Firma mściwa i wymaga czegoś co nie było napisane w umowie!!! Sprawę przekażę do UOKiK.
Mariusz z Sulikowa
18.07.2015 00:57
W 2012 roku firma UNI-PLAST zamontowała na mojej budowie komplet okien, drzwi i bramę garażową. W roku następnym tj. 2013 zakupiłem u Nich również komplet drzwi wewnęrznych. Po dwóch latach użytkowania nie mam zastrzeżeń. Kontakt z firmą bardzo dobry, po przeprowadzce ewentualne poprawki regulacji okien w ciągu 1-2 dni od telefonu. Firma solidna, uczciwa i godna polecenia.
Z pewnością możemy z żona polecić firmę Uni-plast jako firmę solidna. Panowie w biurze bardzo kompetentni obsłużyli nas, montaż przebiegł sprawnie i bez stresu. Jedyne nad czym powinien popracować to o wcześniejszym informowaniu klienta o montażu :)
Zdecydowaliśmy sie na zamowienie okien, drzwi i bram garażowych do nasze świeżo wybudowanego domku ponieważ większość naszych sąsiadów zamówiło okna w tej firmie.
Łukasz z Boleslawca
Klientka
23.05.2015 12:28
W tym roku firma zamknęła mi całą budowę. Do bramy garażowej i drzwi, nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko było wykonane solidnie. Co do okien, produkt sam w sobie spełnił moje oczekiwania. Fakt faktem, że okna trzeba było wyregulować i to dwukrotnie (po pierwszym telefonie monterzy pojawili się po kilku dniach, natomiast na drugą regulację musiałam poczekać ponad tydzień, o czym zostałam poinformowana telefonicznie, bo panów akurat nie było na miejscu).
Z czystym sumieniem mogłabym polecić firmę znajomym.
Krzysztof Zalipski
22.06.2015 10:51
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających tą stronę .
W odpowiedzi na wpis dotyczący bram i zarzuty Pana , w kierunku naszej firmy odpowiedź jest tylko jedna .
W tym roku nie mieliśmy jeszcze klienta , który kupiłby bramy w takim zestawieniu z oknami i drzwiami, a tym bardziej 2 szt .
Rozumiem, że konkurencja jest , była i będzie, ale nigdy nie zrozumiem tego, iż w walce o klienta niektóre z firm nie potrafią inaczej przedstawić i zachęcić do swoich produktów przekazując wiedzę na ich temat .
Skupiają się raczej na czymś bardziej płytkim a mianowicie na zasianiu ziarenka niepewności w głowie potencjalnego klienta względem uczciwości i rzetelności firm , z którymi konkurują jest to moim zdaniem mało profesjonalne , jednak każdy ma swoje sposoby na zdobycie zaufania i sprzedania się jak najlepiej potrafi.
Właśnie takie zasiane ziarenko w postaci tego forum i nieprawdziwego, oczerniającego nas wpisu na temat jakości naszych bram nakłoniło naszego klienta do wykonania telefonu pełnego obaw czy faktycznie powierzone zadanie wstawienia bramy garażowej zakupionej w naszej firmie nie będzie produktem drugiej jakości .
Dziś Pan Andrzej przekonał się, podobnie jak wielu innych naszych klientów,że staramy się wykonywać swoja pracę czysto i profesjonalnie .
Nie twierdzę oczywiście, że nasi monterzy czy też osoby pracujące w biurze są nieomylne i nie popełniły nigdy żadnego błędu . Mając tak dużą ilość klientów czasem zdarzy się czegoś nie dopilnować i choć bardzo szanujemy naszą pracę, a przede wszystkim naszych klientów, to musimy się czasem troszkę potłumaczyć :)
Zawsze uważam, że z każdej, nawet najgorszej sytuacji można wyjść z twarzą i rozwiązać problem bez większych trudności , wystarczy po prostu , spokojnie porozmawiać :)
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam wszystkich zainteresowanych naszymi produktami do odwiedzenia naszej strony www.uni-plast.eu gdzie znajdują się również referencje od firm które od wielu lat współpracują z nasza firmą .
Z poważaniem Krzysztof Zalipski
Masakra, kupiłem w tej firmie dwie bramy segmentowe, badziewie takie że szkoda pisać, uszczelki w przeszkleniach za krótkie, a drzwi przejściowe to wo gule badziew, nie dość że źle zmontowane to obcierają i wicher przez nie wieje, segmenty krzywe, przeszklenia parują, jakość tych bram jest tragiczna, a montaż pozostawia wiele do życzenia, już niewsporne o reklamacjach, jak zapłaciłeś to po tobie, zapomnij o jakichkolwiek poprawkach, do gościa ciężko się dodzwonić.
To co napisałem to tylko ułamek wszystkiego, nie jest to tylko moja opinia, mój znajomy też tam kupił i miał jeszcze lepsze przygody. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Pogranicznik
06.02.2015 10:35
Jest to niesolidna firma .Prace wykonywane przez psełdo fachowców są wykonywane byle jak i bez znajomości zasad budowlanych.Nigdy nie polecił bym tej firmy nawet wrogowi bo ich arogancja i brak wiedzy ogólnej doprowadza do szewskich pasji osoby które korzystały z usług tej "firmy uduś"
ciepłe okno
09.09.2017 07:32
Jak ja dobrze znam te przemiłe wypowiedzi pana Zalipskiego. Postramy się, żeby wszystko było dobrze.
Jeszcze raz ostrzegam!!!!
Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe " UNI-PLAST" Krzysztof Zalipski Lubań