Flex Films Europa Sp. z o.o.

Września

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 93 ocen.

Opinie o Flex Films Europa Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex Films Europa Sp. z o.o.

Alicja

@Trezorek jesteś pracownikiem Flex Films Europa Sp. z o.o. czy może rozważasz możliwość współpracy z tą firmą? Jakie są Twoje dotychczasowe doświadczenia z tym pracodawcą?

Trezorek

Jaki jest powód, że tak dawno nie pisaliście nic na tym wątku? Każda merytoryczna wypowiedź może pomóc nowym kandydatom w podjęciu decyzji o pracy dla firmy.

gaca

kiedy podwyzki

Franek

Chyba przesadzacie, że od jednej osoby zależy funkcjonowanie całej firmy. Nie ma ludzi niezastąpionych, inni też potrafią tylko siedzą cicho bo po co więcej pracować?

Edzio

Prawda jest taka, że na produkcji jeden hindus zna się na rzeczy, rozwiąże każdy problem a reszta tylko wykonuje jego polecenia. Jak odejdzie do lepiej płatnej pracy to macie przekichane. Kto tam robi ten wie o kim mowa. Ja odszedłem do VW i nie żałuję. Pozdro dla całej ekipy

Karol

Czy oferta dla elektryka z językiem angielskim jest aktualna? Gdzie byłby wyjazd i na jak długo są organizowane?

Historyk

Co jest powodem, że tak mało wpisów jest na tym forum? Z drugiej strony to dobry objaw, ludzie są pewnie zadowoleni i nie piszą nic. Byłem pracownikiem w firmie i często z sympatii wchodzę na watek poczytać co nowego słychać. Czy dyrekcja jest bez zmian?

Ostatni
@Historyk 18.06.2017 18:07
Co jest powodem, że tak mało wpisów jest na tym forum? Z drugiej strony to dobry objaw, ludzie są pewnie zadowoleni i nie piszą...

Jaka sympatią co ? Czytałeś wpisy bo mi się zdaje że nie.Sympatie mają lizusy takie jak Bzyk Gaca Majster.

Ellza

witam, czy mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na temat pracy w biurze w firmie? Zarobki, atmosfera?

Alicja

@Filmowiec, jakie konkretnie informacje Cię interesują? Czego chciałbyś się dowiedzieć o stanowisku mechanika z językiem angielskim?? Kto może przybliżyć użytkownikowi @Filmowiec więcej informacji na temat pracy na wspomnianym wcześniej stanowisku?

zaryskanagalotkach123

A co tam słychać u mAJSTRa?

Filmowiec

Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na temat pracy dla mechanika z językiem angielskim? Jestem zainteresowany pracą dla Flex Films Europa i dlatego dopytuję. Trochę martwią mnie wpisy ale wiem również, że ludzie często tak piszą bo im się nudzi.

Ostatni

Byłem operatorem jak większość pracowników. I wypowiadam się o sytuacji na produkcji.Zaraz bedzie fala hejtu że tak nie jest i wogole. Ja piszę ze swojego punktu widzenia.

Alicja

@Ostatni, o warunkach pracy na jakim stanowisku piszesz? Pamiętajmy, że ogólne warunki, atmosfera mogą się od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.

Alicja

@Norbi pracujesz w Flex Films Europa Sp. z o.o.? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Piszesz, że bywa różnie. Co masz konkretnie na myśli? Czekamy na Twoją opinię.

Norbi

Flex Films Europa zasługuje na dobrą opinię ale bywa różnie.

gaca

Kiedy beda aneksy???

Maniu
@gaca 02.05.2017 17:12
Kiedy beda aneksy???

Podobno w czwartek

Filip

Flex Films Europa to tylko część olbrzymiej firmy, która działa na całym świecie. Myślę, że praca w takiej firmie pozwala spokojnie żyć przynajmniej ja tak mam.

K.

Tak siedze I czytam te komentarze I smiac mi sie chce.... Firma jak kazda inna... u Polaka byscie musieli zapierdzielac cale 8 godzin I nie byloby czasu na pierdoly... a tutaj jak nic sie nie dzieje to siedzisz z tylkiem I tylko kontrolujesz... wiec nie wiem na co narzekacie... nie nadzwigasz sie, w czystym I cieplym.... a wynagrodzenie to kazdy ma takie jakie wynegocjowal... faktem jest,ze jest duza rozbierznosc I powinny byc wyrownania... A ludzie... jak wszedzie. Znajdzie sie jeden z drugim co podpierdzielaja, ale sa tez tacy z ktorymi idzie normalnie pogadac I pracowac. jezeli chodzi o kobiety to zawsze I wszedzie maja placone mniej od mezczyzn. Taka mamy polityke w kraju. Ale nie sa tutaj zadnym popychadlem. Sa normalnie traktowane. ogolnie polecam prace.

Alicja

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat firmy Flex Films Europa Sp. z o.o.

N b T

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Wtracanie tekstów o slubach z 13latkami to chyba jakaś kpina! To jest strona do wyrażania opinii o zakładzie pracy a nie o "tradycji" panujących w samych Indiach. Równie dobrze można napisać że jakaś polska firma jest h.u.j.o.wa bo coś tam...ja pierd.ludzie ogarnijcie się!

IlovetoeatCows

Czego się spodziewać po firmie wywodzącej się z Indii, gdzie kobiety mają takie same prawa co pies. Poprzedzając narzekania na rasizm itp barier kulturowych nie przeskoczysz, a jak na górze siedzą ludzie, którzy są wychowani w kulturze w której żenisz się z 13-latkami to czego się kobiety spodziewają? Darujcie sobie takie miejsca.

Alicja

@Nicola, @Zibi czy od dawna jest już taka sytuacja, o której wspominacie?

Alicja

@Nicola, a czy w późniejszym czasie te zarobki się wyrównują?

Zibi
@Alicja 07.04.2017 09:17
@Nicola, a czy w późniejszym czasie te zarobki się wyrównują?

Tak się tu wypłaty wyrównują,że nowi dostają 3500 brutto teraz a starsi pracownicy 2000 na łapę a niektórzy nawet poniżej dostają kpiny sobie z ludzi robią jak tej kasy nie wyrównaja do czerwca to polowa produkcji się im zwolni przynajmniej ci co poniżej tego 3500 maja ja na pewno pójdę w h .

Rychu
@Alicja 07.04.2017 09:17
@Nicola, a czy w późniejszym czasie te zarobki się wyrównują?

OD DAWNA TAK TU JEST .

Nicola

Do Alicja daj sobie spokój z flex kobiet tu pracuje tylko kilka praca ciężka brudna itp kobiety tu są dyskryminowane jeśli chodzi o kasę już na starcie dostajesz mniej niż facet przyjmujący się na to samo stanowisko znacznie mniej o późniejszych sprawach nie wspomnę zdecydowanie to nie firma dla kobiet taka polityka firmy, że kobieta jest tu do zapierdalania a i tak kasę ma słabą.

Alicja

@adi, a co pozytywnego możesz napisać o pracy w tym miejscu?

adi

Tu są marne wypłaty . Pracuję się w oparach chemi .Atmosfera tragiczna ludzie nie życzliwi nie chodzi by kochać się jak rodzina tylko zachowywać się jak ludzie.Ludzie nie chcą tu pracować bo jak maja przyjść to juz nie przychodzą jak dowiedzą się jak tu jest.

Alicja

Czy ktoś z Was pracuje w Flex Films Europa Sp. z o.o.? Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat? :)

Filip

Nie lubię czytać złych wpisów na forach , firma jest spoko a to jest ważne.

Filip

Fajnie mi się tu pracuje, mam dobre zarobki, jedynie kilka osób przeszkadza w pracy. Firma jest dobra i dlatego jeszcze ich nie zwolniła!! Ludzie są sami sobie winni a potem piszą takie głupie komentarze!!

Clavey

Clavey szuka mechaników i elektryków do pracy we Wrześni. Warunki całkiem przyzwoite

Filemon

Czasem nie powinno się czytać niektórych wpisów. Kłamstwa i złośliwości zupełnie nie robią wrażenia bo firma to też pracownicy, którzy również oceniają. Generalnie jest dobrze i oby tak dalej . Zapraszamy.

Mariusz Gawęda
@edi 01.02.2017 07:39
Nie jest tak do końca jak Filemon jest napisane przez ciebie. Wypłaty marne a. Same kable latają do dr. Hidusa i dostają lepsz...

Co za bzdury piszesz. Jaka najniższa krajowa? Może tobie tyle zaproponowali bo się nie nadawałeś...

Bukake
@Mariusz Gawęda 01.02.2017 13:03
Co za bzdury piszesz. Jaka najniższa krajowa? Może tobie tyle zaproponowali bo się nie nadawałeś...

Nie ze sie ludzie nie nadaja tylko w tym zakładzie dają stawkę jaka chca chyba zalezy to od humoru. Wiec nie pisz glupot ze sie ktos nie nadaje. Pewnie ten co ma mniej jest bardziej inteligentny od ciebie cepie

Były pracownik

Omijanie ten zakład szerokim łukiem! Niesprawiedliwość straszna i poniżanie pracownika. Możesz pracować na tym samym stanowisku co stary pracownik a wszystko będziesz robić bo młody zawsze ma gorzej. W dodatku stawki z kosmosu jedni mają tyle ile chcą inni minimum krajowe. Sprawiedliwość

krzych

Cześć wszystkim pracownikom Flex a ,mam pytanie czy u Was faktycznie niezbędna jest komunikatywna znajomość j.angielskiego- rozmowa kwalifikacyjna jest w tym języku?

Nunus

Szukam nowych rekrutacji do Flex-u ale nie mogę znaleźć, a może ktoś ma wiedzę czy potrzebują ludzi do robót fizycznych to proszę o info. Jakie mogą być zarobki?

Ostatni
@Nunus 14.01.2017 15:00
Szukam nowych rekrutacji do Flex-u ale nie mogę znaleźć, a może ktoś ma wiedzę czy potrzebują ludzi do robót fizycznych to pros...

Dostaniesz od 2100do 2500(góra) brutto i w tym chodzisz jak Ci wypadnie święta nie święta itd. Złe traktowanie ludzi i brak logiki. Nie polecam.

rakieta zakladowa 14

To za mniej niż 4400

4400

Ja tez ide do VW za 4300 zl.

Ostatni

Ta firma to porażka. Nie doceniają ludzi,maja ich gdzieś. Gdy pracownicy zaproponowali spotkanie z głównym szefem to na jego początku padło hasło że ludzmoga się zwalniać a on sobie ściągnie z Indii.Teraz były premie świąteczne i osoby na wypowiedzeniu ich nie otrzymają mimo że pracuje się na nie cały rok.Jest to uznaniowa premia zgoda ale potraktowanie pracowników jak gorszych to jest obłuda i zwykłe ch.....o.

Filmik
@Ostatni 07.12.2016 12:04
Ta firma to porażka. Nie doceniają ludzi,maja ich gdzieś. Gdy pracownicy zaproponowali spotkanie z głównym szefem to na jego po...

Jak jesteś takim dobrym człowiekiem to podziel się premią z biedakami, którzy odlatują. Każdy szef wie ile może dać kasy ludziom, chyba że skasuje firmę.

Ostatni
@Filmik 03.01.2017 12:09
Jak jesteś takim dobrym człowiekiem to podziel się premią z biedakami, którzy odlatują. Każdy szef wie ile może dać kasy ludzio...

No to nie czytasz ze zrozumieniem.Dobrze człowiek odchodzi z firmy ale to oznacza że ten czas który poświęcił dla niej jest bez znaczenia? Cały rok a nawet i więcej się pracuje na szacunek tak w jedną jak i w drugą stronę. A tu zabrakło szacunku dla pracowników i tyle.

4400

Podwyzki beda w polowie listopada dla tych co ida do VW. Czyli ty gaca nie dostaniesz.

Gaca

kiedy podwyzki

pracownik

Witam, Byłem dzisiaj na rozmowie. Była tam taka ciemna blondynka - ktoś mi powie kto to jest?

Pracownik 1
@pracownik 07.11.2016 20:19
Witam, Byłem dzisiaj na rozmowie. Była tam taka ciemna blondynka - ktoś mi powie kto to jest?

Mariola

NicNieWart

nie sciagna hindusow bo maja ograniczenie wpisane w umowe z miastem. jest to ustosunkowane procentowo np brudasow musi byc 10% a polakow 90. wiec jak brygada 30-40 osob czekajacych na tel z wv zuci wypowiedzenie to dopiero sie zesraja zreszta oni tak ze wszystkim robia czekaja az sie zesra potem sie zastanawiaja

Pracownik

Ile wypowiedzen jeszcze dostaną zanim zrozumieją? Nie zrozumieją ściągną Hindusów za grosze z Indii. Nie liczcie ze wam podwyzsza coś.

Bukake

Dokładnie w 100% sie zgadzam z Tobą. Lipa wyjebka i tyle na to wszystko

Deepa z końskich

Widzę, że w Flex Shit się wcale a wcale nie zmienił. Produkcja chodzi wkurwiona i biadoli, wszyscy mówią, że kasy mało. A gruby pewno nadal traktuje wszystkich jak popychadła i wydaje mu się , że to targ w indiach. hehehe ale jaja!

ByłyPracownik
@Deepa z końskich 27.10.2016 20:15
Widzę, że w Flex Shit się wcale a wcale nie zmienił. Produkcja chodzi wkurwiona i biadoli, wszyscy mówią, że kasy mało. A gruby...

Pracownicy chodzą wkurwieni bo ludzie którzy pracują po 2lata mają na umowie 2200-2300 brutto, a pracownicy którzy przychodzą do pracy mają po 2500, nawet 2800brutto na start. Tutaj już jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt tego nie naprawi.

Majster

witam w polowie listopada maja byc podwyzki dla 30 wybranych pracownikow i wachac sie maja wynagrodzenia od 4200 do 4500

dublermajstra
@Majster 24.10.2016 15:03
witam w polowie listopada maja byc podwyzki dla 30 wybranych pracownikow i wachac sie maja wynagrodzenia od 4200 do 4500...

To ty majster juz nie dostaniesz.

Bukake

Jaka Alicje??? Planistke pytanie do Majstra

kot

ala ma kota

BossZeSokołowa

Faktycznie 371 może powodować uszkodzenie narzadow, h350 może powodować raaakkkaaa, h360 może działać szkodliwie na plodnosc lub na dziecko w lonie matki, h411 działa toksycznie na organizmy wodne przez dlugi okres. Pracowałem tam dwa tygodnie... Faktycznie było czuć te opary z pieca tdmo czy jakoś tak. Mgła na hali jak się w górę patrzyło i dziwny smród jak ta chemiczna folia szła. Dobrze ze juz tam nie pracuje.

Byly

Nie przychodzcie tu do pracy! Starsi pracownicy mają ponad 5 tys wam dadzą 2 tys brutto i będziecie wszystko robić oni będą siedzieć. Patologia tu jest ja się zeolnilem.

Majster

witam mam pytanie dlaczego na alicje wszyscy mowia OPONA??? ktos cos wie?

Zostaw opinię o Flex Films Europa Sp. z o.o. - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex Films Europa Sp. z o.o.