał odpowiednie wprowadzenie i miał się od kogo uczyć. Także generalnie firma nie jest zła, na pewno da się tu sporo nauczyć i rozwijać, może nie każdemu odpowiadają warunki finansowe ale na tą kwestię to zawsze można narzekać :) Ja teraz postanowiłam się przebranżowić dlatego zdecydowałam się zwolnić, ale nikt nie robił problemów i nawet miałam miłe pożegnanie.
    Wanda

09.09.2023 20:05

Ja nie narzekam. Robota spokojna, fajny zespół, wyrozumiałe kierownictwo. Dobry dojazd firmy, stałe godziny pracy. Szansa na rozwój jest. Generalnie dosc często zmieniałam pracę, a tu pracuje juz prawie 4 lata. Fajne jest to że firma dba o integracje pracowników.
    karo

23.08.2023 22:03

Solidna firma, wypłaty na czas, benefity jak w większości firm czyli prywatna opieka medyczna, multisport, język. Polecam pracę zwłaszcza osobom, które zaczynają droge w tej branży bo mozna sie wiele nauczyć od długoletnich pracowników (niektórzy pracują tu 6, 8 lat).
    Kandydatka

01.08.2023 12:57

Aplikowałam do tej firmy parę miesięcy temu. Gdybym miała ocenić caly proces, to to co było na plus to sprawna i otwarta komunikacja z osobami rekrutującymi i spokojna miła atmosfera. Byłam na 2 rozmowach. Pierwsze rozmowa online, a potem zaprosili mnie na rozmowę do firmy. Raczej nic mnie nie zaskoczyło podczas rekrutacji, pytano mnie o doświadczenie, kierunki rozwoju, oni opisywali stanowisko, warunki pracy itp. Niestety o samej pracy sie nie wypowiem, bo zanim dostałam informacje zwrotną to sama musiałam zrezygnować, bo dostałam pracę bliżej siebie (nie jestem z Krakowa). W każdym razie pierwsze wrażenie firma na mnie zrobiła pozytywne, więc polecam spróbować tam aplikować.
    Kate

13.07.2023 16:59

Ja pracuję tu 5 lat i nie narzekam. Pracuję w grupie przyjaznych ludzi, ale wiadomo, że zdarzają się też tacy, z którymi ciężej sie dogadać - jak wszędzie. Najważniejsze, że firma nie odstaje od stawek rynkowych i benefitów, jakie proponują inne firmy tego typu. Są tu dopłaty do szkoleń, język, opieka medyczna. Można też mieć też sfinansowany kurs, ja pamiętam kurs inspektora PPOŻ i kwalifikowaną pierwszą pomoc.
    Mila

21.06.2023 19:52

Pracuję tu niedługo bo niecały rok ale od poczatku widzę, że jeżeli ktoś chce i potrafi pracować + zależy mu na rozwoju to z pewnością przełożeni to docenią. Fajne jest też to, że starsi stażem pracownicy chętnie pomagają i dzielą sie wiedzą. Uważam, że firma jest przyjazna i chętnie inwestuje w swoich pracowników. Z tego co wiem firma finansuje wiele szkoleń, więc na pewno wielu pracowników korzysta z tego. Z benefitow to ja na start dostałam możliwość prywatnej opieki medycznej, multisporta, ubezpieczenia na życie i angielskiego.
    Karol

27.05.2023 15:58

Pracuje od dawna w BHP Center i wszystko jest ok. Wypłata na czas, kontakt z zespołem i przełożonym bezproblemowy, da się dogadać jak potrzebuję np. wyjść wcześniej czy w zakresie innych potrzeb. Jeśli chodzi o benefity to na przestrzeni lat zdecydowanie się poprawiło, jest opieka medyczna, Multisport, ubezpieczenie na życie i język angielski, a oprócz tego wpadają ciekawe szkolenia.
    Irenka

25.04.2023 20:58

BHP Center to moja 3 praca i mogę stwierdzić, że najprzyjemniejsza pod względem początków. Zostałam naprawdę dobrze i profesjonalnie przyjęta, a to nie jest takie oczywiste, nie każda firma przywiązuje wagę do odpowiedniego wdrożenia pracownika. Firma daje też dosyć fajne benefity typu angielski, wyjazdy kilkudniowe, szkolenia. Nie pracuję tu długo, ale raczej nie zamierzam szybko się stąd ewakuować. Jest stabilnie, mam umowę o pracę, fajną ekipę, zarobki też nienajgorsze.
    Krystyna

13.04.2023 18:07

Zarobki bardzo fajne, od początku jest umowa o prace. Jest to stabilna firma, na rynku działa od 10 lat. Atmosfera też fajna, rodzinna, dlatego jestem tu już 6 lat. Firma sfinansowała mi kilka kursów m.in kurs inspektora PPOŻ i kwalifikowaną pierwszą pomoc. Dbają też o benefity dla pracowników, na to nie można narzekać.
    nowa_pracownica

27.03.2023 13:44

Zatrudniłam się do tej firmy parę miesięcy temu. Pozytywnie oceniam proces rekrutacji, na wszystkich etapach byłam informowana co będzie dalej, jak będą przebiegały następne etapy. Pierwsze dostałam zaproszenie na spotkanie online, potem była rozmowa w firmie i po niej odbyła się jeszcze jedna rozmowa w sprawie warunków. Zawsze było profesjonalnie i kulturalnie no i mogłam poznać firmę na żywo przed podjęciem decyzji. Z benefitów najbardziej dla mnie na plus lekcje angielskiego i karta Multisport, niestety kilka poprzednich firm nie oferowało mi tego.
    andrzej

27.02.2023 15:01

Pracuję dopiero rok, ale myślę zostać tu dłużej. Uczciwe wynagrodzenie wypłacane na czas, stałe godziny pracy, możliwość dokształcania się, fajni ludzie. Na razie nie zauważyłem żadnych sytuacji, gdzie firma miałaby się zachowywać nie fair w stosunku do pracownika.
    Kris

03.12.2022 13:28

Spotkałem w firmie wielu specjalistów ds. BHP z ogromną wiedzą i doświadczeniem, którzy chętnie dzielili sie swoją wiedzą. Z benefitów to wspomniane wcześniej w komentarzach szkolenia,  lekcje angielskiego, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie.
    WC Prezes BHP Center

05.02.2023 09:12

Szanowny @NIE ( kandydat ) . Wiem tyle ile jest przedstawione w tej informacji. Czyli brak danych osoby która pisze, brak nazwy firmy, brak jakiś ram czasowych a działalność jest prowadzona ponad 12 lat. Mimo szczerych chęci na bazie ogólników nie jestem w stanie się odnieść do umieszczonego komentarza dlatego piszę osobowo , zostawiam do siebie mail oraz również telefon ponieważ każdą taką sytuację wyjaśniam skrupulatnie i na korzyść klienta. Popieram twoje zdanie nie ma sensu pisać po portalach tylko bezpośrednio się do mnie zgłosić a jak sprawę wyjaśnimy to osobiście napisze w tym portalu opinię . Pozdrawiam Piotr Mroczek [email protected] tel. 790515631

17.02.2023 18:43

No też nie zgodzę się, przedstawione 4 fakty - konkrety. Napisane wprost, że o zdarzeniach Pan wiedział. Teraz co Pan chce naprawiać? Wtedy był czas na to, a nie teraz, jak ktoś opowiada swoje doświadczenie z Panem i Pana pracownikiem. Może Pan minusować ile chce. Ja jestem czuję wdzięczność, że mogę też takie informacje przeczytać.
    Krakus

28.01.2023 15:25

Dobra, rozwijająca się firma, która inwestuje w rozwój pracowników. Co do rekrutacji to nie pamiętam dokładnych pytań, bo było to 5 lat temu, ale wspominam dobrze atmosferę podczas rozmów. Warto spróbować i wysłać CV. Można pracować zdalnie w wyjątkowych sytuacjach. Firma na szczęście znajduje się w optymalnym miejscu w Krakowie, więc dojazd nie taki straszny ;)
    Margola

20.01.2023 11:09

Mój staż w firmie to 5 lat. Myślę, że po tym czasie moja opinia może być wiarygodna. W każdym zakładzie pracy jest coś co można zmienić, tu akurat to szczęście, że kierownictwo wysłuchuje uwag pracowników. Gdyby było tak źle, to nie byłoby pracowników ze stażem 5-8 lat. Atmosfera w firmie jest przyjemna, bardzo rodzinnie. Ja osobiście odbyłam kilka szkoleń i dostałam dopłatę do studiów, więc benefity, które proponuje firma to nie jest ściema. Praca w BHP Center jest od 8-16, ale jeśli ktoś ma pilną sprawę do załatwienia, to nie ma problemu, żeby wyjść wcześniej czy przyjść później. Tak samo jak ktoś ma zobowiązania np. odebranie dzieci ze szkoły może dogadać się z przełożonymi żeby przychodzić wcześniej i wychodzić wcześniej. Wszystko jest tu do dogadania :)
    Mario

28.12.2022 14:51

Pracowałem w podobnej firmie ale w mniejszym od Krakowa mieście i bez porównania. Tutaj kierownictwo zna się na rzeczy i potrafi zarządzać zespołem. Do komunikacji w firmie nie mogę się przyczepić. Zależy jakie kto ma oczekiwania, ale zatrudniani są tu zarówno młodzi bez większego doświadczenia oraz osoby z dużą wiedzą w obszarze BHP. Śmiało polecam spróbować i wziąć udział w rekrutacji. Ja swoje początku w BHP Center mile wspominam. Rozmowy przebiegały w bardzo przyjaznej atmosferze, potem miał mnie kto wdrożyć i wszystkiego na spokojnie się uczyłem.

Kontakt - BHP Center Sp. z o.o.

Rydlówka 5 lok. 210 30-363 Kraków

Branża główna: Doradztwo biznesowe

Franek

16.12.2022 12:39

Firma dba o pracowników, a to widać po długości stażu pracowników. Jest to stabilna praca z niezłymi warunkami finansowymi. Nie można narzekać na komunikacje z firmie, bez problemu można wszelkie zastrzeżenia zgłaszać i jest się wysłuchanym. Pracuje tu 7 lat i nie narzekam. Jak zdarzyły mi się sytuacje losowe to nie było problemu żeby ktoś mnie w czymś zastąpił, można liczyć na kolegów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BHP Center?

Pani M.

19.11.2022 11:08

Pracuje w firmie 2 lata. Ogólnie jest nieźle, atmosfera ok, ludzie pomocni. Zawsze jak czegoś nie wiem to koledzy z większym doświadczeniem doradzą i przeszkolą i to jest fajne. Można liczyć na współpracowników, którzy nie raz mnie zastępowali bez mówienia, że to nie należy do ich obowiązków.
    Piotr

30.10.2022 10:49

Dobrze mi się pracowało w tej firmie, byłem tu prawie 5 lat. Z benefitami nie było źle, szkolenia też ok. Kierownictwo z bardzo ludzkim podejściem, nie robiło problemów jak się spóźniłem przez dojazd czy musiałem wyjść wcześniej. Jak ktoś chce zdobyć doświadczenie w ten branży i się podszkolić to myślę, że z pracy w BHP Center będzie zadowolony.
    Lukas

29.10.2022 09:26

Myślę, że dobrze o firmie świadczy to, że wielu pracowników pracuje tu już dobrych kilka lat. Ja akurat zatrudniłem się 3 lata temu, ale moi koledzy są tu już 5, 6 albo 8 lat, niektórzy od początku powstania firmy.
    Gość

12.10.2022 11:17

Ja jak się zatrudniałem do BHP Center dostałem umowę na czas próbny, a po niej od razu na czas nieokreślony. Z benefitów to mogę podać np. lekcje angielskiego, prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie na życie. Nie ma też problemów z braniem urlopu. Generalnie ok.
    Janna

04.10.2022 15:33

Niedawno zakończyłam przygodę w BHP Center, ale cieszę się, że mogłam tu zdobyć doświadczenie. Miałam okazje pracować z naprawdę świetnymi specjalistami w dziedzinie BHP, podszkoliłam m.in się w prowadzeniu szkoleń i wykonywaniu dokumentacji specjalistycznej. Zespół naprawdę fajny, nie stresuje, ale pomaga.
    Tomis

28.09.2022 15:31

Rzeczywiście firma oferuje to, o czym zapewnia w ogłoszeniach i na rozmowie. Atmosfera w pracy jest rodzinna, spotkałem tu wielu życzliwych ludzi. Często po pracy wybieramy się gdzieś wspólnie. I co najważniejsze dla mnie to praca od 8 do 16, bez nieplanowanych nadgodzin.
    Jo

21.09.2022 15:41

Pracuję tu rok i jestem zadowolona. Fajni ludzie, ze wszystkimi da się dogadać niezależnie od stanowiska. Plusem jest lokalizacja, blisko przystanek skąd można wszędzie dojechać.

13.09.2022 12:57

Zgadzam się, że firma oferuje ciekawe szkolenia. m.in kurs inspektora ppoż, kurs w zakresie cyberbezpieczeństwa. Jak ktoś jest ambitny i chce się podszkolić to firma mu w tym pomaga np. dopłaca do różnych innych kursów branżowych.
    Przemysław

29.08.2022 11:54

Jestem nowym pracownikiem, na razie na okresie próbnym. Na dzień dobry dostałem umowę o pracę, a to nie jest wcale takie oczywiste w innych firmach. Od początku mam szkolenia, nie jestem zostawiony sam sobie. Dodatkowo miła przyjazna atmosfera. Tyle na razie mogę powiedzieć, zobaczymy co dalej.
    Kamil

23.08.2022 08:04

Pracowałem do niedawna w BHP Center i muszę przyznać, że to naprawdę solidna firma. Pamiętam, że od razu po okresie próbnym dostałem umowę na czas nieokreślony. Pracowałem tu ok. 5 lat i w tym czasie byłem na kilku kursach także nie mogę powiedzieć, że firma nie dbała o rozwój. Dodam, że zmieniłem pracę ze względu na przeprowadzkę w inną część Polski. Niestety firma tam nie ma swojego oddziału.
    Magda

26.04.2021 00:16

Wszyscy maja wypłaty 10go?
    Ola

15.06.2021 09:54

Tak, a nie raz są wcześniej gdy 10 tego wypada w weekend :)
    BHP-owiec

23.10.2018 10:31

Praca w porządku, elastyczny czas pracy i pewne pieniądze co miesiąc. Polecam :)
    Gosc

14.09.2018 10:06

Profesjonalizm i świetna atmosfera - polecam pracodawcę!
    obserwator

04.02.2017 11:14

To portal od ocen pracodawców a nie marketingu firmy!! A firma jak każda inna tylko ta, jak widać strasznie dmuchana marketingiem...
    olkka

21.04.2016 22:48

tak, oni generalnie mają bardzo pozytywne opinie, hejterami się nie martwimy.poza tym, firmy ciągle muszą organizować kursy bhp i ten biznes to żyła złota
    Spec. Spraw Admin.

02.11.2015 14:00

na szkoleniu można o wszystko dopytać, bardzo fajni, ludzcy inspektorzy ! Omawiają dokładnie przypadki !
    małgo

21.01.2015 23:40

Profesjonalna firma, polecam.
    Ala

10.12.2014 10:36

Poziom szkoleń mizerny, nuda i czytanie slajdów. Takie krakowskie cwaniaki, byle wyciągnać kasę. ODRADZAM TĄ FIRMĘ !!!

Zostaw merytoryczną opinię o BHP Center Sp. z o.o.