Jakie godziny pracy obowiązują w Almares Składy Handlowe Sp. z o.o.?
Jak dużo osób pracuje na stanowisku Przedstawiciel Handlowy w firmie Almares Składy Handlowe Sp. z o.o.?
Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Almares Składy Handlowe Sp. z o.o.?
Ja mam pytanie nieco inne i mam nadzieję, że mi pomożesz. Szukam w sieci informacji o tym, czy pracodawca ten od pierwszego dnia pracy zatrudnia na pełną umowę o pracę. Czy wiesz może, jak to wygląda? Będzie mi miło, gdybyś mógł podać informację w tym zakresie. Dzięki.
Firma dobrze oceniana za swój profesjonalizm i znajomość branży. Polecam pracę bo to dobre miejsce.
@jarek a czym się dokładnie zajmowałeś w firmie ?
Czy Almares Składy Handlowe Sp. z o.o. zatrudnia studentów?
Pewnie chodzi o studia zaoczne, więc wątpię, że chcieliby zatrudnić studenta, ze względu na zmiany i pracujące soboty.
Pracowałem w tej firmie od sierpnia do do listopada na umowę o prace. Umowa skończyła się i firma jej nie przedłużyła ze wzgledu na brak zapotrzebowania. Pracowało mi się u nich świetnie i przy pierwszej możliwości chętnie do nich wrócę .
Nie polecam pracy w firmie Almares. Pracowałem od 1 czerwca 2018 do marca 2019 jako kierowca i nie polecam tej pracy. Jezdzisz autem niemal zawsze przeładowanym, wjeżdżasz pod zakazy tonażowe i gdy zapytasz kierownika kto za to poniesie koszta w razie kontroli to unika odpowiedzi. Gdy dostałem mandat 100zl z ewidentnie nie mojej winy to szefowa powiedziała " ja się zastanowię czy to zapłacę". Czyli kierowca ma ryzykować kary za to żeby almares mógł sprzedać materiały budowlane i zarobić a wrazie wtopy ty się martw. Kierownik wiecznie wywiera presje i się czepia. Jako nowy kierowca dostaniesz ciężarówkę która wiecznie trzeba odkopywać albo tłumaczyć klientom że nie wjedziesz bo się zakopiesz (łopatę najlepiej zabrać swoją do odkopywania bo almares nie stać żeby Ci ją dać), pasy transportowe stare, wymęczone. Latem zamiast płynu do spryskiwaczy płyn do mycia naczyń bo taniej. Żarówki na wymianę w aucie to wielką łaską dostaniesz. Latem masz mega zapierdziel tak że porządnie nie ma czasu śniadania zjeść a zimą przymusowe urlopy. Ogólnie atmosfera jakby była komuna i to wszystko za 2700zl na rękę.
Jeżeli chodzi o pracowników to złego słowa nie powiem normalni życzliwi ludzie. A jeżeli chodzi o ich pracę to nie sprawiali wrażenia ludzi zadowolonych z pracy, głównie z powodów zarobków a także z powodu stresu w pracy.
@Mateusz S Widzę po wcześniejszych wpisach, że firma stawia na oszczędności. A czy w ramach zatrudnienia Almares Składy Handlowe Sp. z o.o. zapewnia benefity pozapłacowe w tym opiekę lekarską? Będę wdzięczna za odpowiedź.
W czasie kiedy był jeszcze w firmie wymagany fundusz socjalny, to były różnego rodzaju bony czy też vouchery dla pracowników, ale od czasu zlikwidowania funduszu to i te benefity uległy zapomnienu. Pracodawca raczy pracowników premią świąteczną Bożonarodzeniową- to z takich plusów. A czy są inne benefity to musieliby się wypowiedzieć obecni pracownicy;)
Może komuś pomylił się brak szacunku z wymaganiami dobrej pracy stawianymi przez firmę?
W stwierdzeniu "brak szacunku dla pracownika" chodzi o przedmiotowe traktowanie człowieka. PRACOWNIK=CZŁOWIEK=PODMIOT A NIE PRZEDMIOT!!!!
Brak szacunku dla pracownika. Wynagrodzenie niewspółmiernie do wykonywanej pracy.
Czy warto zaczynać karierę w firmie ALMARES Składy Handlowe Sp. z o.o.? Skomentuj na naszym forum.
Bardzo niemiła obsługa magazynowa zastanawiamy się czy nie złożyć skargi na Pana który miał nam włożyć tylko folie do samochodu