E-W Service s.c

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 205 ocen.

E-W Service s.c
3 205 6 1

Opinie o E-W Service s.c

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie E-W Service s.c? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym użytkownikom w uzyskaniu informacji o firmie.

Grażyna

Czy tak dobrze pracuje się i nikt nie pisze?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w E-W Service s.c?

maciej

Hej. Czy E-W Service s.c prowadzić będzie jakieś rekrutacje w najbliższym czasie? Wiem, że poszukiwany był kierownik projektu kilka miesięcy temu, zależy mi na takiej właśnie posadzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

żaba

zobacz na adres Operari Warszawa, to te same k...obiety.

OPERARI
@żaba 23.02.2016 23:17

informuję Pana że Operari nie ma nic wspólnego z tą firmą , a także nikt z operari nie pracował w w/w firmie, jeśli jeszcze raz napisze pan nieprawdę zgłoszę sprawę do odpowiednich organów jako pomówienie

koksu

no i skończyly się kłamliwe wpisy bo pisało przeważnie 2 chłopaków pod różnymi nikami a teraz za to mają sprawy karne , i tak wychodzi pisanie nieprawdy firma już dawno nie istnieje od 2013 a wpisy były w 2014 teraz nieźle bekną za te kłamstwa, jestem świadkiem w tym bo i mnie chcieli wciągnąć w to bagno pisania ale nik ZNAJOMY dalej pisze nieprawdę i będzie miał ciepło oj będzie pochwal się rzuciłej je na kolana chciałeś coś ponad 12 tysi oddali ci ? co? pisałeś że wygrałeś a tu teraz cisza nie chwalisz się już? co??? aaaaaa sprawę karną masz uuuuu niedobrze

anonim

(usunięte przez administratora)

koksu

gdzie wysłałeś? w niebo? oni zamknęli firmę w 2013

Gall

Witam wszystkich!! Długo nie trzeba było jednak czekać..Znalazłem na "Regon.info" rozpoczynający się tam wątek opinii o pracodawcach o nowej FIRMIE naszej drogiej pani szefowej DOBREJ niczym 10% alpaga marki "Arizona" Czy ktoś może zgadnie w jakiej formie ?? pozytywnej czy raczej negatywnej?? Ciekawe czemu tak się zaczynają czepiać?

Gall

A gdzież bym tam śmiał; wybrałem najlepszą---Twoją. I tak moźemy bez końca a tu chyba chodzi o opinie i wiadomości o najznakomitsze pracodawce??

mar.

Od lipca do września 2012 - czekam na termin

Oszukany

Witam. Nie posiadam nowego nr. telefonu ani adresu tej firmy. Pod starym nr. dowiedziałem się tylko że firma rzekomo znajduje się na innej ulicy (Koźlej) ale czy to jest prawda to nie wiem, nie jestem z Warszawy wiec nie jestem w stanie tego sprawdzic.

jajakobyły

Dzięki bardzo za informację!! Nie potrzebnie tak szybko rezygnujesz z wpisów, bo one dają duuuużo wiedzy i nie ma w tym żadnej ściemy, bo brak informacji, to też informacja. W całej tej transakcji jest więcej znaków zapytania niż odpowiedzi, np. jak to jest że pod wskazanym adresem zgodnie z CEIDG nie występuje żadna firma spełniająca choćby szczątkowo kryteria wynikające z dokumentu sprzedaży jaki tu przytoczyłeś?? Z niecierpliwością czekam na moje dokumenty, może tam będą już jakieś nowe informacje, trochę czasu minęło to i fakty nowe powstają. Co do niechęci twojego pisania -TAKIE TWOJE PRAWO- Ja jeszcze popiszę , bo informacje jakie już zgromadziłem mogą się przydać pozostałym, tylko chcę żeby to PANIE najpierw się z nimi zapoznały. ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam i jeszcze raz DZIĘKI i wytrwałości.

Zuzanna

Hermann Brunner - 2013-03-25 16:11:06 J 23 - 2013-03-25 14:53:34 Skoro tak chcesz wypisywać czyjeś nazwiska ,to proszę ( usunięte przez administratora )I byłem pracownikiem E-w Service s.c i wysłano do pracy we Francji do miasta Tuluza ,ale patron okazał się bankrut ,i nie miałem co jeść i palić ,więc ludzie ratowali ,zbierałem pety pod sklepem ,a ludzie zostawiali jedzenie ,ale firma zlitowała się i załatwili powrót do kraju ,dobra firma E -W Service s.c ,SKORO TEGO SIĘ DOMAGAŁEŚ TO PROSZĘ OPISAŁEM ,piszesz czyjeś nazwiska bez pozwolenia tak ktoś też ci odpisał ,skoro tak sam się tego się domagałeś ,to proszę kawa na ławie ,skoro głupoty o kimś piszesz to za stanów się ,jak nazwiskiem czyim szargać to dobrze ,to i niech wiedzą o twojm( usunięte przez administratora )nie idź tą drogą , jako Niemiec nie możesz być ludziem i nie ratuj Polaków i nie zostawiaj im jedzenia bo to TY okażesz się ( usunięte przez administratora ) , a nie Ja !!!Najlepsze kasztany są na placu w Tuluzie.

Hermann Brunner

J 23 - 2013-03-25 14:53:34 Skoro tak chcesz wypisywać czyjeś nazwiska ,to proszę ( usunięte przez administratora )byłem pracownikiem E-w Service s.c i wysłano do pracy we Francji do miasta Tuluza ,ale patron okazał się bankrut ,i nie miałem co jeść i palić ,więc ludzie ratowali ,zbierałem pety pod sklepem ,a ludzie zostawiali jedzenie ,ale firma zlitowała się i załatwili powrót do kraju ,dobra firma E -W Service s.c ,SKORO TEGO SIĘ DOMAGAŁEŚ TO PROSZĘ OPISAŁEM ,piszesz czyjeś nazwiska bez pozwolenia tak ktoś też ci odpisał ,skoro tak sam się tego się domagałeś ,to proszę kawa na ławie ,skoro głupoty o kimś piszesz to za stanów się ,jak nazwiskiem czyim szargać to dobrze ,to i niech wiedzą o twojm( usunięte przez administratora ) nie idź tą drogą , jako Niemiec nie możesz być ludziem i nie ratuj Polaków i nie zostawiaj im jedzenia bo to TY okażesz się ( usunięte przez administratora ), a nie Ja !!!

J 23

Skoro tak chcesz wypisywać czyjeś nazwiska ,to proszę ( usunięte przez administratora )byłem pracownikiem E-w Service s.c i wysłano do pracy we Francji do miasta Tuluza ,ale patron okazał się bankrut ,i nie miałem co jeść i palić ,więc ludzie ratowali ,zbierałem pety pod sklepem ,a ludzie zostawiali jedzenie ,ale firma zlitowała się i załatwili powrót do kraju ,dobra firma E -W Service s.c ,SKORO TEGO SIĘ DOMAGAŁEŚ TO PROSZĘ OPISAŁEM ,piszesz czyjeś nazwiska bez pozwolenia tak ktoś też ci odpisał ,skoro tak sam się tego się domagałeś ,to proszę kawa na ławie ,skoro głupoty o kimś piszesz to za stanów się ,jak nazwiskiem czyim szargać to dobrze ,to i niech wiedzą o twojm

123

Doradztwo w prowadzeniu firm i zarządzaniu ha,ha, ha, ha,ale jaja!!!!!!! Adres rzeczywiście znajomy! Nazwa prawie jak Ferrari! No,no!

E-W Service s.c

Jak się głupio tłumaczy dla sądu to pewnie że panie wygrają bo są wygadane ,( usunięte przez administratora ),odwołaj się podaj światków ,jak ludzie powiedzą jak było to masz w kieszeni wygraną ,i wtedy grunt in pod nogami się za wali ,działaj ( usunięte przez administratora )

jajakobyły

komin - 2013-03-19 17:28:20 były - 2013-03-18 15:58:09 coś się chyba zawiesił?!!!! a taki był rozgadany!nie zawiesił kolego tylko wyjechalem juz do pracy i to całe EWService mam ( usunięte przez administratora ). BELGIA JEST COOL :)No a tyle przygotowań na "taką wojnę" i nie szkoda???? Nic to, papuga da radę!!. I nie mamy co za mocno się martwić że ktoś tam przegrał, może jeszcze przegra, tylko oby zwycięstwa Pań nie okazały się Pyrrusowe. Bo z ruchów firmowych wygląda na to że grunt troszkę się trzęsie, skoro dochodzi do takich zmian.

były

też lubię Belgię, podaj namiar,gadam możliwie po francusku.

komin

były - 2013-03-18 15:58:09 coś się chyba zawiesił?!!!! a taki był rozgadany!nie zawiesił kolego tylko wyjechalem juz do pracy i to całe EWService mam w( usunięte przez administratora )BELGIA JEST COOL :)

123

Tak,kolego,podaj datę, to ja też się tam wybiorę( ok.miesiąca będę w Polsce). Też życzę powodzenia !Nara.

komin

E-W Service s.c - 2013-03-11 12:16:56 dzięki za wiadomość ,opiszę ci całą sprawę,wysłali nas do pracy więc zajechaliśmy i nie było pracy bo patron bankrut ,więc dajemy znać im jaka jest sprawa ,przysłali nam kasę na powrót ,tej kwatery facetka znalazła pracę u Francuza ,mówię do niej żeby napisała mejla do pań do Warszawy żeby płacili za nas za kwaterę ,wszystko ok one w Warszawie wiedzą o tym patronie ,że niby mamy pracować u niego ,on przyjechał rozmawia z nami ,pyta ile chcemy na godzinę więc mówię 15 E on ok ,ale mówi że bierze nas na 5 dni na okres próbny ,pojechaliśmy do pracy i mu mówię że między naszą firmo a jego ,mają nam panie dać umowę one z nim są do gadane ,mówię do niego że do wieczora mamy mieć umowy jak nie ma umowy to ja na czarno nie będę pracował a dzień pracujemy ,a gdy by był wypadek to ( usunięte przez administratora ) ,panie nasze by powiedziały nie mieliście umowy po co pracowaliśmy ,o( usunięte przez administratora )umywa bo u niego nie mamy umowy ,i zostajemy z ręko w nocniku ,ja głupi popełniłem błąd ,że do inspektora pracy w południe nie zadzwoniłem że na czarno pracujemy ,ale myślałem że do wieczora nam do starczą umowy ,więc rano stałem i wracamy do kraju ,nie ma umów i ubezpieczenia ,na czarno nie będziemy pracowali ,to dostaliśmy art 52 samo wolne porzucenie pracy ,pytam ich jakiej pracy skoro panie nas skierowali do pracodawcy co od soboty do poniedziałku z bankrut ,a pytam pań od kiedy to w święto sie tak szybko bankrut ,a gdzie ich człowiek co sprawdza patrona ,a dopiero ludzi wysłać ,czy to nie paranoja żeby nam dawać świadectwa pracy samowolne porzucenie pracy ,której nie było , tłumacze im że do którego mam patrona umowę to nie istnieje ,a do innego nie mam umowy ,i koniec kropka ,a co lepszego nawet na drogę nie dali nam ubespieczenia ,dobrze że mam na osoby w samochodzie ,te ras to będą mówili że by nam dali ,taka jest prawda tych pań zobaczymy jak sąd to wyjaśniwiesz, umowe miałes z nimi więc tylko z nimi uzgadniałes co i jak, spac gdzie miałeś to nie byłeś na bruku, nie znam dokladnie sprawy nie wypowiadam się posłuchaj tylko bo ja nieraz jeżdzilem sam do Fr tak samo jak tera z i nieraz okazywało sie że firma niewypąlcalna albo im sie odwidziało, tak naprawde nie ma jak sprawdzic goscia bo niby jak jesli placi podatki wg francuskiego prawa jest ok, dodatkowo ty byłeś oddelegowany wiec tam gdzie firma cie wysyła jedziesz -zgodnie z tym co podpisałeć , jak pisałem na bruku nie zostałeś i kase jakąś ci wyslali więc... na wszystko sam sobie dałeś odpowiedź..pozatym jakis kolo wcześniej jak czytałem napisał , alo ty sam nawet napisałeś ze nie bylo prądu to moze nie miała ci firma jak doslać nowe umowy, za szybko mi sie wydaje podjąłeś decyzję bo jakichs 2 kolesi twoich pisze że uciekłeś i kasę wziołeś = nie wiem nie znam się nie wtrącam , daj spoko juz gościu bo przez te wpisy wpędzisz się w kłopoty, zobaczysz a firma jak ma twoje podpisy zgody, umowy na papierku to leżysz. to wszytko co mam do naisania trzymaj się i uważaj co piszesza by to nie obróciło się przeciwko tobie.

E-W Service s.c

dzięki za wiadomość ,opiszę ci całą sprawę,wysłali nas do pracy więc zajechaliśmy i nie było pracy bo patron bankrut ,więc dajemy znać im jaka jest sprawa ,przysłali nam kasę na powrót ,tej kwatery facetka znalazła pracę u Francuza ,mówię do niej żeby napisała mejla do pań do Warszawy żeby płacili za nas za kwaterę ,wszystko ok one w Warszawie wiedzą o tym patronie ,że niby mamy pracować u niego ,on przyjechał rozmawia z nami ,pyta ile chcemy na godzinę więc mówię 15 E on ok ,ale mówi że bierze nas na 5 dni na okres próbny ,pojechaliśmy do pracy i mu mówię że między naszą firmo a jego ,mają nam panie dać umowę one z nim są do gadane ,mówię do niego że do wieczora mamy mieć umowy jak nie ma umowy to ja na czarno nie będę pracował a dzień pracujemy ,a gdy by był wypadek to( usunięte przez administratora ),panie nasze by powiedziały nie mieliście umowy po co pracowaliśmy ,on( usunięte przez administratora )bo u niego nie mamy umowy ,i zostajemy z ręko w nocniku ,ja głupi popełniłem błąd ,że do inspektora pracy w południe nie zadzwoniłem że na czarno pracujemy ,ale myślałem że do wieczora nam do starczą umowy ,więc rano stałem i wracamy do kraju ,nie ma umów i ubezpieczenia ,na czarno nie będziemy pracowali ,to dostaliśmy art 52 samo wolne porzucenie pracy ,pytam ich jakiej pracy skoro panie nas skierowali do pracodawcy co od soboty do poniedziałku z bankrut ,a pytam pań od kiedy to w święto sie tak szybko bankrut ,a gdzie ich człowiek co sprawdza patrona ,a dopiero ludzi wysłać ,czy to nie paranoja żeby nam dawać świadectwa pracy samowolne porzucenie pracy ,której nie było , tłumacze im że do którego mam patrona umowę to nie istnieje ,a do innego nie mam umowy ,i koniec kropka ,a co lepszego nawet na drogę nie dali nam ubespieczenia ,dobrze że mam na osoby w samochodzie ,te ras to będą mówili że by nam dali ,taka jest prawda tych pań zobaczymy jak sąd to wyjaśni

znajomy
@E-W Service s.c 11.03.2013 12:16

Witam kłopotów to se nie narobiłem, ale te Panie prezeski sprzedali firmę ,i przegrali sprawę w sadzie ,mam orzeczenie sadu na ręku,a sąd sie nie myli bo jest nie zawisły,Tyle opisuje o dawniejszej firmie ,bo mnie ona tylko interesuje

jadek
@znajomy 06.09.2014 07:45

przegrali? ile dostałeś ? nie pisz bzdur jestem na bieżąco

komin

E-W Service s.c - 2013-03-11 07:40:27 dzięki za udzielenie skazówek ,pożyjemy zobaczymy jak to dalej sie po toczy , tak tylko cię chce zapytać, a czy one bez umowy i żadnego aneksu mogą wysłać do drugiego pracodawcy ,chyba jest tak jak przystępuje do pracy to muszę mieć umowę ,a i tak że morze mi u drugiego pracodawcy praca nie odpowiada i nie w moim zawodzie,czy byś coś na ten temat mi napisał,dzięki z górywiesz przypuszczam że może bo ty masz z nia umowe i może cie wydelegować gdzie chce a podpisując umowe zgadzasz się na warunki, a w umowie masz w któryms paragrafie ze jak cos nie tak to zgłaszasz jak jej nie zgłosileś nawet sms czyli musi byc pisemnie( usunięte przez administratora ) ma wygraną tak jest w umowie wiec czytac umowy przed podpisaniem - rada mojego adwokata dla ciebie za darmo :) pozdrawiem

E-W Service s.c

dzięki za udzielenie skazówek ,pożyjemy zobaczymy jak to dalej sie po toczy , tak tylko cię chce zapytać, a czy one bez umowy i żadnego aneksu mogą wysłać do drugiego pracodawcy ,chyba jest tak jak przystępuje do pracy to muszę mieć umowę ,a i tak że morze mi u drugiego pracodawcy praca nie odpowiada i nie w moim zawodzie,czy byś coś na ten temat mi napisał,dzięki z góry

TOMITALPOL

tez w to nie wierze,mam swiadectwo pracy , ale gdzie maja obecnie biuro moze jakis nr telefonu, bo dzwonilem na marszalkowska i powiedzieli ze przeniesli sie na kożla,bede wdzieczny dzieki

123

Panowie,takie gadki to gdzie indziej! Jak Wy już się nie możecie dogadać, to szkoda kasy na sądy. Im to pasuje ,aby robole nawzajem się pozagryzali! W KUPIE SIŁA!!!!!!!!! Samotnie,( usunięte przez administratora )

E-W Service s.c

[usunięte przez administratora] tak cały czas twierdzisz że jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a czy ci chociaż grosz ukradłem ,twierdzisz że one są ok ,a dla czego ci nie dali na podróż kasy ,a ja taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za swoją kasę cię dowieść ,nie twierdze że nie rozliczyliśmy się wszyscy rozliczone ,powiem tak żebym wiedział że ty tak z nimi ,to zrobiłem głupotę że na ile miałeś kasy na podróż ,nie ma kasy nie ma jazdy i cię wysadzić w połowie drogi ,a te twoje panie niech by po ciebie jechali ,taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dobry a po co do niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tliłeś ,jak był problem to dobry byłem ,a te ras to one są ideały ,czy możesz mi powiedzieć jaką kasę ci mogłem ukraść ,skoro ty nie miałeś na żarcie i na papierosy ,powinien być wdzięczny nam wszystkim że cie do wiozłem bez kasy a oni cię utrzymali ,zastanów się co piszesz że jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy masz światka że ci kasę ukradłem ,jak dla golasa można coś ukraść jak ty pustak byłeś ,taka jest prawda lepiej w oczy nisz ze mnie robisz złodzieja ty groszem nie śmierdziałeś sam dziad jesteś a robisz złodzieja ,a ty nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 50E ,tez go okradłeś a składasz na mnie ,jak ja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ty też go okradłeś to o sobie czemu nie piszesz że ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] też jesteś tylko o mnie ,jak ty to ok a jak ja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napisz ze wszyscy go okradli w tym i ty ,które moje słowo jest nie prawdziwe ,jak mówisz to kawę na ławę że go też okradłeś ,napisz na forum ,ja taki tak też okradłem patrona na 50E ,nie napiszesz o sobie tego bo nie masz jaj ,tylko twierdzisz że to ja okradłem,prawda w oczy kole ,nie będę więcej pisał bo i tak się nie przyznasz że go też wykołowałeś

wc

E-W Service s.c - 2013-03-06 20:47:51 to z twego punktu widzenia wygląda że ja musiałem tam z wami pracować ,to ci jeszcze ras pisze że ja huj położyłem na ich firmę ,mieli płacić każdego miesiąca 10 nie maa kasy nie ma pracy i tak samo z umowami ,niech ci pokazują co chcą ,ja wiem swoje ,to czemu nie ma wypłat na czas i umów ,jak robią tak mają,u mnie sprawa zamknięta ja nic z nimi nie chcę mieć ,jak z nimi jesteś w zgodzie to powiedz niech mi sprawę założą że wyjechałem i nie chciałem pracować i zostawiłem ich dzieci ,dziwie się że jesteś taki naiwny , [usunięte przez administratora] dobrze ogolili ,a ty dalej ich kit łykasz ,to niech ci powiedzą czemu [usunięte przez administratora] kasy nie wypłacili ,skoro takie one są święte ,ja kitu nie łykam ich,nie wiem jak mi to wytłumaczysz o [usunięte przez administratora] przecież o został a kasy nie widział , [usunięte przez administratora] nie ma co mówić [usunięte przez administratora] dobrze wiesz , głupio podpisał intercyze że odda im 10 tys jak sie upije maja prawo mu zabrać 3 wypłaty, wiedziałeś? szkoda uchlal sie i przegrał sprawe, dokument z sądu widziałem chyba ze sędzina klamie, nie jestem za nią bo ona nie jest w porzo ale ty jesteś złodziej i tyle ci z krakowa tez kłamia? gadalem z nimi bo razem na wyjeździe bylismy i przestań zciemniać bo ja juz takich jak ty znałem ki ma dwa konce jak to mówią. nie gadam ze złodziejami to ostatni mój wpis szkoda czasu na ciebie [usunięte przez administratora]

E-W Service s.c

to z twego punktu widzenia wygląda że ja musiałem tam z wami pracować ,to ci jeszcze ras pisze że ja huj położyłem na ich firmę ,mieli płacić każdego miesiąca 10 nie maa kasy nie ma pracy i tak samo z umowami ,niech ci pokazują co chcą ,ja wiem swoje ,to czemu nie ma wypłat na czas i umów ,jak robią tak mają,u mnie sprawa zamknięta ja nic z nimi nie chcę mieć ,jak z nimi jesteś w zgodzie to powiedz niech mi sprawę założą że wyjechałem i nie chciałem pracować i zostawiłem ich dzieci ,dziwie się że jesteś taki naiwny , [usunięte przez administratora] dobrze ogolili ,a ty dalej ich kit łykasz ,to niech ci powiedzą czemu [usunięte przez administratora] kasy nie wypłacili ,skoro takie one są święte ,ja kitu nie łykam ich,nie wiem jak mi to wytłumaczysz o [usunięte przez administratora] przecież o został a kasy nie widział , [usunięte przez administratora] r nie ma co mówić

Zostaw opinię o E-W Service s.c - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-W Service s.c