Activ Plus Service Polska

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 104 ocen.

Opinie o Activ Plus Service Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Activ Plus Service Polska

filip

Ktoś coś wie co teraz dzieje się z Gautier i Kołecką, czy są prowadzone jakieś postepowania przed sądem?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

mark

Pracownicy nadal pracować z Gautier-Kołecka ? jaka jest nazwa ich firmy

gustaw

znasz nazwę swojej nowej firmy GAUTIER-KOLECKA oni zawsze działa we Francji?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Czesław

pracy z Gautier-Kołecka, co nazwa firmy

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

gustaw

IWS jest zawsze otwarta? Uważam, nic na nich?

hmm

IWS jest zamkniety. pracowalem w tym roku w IWS we Francji i tez mnie oszukali ...

gustaw
@hmm 25.06.2015, 15:49
IWS jest zamkniety. pracowalem w tym roku w IWS we Francji i tez mnie oszukali ...

nie mają już żadnej firmy w Polsce Kołecka Gautier?

gustaw

IWS firma jest nadal otwarte? ludzie pracują z Kołecka który kieruje IWS?

siwek

APSP i najnowsza zmaina na IWS to była już fima pana Christophe Gautier a prowadzona przez Krystynę Kołecką. Z tego co wiem od byłych znajomych Pani Krystyny to wyjechali do Francji i firmę zamknęli ,swoje posiadłości których dorobili się kosztem innych wystawiają na sprzedaż przez (usunięte przez administratora) min dom za 699 999 złz z krytym basenem, Wiem że szuka ich prokuratura w związku z oszustwami podatkowymi i nie tylko. Dla zainteresowanych -taki cynk skoro wystawiają dom przez agenta nieruchomości z Dzierżoniowa tzn, ze on musi mieć z nimi kontakt. Powodzenia w walce z oszustami.

truskawka

Witam czy dostał ktoś rozliczenie z activ plus

kleszcz
@truskawka 21.03.2015, 10:52
Witam czy dostał ktoś rozliczenie z activ plus

Z tego co się dowiedziałem Kołecka jako właściciel iws daje pity tylko z tej firmy i nie interesuje ją activ choć wcześniej tę firmę prowadziła tak więc zapomnijcie,po bliższe info o wpłacanych podatkach znajdziecie pewnie w urzędzie kontroli skarbowej - pozdro ;}

klubic
@kleszcz 21.03.2015, 15:45
Z tego co się dowiedziałem Kołecka jako właściciel iws daje pity tylko z tej firmy i nie interesuje ją activ choć wcześniej tę...

Czy APSP nadal otwarte? ludzie już pracują z IWS?

pomocna

salon fryzjerski tez byl prowadzonyy nielegalnie, dziewczyna ktora tam zatrudnili zorientowala sie jak poszla do lekarza i okazalo sie ze nie jest ubiezpieczona. kiedy im powiedziala ze odchodzi okazalo sie, ze firma juz dawno zglosila upadlosc !!!!! trzeba ich udupic !!! na fb juz pousuwali konta

Daga

Do (olenka i malik)-ta firma juz w Strzelinie nie dziala.w zeszłym roku zamknęli tą knajpe a salon fryzjerski rowniez zamkneli,ostatnio widzialam kartke na drzwiach ze do wynajęcia.Teraz urzędują w Ząbkowicach Śląskich.na fb jest pod nazwą KRYSTYNA IWS.

P

tak jak pisalismy GAUTIER ma sie bac bo naprawde jest sporo juz mielismy wiesci od Prokuratury badania sa w trakcie, jest "mandat europen" taki "europejski mandat" na niego od FR i PL razem masakra policja bedzie u niego niedlugo to niezwykle oszustwo

andrzej

Maja restauracje i salon ja sie wybieram tam niedlugo z kolegami mozesz sie podlaczyc jest nas duzo w tej sytuacji a najlepiej pisz do prokuratury we francji takze do pipu francuskiego i do ursaf moge pomoc

Wladek
@andrzej 31.01.2015, 17:02
Maja restauracje i salon ja sie wybieram tam niedlugo z kolegami mozesz sie podlaczyc jest nas duzo w tej sytuacji a najlepiej...

57-200 Ząbkowice Śląskie Ul.Armii Krajowej 20

mark
@Wladek 29.10.2015, 09:07
57-200 Ząbkowice Śląskie Ul.Armii Krajowej 20

Jaką nazwę firmy ?

Ewa

Czy macie może ich adres aktualny? Też u nich pracowałam w 2013 i 2014 i też mnie oszukali. Sprawę złożyłam do PIP - oczywiście się wykpili, ale Sąd rozpatrzył wszystko na moją korzyść na postępowaniu niejawnym i teraz czekam na uprawomocnienie się wyroku. Pewnie skończy się na komorniku - tylko adres potrzebny. Znajdzie się ktoś pomocny?

Gautier

GAUTIER MAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAWEL

najlepiej wpadniemy razem do niego. pozew, jestes ze mna?kto jeszcze?

PAWEL

prosze pisac do FRANCUSKIEGO PIPu nie do polskiego koles gautier ma juz sprawe tam i wezwanie za NIELEGALNA PRACE NA TERENIE FRANCJI trzeba jeszcze dokladac do tego zeby dac mu w ... porzadnie! A na marginesie opisalem cala sytuacje w prokuraturze musimy razem dzialac panowie. Ambasada RP i Konsulat tez dostali moje pisma

Daga

Moj mąz pracował w activ plus od listopada do 1.06.tego roku.oszukiwali na zjazdach do Polski.byl we Francji 6miesięcy bez zjazdu do domu.oszukali męza na 3tysiące zł.jestem za zbiorowym pozwie do sądu pracy.nasz mail. swiecacachoinka.kuriatow@wp.pl. Otworzyli w Strzelinie zakład fryzjerski,solarium zamkneli to po miesiącu czasu.banda oszustow krętaczy i złodzieji.jak poszlam w maju upomniec sie o zalegle pieniądze do tej firmy to wyszla jedna wielka awantura w tym biurze a po tygodniu dostalam pismo od ich adwokata o to ze wyzwalam ich od złodzieji i ze mam zakaz wchodzenia do biura activ plus.a teraz urzedują w Ząbkowicach Śląskich.

malik
@Daga 21.11.2014, 22:41
Moj mąz pracował w activ plus od listopada do 1.06.tego roku.oszukiwali na zjazdach do Polski.byl we Francji 6miesięcy bez zjaz...

APSP firma jest w stanie upadłości?

zapal_kazimierz
@olenka 28.11.2014, 15:18
wiesz nowy adres firmy i Gautier Kołecka ?

Oszukai wielu ludzi ,jedyne co pozostaje to wymiar spreawiedliwosci i prosze mi wierzyc ze wczesnie czy pożniej P.Krystyna , P.Gautier wszyscy zostaną pozamykani. Życze tylko wytrwałosci i prosze nie obawiac sie ich prawników i adwokatów to smieszne roztrzesione ludki które na rozprawach w sądach trzęsą sie i nabierają wody w usta. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

pozew

Prosze o kontakt na mojego maila. wystarczy podac w nim kontakt do Ciebie i ja zadzwonie.

Ralek

ludzie będą pracować z nimi w Katarze?

pracownik

OSZUSTWO!!!!Nie wyplacaja pieniedzy. Nie odbieraja telefonow. Nie odpisuja na maile. Zlodzieje

truskawka

Tak jest więcej takich firm ale właśnie po to o tym się pisze aby inni wiedzieli jak jest naprawdę. Jak podpisuje umowę to wszystko jest pięknie i ładnie a potem zostajesz sam ze wszystkim jak palec bez kontaktu z nimi bez niczego a na koniec nawet ci nie zapłacą ani nie dadzą świadectwa pracy

ralek
@truskawka 10.11.2014, 11:31
Tak jest więcej takich firm ale właśnie po to o tym się pisze aby inni wiedzieli jak jest naprawdę. Jak podpisuje umowę to wszy...

Towarzystwo Gautier APSP nie jest zamknięta ?

truskawka

banda oszustów nie płacą

MONIA

Ok rozumiem.Tylko skąd pewność,że Activ i IWS to ta sama firma?

ralek
@MONIA 08.11.2014, 13:10
Ok rozumiem.Tylko skąd pewność,że Activ i IWS to ta sama firma?

tak, IWS i Activ więcej firm są takie same

MONIA

z tego co wiem to firma istnieje od niedawna(coś około 1,5 miesiąca)wiec nie rozumiem w jaki sposób IWS mogła oszukać ludzi. Jak dla mnie to coś tu nie pasuje w tych Waszych wypowiedziach,

młody 29

Ja też tam pracowałem wyrolowali mnie na kase po całości mało tego nie mieli odwagi nawet zadzwonic tylko przez sms poinforowali że mam sobie kupic bilet i wracać do domu. Obiecali kase zwrócić czego oczywiscie nie zrobili. Teraz nie odbierają telefonu nie odpisują na mail na wypłate też już nie licze za bardzo , bo w cuda nie wierzę. Pozostaje mi oddać sprawę do Sądu.I tak zrobię bo nie mam zamiaru komuś napychać kieszenie moimi ciężko zarobionymi pieniędzmi. Ta firma to po prostu banda oszustów i złodziei.

Iwan22

Ja tam Pracowałem ,bardzo dużo naobiecywali przed wyjazdem aż w końcu zostałem bez kasy i na lodzie na prawde nie polecam.W ogóle to dziwne że ich jeszcze nie pozamykali Mafia!!!

MONIA

Byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie wiec prowadzą otwartą rekrutacje.

bic

Zastanówcie się dlaczego IWS nie prowadzi otwartej rekrutacji, tylko prymitywna łapanka dla ludzi którzy już nic nie mają do stracenia

zyczliwy

A PROFIL FIRMY MOZA ZNALESC NA FACEBOOKU:(usunięte przez administratora)

kokolino

kto tu jest banda tempaków ten jest...jak Wam ludzie tak źle u nich to po co tam pracujecie??????Ja pracowałem i nie było problemów.

mati77

Sąd Pracy a jak to nie pomoże to są inne instytucje prywatne które bardzo skutecznie to załatwią i szybko

kokolino

Activplus ,a International.... jak same nazwy wskazują to dwie inne firmy. Nie znam adresu i nie interesuje mnie to.

kokolino

to ,że Ty nie pracowałeś/aś nie znaczy,ze nikt nie pracował.I skoro nie macie o czymś pojęcia najlepiej sie nie wypowiadać,

kokolino

Czy Wy ludzie nie macie swojego życia prywatnego,ze wlazicie z buciorami w życie innych?????A może Wasze jest tak nudne.....współczuje. Pracowałem w niego 4lata i nie było żadnego problemu,tylko to działa w dwie strony jak ktoś nie jest ok to dlaczego pracodawca ma byc?????!!!!!!!To co niektórzy tu wypisują to kłamstwa ib oszczerstwa po zatym nazywa sie to zniesławienie,w polsce jest to karalne!

onnaasss
@kokolino 30.10.2014, 15:01
Czy Wy ludzie nie macie swojego życia prywatnego,ze wlazicie z buciorami w życie innych?????A może Wasze jest tak nudne.....wsp...

TERAZ FIRMA NAZYWA SIE: IWS YOUR SOLUTION (INTERNATIONAL WORK SERVICE) ( usunięte przez administratora ), (usunięte przez administratora)

bodek

najprawdopodobniej to: AMOS SERVICES S.R.O. ODDZIAŁ W POLSCE

paxi
@bodek 22.10.2014, 14:44
najprawdopodobniej to: AMOS SERVICES S.R.O. ODDZIAŁ W POLSCE

jaki adres i nazwa nowej firmy christophe Gautier zanim został aktywowany więcej usług

anonim

(usunięte przez administratora)

paxi

co inna nazwa nowej firmy? Pawel

obama

jak by nie płacili to bym nie siedział tutaj to chyba normalne

kolo

co jaki czas sa zjazdy do pl?Kleszcz pisze 18 06 ze najszybciej grudzien na swieta,

falco

uważajcie na tą firmę, francuz jest "słupem" w przypadku dochodzenia swoich należności na drodze sądowej np. o zwrot kosztów przejazdu lub nie wypłacenia ostatniej pensji, itd, itd, nic nie otrzymacie bo ma poukładane w papierach (nie ma żadnego majątku i firma też)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

falco

Referencje możesz dostać za friko lub za wywiązanie się umowy o dostarczanie świeżego mięsa na budowę.

ostry

Witam.Prosze o informacje osob ktore tam juz troche pracuja lub pracowaly i znaja Panie z biura,szefostwo.Podalbym Wam imona i nazwiska ale zaraz je usuna,i tak nie bedzie wiadomo o co chodzi.Podejzewam,ze jest to firma w ktorej pracowalem kilka lat,zarejstrowana byla w Oławie a papiery zalatwialo sie we Wrocławiu (usunięte przez administratora)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kleszcz

Ok,tak wiec o ile moge doradzic to jezeli juz tam jestes to nie pij w tygodniu nie nawalaj w pracy nie rob burd,zadnego bicia sie,o ile nie chcesz sie sadzic o pieniadze to chodz w soboty do pracy i nie licz na urlop bo to graniczy z cudem ze sie zgodza pewnie najblizszy termin to swieta w grudniu,pieniadze zarobisz bo placa wiec zarob swoje a jak juz nie dasz rady sie zwolnij,chyba ze zachorujesz lub bedziesz mial jakis wypadek(odpukac),to karza ci zjechac do polski i pozniej sami zwolnia,jak jestes cierpliwy i masz mocna psychike to dasz rade przynajmiej przez jakis czas

Nemo

Gdybym pil to juz nie pracowalbym w actiwi.a ja robie tu juz 20miesiecy.w zeszlym miesiacu sciągnąlem do siebie zone z dzieckiem i jest super.dziwią mnie te wasze opinie na ich temat bo naprawde kurde nie moge narzekac.to czemu takie wyjątki robią?

franz
@Nemo 15.06.2014, 23:16
Gdybym pil to juz nie pracowalbym w actiwi.a ja robie tu juz 20miesiecy.w zeszlym miesiacu sciągnąlem do siebie zone z dzieckie...

znam ta firmę dobrze, "nemo" nie ma tam już osób które pracuja dłużej niż rok, a z tą żoną to już przesadziłeś. firma szuka kolejnych naiwnych bo chcą wepchać kolejną grupę ludzi na nową budowę.

anonim

(usunięte przez administratora)

kleszcz

Coz,nic nie pisalem o piciu,ale najwyrazniej to ciebie sie tyczy ten problem czas stanac z nim twarza w twarz-pomysl o tym,a co "wyjebania" jak to subtelnie ujales-to zwolnilem sie sam majac dosc nidotrzymanych obietnic,braku kontaktu z biurem,olewania pracownikow,nierespektowania prawa do urlopow i sugerowania,ze jak nie bedziesz tanczyc jak ci zagraja to na twoje miejsce sa inni bo liczy sie sztuka a nie osoba-czy cos pominelem ?-pewnie tak,wiec kto sie myli ? Pokaz dobra opinie osoby ktora pracuje dluzej niz 1,5 roku,takich nie ma,a dlaczego?bo z czasem kazdy kiedys powie dosc.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

bokek

a co qur.a znaczy z czasem, za pracę należy się wypłata z dniem który jest wskazany na umowie, a nie z czasem - to właśnie świetnie oddaje to co się tam dzieje. jak się poszarpiesz, pójdziesz do sądu, to z czasem ci zapłacą

gruby

nemo ja terz pracowalem ponad rok i oszukujom na stawkach ubespieczeniu nadgodziny za dwa euro malo tego nie oczymalem pelnego swiadectwa pracy

Nemo

Głupoty piszecie.ja u nich pracowalem i są wyplacalni.szefostwo tez jest ok.

kleszcz
@Nemo 03.06.2014, 22:08
Głupoty piszecie.ja u nich pracowalem i są wyplacalni.szefostwo tez jest ok.

sa wyplacalni w/g wlasnej interpretacji przepisow tyczacych sie takich wyjazdow a co do szefostwa to nie znam osoby ktora by ich tak polubila jak ty-ciekawe dlaczego ?

Fifi
@kleszcz 04.06.2014, 15:19
sa wyplacalni w/g wlasnej interpretacji przepisow tyczacych sie takich wyjazdow a co do szefostwa to nie znam osoby ktora by ic...

a jak myślisz dlaczego, ciężko siebie nie lubić ;)

belmondo

Firma wyjątkowa w swojej nieuczciwości

hnrk
@belmondo 02.06.2014, 16:21
Firma wyjątkowa w swojej nieuczciwości

w bardzo elegancki sposob powiedziane:)!!oddaje prawde w stu procentach. mnie nie stac na tyle kurtuazji wiec ogranicze sie do okreslenia ich naciagaczami i zlodziejami.sledze ten wątek od czasu jak mnie wysadzili na "kilka złotych",a wlasciwie euro!widze ku mojemu przerazeniu,ze nadal nic im nie grozi,nadal sa bezkarni i nic sie nie dzieje.szkoda.powinno sie takie przybytki wraz z wlascicielami zamykac.

gruby

(usunięte przez administratora) problem z otrzymaniem swiadestw pracy i tp.

Marek

(usunięte przez administratora) Szukają taniej siły roboczej, ludzi traktują jak psy. Warunki są tragiczne jeżeli chodzi o zakwaterowanie. Każdy kto zacznie z Nimi współprace później żałuje. Umowy maja tak sformułowane , ze jeżeli zrezygnujesz sam z pracy płacić 5 tys. kary to chore (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Activ Plus Service Polska - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Activ Plus Service Polska