Denon (Horn Distribution)

• Korzyści z pracy w Horn

Poznaj grupę HORN

Pracuj w HORN

Korzyści z pracy w Horn

5. Opinie o Denon (Horn Distribution S.A.)

Opinie o Denon (Horn Distribution) Warszawa

Nie przegap nowości o Horn Distribution S.A.!

04.02.2020 19:02

Witamy na profilu Horn Distribution S.A.

Chcemy zaznaczyć, że głos naszych Pracowników oraz Kandydatów do pracy jest dla nas bardzo ważny.
    Dlatego od pewnego czasu staramy się być na bieżąco z Państwa opiniami i pytaniami a także uczestniczyć w dyskusji. Wierzymy, że szczery, wspólny dialog, pozwoli nam odpowiedzieć na Państwa wątpliwości, unikać nieporozumień oraz stworzyć w naszej firmie satysfakcjonującą atmosferę.
    Staramy się pochylić nad słowem krytyki, docenić uznanie i zrozumieć stronę Pracownika.
    Każdy człowiek i każda firma zmienia się na przestrzeni lat, tak dzieje się i u nas. Chcemy oczywiście, by te zmiany zawsze chyliły się ku lepszemu. Zadajemy sobie sprawę, że mogą być w naszej firmie obszary wymagające poprawy. Jednocześnie nie możemy się też godzić z niesprawiedliwymi opiniami. Prosimy o merytoryczne wpisy i powoływanie się wyłączenie na potwierdzone informacje. Pragniemy wskazać, że za zgodą Administratora serwisu, wpisy łamiące jego Regulamin, mogą być archiwizowane.
    W sprawach wymagających wyjaśnienia zapraszamy do kontaktu bezpośredniego na adres [email protected]

Żadne pytanie nie pozostanie bez odbioru :)

Pozdrawiamy HORN DISTRIBUTION S.A.

07.02.2020 14:45

@Witam Jak wspomnieliśmy, jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę, ponieważ wierzymy, że dzięki niej możemy poprawić warunki w obszarach, które tego wymagają. Poza tym zaznaczyliśmy, iż na przestrzeni lat zmieniamy się i nadal chcemy rozwijać dla naszych Pracowników. To, czy dany wpis łamie regulamin serwisu weryfikuje bezstronna jednostka, jaką jest Administrator forum. Poza tym nie mamy w domyśle wpisów, które subiektywnie przedstawią negatywną ocenę nas jako pracodawcy lecz takie, które były przesiąknięte mową nienawiści, a chcemy, by taka była absolutnie nie obecna w tym miejscu. Zapraszamy do obiektywnej i merytorycznej dyskusji. Pozdrawiamy HORN DISTRIBUTION S.A.
    #what

07.02.2020 19:14

A które wpisy według waszej firmy są przesiąknięte mową nienawiści? W żadnym nie ma wulgaryzmów, nie pada żadne imię, wpisy przedstawiają przeszłą i obecną sytuację, która dotyczy tego najlepszego do pracy miejsca na ziemi.

DanielK

09.10.2024 13:55

Dzień dobry, jak wygląda kwestia podwyżek l premii? Czy są one regularne?

01.08.2024 13:29

Horn Distribution S.A. właśnie rekrutuje w mieście Warszawa. Nie wiecie, czy poszukują pracowników także w innych lokalizacjach?
    HornNOTwork

23.01.2024 10:17

Dzień dobry , Wczoraj o 21 po tygodniu od rozmowy rekrutacyjnej dostałem informacje uwaga ….smsem ze dzisiejszy dzień próbny jest nie aktualny bo zatrudnili kogoś . (usunięte przez administratora)z rekrutacji spóźniła się na rozmowę później prawie nie brała w niej udziału a po umówieniu się na dzień próbny w którym musiałem wziąć wolne w swojej aktualnej pracy kilka godzin „przed „ smsem poinformowała ze dzień próbny się nie odbędzie . SMS do wglądu dla Ciekawskiego. Pracy nie poznałem ale rekrutacja tragiczna . @Pracodawca Tak się zwyczajnie nie robi . Myślałem ze marka coś oznacza .

01.02.2024 10:46

@HORNNOTWWORK, dziękujemy za przekazanie nam informacji dotyczącej Pańskiego doświadczenia z procesu rekrutacji w naszej firmie.   Zawsze przykładany dużą wagę, do zapewnienia profesjonalnego podejście do całego procesu rekrutacji. Zarówno w doborze Kandydatów do stanowiska jak i w komunikacji staramy się być uważni. W opisanej sytuacji rzeczywiście miało miejsce niedopatrzenie komunikacyjne spowodowane odwołaniem spotkania. Jednak właśnie z chęci oszczędzenia czasu Kandydata, podjęta została ta decyzja. W procesie rekrutacyjnym zdecydowaliśmy się bowiem podjąć współpracę z innym kandydatem, o czym poinformowaliśmy, w uzgodnionym terminie. Chcielibyśmy również poinformować, że Rekruter i Manager byli czynnie obecni podczas całego spotkania z Kandydatem. Odpowiedź z naszej strony nastąpiła w kolejnym dniu roboczym, tj. uzgodnionym okresie, poprzez system rekrutacyjny. Niemniej jeśli poczuł się Pan w jakikolwiek sposób urażony, przepraszamy.   Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każda sugestia jest dla nas cenna, by usprawniać procesy. Pozdrawiamy, Horn Distribution S.A.

25.01.2024 09:18

Czy Horn Distribution S.A. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

25.01.2024 10:04

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Firma oferuje pracownikom różne formy zatrudnienia, w zależności od oczekiwań kandydata i roli stanowiska. W większości jednak są to umowy o pracę. Pozdrawiamy, Horn Distribution S.A.
    Robert

15.11.2023 01:42

Dużo się nauczyłem, poznałem wielu wspaniałych ludzi, z którymi wiem, że będę trzymał sztamę. Jeśli wiesz czego chcesz i masz jasny plan na siebie - warto aplikować, bo można szybko (rok?) awansować. Tylko trzeba się starać (jak wszędzie). Jeśli nie wiesz jeszcze co chcesz robić, to warto spróbować, bo home audio w międzynarodowej firmie, z wielkimi aspiracjami to może być pomysł na życie. Nigdy nie narzekałem na nudę :)
    zadowolony

15.03.2023 13:41

Czytam opinie i nie wierze. Pracuje tu od 3 lat i jestem bardzo zadowolony. Niestety jak to bywa z opiniami - zadowoleni nie szukają rozgłosu, a jak ktoś chce pobierać tylko pensje, a nie za bardzo chce pracować wylewa swoją gorycz w internecie zdziwiony, że umowa nie została przedłużona.
    zadowolony

15.06.2023 10:41

Na początku miałem umowę na czas określony - 1 rok. Po upływie tego czasu dostałem propozycję jej przedłużenia na czas nieokreślony. Dobrze mi się tu pracuje, więc ją podpisałem. Atmosfera jest naprawdę spoko. Benefity, które się sprawdzają, a nie tylko są, żeby to dobrze wyglądało. Do tego co jakiś czas są różne sportowe wydarzenia, dzięki którym mam motywację, żeby ruszyć się po pracy.
    nie usuwać!

26.06.2021 15:52

Przestrzegam ewentualnych zainteresowanych pracą w tej firmie podając kilka przykładów nadużyć, w tym przypadku akurat na przykładzie magazynu, którego niestety jeszcze jestem pracownikiem. Kierownik magazynu chyba zapomniał, że jest w pracy a nie w zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze. Towar zdejmuje się z regałów w taki sposób, że pracownik staje na palecie i widlakiem w górę 10 metrów bez zabezpieczenia, wypadek to tylko kwestia czasu a kierownik udaje że nic nie widzi, do czasu jak wejdzie prokurator a on znajdzie się za kratami, bo przy takiej ilości góra-dół w ciągu dnia pracy, statystycznie w końcu wydarzy się tragedia. Sam nawet daje "wspaniały" przykład zachowania stając na samych widłach. Jeśli zdarzy Ci się za mocno podgrzać obiad na przerwie i trochę dłużej będziesz go spożywał(oczywiście z zachowaniem granic rozsądku i poszanowania miejsca pracy) to kierownik zbiega na dół do kuchni i odciąga Cię od posiłku, gdy postanowisz nie kończyć w danej chwili bo jednak jesteś głodny i chcesz dokończyć posiłek w spokoju to licz się z tym, że kierownik się na Ciebie obrazi i będzie Ci rzucał kłody pod nogi, z regularnym chodzeniem do prezesa z wymyślonymi skargami, które ostatecznie doprowadzą do utraty pracy(decyzja zarządu). Kierownik magazynu uprawia mobbing na swoich pracownikach i niestety jak dotąd każdy przymyka oko, biuro jakby w ogóle nie widzi problemu lub nie chcą widzieć, bo ich to nie dotyczy a cierpią na tym Bogu ducha winni pracownicy magazynu, młodzi ludzie, którzy boją się gdziekolwiek zgłosić ten fakt z obawy o utratę pracy i płynności finansowej. Pracownicy są zastraszeni przez wielmożnego pana kierownika, który jest tam na dożywociu i ma tam jak pączek w maśle i który pełni w tej firmie również funkcję szeroko pojętego człowieka od wszystkiego(kiedy prezesa nie ma w firmie a bywa rzadko) dlatego tak uwielbiany przez prezesa. W kwestii mobbingu uprawianego przez kierownika magazynu to sprawa wraz z licznymi materiałami dowodowymi będzie w niedługim czasie przekazana do sądu i pozostaje liczyć, że panu kierownikowi w końcu ktoś z zarządu przyjrzy się bliżej i zrozumie problem oraz go wyeliminuje, gdyż mobbing w pracy w dzisiejszych czasach jest niedopuszczalny, naraża pracowników na stres i zaburzenia psychiczne a firmę na utratę dobrego wizerunku na rynku. Niestety jak do tej pory HR tylko przyklaskuje panu kierownikowi magazynu a ludzie jak byli przestraszeni tak są cały czas i nie zanosi się, aby miało się to zmienić w najbliższym czasie. W takim wypadku pozostaje mi tylko szukać innej pracy z nadzieją polepszenia swojej kondycji psychicznej, która przez ten czas, który pracuje w tej firmie uległ drastycznemu pogorszeniu i konieczności leczenia. Jeszcze raz przestrzegam, ta firma pozbawia zdrowia. Mimo iż nadal jestem pracownikiem magazynu w tej firmie, to odważyłem się napisać tę opinię, żeby może w końcu ktoś dostrzegł istotę problemu, zwrócił uwagę na zachowanie kierownika oraz podjął niezbędne kroki dążące do wyeliminowania tego typu zachowań w miejscu pracy.

30.06.2021 10:41

@nie usuwać! Twój wpis zawiera poważne oskarżenia w stosunku do firmy i pracowników. Nigdy wcześniej żadne z takich informacji nie dotarły do kierownictwa czy zarządu spółki. Po niniejszym wpisie odbyliśmy spotkanie z całym zespołem działu magazyn. Pracownicy nie tylko nie potwierdzili wpisów ale również poprosili o naszą reakcję, gdyż godzą one w nich samych. Pracownicy wiedzą, że są w firmie osoby, do których mogą się zwrócić, gdyby jakiekolwiek nadużycia miały miejsce. Z naszej strony nie ma zgody na oskarżanie i oszczerstwa, które godzą w dobre imię naszych pracowników, kierowników i firmy. Prosimy pamiętać, że serwis ma swój regulamin i należy go przestrzegać. Zachęcamy również do kontaktu bezpośredniego z nami za pomocą adresu e-mail [email protected]. Pozdrawiamy, Horn Distribution S. A.
    Zofia

06.01.2023 18:09

Może po prostu nigdy jeszcze nie pojawiłeś się na tym magazynie ha ha ha albo nie brałeś udziału w "inwentaryzacji" :)

13.04.2022 13:02

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Horn Distribution S.A.?
    Rick

04.11.2022 20:26

Otwierają wam się oczy dopiero jak człowiek rzuci papier. Ale to tylko marne obietnice, których nie warto przyjmować. Szacunku dla pracownika nigdy nie było w tej firmie. Firma to pracownicy, ale w tym miejscu... zdecydowanie odradzam!
    Rick

06.01.2023 18:00

Wszędzie jest lepiej, chyba że ktoś lubi pracę charytatywną, bez rozwoju i z tekstami typu, że póki mało zarabiasz to pracujesz.
    Filipek

22.08.2019 16:52

Firma jest ok. i płaci tak jak na to zapracujemy. Mam wrażenie, że zabrakło chęci do pracy
    wtf

25.08.2019 13:37

Płaci jak na to zapracujemy?! Że co proszę? Ci co się starają i pracują z pełnym zaangażowaniem na urlopie, po godzinach bo zwyczajnie się nie wyrabiają nie są w ogóle doceniani! A ktoś kto jest dobrym pozerem jest traktowany zupełnie inaczej. Nic dziwnego że brakuje chęci do pracy, w tej firmie nie ma równego i sprawiedliwego traktowania jak również podziału obowiązków!
    pablo

04.11.2022 20:11

Prawda jest taka ze to sklepy ,servis ,ewntualnie outlet przynoszą kasę reszta pracowników to koszt
    Lucius.A. Castus

21.09.2022 14:27

Nie wiem jak się pracuje w Horn ... za to wiem, że bardzo słabo płacą. 10 miesięcy temu miałem okazję być na rozmowie o pracę i na szczęście odrzucili moją kandydaturę. Mówiąc na szczęście mam na myśli fakt, że w obecnej pracy netto zarabiam więcej niż Horn oferuje brutto. Na koniec dodam, że obserwuje ogłoszenia o pracę tej firmy i przez te 10 miesięcy ciągle szukają.

02.01.2022 14:04

Jak wygląda sprawa grafiku w Horn Distribution S.A.. Czy pracodawca idzie na rękę?

03.01.2022 09:00

@Szanowny Użytkowniku, dziękujemy za pytanie. Grafik pracy jest zależny od działu w którym się pracuje. Bierzemy pod uwagę potrzeby pracownika. Biuro, serwis i magazyn jest czynne w godzinach 8-18. Pracownik wraz z przełożonym ustala przedział czasu dla 8 h dziennie. W naszych sklepach detalicznych grafik jest zależny od godzin pracy salonu, ustalany na miesiąc i tu również brane są pod uwagę potrzeby pracownika. Pozdrawiam, Horn Distribution S.A.
    Direct

09.01.2022 20:57

Tak, idzie na rękę, bo najlepiej to pracuj po 12 albo i więcej godzin... oczywiście ZA DARMO, bo kodeks pracy mają za nic i za nadgodziny nie płacą. Ciesz się, że pracujesz a nie żądasz jakichś (usunięte przez administratora) pieniędzy i szacunku! A grafik to tylko salonów w galeriach handlowych dotyczy. Chociaż niektórzy przychodzą jak chcą i wychodzą jak chcą, bo dziecko bo to, bo tamto... nierówne traktowanie, każdy dział inaczej.
    Państwowa Inspekcja Pracy

11.08.2021 17:54

Szanowny Hornie, czytam wasze próby wybielania się i oczom nie wierzę jak bardzo trzeba być zapatrzonym w swojego chlebodawcę(to chyba jakaś forma strachu przed nim), żeby ignorować sygnały o naruszeniach od zwykłych szeregowych pracowników/kolegów. Pracowałem u was dobre trzy lata i przez ten czas zdążyłem zauważyć jakich naruszeń dopuszcza się firma, zwłaszcza na magazynie, gdzie chłopaki popylają wózeczkami bez uprawnień, ale to że bez uprawnień to akurat żaden problem, bo jak pracodawca się godzi na używanie tego typu sprzętu to daje pisemną zgodę pracownikowi i może sobie jeździć(tylko czy taką zgodę na piśmie dał hmm), byleby poza teren firmy nie wyjeżdżał. Problem i to poważny pojawia się w momencie, kiedy to do gry wchodzi "słynna" paleta i stawanie na niej w celu podniesienia "ryzykanta" często i pod sam sufit, żeby ten ściągnął składowany tam towar. Sam nie raz też musiałem na owej paletce stanąć i hopla do góry po towar. Najlepiej to widać podczas corocznej inwentaryzacji, kiedy to nie tylko ludki z magazynu jeżdżą w górę, ale i ci z biura też - ktoś już tu wcześniej o tym wspominał :) Można by zarzekać się, że taka metoda w tak bogatej firmie nie może mieć miejsca... a jednak jest ktoś kto robi oszczędności kosztem bezpieczeństwa. Zgodności z zasadami BHP w takim działaniu nie widzę żadnej i zamiast się głupio wybielać to może warto byłoby podejść do okienka magazynu i popatrzeć jak jest naprawdę zamiast biednym ludziom mydlić oczy jak to u was jest wspaniale i jak to wy przestrzegacie wszelkich zasad Bezpieczeństwa i Higieny Pracy? Odchodząc od tematu wózka widłowego i słynnej metody na ściąganie towarów z góry, to czy nie zastanawia was fakt, że 90% wpisów tutaj ma negatywny charakter? czego wy bronicie odpisując tutaj ludziom, którzy dodają merytoryczne opinie? Czy nie lepiej wykorzystać ten czas na zorientowanie się, co tak naprawdę się dzieje w firmie i zapobiegać takim sytuacjom? Nie macie czasu na to, bo jesteście zajęci wybielaniem się na gowork? Naprawdę usprawnijcie swoje podejście do bezpieczeństwa w tej firmie, bo jest tragedia, a jak docierają do was jakieś sygnały to nic sobie z tego nie robicie, tylko próbujecie nawijać makaron na uszy. Same cudowne komentarze na wasz temat można przeczytać w tym serwisie i przestańcie poświęcać czas na wybielanie się, bo to i tak nic nie da przy takiej ilości negatywnych opinii, lepiej ten czas spożytkujcie na obserwację tego, co dzieje się w firmie i spróbujcie coś polepszyć, żeby nie trzeba było na was pisać negatywnych opinii, a w tej chwili pisać trzeba, ponieważ narażacie zdrowie i życie i naprawdę zróbcie coś, bo zaraz ludzie zaczną pisać pisma do PiPu i będzie tak bekane, że ciepłe flaczki wam się z I Komunii Świętej uleją. To że macie pieniążki nie oznacza, że możecie wszystko, te czasy już dawno za nami. Żegnam czule was biedne ludziki i życzę wam przede wszystkim zdrowia i wolności, tej fizycznej jak i duchowej i pragnę przypomnieć, że świat nie kończy się na hornie i czasem warto coś w życiu zmienić na lepsze, żeby można było spojrzeć drugiemu człowiekowi w oczy z honorem i dumą a nie z poczuciem winy, jak to się upodliło swoją twarz za kilka złotych od chlebodawcy ;)

11.08.2021 22:19

@Szanowny Użytkowniku, dziękujemy za uwagi dot. bezpieczeństwa pracy na magazynie naszej firmy. Podjęliśmy działania w celu diagnozy i usprawnienia ewentualnych uchybień. Pozdrawiamy, Horn Distribution S.A.
    Fin

14.08.2021 16:00

Bardzo dobrze powiedziane. Taka prawda, smutna prawda niestety. Ale światełko w tunelu jest, bo ja ten etap życia mam również za sobą. I bardzo się z tego cieszę. To co działo i dzieje się w tej firmie to żenada. Jakakolwiek kontrola powinna wreszcie coś wykazać i nauczyć! Na błędach człowiek się uczy.

26.01.2020 12:31

Czy Horn Distribution S.A. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?

19.05.2021 09:45

@AQUA Zapewniamy, że wszystkie kwestie dotyczące formy zatrudnienia oraz wyznaczanych obowiązków są omawiane z pracownikami. Wszelkie ustalenia w tym zakresie są zgodne z odpowiednimi przepisami. Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.
    Konrad

29.06.2021 21:28

No wiadomo, że nie narzuca bo jak narzucić coś czego się nie dostaje? Oczywiście niektórzy non stop się urlopują, ale jak Ty chcesz(usunięte przez administratora) 2 dni to jest problem. Bierz laptopa i pracuj !!!!!
    Szukampracy

14.06.2021 23:08

Cześć. Jak jest na magazynie w hornie? Jak atmosfera? Dużo roboty? :)

24.11.2020 12:46

Opowiecie jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Horn Distribution S.A.?

19.05.2021 09:48

@ WORKER Zapewniamy, że proces kontaktu z kandydatami ustalamy na poziomie rekrutacji. Dokładamy też wszelkich starań aby rozmowa przebiegała w pełni profesjonalnie. Informacji zwrotnych udzielamy po zakończonym procesie. Priorytetem jest dla nas pozyskanie najbardziej dopasowanego kandydata, więc o 'mydleniu oczu' nie ma mowy. Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.
    Vinted

22.05.2021 16:54

Idealny tzn. pracujący najlepiej 24 h i 7 dni w tygodniu, niekorzystający z urlopu i za najniższą krajową na uop bo marna reszta jeśli stanowisko nie dotyczy stricte sprzedaży jest na zleceniu... szkolenia dla wybranych, z lojalką lub bez, zależy za ile, gdzie i czy kwota nie uszczupli przypadkiem budżetu na kolejne auto prezesa... nierówne traktowanie.

15.08.2020 13:10

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Horn Distribution S.A.?

19.05.2021 09:55

@ROMAN Zapewniamy, że każdy pracownik ma u nas otwartą ścieżkę awansu. Zadanie pracowników, różnią się oczywiście w zależności od zajmowanego stanowiska, to naturalne. Jeżeli masz zastrzeżenia, prosimy zgłaszaj je nam bezpośrednio... Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.
    Aragorn

22.05.2021 16:47

Jeszcze 4 lata temu ścieżka kariery zawodowej nie była w ogóle określona. Stagnacja, zero szans na rozwój. Stanowisko to samo od początku zatrudnienia, tylko obowiązków dochodzi... oczywiście bez PLN za tym...

11.09.2020 14:34

Dziękujemy naszym Pracownikom, że mimo dzielącej nas odległości, podjęli się udziału w kolejnych już biegach charytatywnych.
    Takie inicjatywy zawsze nas cieszą. Z jednej strony pomogliśmy potrzebującym, a z drugiej zadbaliśmy o własną kondycję.

Gratulacje dla wszystkich uczestników!
    I do zobaczenia w kolejnym sezonie!
    News image
    Luiza

02.05.2021 17:35

Nie ma to jak zmuszać pracowników do "treningów", bo prezes lubi to trzeba na pokaz...

19.05.2021 09:52

@LUIZA O "zmuszaniu" nie ma mowy, żeby pomagać trzeba chcieć! Cieszy nas i jesteśmy ogromnie dumni z sukcesów naszych pracownikow i ich zaangażowaniu w akcje charytatywne :) Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.

01.02.2020 17:30

A ja poproszę o informacje odnośnie traktowania kobiet w ciąży w tejże firmie :)
    Michał

02.05.2021 17:38

Czy kontrole z ZUS to potwierdzą?

19.05.2021 09:40

@Michał Działamy na rynku od przeszło 30 lat. Przez ten czas nasza firma, jak każda organizacja była poddawana różnym kontrolom. To co przede wszystkim trzeba podkreślić to działamy, zatrudniamy i rozwijamy się. Widzimy, że piszesz jako Kandydat, zatem zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji :) Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.

Kontakt - Horn Distribution S.A.

Kurantów 34 02-873 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

05.03.2021 12:24

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Horn Distribution S.A.?

15.03.2021 09:36

@Pytanie. Jesteśmy otwarci na rekrutacje wewnętrzne oraz zewnętrzne. Szczególnie w czasach intensywnego rozwoju jesteśmy otwarci na liderów. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na [email protected] ! Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.
    Agusia

31.03.2020 23:47

Pracuje w tej firmie od lat, nigdy nie byłam źle traktowana, ani nie doceniana. Atmosfera super, inwestycje w pracownika, szkolenia, coachingi... odnoszę wrażenie, ze te osoby, które oczerniają Horna, są sfrustrowani faktem, ze z uwagi nie wywiązywanie się wywiązywali się z obowiązków, odczuli tego konsekwencje. To naturalne, ze pracownik, który się stara, jest doceniany przez pracodawcę i w druga stronę działa to tak samo. Tyle
    Agusia

16.04.2020 21:08

To mój nickname jest. Podobnie jak Twój bo żadnej Karoliny nie pamietam. Podaj mi swoje dane a ja podam Ci swoje. Firma Horn daje duże szanse, a Ci co przestali w niej pracować świetnie sobie radzą w innych miejscach. Być może w Twoim przypadku zamiast siać takim jadem zmień otoczenie skoro Ci tak to nie pasuje.
    Obiektywna

08.12.2020 01:07

Komentarz jak dla mnie dziwny, Agusi w tej firmie na etacie nie kojarzę, poza jedna, aczkolwiek ani nie zostawiła by komentarza ani nie był by tej treści. Pytanie kto pisze ten komentarz. Pozdawiam i Horna i ludzi którzy w tej firmie pracują, bo niektórzy na pewno są niesamowici.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Denon (Horn Distribution)?

Ryszard Wilczyński Chełmża

28.11.2020 11:42

Wspaniała rzeczowa i szybka obsługa. Sprzęt naprawiony i działa już bardzo dobrze. Zwrócony czysty /niekiedy różnie bywa/ ładnie zafoliowany, co świadczy o dbałości o klienta. Serwis godny polecenia. Zatem polecam profesjonalizm pracowników serwisu i serdecznie dziękuję Jestem bardzo zadowolony, chociaż początkowo byłem przerażony odległością. Niemniej nie stanowi to dziś problemu.

30.11.2020 15:23

@Panie Ryszardzie, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się , iż mogliśmy pomóc. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne, dlatego staramy się by obsługa sprzedażowa ale i posprzedażowa była na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.
    Artur

02.12.2020 17:21

A co to ma wspólnego z pracą w Horn? Taśmie wpisy są bez sensu...

16.06.2020 12:18

Dzień dobry, Kilka pytań, w szczególności do byłych i obecnych pracowników. - Czy "z okazji" pandemii były jakieś cięcia płac? - Firma mieści się w Warszawie - płace wystarczają na cokolwiek, czy też bliżej im do gastronomii na czarno? - Dużo pracy jest przy sklepie online? O ile to nie tajemnica, bo na pewno nie wszystko jest jawne, to jakaś darmówka, np. PrestaShop? - Kto zarządza na co dzień? Jest bezpośredni przełożony, czy cała drabinka dyrektorów, vice, zastępców? Jeżeli ktoś zdecyduje się odpowiedzieć, dziękuję.

22.06.2020 05:53

Szkoda, bo pierwsze wrażenie nie jest najgorsze. Ale przewaga opinii negatywnych na pewno nie wzieła się znikąd.
    Zadowolony inaczej

26.06.2020 16:06

Znikąd nie, raczej z kilku lat doświadczenia... niestety. Osób pracujących tam dłużej jest już naprawdę niewiele...

06.05.2020 13:35

Czy w Horn Distribution S.A. zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?
    Odpowiedź

06.05.2020 19:38

Umowy zlecenie są zawierane w okresie próbnym i po okresie próbnym masz te same warunki. Generalnie śmieszna kwota jako podstawa na umowę o pracę a większa część wynagrodzenia to zlecenie. Po co płacić składki ZUS aby pracownik zapewnił sobie świadczenia i emeryturę...

06.05.2020 20:51

@PYTANIE Dziękujemy za zainteresowanie. Forma zawarcia umowy jest uzależniona od profilu danego stanowiska oraz od wcześniejszych ustaleń miedzy pracodawcą a kandydatem. Jest więc możliwe zawarcie umowy zlecenia, umowy o pracę bądź umowy o współpracę. Pozdrawiamy, HORN DISTRIBUTION S.A.
    Obcy i postronny

16.04.2020 21:49

Jeśli jesteś niezadowolona to po co siedzisz tam 10 lat? Znajda sie inni chetni na Twoje miejsce. W dziesiejszych czasach powinnas sie cieszyc ze masz prace a nie tylko oczekiwac wszystkiego od pracodawcy. Zrób miejsce dla innych, ktorzy docenią to co firma oferuje :) Ps. Jakoś wyczuwam szczególną chec zaszkodzenia firmie : szkoleń nie ma - a nie jednak są :) żałosne dziewczyno.

27.04.2020 17:27

Szanowni Państwo, obserwujemy Waszą dyskusję i jesteśmy zaniepokojeni pojawiającymi się zarzutami. Państwa spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne, przypominamy jednak, że aby mogły prowadzić do realnego wyjaśnienia kwestii spornych/ niejasnych potrzebujemy więcej szczegółów, które najlepiej przesłać na maila: [email protected] (można również w formie anonimowej) Jesteśmy przekonani, że szczery, wspólny dialog pozwoli nam stworzyć satysfakcjonującą atmosferę pracy. Pozdrawiamy, Horn Distribution S.A.
    Wujek

02.05.2020 17:45

A co tu wyjaśniać? Ludzie prawdę piszą, wiedzą jak jest a firma niepotrzebnie próbuje odwrócić od tego uwagę potencjalnych pracowników... którzy oby się nie nabrali na tę "cudowność" szkoleń, atmosferę, benefity... bo nie warto, oj nie warto.

28.04.2020 10:17

Horn Distribution S.A.  w obecnej sytuacji epidemiologicznej zachowuje wszelkie względy bezpieczeństwa.

Nauczyliśmy się żyć w nowej rzeczywistości. Patrzymy również w przyszłość z optymizmem – jeszcze będzie pięknie!

Większość z nas pracuje z domu ale są stanowiska pracy, bez których trudno byłoby przetrwać ostatnie dni i o które szczególnie dbamy, by przesyłki i kontakt z Klientem był bezpieczny.

Bez Was funkcjonowanie naszej firmy nie byłoby możliwe.

Dziękujemy!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    mixx

11.12.2019 17:46

Witam pracował ktoś na magazynie i może się podzielić opinią na temat pracy zarobków i atmosfery.
    True

13.12.2019 15:34

Średnia krajowa? Śmiechu warte. Na pewno nie na umowę o pracę. Część wynagrodzenia owszem, ale reszta na zlecenie...
    ciekawe

26.04.2020 11:40

@Mag z tego co wiem to tylko jedna osoba z magazynu chodzi na angielski bo inni muszą pracować. Jest karta multisport i tylko to ze sportu bo ci co biegają robią to w godzinach pracy magazynu. Atmosfera niby spoko, ale zapomnij o tym że możesz sam wybierać ile chcesz pracować. Zapomnij o zarobkach i tak nie dadzą ci tyle ile na innych magazynach.
    Zainteresowany

28.08.2019 12:35

Z tego co wiem zakres nie musi byc razem z umowa. Masz tam stanowisko pracy. To dostalem. Zakres rowniez i byl ze mna omowiony. Zawsze mozesz o to dopytac :) Ja jestem zadowolony, mała rotacja co pozwala nawiazac fajne relacje na dlugo. Rozwoj jezykow - to mega atut tej firmy.
    XyZ

16.10.2019 20:11

W firmie obowiązuje mieszana forma zatrudnienia, ale po co komu emerytura czy świadczenia? Grunt żeby koszty zatrudnienia były jak najniższe. Bo kto jest zawsze winny? Pracownik. Trzeba cieszyć się z takiej pracy, bo taka praca to skarb.
    XyZ

20.11.2019 19:50

Oznacza to śmieszną kwotę na umowę o pracę a reszta wynagrodzenia to umowa zlecenie. Ale po co komu wszystko na umowę? Prezes emeryturę na już zapewnioną, jego rodzina również. Pracownik powinien być dla niego, w żadnym wypadku nie odwrotnie...
    Cardi

10.05.2019 15:14

Niestety to, co napisano tu wcześniej jest prawdą. Firma oferuje BARDZO niskie wynagrodzenia (nieadekwatne do rynkowych), jej siedziba mieści się dosłownie na końcu świata oraz pracownicy są realnie okradani na składkach, przez mieszaną formę zatrudnienia. Nie ma szans urodzić w niej dziecka (osoby, które zaszły w ciążę miały wiele problemów), kadra kierownicza nie rozumie i nie reaguje na współczesne problemy. Pracuje tu głównie koło wzajemnej adoracji - młodzi raczej szybko wymiękają.
    Hahaha

10.11.2019 08:16

Zapytaj jednego z managerów o chemitails lub ziembe to Ci zrobi wykład.
    Runaway

20.11.2019 19:47

A tego to nie było za moich czasów, za to istniał warsztat samochodowy he he
    Iwona

02.07.2018 17:23

@GoFar, czy dajesz do zrozumienia, że nie ma czegoś takiego jak umowa i zawarty w niej zakres obowiązków pracownika? Czy może jest taka umowa, tylko nie do końca wydaje się być wiążąca dla pracodawcy? W jaki sposób zatem pracownik jest rozliczany z wywiązywania się z umowy o pracę?
    .....

15.01.2019 06:47

Boże co za bzdury
    123g

26.08.2019 22:16

Droga Iwono, załącznik do umowy jakim jest zakres obowiązków istniał tylko w Excelu, nie był przekazany pracownikowi ani podpisany. Firma dzieli wynagrodzenie ale w bardzo niekorzystny dla pracownika sposób. Wolny wybór. Pracownicy z różnych działów są rozliczani inaczej, przedstawiciele na innych zasadach, marketing czy dział handlowy inaczej. To nie są bzdury tylko kwestia czytania ze zrozumieniem.
    Abcde

13.11.2018 17:37

Zdecydowanie POLECAM omijać to miejsce! Wszyscy pracownicy mają część wynagrodzenia na umowie zleceniu a to tylko jeden z nielicznych przekrętów jakie się dzieją w tej firmie. Ogólnie kompletny brak szacunku dla pracownika i zwyczajne skąpstwo kadry zarządzającej. Nowi pracownicy uciekają szybciej niż przyszli, a Wieloletni stażem wcale nie są lepiej traktowani. Przedszkole :)
    Riders on the storm

17.02.2019 06:50

Jak przypuszczam problem jak wszędzie gdzie zastana od lat kadra kierownicza z kominami.Czasy się zmieniają i sa tańsi lepsi ludzie z aktualniejsza wiedzą.No ale to musi właściciel dostrzec.
    Było minęło

10.03.2019 16:26

Kadra kierownicza dba tylko o siebie i o "znajomych", lizusy też są w modzie... a to równa się maksymalne wykorzystanie pracownika. Siedź cicho i pracuj, no bo po co ci emerytura? Horn to "najlepsze" miejsce na ziemi, tak :)
    Daniel

16.05.2016 21:14

każda z ich ofert wygląda całkiem dobrze :) Obecnie poszukują specjalisty, ale ds. wsparcia sprzedaży. Co ciekawe, z językiem czeskim, a więc automatycznie podnosi to poprzeczkę podczas rekrutacji. Sądzę, że na wysokość zarobków też ma to pewien wpływ.
    .....

19.02.2019 06:46

Poprzeczkę to podnosi znajomość języka chińskiego a nie jakiegoś tam czeskiego.
    Andrzej

12.06.2018 20:54

Czy niektórzy tylko narzekać potrafią??

16.06.2018 19:36

To się nazywa obiektywizm. Nie zabraniajm nikomu się przekonać i mieć potem odmiennego zdania.

16.06.2018 19:37

*nie zabraniam

12.06.2018 20:02

W ogłoszeniach wszystko ładnie wygląda, niby wiesz jak będzie wyglądać praca na Twoim stanowisku, ale z biegiem czasu na bieżąco sytuacja pokazuje, że robisz wszystko tylko nie swoje i za tzw. wyższy szczebel, któremu jest najlepiej. Nie doceniają pracowników, trzeba się prosić o swoje a łaska pańska może i spadnie... z konia.
    Jakuku

08.12.2016 22:30

Horn to największa porażka z jaka miałem doczynienia. Sprzet w serwisie od 3 miesięcy, na zapytania informacja ze czekają na części i się ze mną za moment skontaktuje technik. Oczywiscie nikt się nie kontaktuje i tak w kółko. Zdecydowałem odebrać od nich sprzęt bez naprawy a innnym polecam zakupić sprzęt z prawdziwym serwisem.
    Qwerty

06.01.2018 13:52

Ale co ma to wspólnego z opiniom o pracodawcy? Piszesz czlowieku wyłącznie o tym, ze twój sprzęt nie wrócił do ciebie na czas. Mogło faktycznie zabraknąć części. Zobacz ile dystrybutor ma urządzeń na karku. Najprościej wystawić opinie z du..y.
    Warszawa

06.12.2017 11:55

To, że sprzęt wisiał długo w serwisie z powodu braku części, nie ma nic wspólnego ze środowiskiem pracy w firmie i rekrutacją. Ja od siebie dodam, że oferują bardzo nieatrakcyjne formy zatrudnienia.
    Jakuku

08.12.2016 22:31

Zostaw merytoryczną opinię o Horn Distribution S.A.