000000015.01.2026 20:22
Długo by opisywać co tam się odwala lakiernia no cóż grupa zgrana każdy mówi ci coś innego ale wszyscy trzymają razem pan mistrz lakiernictwa Jan no cóż albo mu przypasujesz albo dupka kierownika Waldemara R. Słodsza niż cukierek zresztą Wlademar R. Człowiek który ma niestety problemy z osobowością być może rodzina go nie kocha albo żona coś ukrywa bo mówi co innego robi co innego a i nie żałuje sobie darcia mordy na wszystkich przecież jest najważniejszy ale jak właściciel go pogoni to widać jak mu nogawkami leci i trzeba wszystko rzucić i robić szybko co właściciel chce a później pytania dlaczego nie skończyłeś tego czy tamtego hm no przecież szef najważniejszy i trzeba było rzucić wszystko i robić coś innego . Kamery wszędzie i nie dlatego żeby było bezpiecznie tylko ewidentnie na szpiegowanie co kto robi jeśli się nie spodobasz to do widzenia ogólnie nie polecam gorzej niż zakładzie karnym. Ps jeśli ta lakiernia spełnia jakiekolwiek wymogi to jestem (usunięte przez administratora) Bogiem kostka na posadzce i zimno od rana bo szkoda ogrzewać