Hoop Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 110 ocen.

Hoop Polska
2 110 6 1

Opinie o Hoop Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zrezygnowany

Dno. Produkty, które miały bardzo dobrą pozycje rynkowa aktualnie dryfują między glonami i wodorostami. Ale jak się dziwić skoro markami zarządzają ludzie z łapanki... i weź tu człowieku potem jedź i to sprzedaj!

Aneta

@Leonidas123 opisany przez Ciebie stan rzeczy był rekompensowany w postaci dodatkowych benefitów albo możliwości awansu? Czy oprócz premii firma dopłaca do karty sportowej albo innych benefitów pozapłacowych? Nie wiesz, czy obecnie poszukują pracowników?

Aneta

@Robinson miałeś okazję pracować dla tej firmy, czy swoją opinię budujesz tylko i wyłącznie na podstawie przeczytanych opinii innych użytkowników? To ważne w perspektywie Twojej wypowiedzi.

Leonidas123
@Aneta 12.07.2018 22:28

Ja pracowałam/em. Ostatnie 9-10 miesięcy pracy to był kabaret... Targety nieadekwatne do realiów, zmiamy zasad premiowania na 3 dni przed zamknięciem miesiąca (lub nawet zmiany na początku nowego!!!). Mam porównanie bo kilka lat zeszło mi w hoop i niestety lecimy w dół bez planu pomysłu i wigoru.

GoGoGo

I co teraz będzie jak Królowa Lodu odchodzi?? A wszyscy mysleli że jest niezatapialna...

Banana
@GoGoGo 14.06.2018 19:05

Mówisz o LS?

Adam

Kierownik regionalny Kamil z Górnego Śląska nie potrafi się nawet przedstawić, kiedy dzwoni do potencjalnych kandydatów na współpracowników. W trakcie rozmowy pyta o okres wypowiedzenia, chociaż wszelkie info ma podane w cv. Prawdopodobnie nawet go nie przeczytał. Rekrutacje w tej firmie to ustawki - mają już wybranego kandydata, więc zwisa im, kto przyjdzie na rozmowę, dlatego zapraszają każdego, kto się zgłosił. Szkoda czasu i fatygi. Nie miejcie nadziei na zatrudnienie i nie dajcie się zwodzić.

U
@Kierownik regionalny Kamil 24.01.2018 20:36

Kierownik w styczniu podobno poświęcił aż 5 dni roboczych tylko na pierwszy etap rekrutacji. Zatrudnił 2 osoby - na Sosnowiec i Rybnik. Cały ten wysiłek jednak na nic, bo właśnie pokazało się ogłoszenie na Rybnik. Pytanie: czy zatrudniony pracownik był tak słaby, czy jednak kierownik regionalny Kamil nie jest tak znakomitym menedżerem ? A może jednak rekrutacja nie była tak profesjonalna, jak deklarował na forum ?

xxx

Za to wszystko trzeba podziekować obecnej władzy która rozwaliła całą firmę swoimi decyzjami! Hip hip - huraa ! PS. Kadro zarzadzajaca - w tych czasach SZANUJE sie LUDZI. To nie jakiś Bangladesz....

Robinson
@xxx 24.05.2018 15:42

Dokładnie tak. Oni powiedzą "ups, nie powiodło się" a resztę pracowników musi się martwić...

Edek z krainy kredek

Jedna wielka porażka , rotacja rotacja i jeszcze raz rotacja.. Dlaczego?? Po prostu nie warto. Chyba ze 2tyski wam wystarczy.

Lolek

Rotacja w dzisiejszych czasach to prawie jak norma.

Kaligula_2
@Lolek 16.05.2018 20:41

@Lolek to fakt, ale jest różnica pomiędzy odejściem do innego pracodawcy, a ucieczką od obecnego.

Ciao!

http://mobile.innpoland.pl/143489,hoop-cola-moze-zniknac-z-polski-ten-biznes-slabo-idzie-mowia-czesi - dziękuję dobranoc.

Janko muzykant

W firmie dzieje się zle. Podobno tak czytałem ze firma Hoop idzie pod młotek albo W ogóle aut z Polski. Jeżeli chodzi o prace PH to nie polecam największym wrogom. Plany nie do zrealizowania na drivery coraz mniej kasy .. Dostaliśmy parę groszy podwyżki ale to kropla w morzu . za 2400 to kpina

junior

Słabo to zaczyna wyglądać. Straszna rotacja się zrobiła. I wiadomo może to być standard w firmach ale dla porównania jeszcze 2-3 lata temu było mało zmian wśród pracowników sprzedaży (i innych). A w ostatnim okresie to ludzie pracują max trzy miesiące i uciekają...Zresztą widać to na portalach z ofertami pracy...

Majonesss
@junior 12.03.2018 14:19

Rotacja jak w Biedronce na kasie

Wiktor

Dlaczego tak piszecie? Czy coś niepokojącego się dzieje?

"Hooptymista"

Ciężkie czasy. Złe decyzje biznesowe i personalne :( nie wiem jak dociągniemy do końca roku z takimi dziurami w planach i ludziach... Mam nadzieję że zaczną być wyciągane wnioski z ostatnich miesięcy i jakoś to będzie... Pozdowienia dla pozostałych hooptymistów.

hooptymista
@"Hooptymista" 03.03.2018 20:12

Zarząd wyciągnął wnioski i przyznał 3% brutto podwyżki.

były asm

a Walery z Was się śmieje ...Lepszy sort zabrał a tych którzy obeszli sie smakiem dzisiaj z zazdrości obgryzają piety.

Zainteresowana

Czy wasze niepokoje wynikają z ostatnich decyzji o przejęciu innych napojów?

Św Paweł

Haahaa jak to czytam to śmiać mi się chce.. Poprostu żenada :) nie chcesz pracować ? Źle Ci? Idź gdzie będzie Ci lepiej .. (usunięte przez administratora) wiecznie narzekacie.... Jako PH jest ok kaska dość fajna auto Ok

Zainteresowany

Chciałbym aplikować do firmy ale zastanawiam sie po lekturze waszych opinii. Czy są jakieś zmiany od nowego roku w firmie?

pepik

robota jak robota najwazniejsze że umowa o prace ,kasa zasadnicza 2tysie plus drugie tyle jak zrobisz premie, dofinansowania na dzieci typu kolonie , paczki ..auta albo dostaniesz skode fabie III albo corsa , produkty ok , ja narazie polecam pracowanie u pepikòw.

Pepik
@Jakie benefity? 19.11.2017 02:07

..to chyba zalezy od regionu no i od kierownika..dostalem podwyzke , zrobiłem premie na detalu + driver , jestem zadowolony ..co do dni wolnych to też nie rozumie, bo kiero Sam dzwoni żeby brac wolne zeby jak najmniej zostało z roku starego..paczka na swieta dla dziecka , bony sodesco ..nie wiem jak człowiek czyta opinie to szok..to musi naprawde być roznica w jakim regionie pracuje sie..a kierownikow oszolomow nie brakuje to fakt..ostatnie zdanie : mi osobiscie pracuje sie ok.

Man from steel

zastanawia mnie czy którykolwiek z "geniuszy" z Ostrawy w 2009, 2010, 2011 i dale zastanawiał się, jakie konsekwencje na dłuższą metę będą miały decyzje ludzi nie znających ani specyfiki Polskiego rynku, ani sposobu pracy w Polsce i z Polakami, dzisiaj w 2017 wydaje się jasnym , że nie !, Ba... nawet po takim czasie i tak bolesnym spadku,ich zachowanie wydaje się być kompletnie bezrefleksyjne, jak dla mnie to ciekawy przykład do analizy jak nie powinno się prowadzić biznesu.

xxx

Hoop - ten okręt powoli nabiera wody... Jak to niewiele trzeba żeby rozmontować tak porządną firmę.... (atmosfera, ludzie, zapal do pracy, wyniki itp) Pozatrudniano nowych bez jakich kolwiek kompetencji.... masakra.... nie szanuja ludzi....

Daniel

Zastanawiam sie dlaczego tak bardzo narzekacie? Jak mi jest źle to zmieniam firmę, Warszawa ma dużo ofert!

Żołnierz
@Daniel 03.09.2017 13:59

Jak widać w tej firmie żeby być kierownikiem nie trzeba mieć ani wiedzy, ani szacunku do ludzi ani nie posiadać kultury osobistej.... prawda, Panie Kierowniku? Hahahah....

zetka

Jaka jest wysokość podstawy. Ile można realnie zarobić. Czy plany są osiągalne.

Nick
@zetka 17.01.2016 18:01

Plany są nieosiągalne, 1700 zł I robisz po 12 h

Ja

Czy ktoś wie jakie tam są zarobki?

Produkcja
@Ja 28.08.2017 14:15

Zarobki, kpina wręcz dlatego tam już dawno nie pracuję. Jak wyciągnie 1800 zł harując po 12 H w dowolnym systemie 6-18, 18-6 i tak na zmianę to się cieszysz że masz kasę ale za to ani 1 dnia wolnego bo chyba że liczysz to zejście z nocki. Grafik ciągle się zmienia. Nie dają grafiku tylko wieszają na ścianie płaczu i musisz codziennie lecieć na hali czy na pewno jutro masz na tą czy inną godzinę.

Cezary

Nie ma ideałów, zawsze można znaleźć coś co nie odpowiada pracownikom. Czasami trzeba pomyśleć czy oby nie czepiamy się jakichś drobiazgów bez większego znaczenia. Praca moja w firmie daje mi bezpieczeństwo i jest ok.

Pączek w maśle
@Cezary 20.08.2017 10:21

Weź się nie wypowiadaj bo każdy wie że masz robotę załatwioną przez jednego z brygadzistów i latasz na górę na wszystkich donosić. Bezpieczeństwo? Przy łamaniu praw bhp? Ty wiecznie się opierdalasz i inni robią za Ciebie to się nie narobisz.

Amigo

Pracuje w Hoop-ie 6 lat jako ph były wzloty i upadki ale ogólnie jak robisz plany to poniżej 3 nie zejdziesz na rękę a z dodatkami typu zamknięcie kwartału nawet coś więcej. Ciśnienie jest jak wszędzie ale duże znaczenie ma na jakiego trafisz kierownika bo u nas jest bardzo z tym różnie. Multisport jest enel med są pakiety socjalne typu bony na swieta paczki dla dzieci itp Tak więc ogólnie mówiąc nie jest źle i kasa też jest nie najgorsza .

XXXXX
@Amigo 19.08.2017 08:26

Potwierdzam! Produkcja z premią pełną 500 zł (jeśli zdarzy się cud) to ma 1900zł. Hehehe 3 na rękę, dobre, to się uśmialiśmy wszyscy którzy tam pracujemy... gdzie Ty widzisz 3 jak my na produkcji nawet 2 nie mamy a zapieprzamy jak małe robociki. Linia szkła to ma 1 % premii a robią większość ręcznie i nawet depalu nie mają i mieć nie będą. Procomac i Sidel też wiecznie całej premii nie ma za audyt wewnętrzny. Te egzaminy I audyty są tylko po you żeby uwalić premię I podwyżki nie dać. Bielsk zamknęli, Grodzisk też a nam premię ucinają bo na odprawy muszą mieć dla ludzi z Grodziska. Jeszcze 3 lata i to też zamkną. Już logistykę do Czech przenieśli. Każdy kto ma znajomości to ucieka do innych firm bo tutaj wiecznie jakieś ale i brak szacunku do podwładnych a o BHP to chyba nigdy nie słyszeli. Porażka totalna. Ten kto zmienił pracę na Hoop już żałuje bo tak pięknie Pani rekruterka opowiadała im jakie zarobki itd. a potem się okazało coś innego i ubaw mieliśmy że w te bajki uwierzyli. Odradzamy, bo wszystko się pozmieniało na gorsze. Jak byśmy mieli dokąd odejść to już by nas tam nie było. Taka prawda. Pozdrawiamy naiwnych którzy przyjdą tu do pracy.

przerazona hoopem

Nie trać czasu na hoopa Dyrekcja pozwalniała ludzi z Kutnowskiej Firmy tnie etaty robi oszczednosci i nie liczą sie tam ludzie tylko pieniadze zrobil sie tam (usunięte przez administratora) nawet sprzataczki z trzech zrobily jedna woli miec (usunięte przez administratora) niz czysto po prostu tak tam traktuja ludzi powinna tam wejsc inspekcja pracy i sanepid co to sie tam porobilo ludzie zaczeli chorowac bo nie da sie tam pracowac (usunięte przez administratora) na kolkach jest az zygac sie chce bylam tam na rozmowie jak zobaczylam sprzataczke co z niej robia to masakra jedna na caly zaklad az mi jej szkoda dziewczyna na grupie z orzeczeniem od rana do wieczora 10 godzin tyra ja juz dawno bym tam nie robila na jej miejscu jeszcze troche pogotowie ją wywiezie z jej schorzeniami powinna robic 7 godz a nie tyle pracownikow maja za nic taki tam (usunięte przez administratora) ja nie wiem powinni zamknac to skoro dyrekcja nie widzi tego co narobila ze swoim zakladem szkoda ludzi pochorowanych tam jelitowka panuje i tam napoje robia syf zrobili z zakladu kierownictwo nic nie widzi co sie dzieje ani dyrekcja maja to w glebokim powazaniu wazne sa dla nich pieniadze i nic wiecej powinien zglosic ktos ten zaklad juz dawno do inspekcji masakra szkoda tam tych ludzi sie tylko marnuja

Piotrek

To Walery wreszcie wyleciał? Czas chyba? Za coś konkretnie?

Dariusz

@danka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma Hoop Polska zatrudnia ok 400 osób dlatego sądzę, że kilka ofert pracy to jest bardzo znikomy procent. Zawsze można pomyśleć, że firma jest spoko i wszystko jest ok. Uważam, że nie jest łatwiej pracować i narzekać, to psuje atmosferę w firmie!

qtas
@Dariusz 18.10.2017 12:05

patrz prawy górny róg strony , ocena pracodawcy 2/6 i wszystko jasne

Danka

Ja nie widzę żadnych nowych ofert pracy w Hoop więc po co piszecie, że ludzie odchodzą bo jest tak źle?

danka dupa
@Danka 07.09.2017 21:42

ciekawe gdzie szukasz na tą chwilę jest ok 10 ofert

hoop@vp.pl

Coś więcej na temat tego Walerego ?? Za co wyleciał

Zostaw opinię o Hoop Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoop Polska