ES-PERFEKT

Norwegia

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 166 ocen.

ES-PERFEKT
4 166 6 1

Opinie o ES-PERFEKT

Janek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Witek
@Janek 12.07.2018 18:02

Tak jak wszyscy w Norwegii. Każdy potrzebuje w Norwegii rąk do pracy. A w jakim zawodzie szukasz? Może coś ci podpowiem.

Kornik
@Witek 14.07.2018 22:48

Siema. Jako stolarz

Kamil

Znamy się Aneta? A ty gdzie pracujesz? Jasne że pracowałem. Zadajesz pytania jak byś nigdy nie wyjeżdżała do Norwegi a życie spędzała przed kompem. Życie to nie bajka a Norweg to też człowiek wiec jak liczysz że za granicą nie ma wyzwań to trzeba zostać w domu a i w Polsce ich nie unikniesz. Nie wiem czemu ludzie chcą widzieć Norwega jako idealnego człowieka? To zwykły człowiek który lepiej płaci i masz lepszy socjal.

Aneta

@Marek, piszesz, że nie miałeś problemów z agencją Es-Perfekt, czy już długi czas korzystasz z jej usług? Możesz powiedzieć, czy zapewnia zakwaterowanie, organizuje kursy językowe? Jaki rodzaj umowy podpisałeś? @Kamil, czy Ty też zatrudniałeś się przez tę firmę? Rozumiem, że jesteś zadowolony i nie miałeś żadnych trudnych sytuacji z nią związanych?

Marek
@Aneta 25.06.2018 12:05

Tak pierwszy wyjazd to była oferta ES-perfekt, obsługa była ok, teraz pracuje w Norwegii tak długo że to ja mówię norwegom ile chce zarabiać ale wiadomo że do tego był potrzebny czas i dobre atesty z poprzednich lat. Dam wam radę Aneta zamiast tracić pare na opinie innych pracuj tak żeby mieć w każdej robocie dobre referencje i nie pal mostów.

Przemek

Robię w Norwegii od 2012 roku i to w ES- perfekcie dostałem pierwszą pracę, widziałem już takie opinie pisarzy i opowiadaczy, dużo gadają i oczekują a mało dają z siebie w robocie a po cichu i tak wysyłają papiery żeby się jechac jeszcze raz. Są przynajmniej 4 tel. do agencji maile SMS i tak dalej. A jak dzwonisz po północy nocy to nic dziwnego że się człowiek złości :). Znam agencje w Bergen co cię z ukrytego numeru nigdy nie odbiorą. Popieram wcześniejszy tekst zamiast głupotami i pisaniem jakichś fantazji trzeba się wsiąść za robotę.

Marek

Marudzenie i szukanie dziury w całym to myślę o tych całych opiniach. Ludzie bądźcie poważni, pilnujcie swoich spraw nie zajmujcie się głupotami. Wyjazd za granice do pracy to nie jest piękna bajka ale agencja jest spoko.

Patryk

@Rozczarowany. dlaczego sobie robisz jaja? :) Twój identyczny komentaż już widziałem pod kilkoma innymi agencjami :) Chyba masz takie hobby albo sposób na życie. Trudno brać to na poważnie

Rozczarowany

No cóż . Nie wiem skąd wy macie te doświadczenia i te piękne opinie i ES-PERFEKT ??? Spójrzmy prawdzie w oczy. Każdy kto che zwerbować pracownika bo oczywiście ma z tego kase jest nadzwyczaj uprzejmy do chwili wyjazdu. Po wyjezdzie wszystko się zmienia i każdy o tym wie. Pan który jest naganiaczem nie odbiera telefonu bo ma Cię gdzieś a jeśli zadzwonisz z ukrytego numeru jeszcze na Ciebie z MORDĄ wyjeżdza że jakaś kpina jak mozna z niego sobie jaja robić :) .Jednym słowem KPINA do potęgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikomu nie polecam tej firmy i przestrzegam przed rozczarowaniem. Przeszedłem to i nie chcę by ktoś się wpakował podobnie jak ja. Pozdrawiam wszystkich szukających pracy. OMIJAJCIE SZEROKIM Łukiem !!!!!

Kamil
@Rozczarowany 19.06.2018 15:11

Z tego co wiem nie ma tam pana naganiacza. Pomyliłeś agencje :)

Mariusz
@Rozczarowany 19.06.2018 15:11

jak bym brał wszystkie opinie na poważnie to bym nigdy nigdzie niepracował. Osobiście nasza grupa pracowała w ES-Perfekt na 3 projektach i takiej sytuacji jak opisujesz nikt z naszego teamu nie miał. Mamy doświadczenie referencje i tak dalej. Osobiście polecam.

Andrew
@Rozczarowany 19.06.2018 15:11

Chyba pomyliles agencje. Ta agencja nie zatrudnia tylko daje kontakt bezpośrednio do Norkow. Pracujesz bezpośrednio u Norkow i to z nimi sie kontaktujesz jak jest jakiś problem w robocie albo masz jakies pytania wiec nie wiem po co chciales do nich dzwonic do nich z Norwegii...

Aneta

@Rozczarowany, mógłbyś szerzej opisać sytuację, która Cię spotkała? Rozumiem, że po wyjeździe miałeś problem ze skontaktowaniem się z pracodawcą, czy tak? Może była to wyjątkowa sytuacja? Zachęcam wszystkich do dyskusji, opowiedzcie szczegółowo o swoich doświadczeniach.

Aneta

Wiecie coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji? Może w ostatnim czasie ktoś z Was aplikował do firmy? Napiszcie, jakie warunki zatrudnienia oferuje. Czy pomaga w załatwieniu wszelkich formalności, organizuje zakwaterowanie?

Zainteresowany

Czyli warto starać się załapać do pracy w firmie?

Marcin
@Zainteresowany 13.05.2018 18:04

Słuchaj no ja jestem zadowolony obsługa i oferta ok. Zacząłem prawie rok temu a teraz mam umowę u Norwega na3 lata. Zawsze pytaj o prace pod kontem tego w czym jesteś najlepszy.

Aneta

Widziałam, że użytkownicy forum wspominali o organizowanych przez ES-PERFEKT. Jest to oczywiście duży plus, ponieważ szkolenia pomagają podnosić kwalifikacje zawodowe, a także wdrażają nowych pracowników. W takim razie może firma również ma jakieś benefity dla pracowników? Jeśli tak to napiszcie jakie. Świadczenia dodatkowe mają bardzo duże znaczenie, ponieważ pełnią funkcję motywacyjną.

Filip

Podpowiedzcie coś o szkoleniach które organizuje firma.

Przemek
@Filip 11.04.2018 18:46

fajni szkolący, praktycy a nie tylko teoretycy którzy by siedzieli z nosem w książkach. Sporo wiedzy praktycznej i teoretycznej. Szacunek dla prowadzącego zajęcia.

Administrator

Czy ktoś wie, jak dziś prezentuje się firma na tle innych pracodawców? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Norwegia i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Stanisław
@Administrator 11.04.2018 16:31

Dobra obsługa, stabilna praca bez przestojów, pieniądze zawsze na czas, regularne zjazdy z projektu. Wszystko tak jak w kontrakcie.

Waldi

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Mam nadzieję, że można dobrze zarobić.

Roman

jeśli chodzi o oslo to potwierdzam, pracuję 2 rok, praca na stałe a praca jak to na prefabrykacji belki, miałem dosyć roboty na budowie a tu mam stałą pracę bez względu na porę roku, wybrałem 2 zmianę bo wtedy była taka możliwość.

Patryk
@Roman 29.03.2016 10:59

Roman czy może są u Ciebie w pracy przyjęcia. Pracowałem 10 lat Niemczech na zakładach prefabrykacji Chciałbym pojechać do Norwegii teraz. Mógłbyś dać jakieś namiary?

Jfk

100 koron na h? Średnia w Norwegii dla Polaka? To ty chyba pracujesz u polaka na czarnych

Monter
@Jfk 28.06.2016 11:04

Przy stawce 190 -podatek - mieszkanie tyle wychodzi

Jerzyk

Słyszałem o firmie sporo dobrego czyli warto z nimi pracować?

Zenia

Czy ES-PERFEKT organizuje również prace dla kobiet?

Aneta

@Zulus w ofertach pracy widnieje informacja, że możliwe są długie kontrakty. Polecam jednak bezpośredni kontakt z firmą. Numery telefonów oraz mail znajdziesz w zakładce kontakt http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,612963,0,0,kontakt @jaca wspomniał o ciągłości pracy od ponad 2 lat. Ktoś jeszcze wyjeżdżał na dłużej za pośrednictwem firmy ES-PERFEKT?

Jaca

U nas praca jest ale niestety tylko faceci na rusztach. Nienarzekam ciągłość pracy od ponad 2 lat regularna kasa i swiadczenia. Nastaw się na norweską pogodę i do pracy. Fajnie się załapać przed świętami.

Jeny

Witam, mam propozycje pracy w Norwegi z tej fimy( jako monter rusztowan) czy jest kto mi w stanie powiedziec jak wyglada okres pracy i warunki ???

Maroko

Ok, powiedz cz jak zatrudniasz sie u nich to gwarantują ci prace conajmniej na kilka miesięcy? Bo aplikować można i sie zatrudnić ale co z tego jak po miesiącu skończy sie praca bo remont czy budowa będzie ukończona? Płaca za postój?

Zulus
@Maroko 23.09.2016 13:22

Mam ten sam problem co Ty. Chciałbym się zatrudnić ale nie na miesiąc czy dwa. Jak wygląda zatrudnienie, od czego zależy jego długość? Może ktoś wie ?

Krzysiek Bergen

kebaba nie jem bo nie lubię a uprawnienia zrobiłem bo Norweg tego odemnie wymagał. W porównaniu z innymi ofertami ta była bardzo dobra. Ja jestem zadowolony bo mam teraz lepszą stawkę z plastikiem a szefu nie ma stresa.

Mateusz

drogi to jest kebab w Oslo a nie uprawnienia montera, najzwyczajniej zmyślasz pod tym fiordem :p na poloniuszu albo innych sensownych serwisach jest sporo ofert es-p pracuje w tej firmie czy tam firemce jako monter od ok 1 roku i nie narzekam. Jak się da to i koleszkom od siebie też polecę robótkę a i na uprawnienia.

Ala

Czytam takie ogłoszenie Monter rusztowań-Norwegia-Paragraf 17-4 i szelki bezpieczeństwa-Szkolenie- Październik -Łódź i Onlin i jestem ciekaw o co chodzi, co to za paragraf jest i na czym to polega, czy to jakiś wzór o którym nie wiem czy o co dhodzi?

lala

no niestety, tutaj widzę że chyba się nie spłenisz, jednak wysyłają chyba tylko na prace różnorodną ale fizyczną za granicę, ale może na hydrauliku miałbyś lżej

Krzysiek Oslo

Słuchaj, pracuję obecnie w firmie i faktycznie mam 198 koron na godzinę, 176 to to co musisz mieć w minimum tak się porozumiały związki zawodowe zależnie od zawodu ale nikt niezabroni norwegowi dać ci więcej, zazwyczaj więcej dają ci którzy już mają polaków i się jeszcze na nas nie nacieli albo mieli wcześniej kolesi ze wschodu i mają porównanie jak my robimy a jak oni. Ja na swojego bosa za wyższą stawkę kablować niebędę. Pozdro dla wszystkich siedzących dziś w Oslo.

Tomek

ciekawe, ciekawe ale ja widzę szczegóły i stawkę, podpytałem o resztę szczegółów i wiem że stawka od 176 do 220 nok za godz.

romek

a co powiecie o ofercie jako Malarz/Szpachlarz ręczny? Nie ma konkretnych zarobków, a to praca jest w Norwegii, wiec kawał drogi stąd jakby nie patrzeć.

Olek

aplikuj do kilku, przecież o tym do ilu wyślesz CV będziesz wiedział tylko ty.

Zostaw opinię o ES-PERFEKT - Norwegia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT