ESZ Anagra

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 468 ocen.

Opinie o ESZ Anagra

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESZ Anagra

m

Zwolnilam sie po kilku tygodniach pracy. W szkole panuje wielki chaos, nikt nic nie wie. Warunki umowy sa niejasne. Pani Prezes poniża i kłamie. Jest oszustka. Szkola jest maszynka do zarabiania pieniedzy. Pracownik sie nie liczy, uczen rowniez. Wyrzucaja z dnia na dzien. Pracownicy zmieniaja sie co chwila. Nie polecam. Nie wrocilaby tam za zadne skarby!!!

Małgorzata

Pracowałam rok, nauczyciele zmieniają się jak w kalejdoskopie. Warunki finansowe przeciętne. Młodzież różna, ale raczej nastawiona na odpoczynek a nie na naukę.

oliwia
użytkownik zarejestrowany

No powiem wam, że czytają to można odnieść nieprzyjemne wrażenie, chce się tutaj zapisać i teraz mam dylemat ale wydaje mi się, że to jest trochę jak ze szkołą też narzeka się na nauczycieli, program itp. ale jak się chce samego to uważam, że wszystko można druga osoba (czytaj nauczyciel) matury za Cb nie napisze

xxx

Hey, jestem uczennicą tej szkoły i naprawdę jest super! Bardzo polecam ESZ Anagra,ponieważ jest tam szczególna atmosfera :)

xyz

O ile się nie mylę dyrektorów jest 4.

max
@xyz 02.02.2015, 12:49
O ile się nie mylę dyrektorów jest 4.

UlLala - NIEŹLE- CORAZ LEPIEJ

Lopster
@max 03.02.2015, 19:42
UlLala - NIEŹLE- CORAZ LEPIEJ

jedynie 3 Dyrektorów :)

Pracownik

Jeżeli szukasz pracy w Anagrze to w gratka.pl są ogłoszenia z 31.12.2014 na kosmetologa z 02.01.2015 na sekretarkę z 03.12.2014 i na stanowisko nauczyciela j. polskiego wygląda jak ogłoszenie Anagry(Szkoła ponadgimnazjalna poszukuje nauczyciela języka polskiego - od zaraz, nauczyciel prowadzenia zajęć, egzaminator państwowy, kółko polonistyczne- artystyczne)

klara
użytkownik zarejestrowany

również zastanawiam się nad podjęciem pracy w ESZ Anagra natomiast interesuje mnie czy obecnie prowadzone są jakiekolwiek nowe nabory i rekrutacje? jeśli macie szanowni forumowicze informacje jakie stanowiska są teraz do obsadzenia w tej firmie to bardzo proszę o opinię. czy trzeba mieć duże doświadczenie żeby dostać u nich etat?

klara
@klara 02.01.2015, 16:42
również zastanawiam się nad podjęciem pracy w ESZ Anagra natomiast interesuje mnie czy obecnie prowadzone są jakiekolwiek nowe...

klaro - piszesz że zastanawiasz się nad podjęciem pracy w ESZ Anagra - nie pytaj forumowiczów. Odpowiedź znasz.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

stasiek

lepiej zmień.

Pracownik

Angara jest w czołówce najlepszych szkół w Polsce. Atmosfera, jaką stworzyła DYREKTORKA SZKOŁY zatrudniając najlepszych nauczycieli przenosi się na relacje z uczniami i wyniki w nauczaniu. Zgrana, wspaniała kadra nauczycielska razem z Dyrektorem dba o to, aby uczeń czuł się dobrze w szkole. Matura zdawana jest w 100 procentach. Ważną rzeczą jest również to, że nauczyciele są zadowoleni, doceniani i dobrze wynagradzani. Tu nie ma rotacji nauczycieli a więc dostać się do pracy w Angarze jest raczej nierealne. Dyrekcja dba, aby panowała rodzinna, przyjacielska atmosfera między gronem pedagogicznym. Polecam tą SZKOŁĘ każdemu nauczycielowi.

Edek

Czy to pracownik techniczny?? Raz DYREKTORKA raz DYREKTOR!! Zdecydujcie się! No chyba, że na bogato 5 dyrektorów jest...bo jeden nie ogarnia...

xyz
@Pracownik 08.11.2014, 17:27
Angara jest w czołówce najlepszych szkół w Polsce. Atmosfera, jaką stworzyła DYREKTORKA SZKOŁY zatrudniając najlepszych nauczyc...

Najlepsza w czołówce? Chyba tych najgorszych. Atmosfera? Tam nie ma żadnej atmosfery(usunięte przez administratora) Również kadra nauczycielska nie jest tak idealna jak jest opisywana przez Ciebie.

Kopiarka

Hej! PRACODAWCO ! Dobrze wiesz z tej perspektywy co z ubezpieczeniami.

DNO!

(usunięte przez administratora)Nie polecam nikomu.

Nowa
@DNO! 01.07.2014, 09:15
(usunięte przez administratora)Nie polecam nikomu.

A co zostało usunięte przez administratora? Ciekawi mnie bo po wakacjach mam zacząć naukę.

xyz

ej teraz to sie z lekka przeraziłam informacją o ubezpieczeniu bo chodzę tam i płace im normalnie za szkołę :O

Była...wyleciała

Na umowę o pracę wynagrodzenie dla nauczycieli - 20 zł to niewiele , a w Anagrze nauczyciele zatrudniani są wyłącznie na umowę o dzieło.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Kuratorka

Wynagrodzenia nauczycieli regulowane są głównie przez Kartę Nauczyciela oraz szereg rozporządzeń różnych ministerstw. Zgodnie z Kartą (art. 30) wynagrodzenie nauczycieli składa się z czterech głównych składników: wynagrodzenia zasadniczego, dodatków: za wysługę lat, motywacyjnego, funkcyjnego, za warunki pracy, wynagrodzenia za godziny ponadwymiarowe, wynagrodzenia za zastępstwa, nagród i innych świadczeń. Ustawa reguluje również poziom średniego wynagrodzenia nauczycieli (tabela 1). Jego wysokość ustalana jest, jako procent kwoty bazowej określanej corocznie w ustawie budżetowej. Tabela 1. Wysokość średniego wynagrodzenia nauczycieli z różnym stopniem awansu zawodowego poziom awansu zawodowego nauczyciela wysokość wynagrodzenia stażysta - 2 717,59 kontraktowy - 3 016,52 mianowany - 3 913,33 dyplomowany - 5 000,37 do tego 13 pensja płatne ferie i wakacje. Wynagrodzenie dla nauczycieli jest płatne z góry za dany miesiąc.

zdumiona
@Kuratorka 05.05.2014, 16:19
Wynagrodzenia nauczycieli regulowane są głównie przez Kartę Nauczyciela oraz szereg rozporządzeń różnych ministerstw. Zgodnie z...

Na jakim świecie ty żyjesz?

Była

20 zł za godzinę, umowa o dzieło, przynajmniej tak było kiedyś, pamiętam, że za bonus uznawaliśmy to, że wypłata jest w terminie. Czyli raz - dwa razy w roku. Jeśli musisz iść tam pracować to idź. Ale jedna zasada, na nic nie licz.

zombiaczek
użytkownik zarejestrowany

dziwne forum. wszyscy zadający tylko pytania. Może odpowie na nie w końcu jakiś pracownik firmy Anagra?

Anonim
użytkownik zarejestrowany

Można liczyć na jakieś bonusy?

pracownik

nie zamierzam wysłanników millerów uświadamiać myślę, że osoba, która zadaje takie pytanie wie dużo lepiej:-)

nieznajomy

Nie aplikuj... To jedyna słuszna rada!

karolina

da rade moze byc

ja

Szkoła nie jest zła jedyny minus to zbyt wysokie czesne!

ania35

uczniów?wydaje mi sie ,ze jasno napisałam ze jestem rodzicem.Jak komus nie pasuje ta szkoła to są przeciez inne,tylko potem jest płacz ze nie wybrali anagry.

o

Maga zadowolona? Kto tak mówi? A moze chodzenie do tej szkoły to Mega splendor? :) Czyżby dyrekcja zagoniła już uczniów do generowania wpisów?

ania35

Moja córka chodzi do tej szkoły.Jest mega zadowolona i ja też.Ktoś napisał ze trzeba płacić,że szkoła prywatna i się niczego nie nauczą.Ale to każdy sam decyduje gdzie się chce uczyć,wiec po co potem jakieś oczernianie na forum.Dla mnie szkoła naprawdę super!!Miałam kontakt z P.dyrektor,kobieta z którą się świetnie rozmawia i to o konkretach ,a nie jak w innej szkole same kłamstwa płyną.Jak dla mnie najlepsza szkoła w Łodzi!!!

anagrówka

KULTURA-ETYKIETA DNIA CODZIENNEGO-WYSOKI POZIOM NAUCZANIA- TO CODZIENNOŚĆ !!!! Zapraszamy do szkoły!!!!

damian

Można odnieść wrażenie, ze tym portalem administruje dyrekcja anagry, wszelkie negatywy są natychmiast czyszczone. I jak nauczyciel szukający pracy ma się dowiedzieć o realiach pracy w tej "szkole marzeń"??

tredowata

ciekawe kto to pisze??? szkoła fajna??? dla dzieci??? jasne płaci rodzic a dziecko jak to w prywatnej szkole niczego sie nie nauczy.Nauczyciele co chwila zmieniani i to jest notoryczne zjawisko,a dla nauczycieli nie polecam tam pracy!!!

Anonim

Szkoła całkiem fajna na prawdę polecam.

anonim

Nie zgadzamy się z tymi opiniami , ponieważ jeśli ktoś chce czegoś się nauczyć to się nauczy a jak ktoś przyszedł tutaj i myślał, że za darmo będzie miał dobre oceny to się mylił pewnie dlatego teraz siedzi i wypisuje te żenujące komentarze.. Może warto zabrać się do pracy . Jeśli chodzi o kreatywność i branie udziału np. w takich akcjach jak fashion week to chyba masz problemy ze wzrokiem ponieważ ja i moje koleżanki ze szkoły brałyśmy czynny udział w złotej nitce. Zamiast siedzieć i oczerniać szkołę damy wam dobrą radę :) Zajmijcie się poszukiwaniem pracy bądź szkoły.

anonim

Nie zgadzamy się z tymi opiniami , ponieważ jeśli ktoś chce czegoś się nauczyć to się nauczy a jak ktoś przyszedł tutaj i myślał, że za darmo będzie miał dobre oceny to się mylił pewnie dlatego teraz siedzi i wypisuje te żenujące komentarze.. Może warto zabrać się do pracy . Jeśli chodzi o kreatywność i branie udziału np. w takich akcjach jak fashion week to chyba masz problemy ze wzrokiem ponieważ ja i moje koleżanki ze szkoły brałyśmy czynny udział w złotej nitce. Zamiast siedzieć i oczerniać szkołę damy wam dobrą radę :) Zajmijcie się poszukiwaniem pracy bądź szkoły.

Nick

Mam pytanie czy te szkoły mają system stypendialny?

anonim

Znowu szukaja nowych nauczycieli ( m.in., biologia, chemia, historia, matematyka, polski). Serdecznie polecam anagre jako miejsce pracy! Kazdy dostanie swoja szanse! :)

Zostaw opinię o ESZ Anagra - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESZ Anagra