Hoop Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o Hoop Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoop Polska

Św Paweł

Haahaa jak to czytam to śmiać mi się chce.. Poprostu żenada :) nie chcesz pracować ? Źle Ci? Idź gdzie będzie Ci lepiej .. (usunięte przez administratora) wiecznie narzekacie.... Jako PH jest ok kaska dość fajna auto Ok

Adam

Kierownik regionalny Kamil z Górnego Śląska nie potrafi się nawet przedstawić, kiedy dzwoni do potencjalnych kandydatów na współpracowników. W trakcie rozmowy pyta o okres wypowiedzenia, chociaż wszelkie info ma podane w cv. Prawdopodobnie nawet go nie przeczytał. Rekrutacje w tej firmie to ustawki - mają już wybranego kandydata, więc zwisa im, kto przyjdzie na rozmowę, dlatego zapraszają każdego, kto się zgłosił. Szkoda czasu i fatygi. Nie miejcie nadziei na zatrudnienie i nie dajcie się zwodzić.

Karel
@Adam 03.01.2018 15:52

100% prawdy.

Kierownik regionalny Kamil
@Adam 03.01.2018 15:52

Rozumiem, że ta wypowiedź wynika z frustracji. Na stanowisko Przedstawiciela Handlowego aplikowało w okresie 15.12.2017-15.01.2018 314 kandydatów (!) Wszystkim szczerze dziękuję. Na rozmowy rekrutacyjne zaprosiłem 42 osoby. Z nikim nie rozmawiałem przez telefon na temat okresu wypowiedzenia. Co i innego na spotkaniu. Sami dobrze wiecie, że od momentu wysłania CV do właściwej rozmowy sytuacja może zmienić się diametralnie. Pytanie więc o to, w trakcie pierwszej rozmowy jest jak najbardziej na miejscu. Na ten etap poświęciłem prawie 5 dni roboczych. Do drugiego etapu zaprosiłem 10 aplikantów. Jeżeli ktoś twierdzi, że jakąkolwiek firmę stać na takie ustawki to serdecznie gratuluję poczucia humoru. Ostatecznie zatrudniłem 2 osoby, którym serdecznie gratuluję.

Zainteresowany

Chciałbym aplikować do firmy ale zastanawiam sie po lekturze waszych opinii. Czy są jakieś zmiany od nowego roku w firmie?

pepik

robota jak robota najwazniejsze że umowa o prace ,kasa zasadnicza 2tysie plus drugie tyle jak zrobisz premie, dofinansowania na dzieci typu kolonie , paczki ..auta albo dostaniesz skode fabie III albo corsa , produkty ok , ja narazie polecam pracowanie u pepikòw.

Jakie benefity?
@pepik 05.06.2017 18:02

Co Ty gadasz... żenada, nie dosyć że firma ciągle decyduje kiedy i ile masz wolnego o czym dowiadują się z dnia na dzień z grafiku wywieszonego na hali to jeszcze nigdy się nie doliczysz tych dni bo tak grafik często się zmienia... A żeby dostać kasę za "wczasy pod gruszą" to musisz spełnić milion kryteriów np. dochód nie może Ci przekroczyć 120 0 zł na osobę, do tego musisz przynieść fakturę za wczasy na której kwota nie może być wyższa niż 1000zł z czego oddają Ci połowę czyli 500zł i do tego milion zaświadczeń np. męża o zarobkach itp. A kasa po pół roku jeśli się upomnisz o nią bo liczą że zapomnisz albo dasz spokój. Tragedia. Od wszystkiego Ci odliczają. Nawet karty multi sport się nie opłaca. Mała zniżka dla pracownika, za dziecko nie opłacalna a mąż to już w ogóle traktowany jak obcy człowiek i pełna dopłata. Taniej wychodzi samemu wykupić karnet w Aquaparku. Zanim ktoś się zdecyduje na tą firmę to niech popyta pracowników albo byłych pracowników jak tu jest i się zastanowi czy sobie nie pogorszy zamiast poprawić sytuacji materialnej...

Pepik
@Jakie benefity? 19.11.2017 02:07

..to chyba zalezy od regionu no i od kierownika..dostalem podwyzke , zrobiłem premie na detalu + driver , jestem zadowolony ..co do dni wolnych to też nie rozumie, bo kiero Sam dzwoni żeby brac wolne zeby jak najmniej zostało z roku starego..paczka na swieta dla dziecka , bony sodesco ..nie wiem jak człowiek czyta opinie to szok..to musi naprawde być roznica w jakim regionie pracuje sie..a kierownikow oszolomow nie brakuje to fakt..ostatnie zdanie : mi osobiscie pracuje sie ok.

Man from steel

zastanawia mnie czy którykolwiek z "geniuszy" z Ostrawy w 2009, 2010, 2011 i dale zastanawiał się, jakie konsekwencje na dłuższą metę będą miały decyzje ludzi nie znających ani specyfiki Polskiego rynku, ani sposobu pracy w Polsce i z Polakami, dzisiaj w 2017 wydaje się jasnym , że nie !, Ba... nawet po takim czasie i tak bolesnym spadku,ich zachowanie wydaje się być kompletnie bezrefleksyjne, jak dla mnie to ciekawy przykład do analizy jak nie powinno się prowadzić biznesu.

xxx

Hoop - ten okręt powoli nabiera wody... Jak to niewiele trzeba żeby rozmontować tak porządną firmę.... (atmosfera, ludzie, zapal do pracy, wyniki itp) Pozatrudniano nowych bez jakich kolwiek kompetencji.... masakra.... nie szanuja ludzi....

Daniel

Zastanawiam sie dlaczego tak bardzo narzekacie? Jak mi jest źle to zmieniam firmę, Warszawa ma dużo ofert!

Żołnierz
@Daniel 03.09.2017 13:59

Jak widać w tej firmie żeby być kierownikiem nie trzeba mieć ani wiedzy, ani szacunku do ludzi ani nie posiadać kultury osobistej.... prawda, Panie Kierowniku? Hahahah....

zetka

Jaka jest wysokość podstawy. Ile można realnie zarobić. Czy plany są osiągalne.

Nick
@zetka 17.01.2016 18:01

Plany są nieosiągalne, 1700 zł I robisz po 12 h

Ja

Czy ktoś wie jakie tam są zarobki?

Produkcja
@Ja 28.08.2017 14:15

Zarobki, kpina wręcz dlatego tam już dawno nie pracuję. Jak wyciągnie 1800 zł harując po 12 H w dowolnym systemie 6-18, 18-6 i tak na zmianę to się cieszysz że masz kasę ale za to ani 1 dnia wolnego bo chyba że liczysz to zejście z nocki. Grafik ciągle się zmienia. Nie dają grafiku tylko wieszają na ścianie płaczu i musisz codziennie lecieć na hali czy na pewno jutro masz na tą czy inną godzinę.

Cezary

Nie ma ideałów, zawsze można znaleźć coś co nie odpowiada pracownikom. Czasami trzeba pomyśleć czy oby nie czepiamy się jakichś drobiazgów bez większego znaczenia. Praca moja w firmie daje mi bezpieczeństwo i jest ok.

Pączek w maśle
@Cezary 20.08.2017 10:21

Weź się nie wypowiadaj bo każdy wie że masz robotę załatwioną przez jednego z brygadzistów i latasz na górę na wszystkich donosić. Bezpieczeństwo? Przy łamaniu praw bhp? Ty wiecznie się opierdalasz i inni robią za Ciebie to się nie narobisz.

Amigo

Pracuje w Hoop-ie 6 lat jako ph były wzloty i upadki ale ogólnie jak robisz plany to poniżej 3 nie zejdziesz na rękę a z dodatkami typu zamknięcie kwartału nawet coś więcej. Ciśnienie jest jak wszędzie ale duże znaczenie ma na jakiego trafisz kierownika bo u nas jest bardzo z tym różnie. Multisport jest enel med są pakiety socjalne typu bony na swieta paczki dla dzieci itp Tak więc ogólnie mówiąc nie jest źle i kasa też jest nie najgorsza .

Luzaczki
@Amigo 19.08.2017 08:26

Hehehe 3 na rękę, dobre, to się uśmialiśmy wszyscy którzy tam pracujemy... gdzie Ty widzisz 3 jak my na produkcji nawet 2 nie mamy a (usunięte przez administratora) jak małe robociki. Linia szkła to ma 1 % premii a robią większość ręcznie i nawet depalu nie mają i mieć nie będą. Procomac i Sidel też wiecznie całej premii nie ma za audyt wewnętrzny. Te egzaminy I audyty są tylko po you żeby uwalić premię I podwyżki nie dać. Bielsk zamknęli, Grodzisk też a nam premię ucinają bo na odprawy muszą mieć dla ludzi z Grodziska. Jeszcze 3 lata i to też zamkną. Już logistykę do Czech przenieśli. Każdy kto ma znajomości to ucieka do innych firm bo tutaj wiecznie jakieś ale i brak szacunku do podwładnych a o BHP to chyba nigdy nie słyszeli. Porażka totalna. Ten kto zmienił pracę na Hoop już żałuje bo tak pięknie Pani rekruterka opowiadała im jakie zarobki itd. a potem się okazało coś innego i ubaw mieliśmy że w te bajki uwierzyli. Odradzamy, bo wszystko się pozmieniało na gorsze. Jak byśmy mieli dokąd odejść to już by nas tam nie było. Taka prawda. Pozdrawiamy naiwnych którzy przyjdą tu do pracy.

XXXXX
@Amigo 19.08.2017 08:26

Potwierdzam! Produkcja z premią pełną 500 zł (jeśli zdarzy się cud) to ma 1900zł. Hehehe 3 na rękę, dobre, to się uśmialiśmy wszyscy którzy tam pracujemy... gdzie Ty widzisz 3 jak my na produkcji nawet 2 nie mamy a zapieprzamy jak małe robociki. Linia szkła to ma 1 % premii a robią większość ręcznie i nawet depalu nie mają i mieć nie będą. Procomac i Sidel też wiecznie całej premii nie ma za audyt wewnętrzny. Te egzaminy I audyty są tylko po you żeby uwalić premię I podwyżki nie dać. Bielsk zamknęli, Grodzisk też a nam premię ucinają bo na odprawy muszą mieć dla ludzi z Grodziska. Jeszcze 3 lata i to też zamkną. Już logistykę do Czech przenieśli. Każdy kto ma znajomości to ucieka do innych firm bo tutaj wiecznie jakieś ale i brak szacunku do podwładnych a o BHP to chyba nigdy nie słyszeli. Porażka totalna. Ten kto zmienił pracę na Hoop już żałuje bo tak pięknie Pani rekruterka opowiadała im jakie zarobki itd. a potem się okazało coś innego i ubaw mieliśmy że w te bajki uwierzyli. Odradzamy, bo wszystko się pozmieniało na gorsze. Jak byśmy mieli dokąd odejść to już by nas tam nie było. Taka prawda. Pozdrawiamy naiwnych którzy przyjdą tu do pracy.

przerazona hoopem

Nie trać czasu na hoopa Dyrekcja pozwalniała ludzi z Kutnowskiej Firmy tnie etaty robi oszczednosci i nie liczą sie tam ludzie tylko pieniadze zrobil sie tam (usunięte przez administratora) nawet sprzataczki z trzech zrobily jedna woli miec (usunięte przez administratora) niz czysto po prostu tak tam traktuja ludzi powinna tam wejsc inspekcja pracy i sanepid co to sie tam porobilo ludzie zaczeli chorowac bo nie da sie tam pracowac (usunięte przez administratora) na kolkach jest az zygac sie chce bylam tam na rozmowie jak zobaczylam sprzataczke co z niej robia to masakra jedna na caly zaklad az mi jej szkoda dziewczyna na grupie z orzeczeniem od rana do wieczora 10 godzin tyra ja juz dawno bym tam nie robila na jej miejscu jeszcze troche pogotowie ją wywiezie z jej schorzeniami powinna robic 7 godz a nie tyle pracownikow maja za nic taki tam (usunięte przez administratora) ja nie wiem powinni zamknac to skoro dyrekcja nie widzi tego co narobila ze swoim zakladem szkoda ludzi pochorowanych tam jelitowka panuje i tam napoje robia syf zrobili z zakladu kierownictwo nic nie widzi co sie dzieje ani dyrekcja maja to w glebokim powazaniu wazne sa dla nich pieniadze i nic wiecej powinien zglosic ktos ten zaklad juz dawno do inspekcji masakra szkoda tam tych ludzi sie tylko marnuja

Piotrek

To Walery wreszcie wyleciał? Czas chyba? Za coś konkretnie?

Dariusz

@danka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma Hoop Polska zatrudnia ok 400 osób dlatego sądzę, że kilka ofert pracy to jest bardzo znikomy procent. Zawsze można pomyśleć, że firma jest spoko i wszystko jest ok. Uważam, że nie jest łatwiej pracować i narzekać, to psuje atmosferę w firmie!

qtas
@Dariusz 18.10.2017 12:05

patrz prawy górny róg strony , ocena pracodawcy 2/6 i wszystko jasne

Danka

Ja nie widzę żadnych nowych ofert pracy w Hoop więc po co piszecie, że ludzie odchodzą bo jest tak źle?

danka dupa
@Danka 07.09.2017 21:42

ciekawe gdzie szukasz na tą chwilę jest ok 10 ofert

hoop@vp.pl

Coś więcej na temat tego Walerego ?? Za co wyleciał

Xxx

Było fajnie ale się skończyło. Teraz wszędzie mega bajzel. Odchodzić zaczynają ludzie i menadżerowie którzy pracowali po kilka ładnych lat z dobrymi wynikami. Coś w tym jest. Mega wielki chaos.

siup

Aplikuj! Co się czaisz?

Dariusz

Czy oferta dla stażysty w dziale marketingu jest jeszcze aktualna? Czy może ktoś pomóc młodemu chętnemu?

Aneta

Aktualnie dostępnych jest kilka ofert pracy od Hoop Polska. Czy ktoś z was ma doświadczenie z pracą na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? Często to stanowisko wiąże się z wyjazdami służbowymi. Zastanawia mnie jak długie bywają takie wyjazdy? Osoby zainteresowane pracą skorzystają na waszym doświadczeniu, warto pomóc im w podjęciu decyzji o zatrudnieniu w danej firmie.

Danuta

Czy mógłby ktoś napisać kilka zdań informacji o pracy przedstawiciela handlowego? Jakie wyposażenie dostaje ph do pracy? Czy są w firmie dodatki do pracy ty[piu socjalnego? Może jeszcze warto coś wiedzieć?

Norbert

Nie ma idealnej firmy, zawsze może coś szwankować ale ogólnie HOOP to dobra firma i można spokojnie pracować. Dobrze wiedzieć na kogo można liczyć i robić swoje.

;-P

hej Ja oceniam firmę bardzo dobrze. Pracuję od kilu miesięcy i do tej pory nie mam na co narzekać. noo może tylko na brak podwyżek bo skoro doszło PH więcej obowiązków to dlaczego na takiej samej stawce??!!

Aneta

@Dariusz widzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci odpowiedzi. Czy mimo to zdecydowałeś się na aplikację do firmy? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się jak w Hoop Polska wygląda proces rekrutacji.

Nabilek

Poczytałem opinie i wnioskuję, że firma jest spoko. Wiadomo, że nigdy do końca nie można polegać tylko na forum ale już mam informacje i to dobre. Myślę, że można aplikować a dalej to zobaczymy czy się dostanę.

jku
@Nabilek 13.07.2017 15:28

No to ci odpowiem, pracowałem tam wiele lat. Ludzie w zakładzie w Kutnie browarów nie piją tylko kawę chyba że ktoś jest głupi ale to jego sprawa. Firma niezła nieźle sprpcesowana i poukładana. Jest jednak małe ale, cześki. Ci ludzie to tragedia. Nie można im wieży i ufać. Jedno myślą drugie mówią a trzecie robią. Poza tym tylko tabelki z których nic nie wyniki i ten ich obecny zarząd to jakaś zbierania, eh szkoda gadać. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć zawodowo to na obecną chwilę nie polecam. A propo wchodzą w deweloperkę, robią z zakładów nieruchomości, TRAGIKOMEDIA :) nieudolne bęcw...

Dariusz

Jestem bardzo zainteresowany pracą przedstawiciela handlowego w Warszawie. Mam prośbę o kilka informacji o firmie, które pomiga mi podjąć decyzję o aplikowaniu do firmy. Jakie warunki zapewniają i jaka umowa?

mala

coz moge powiedziec o firmie hoop kutno bo o takiej wiem duzo o tuz kandydace do tej firmy jezeli szukasz odpoczynku na 3 miesiace od pracy to polecam hoop kutno tam pracownicy spia na 2 i 3 zmianie wiec odpoczniesz sobie oraz nawet wypijesz browara nikt cie nie sprawdzi dyrektorzy wiedza co sie dzieje ze sa lamane zasady bhp i co wyprawiaja pracownicy ale przymykaja oko na to tam nieliczy sie jak wykonujesz dana prace albo jakim jestes pracownikiem tylko okolo 200 pytan dostaniesz na ktore niemorzesz miec tak zwana poprawke bo jak niezdasz wylatujesz nawet jak jestes dobrym pracownikiem jest totalne chamstwo i zenada u pana sylwka nie mozna miec poprawki a u drugiej lini mogo bo odpowiedzi nie maja jak odp brali znaszej linii wiec polecam na 3 miesiace w prace w hoop odpoczniecie sobie od pracy bo niewarto pracowac w tej firmie

Aneta

@pepikrozumiem, że pracownicy, w szczególności rodzice, mogą liczyć na dodatkowe benefity. To ważna informacja dla osób, które myślą o zatrudnieniu w Hoop Polska. Chętnie dowiemy się również więcej na temat tego jak wygląda praca w dziale, w którym pracujesz.

Aneta

@Drevny kocur a Ty jak ocenisz Hoop Polska jako pracodawcę? Jakie są według Ciebie plusy i minusy pracy w firmie?

Dariusz

Hoop Polska była nagradzana czy ktoś wiedział o tym? Widziałam, że mają w ofercie pracy zapotrzebowanie na PH?

Drevny kocur
@Dariusz 17.05.2017 21:30

Widzę, że któryś z Cześków próbuje moderować forum i zaklinać rzeczywistość

Drevny kocur
@Dariusz 17.05.2017 21:30

Widzę, że któryś z Cześków próbuje moderować forum i zaklinać rzeczywistość

bývalý zaměstnanec

Generalnie jak nie masz innej alternatywy to na przeczekanie może jakoś być ( max 6 mcy do roku ) na więcej szkoda czasu i nerwów, a szkoda bo produkt szybko zbywalny i nie głupi - przynajmniej kiedyś tak było. Pozycja nr 3 w PL a teraz garażowiec... . Bez pomysłu, koncepcji i cohones

Aneta

Wiedzieliście, że Hoop Polska Sp. z o.o., wchodząca w skład grupy Kofola ČeskoSlovensko a.s.. jest jednym z najważniejszych producentów napojów w Europie Środkowej? Pracowałeś/Pracowałaś w tej firmie? Podziel się informacjami na temat atmosfery i codziennej pracy!

heniek

Na ph @lolek? Wiesz to zawsze większa szansa na klientów no i większą premię

JONASZ

A SŁYSZAŁY COŚDZIEWCZYNY ŻE ŚWIETY WALERY JEST NA WYLOCIE ?

hoopesymista

No jednak jest problem. Za lipiec nikt nie zrobił Targetu :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Lolek
@hoopesymista 23.07.2016 11:24

Witam, czy mgóbym się z Tobą jakoś skontaktować? Dostałem propozycję pracy ale mam duży dylemat. Pwoeidzieli, że muszę 20 spotkań dziennie odbyć. SPORO

Lolek
@hoopesymista 23.07.2016 11:24

Witam, czy mgóbym się z Tobą jakoś skontaktować? Dostałem propozycję pracy ale mam duży dylemat. Pwoeidzieli, że muszę 20 spotkań dziennie odbyć. SPORO

Klaus

W firmie mówi się, że zmiany które nowy szef robi to jeszcze nic, bo patrzac na jego ciecia nie wiadomo co jeszcze i kogo utnie.zatrudnia samych czechów bo nikomu nie ufa, a na dodatek traktuje ludzi jak śmieci. Nie wiem czy to dobry moment na wiązanie się z tą firma

anonim

(usunięte przez administratora)

hoopesymista

@Misiek - napisałeś tylko o zmianach - jest to hasło, które było i jest poruszane od szkolenia w marcu... z resztą się zgadasz? ;) nie wiem na jakim stanowisku pracujesz, ale lekko to nie idzie raczej widząc ile osób w ciągu 2-3 miesięcy przestało pracować w firmie, a są to osoby na różnych stanowiskach i często z długoletnim stażem, o olbrzymim doświadczeniu. @ Klaus - tak też sądzę - radzę się wstrzymać z podejmowaniem pracy w tej chwili.

hoopesymista

Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany - zmienił się prezes i gdzie się da szuka oszczędności. Wymienia kadrę kierowniczą zatrudniając swoich ludzi z Czech, którzy nie znają polskiego rynku i nawet nie mówią po Polsku. Chcą wprowadzić czeskie standardy, które się nie sprawdzają na tutejszym rynku (m.in.wyprodukowanie Paoli w opakowaniu pet). Firma mimo, że kupę lat na rynku nie ma strategii rozwoju, brak stałych procedur, często brak komunikacji między biurem/kierownikiem, a ph. Brak kampanii reklamowych , które by pociągnęły jej produkty w górę. Promocje, które robią w sieciach lokalnych nie są dopracowane, bo klienci nie wiedzą o nich, a przedstawiciele dowiadują się o nich w dniu rozpoczęcia i brak czasu na objeżdżenie klientów i ewentualne zatowarowanie. Mam wrażenie, że skupiają się na produkcji dla Biedronki (i innych marketów zresztą też), gdzie ceny brutto dla klienta są takie, jak netto w sprzedaży do PSD. Praca ph jest bardzo wymagająca, a zarobki nie adekwatne. Jedyny plus to socjal-bony na Święta, prezenty dla dzieci, kolonie, wyprawki itp. No i najważniejsze - jest bardzo ciężko zrobić target i zgarnąć premię za prowizję. Mimo, że zrobisz target kwotowy nawet powyżej 100%, to nie dostaniesz premii, bo nie zrobiłeś czegoś tam. A to nie zrobiłeś sprzedaży po wszystkich brendach, a nie miałeś wystarczającej aktywności po klientach, albo zwyczajnie nie wskoczyła Ci jakaś sprzedaż do systemu i musisz to udowadniać sam prosząc o f-ry u klientów. Jeżeli jednak nie jesteś wymagający i wystarczy Ci zarobek poniżej 2000 netto to możesz próbować. Jak trafisz pod dobrego kierownika to kilka lat popracujesz :)

Micozy
@hoopesymista 17.07.2016 14:12

Święte słowa :)

Michał

Nie polecam ! Szkoda czasu na tą firmę

anonim

(usunięte przez administratora)

kasrab

Dzięki za info :)

Niki

Słabo, bardzo słabo. Pikują w dół, tyle tylko napiszę w tym temacie.

zetka

Podstawa jest chyba jednakowa dla wszystkich .Jaka kwota brutto.

Saphire

A czy był ktoś z Was na rekrutacji na asystenta trade marketingu? W ogóle jakie pytania zadają na rekrutacji?

Chico

Orientuje się ktoś może czy już wyłoniono kandydata ds. wsparcia procesów sprzedaży ?

Powaga

Moi drodzy ta firma pikuje w dół obecnie -8% w stosunku do roku poprzedniego. Cisną jak cytryny. zastanowilbym się 5 razy czy warto. tam są ludzie od wielu lat na stokach po kolesiostwu a to nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem - niestety. źle podejście do ph , klientów itp. pozwalniali im niewygodne osoby powymieniali na młodszych (tańszych posłusznych ) Taka firma na przeczekanie poszerzenia cv.

Pracownik

Do- Ali. Nie wiem skąd się wzięłaś, ale pytanie odnośnie warunków na stanowisko RKS jest tak idiotyczne, że współczuję Ci. Pzdr for ale

ala

jest ogłoszenie na RKS na lublin - czy ktoś może przybliżyć co się stało z poprzednim? Odszedł bo musiał czy awans? Ilu PH miał , narzędzia, struktura, zadania?

cichy

witam pracowałem jako operator wózka widłowego w grodzisku. NIE POLECAM NIKOMU kierownictwo nieudolne nie widzi nic poza biurem brygadziści i zastępcy zamiast zając sie pracą to śpią w nocy lub siedzą w internecie a ciebie by zagonili na śmierć przepisy maja w głębokim .......tylko jak zebranie jest to cisza wszystko pieknie kierowniczka płacze ze brak ludzi a podejście do człowieka masakra

zniesmaczonu
@cichy 31.08.2015 20:09

czytam ten opis i muszę ze smutkiem powiedzieć PRAWDA.wymuszanie urlopów nadgodzin,pracujące weekendy ,nikt się nie pyta czy pasuje czy chcesz muszisz i tyle a na wypłade po 3 weekendach 1800 :(

ciocia ola

Byłam w wielu firmach na rozmowach,ale to co reprezentowały sobą osoby z hoopa to szczyt błazenady.Oni szukają kandydata jak z opisu taniego ogłoszenia,a nie handlowca.Tak się przeprowadzało rekrutację dawno temu z młodymi ochotnikami,a nie z doświadczoną osobą.Nie wiem skąd takie metody,ale dawno tak się nie uśmiałam.

Józek
@ciocia ola 08.05.2015 12:49

znajdzie sie za najniższą krajową ja dziękuje

Zostaw opinię o Hoop Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoop Polska