ES-PERFEKT

Norwegia

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 151 ocen.

ES-PERFEKT
4151

Opinie o ES-PERFEKT

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT

Aneta

Wiecie coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji? Może w ostatnim czasie ktoś z was aplikował do firmy? Napiszcie, jakie warunki zatrudnienia oferuje. Czy pomaga w załatwieniu wszelkich formalności, organizuje zakwaterowanie?

Zainteresowany

Czyli warto starać się załapać do pracy w firmie?

Marcin
@Zainteresowany 13.05.2018 18:04

Słuchaj no ja jestem zadowolony obsługa i oferta ok. Zacząłem prawie rok temu a teraz mam umowę u Norwega na3 lata. Zawsze pytaj o prace pod kontem tego w czym jesteś najlepszy.

Aneta

Widziałam, że użytkownicy forum wspominali o organizowanych przez ES-PERFEKT. Jest to oczywiście duży plus, ponieważ szkolenia pomagają podnosić kwalifikacje zawodowe, a także wdrażają nowych pracowników. W takim razie może firma również ma jakieś benefity dla pracowników? Jeśli tak to napiszcie jakie. Świadczenia dodatkowe mają bardzo duże znaczenie, ponieważ pełnią funkcję motywacyjną.

Filip

Podpowiedzcie coś o szkoleniach które organizuje firma.

Przemek
@Filip 11.04.2018 18:46

fajni szkolący, praktycy a nie tylko teoretycy którzy by siedzieli z nosem w książkach. Sporo wiedzy praktycznej i teoretycznej. Szacunek dla prowadzącego zajęcia.

Administrator

Czy ktoś wie, jak dziś prezentuje się firma na tle innych pracodawców? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Norwegia i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Stanisław
@Administrator 11.04.2018 16:31

Dobra obsługa, stabilna praca bez przestojów, pieniądze zawsze na czas, regularne zjazdy z projektu. Wszystko tak jak w kontrakcie.

Waldi

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Mam nadzieję, że można dobrze zarobić.

Roman

jeśli chodzi o oslo to potwierdzam, pracuję 2 rok, praca na stałe a praca jak to na prefabrykacji belki, miałem dosyć roboty na budowie a tu mam stałą pracę bez względu na porę roku, wybrałem 2 zmianę bo wtedy była taka możliwość.

Patryk
@Roman 29.03.2016 10:59

Roman czy może są u Ciebie w pracy przyjęcia. Pracowałem 10 lat Niemczech na zakładach prefabrykacji Chciałbym pojechać do Norwegii teraz. Mógłbyś dać jakieś namiary?

Jfk

100 koron na h? Średnia w Norwegii dla Polaka? To ty chyba pracujesz u polaka na czarnych

Monter
@Jfk 28.06.2016 11:04

Przy stawce 190 -podatek - mieszkanie tyle wychodzi

Jerzyk

Słyszałem o firmie sporo dobrego czyli warto z nimi pracować?

Zenia

Czy ES-PERFEKT organizuje również prace dla kobiet?

Aneta

@Zulus w ofertach pracy widnieje informacja, że możliwe są długie kontrakty. Polecam jednak bezpośredni kontakt z firmą. Numery telefonów oraz mail znajdziesz w zakładce kontakt http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,612963,0,0,kontakt @jaca wspomniał o ciągłości pracy od ponad 2 lat. Ktoś jeszcze wyjeżdżał na dłużej za pośrednictwem firmy ES-PERFEKT?

Jaca

U nas praca jest ale niestety tylko faceci na rusztach. Nienarzekam ciągłość pracy od ponad 2 lat regularna kasa i swiadczenia. Nastaw się na norweską pogodę i do pracy. Fajnie się załapać przed świętami.

Jeny

Witam, mam propozycje pracy w Norwegi z tej fimy( jako monter rusztowan) czy jest kto mi w stanie powiedziec jak wyglada okres pracy i warunki ???

Maroko

Ok, powiedz cz jak zatrudniasz sie u nich to gwarantują ci prace conajmniej na kilka miesięcy? Bo aplikować można i sie zatrudnić ale co z tego jak po miesiącu skończy sie praca bo remont czy budowa będzie ukończona? Płaca za postój?

Zulus
@Maroko 23.09.2016 13:22

Mam ten sam problem co Ty. Chciałbym się zatrudnić ale nie na miesiąc czy dwa. Jak wygląda zatrudnienie, od czego zależy jego długość? Może ktoś wie ?

Krzysiek Bergen

kebaba nie jem bo nie lubię a uprawnienia zrobiłem bo Norweg tego odemnie wymagał. W porównaniu z innymi ofertami ta była bardzo dobra. Ja jestem zadowolony bo mam teraz lepszą stawkę z plastikiem a szefu nie ma stresa.

Mateusz

drogi to jest kebab w Oslo a nie uprawnienia montera, najzwyczajniej zmyślasz pod tym fiordem :p na poloniuszu albo innych sensownych serwisach jest sporo ofert es-p pracuje w tej firmie czy tam firemce jako monter od ok 1 roku i nie narzekam. Jak się da to i koleszkom od siebie też polecę robótkę a i na uprawnienia.

Ala

Czytam takie ogłoszenie Monter rusztowań-Norwegia-Paragraf 17-4 i szelki bezpieczeństwa-Szkolenie- Październik -Łódź i Onlin i jestem ciekaw o co chodzi, co to za paragraf jest i na czym to polega, czy to jakiś wzór o którym nie wiem czy o co dhodzi?

lala

no niestety, tutaj widzę że chyba się nie spłenisz, jednak wysyłają chyba tylko na prace różnorodną ale fizyczną za granicę, ale może na hydrauliku miałbyś lżej

Krzysiek Oslo

Słuchaj, pracuję obecnie w firmie i faktycznie mam 198 koron na godzinę, 176 to to co musisz mieć w minimum tak się porozumiały związki zawodowe zależnie od zawodu ale nikt niezabroni norwegowi dać ci więcej, zazwyczaj więcej dają ci którzy już mają polaków i się jeszcze na nas nie nacieli albo mieli wcześniej kolesi ze wschodu i mają porównanie jak my robimy a jak oni. Ja na swojego bosa za wyższą stawkę kablować niebędę. Pozdro dla wszystkich siedzących dziś w Oslo.

Tomek

ciekawe, ciekawe ale ja widzę szczegóły i stawkę, podpytałem o resztę szczegółów i wiem że stawka od 176 do 220 nok za godz.

romek

a co powiecie o ofercie jako Malarz/Szpachlarz ręczny? Nie ma konkretnych zarobków, a to praca jest w Norwegii, wiec kawał drogi stąd jakby nie patrzeć.

Olek

aplikuj do kilku, przecież o tym do ilu wyślesz CV będziesz wiedział tylko ty.

W temacie

Ta firma bazuję tylko na jakis drogich szkoleniach Nic pozatym które moga niemiec mocy w Norwegi ?Proponuje ich sprawdzic w Arbeidstilsynet Norge .

Z Krajny Fiordów
@W temacie 25.09.2015 17:50

I tu się z tobą zgodzę .Na wszystkich portalu z ofertami pracy do Norwegi ta firemka z Łodzi nie ma nic więcej do zaproponowania jak tylko drogie szkolenia ...

anonim

(usunięte przez administratora)

grabarz
@Marcin 14.09.2015 11:11

nie kolego , nie zapomniałem dokładnie wiem kiedy robiłem szkolenie mam to czarno na białym w jakim celu miałbym pisać że było inaczej. Ja tylko mówię ze miałem złe doświadczenia z ta firmą i radze by dobrze się zastanowić przed współpraca z tymi ludźmi

Tom

dzień dobry chciałem się spytać o prace w państwa firmie obecnie pracowałem w Niemczech jako szlifierz -monter.posiadam uprawnienia spawalnicze metodą Mag 135 i uprawnienia do ciecia palnikiem

Looking job

Do Rafalo89 ..Jakie stanowisko zajmujesz w tej firmie ?Dlaczego nie mozna nigdy do dzwonic się do działu rekrutacji a zawsze odbiera dział szkoleń/daje do myslenia / ?Wielu moich kolegów i kolezanek ma zrobione przez duze powazne firmy takie uprawnienia za znaczam duzę companies ''shipbuilding industry'' itp...zapytaj ..Tylko trzeba umięc wykorzystać moment..

Looking job

Ta agencyjna ustawiła sie TYLKO chyba na wyrywaniu pieniedzy za pomoca drogich szkolen gdzie takie szkolenia można zrobić za Free w pożądnych Norweskich firmach ..Ahhh te ..Polskie cwaniactwo i żerownie na bezrobociu ...Podobna bajka jest z szkoleniami VCA.

Rafalo89
@Looking job 01.06.2015 10:09

Badałem temat. Wcale nie można zrobic tych szkolen tak za Free jak gadasz. Sprawdzalem i dla porownania Paragraf na miejscu w Norwegi kosztuje przynajmniej 5990 koron, czyli ponad 2500 zl. Skonczyl sie ten piekny czas kiedy firma wszystko daje darmo teraz to firma zanim cie wezmie do roboty chce zebys mial papier albo uprawnienia.. i to nie jeden zazwyczaj. coraz wiecej Polakow do wyboru do pracy w Norwegii... Im wiekszy wybor tym bardziej chca zeby miec juz uprawnienia. A nie zapominaj ze sa tam w norwegi tez nowi "koledzy" z rumuni ukrainy i rosji. Powodzenia...

Oferty Pracy

Kucharz-Norwegia-pilnie ES-PERFEKT 2015-01-05 Żródło: Gowork.pl Bergen ( )   ES-Perfekt (Nr. Cert. 5668)   Nowa oferta! Aplikuj już teraz!    „Kucharz”-Norwegia-pilnie Kucharz-Norwegia-pilnie Miejsce pracy: Norwegia Nr referencyjny: Kucharz Obowiązki:  Obowiązki:    - obowiązki związane z przygotowywaniem posiłków Wymagania: - Wykształcenie gastro

Artur112
@Oferty Pracy 25.01.2015 12:39

tez pracuje w Norwegii jako malarz-szpachlarz i ogólnie wykończeniówka ale nie jest to praca stała .Mój problem to to , że nie znam jezyka . Szukam pracy na stałe gdyby ktoś mógł pomóc byłoby super.

Goran

Zależy, jak jesteś piekarzem to nie. jak jesteś monterem rusztowań to możesz robić twoja decyzja

alibaba

Ernestyna , puknij się w głowę. Nie ma takiej pracy. A jak kto na coś cudem pojedzie to malutko wychodzi. Gdzie ty żyjesz.

Zostaw opinię o ES-PERFEKT - Norwegia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT