Witam mam pytanie dotyczące zwrotu z podatku ktoś może powiedzieć ile mniej więcej za przepracowany rok u nich można uzyskać ?
jakim cudem ktoś ma Ci to wyjasnić? nie wiadomo ile godzin zrobisz, ani w jakim charakterze i jaka stawke brutto pracujesz
Hej ,nie wiem o co ci chodzi. Jo żech był zadowolony. Robiłem na CNC na frezarkach i wszystko mi zapłacili, koorynator Marcin tez spoko. Tam się dużo pozmieniało jak otwarli biuro w Polsce. Jo osobiście polecom!
(usunięte przez administratora) ale robota jak się dobrze trafi ekipa to jest ok. Z nimi mam kontakt raz na miesiąc maksymalnie.
Patrząc po komentarzach widać ze firma od lat działa. Powiedzcie wiec czemu jeśli stawki sa według was takie niskie to i tak pracujecie?
Z tego co piszecie duże wymogi a mało w zamian. Tylko w sumie jakoś o stawkach milczycie. To może nie są takie złe? I narzekacie po prostu
Ludzie dajcie spokój ta firma to jeden wielki eksperyment pod tytułem za ile ktoś pójdzie spawac (530-580) a wymagania jak do lotu w kosmos podbite papiery vca umiejętność spawania na pełny przetop i pod ultra dźwięki , ludzie w Niemczech na budowach jako pomocnik pomocnika mają więcej , beka z tego Larexu, szanujący się spawacz nigdy takiej oferty nie przyjmie , ale jak głosi przysłowie "barany sa po to żeby je strzyc "
Te wszystkie kursy musisz mieć już gotowe na swój koszt
I najlepsze że na koniec i tak nikt nie zapłaci za to. Jak nie chcecie marnować kasy i czasu, to unikajcie!
(usunięte przez administratora) na lokacjach. Jeżeli nie przypilnujesz swojej wypłaty i nie upomnisz się to orżną Cię z forsy. Ludzie z którymi przyjdzie Ci mieszkać na lokacjach to zazwyczaj (usunięte przez administratora) kłótnie o sprzątanie, oczernianie. Wchodzą do pokojów, jak jesteś w pracy, grzebią w Twoich rzeczach, zarówno współlokatorzy, jak i ludzie z Larexu. Kiepski kontakt z koordynatorami, ciężko się doprosić o cokolwiek. Nie mam zamiaru jechać z nimi ponownie. Nie polecam.
Mają Cię za nikogo. Ustalenia telefoniczne dobrze nagrywać bo nie sa w stanie potwierdzić ich mailowo. Po przyjechaniu na miejsce okazuje się co innego niż obiecywali.. Nie polecam
Jedna z lepszych a nawet według mnie najlepsza agencja pracy gdzie robiłem jako Hydraulik, wypłaty zawsze w terminie, kontakt z biurem super, nigdy nie zdarzyły mi się żadne nieprzykrosci, super poziom polecam inne agencje typu Jobxion mogą co najwyżej im lizać buty
Pokoje małe klitki, na jednej lokalizacji miałem pokój 1,5m na 2,5m a na drugiej z 1,6m na 2,5m (dla zainteresowanych podam te lokalizację). W dodatku zalegają mi pieniądze i nikt nie raczy poinformować czy w ogóle je odzyskam. Nie polecam
To znów ja, Chodziło mi o DIT Holding wcześniej....
Witam..Mam pytanko,czy jak dostawaliście państwo umowę od nich na maila,czy również było logo Dit personel (czy jakos tak) jako ich współpracownika? Oraz co ważniejsze,nie było stawki na tej umowie,tylko że 40h na tydzień? Koordynator/ka mi napisała ze stawka będzie na potwierdzeniu wypłaty,czy po 1 wypłacie,ale ok 500e na rękę...To jade w ciemno robić czy co? Rzucę dobra pracę dla nie wiadomych wypłat?? Pozdrawiam
Witam serdecznie, na dniach mam jechać wykonywać projekt dla elektryka. Proszę o opinię czy warto (standard pokoju,atmosfera, uczciwość wynagrodzenia itp itd). Będę bardzo wdzięczny.
Jaki jest okres rozliczeniowy w Larex Personeelsbemiddeling? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
Zaglądają tu ludzie z biura? widziałem ze szukaja kogos na SM/PR. Jaka atmosfera w biurze? praca stacjonarna? hybryda? czy ho bez problemu? jak szefostwo? Pozdrawiam
Jakie stawki oferuje firma Larex? Czy jest możliwość wyrobienia więcej godzin niż 40? Praca jest tylko na jedną zmianę czy są też drugie albo trzecie? Dziękuję z góry za informację.
stawki średni lub słabe dla nowych, ja wyjjade 3x i na mig/mag na czarna 540€/40, ale nigdy si enie przejechalem na platnosciach czy mieszkaniu, kontakt tez jest spoko, pozdrawiam Panią Sławke i Pana Marcina, nadgodziny juz zależa od firmy bezposredniej, nigdy od agencji, jak jest duzo roboty na projekcie to jak najabrdizej :)
Firma nie odpowiedzialna rekrutuje pracowników do pracy przeprowadza rozmowy w języku Angielskim gdy przejdziesz rozmowę obiecują pracę dokładnie wszystko wyjaśniają mówią że jesteś zatrudniony ustalasz termin wyjazdu rekrutatnt mówi że jeszcze przed wyjazdem zadzwoni i ustali wszystko do końca po czym brak jakiej kolwiek odpowiedzi jak by ich nie było przechodziłem 3 razy rekrutację od stycznia tego roku i nic więc tylko straciłem swój czas i odmówiłem pracy dla innych biur jednym słowem firma krzak ze zrywem nie polecam
(usunięte przez administratora) na jakie stanowisko niby Juri kandydowales? oni nie robia w ogole produkcji i logistyki, ja juz bd wyjezdzac 3x, rozmowe mialem 2lata temu teraz tylko konkretne projekty i tyle. Pozdro
Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Larex Personeelsbemiddeling? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
Jak potrzebują to w tydzień wszystko załatwisz, jak szukają dopiero projektów to z 3tyg czekałem w PL na konkret.
Dokładnie, składałem do nich na start to 3tyg i zero konkretów, tylko rekrutacja bredziła ze tyle to trwa... Później drugi raz zaaplikowałem to jakby nikt faktów nie połączył że już mnie mają 2dni I na weekend wyjazd
Wszystko może zależeć od wielkości projektu i ilości pracujących na miejscu osób . Te mniejsze są o tyle lepsze atmosfera jest kolerzenska zaś na tych dużych może zdarzyć sie ginął narzędzia
Stawka podana podczas rekrutacji jest inna od prawdziwej, gdy zgłosiłem problem dostałem odpowiedź że to winna biura w Polsce i oni mnie (usunięte przez administratora) oczywiście żadnych propozycji rozwiązania problemu.
Jak duże są to odliczenia ? Dla doświadczonej osoby proponują pomiędzy 600 - 560 € . Zakładając 580 ile jest po odliczeniach czy tez na miejscu ? Proszę podać tak przykładowo
To ważne , osoba decydująca się na wyjazd nie powinna być po dwóch tygodniach zdziwiona , Sa inne firmy kore tez szukają pracowników i płacą zgodnie z tym co było ustalone
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Larex Personeelsbemiddeling? Chętnie zatrudniają?
Jak z wynagrodzeniem dla pracowników biurowcyh w PL? widziałam ze suzkaja do biura kogoś

Jak się pracuje w Larex Personeelsbemiddeling?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Larex Personeelsbemiddeling?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Larex Personeelsbemiddeling?