ES-PERFEKT
4 170 6 1

Opinie o ES-PERFEKT

adam
Zweryfikowany użytkownik

Mam 10 letnie doświadczenie w pracy z płytami GK, sufity podwieszane,ścianki działowe i wszelkie zabudowy.Szpachlowanie i malowanie,znajomość rysunku technicznego ,sufity mineralne typu Armstrong.Praca w dużej polskiej firmie na terenie kraju i 2 lata w Niemczech.Wykonuje prace z płytkami od położenia izolacji po montaż armatury i mebli w łazienkach ,brak znajomości języka.Szukam ofert z Norwegi i Islandii.

ziwi
Zweryfikowany użytkownik

szkam pracy w norwegi jako glazurnik malarz

Piotr

Szukam pracy jako GLAZURNIK w Norwegii bez języka jedynie niemiecki pracowałem w Belgii dwa lata coś tam kojaże angielskiego ktoś coś

Nord
@Piotr 06.01.2019 10:43

Masz jakieś papiery w zawodzie?

Ewa
@Piotr 06.01.2019 10:43

ES-PERFEKT jest agencją rekrutacyjną i szkoleniową działającą na rynku europejskim od roku 2008. Posiada ona wszystkie niezbędne certyfikaty nadane przez odpowiednie organy państwowe, umożliwiające organizowanie w pełni legalnego zatrudnienia. Cieszy zatem fakt, że trafiłeś akurat na ten wątek. Proponuję, żebyś skontaktował się bezpośrednio z nimi i dopytał - może akurat mają wakat, jeśli chodzi o stanowisko glazurnika. Podaję Ci kontakt: rekrutacja@es-perfekt.pl Zdecydujesz się na taki krok?

90mikka@gmail

Szukamy z chłopakiem pracy dla Par w Norwegii... Znacie jakieś sprawdzone agencje pracy? Jesteście w stanie coś polecić? Gdzie się poruszać, jak znaleźć coś by się nie przejechać ?

Janek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Witek
@Janek 12.07.2018 18:02

Tak jak wszyscy w Norwegii. Każdy potrzebuje w Norwegii rąk do pracy. A w jakim zawodzie szukasz? Może coś ci podpowiem.

Kornik
@Witek 14.07.2018 22:48

Siema. Jako stolarz

Kamil

Znamy się Aneta? A ty gdzie pracujesz? Jasne że pracowałem. Zadajesz pytania jak byś nigdy nie wyjeżdżała do Norwegi a życie spędzała przed kompem. Życie to nie bajka a Norweg to też człowiek wiec jak liczysz że za granicą nie ma wyzwań to trzeba zostać w domu a i w Polsce ich nie unikniesz. Nie wiem czemu ludzie chcą widzieć Norwega jako idealnego człowieka? To zwykły człowiek który lepiej płaci i masz lepszy socjal.

Aneta

@Marek, piszesz, że nie miałeś problemów z agencją Es-Perfekt, czy już długi czas korzystasz z jej usług? Możesz powiedzieć, czy zapewnia zakwaterowanie, organizuje kursy językowe? Jaki rodzaj umowy podpisałeś? @Kamil, czy Ty też zatrudniałeś się przez tę firmę? Rozumiem, że jesteś zadowolony i nie miałeś żadnych trudnych sytuacji z nią związanych?

Marek
@Aneta 25.06.2018 12:05

Tak pierwszy wyjazd to była oferta ES-perfekt, obsługa była ok, teraz pracuje w Norwegii tak długo że to ja mówię norwegom ile chce zarabiać ale wiadomo że do tego był potrzebny czas i dobre atesty z poprzednich lat. Dam wam radę Aneta zamiast tracić pare na opinie innych pracuj tak żeby mieć w każdej robocie dobre referencje i nie pal mostów.

Przemek

Robię w Norwegii od 2012 roku i to w ES- perfekcie dostałem pierwszą pracę, widziałem już takie opinie pisarzy i opowiadaczy, dużo gadają i oczekują a mało dają z siebie w robocie a po cichu i tak wysyłają papiery żeby się jechac jeszcze raz. Są przynajmniej 4 tel. do agencji maile SMS i tak dalej. A jak dzwonisz po północy nocy to nic dziwnego że się człowiek złości :). Znam agencje w Bergen co cię z ukrytego numeru nigdy nie odbiorą. Popieram wcześniejszy tekst zamiast głupotami i pisaniem jakichś fantazji trzeba się wsiąść za robotę.

Marek

Marudzenie i szukanie dziury w całym to myślę o tych całych opiniach. Ludzie bądźcie poważni, pilnujcie swoich spraw nie zajmujcie się głupotami. Wyjazd za granice do pracy to nie jest piękna bajka ale agencja jest spoko.

Patryk

@Rozczarowany. dlaczego sobie robisz jaja? :) Twój identyczny komentaż już widziałem pod kilkoma innymi agencjami :) Chyba masz takie hobby albo sposób na życie. Trudno brać to na poważnie

Rozczarowany

No cóż . Nie wiem skąd wy macie te doświadczenia i te piękne opinie i ES-PERFEKT ??? Spójrzmy prawdzie w oczy. Każdy kto che zwerbować pracownika bo oczywiście ma z tego kase jest nadzwyczaj uprzejmy do chwili wyjazdu. Po wyjezdzie wszystko się zmienia i każdy o tym wie. Pan który jest naganiaczem nie odbiera telefonu bo ma Cię gdzieś a jeśli zadzwonisz z ukrytego numeru jeszcze na Ciebie z MORDĄ wyjeżdza że jakaś kpina jak mozna z niego sobie jaja robić :) .Jednym słowem KPINA do potęgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikomu nie polecam tej firmy i przestrzegam przed rozczarowaniem. Przeszedłem to i nie chcę by ktoś się wpakował podobnie jak ja. Pozdrawiam wszystkich szukających pracy. OMIJAJCIE SZEROKIM Łukiem !!!!!

Kamil
@Rozczarowany 19.06.2018 15:11

Z tego co wiem nie ma tam pana naganiacza. Pomyliłeś agencje :)

Mariusz
@Rozczarowany 19.06.2018 15:11

jak bym brał wszystkie opinie na poważnie to bym nigdy nigdzie niepracował. Osobiście nasza grupa pracowała w ES-Perfekt na 3 projektach i takiej sytuacji jak opisujesz nikt z naszego teamu nie miał. Mamy doświadczenie referencje i tak dalej. Osobiście polecam.

Andrew
@Rozczarowany 19.06.2018 15:11

Chyba pomyliles agencje. Ta agencja nie zatrudnia tylko daje kontakt bezpośrednio do Norkow. Pracujesz bezpośrednio u Norkow i to z nimi sie kontaktujesz jak jest jakiś problem w robocie albo masz jakies pytania wiec nie wiem po co chciales do nich dzwonic do nich z Norwegii...

Aneta

@Rozczarowany, mógłbyś szerzej opisać sytuację, która Cię spotkała? Rozumiem, że po wyjeździe miałeś problem ze skontaktowaniem się z pracodawcą, czy tak? Może była to wyjątkowa sytuacja? Zachęcam wszystkich do dyskusji, opowiedzcie szczegółowo o swoich doświadczeniach.

Aneta

Wiecie coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji? Może w ostatnim czasie ktoś z Was aplikował do firmy? Napiszcie, jakie warunki zatrudnienia oferuje. Czy pomaga w załatwieniu wszelkich formalności, organizuje zakwaterowanie?

Zainteresowany

Czyli warto starać się załapać do pracy w firmie?

Marcin
@Zainteresowany 13.05.2018 18:04

Słuchaj no ja jestem zadowolony obsługa i oferta ok. Zacząłem prawie rok temu a teraz mam umowę u Norwega na3 lata. Zawsze pytaj o prace pod kontem tego w czym jesteś najlepszy.

Aneta

Widziałam, że użytkownicy forum wspominali o organizowanych przez ES-PERFEKT. Jest to oczywiście duży plus, ponieważ szkolenia pomagają podnosić kwalifikacje zawodowe, a także wdrażają nowych pracowników. W takim razie może firma również ma jakieś benefity dla pracowników? Jeśli tak to napiszcie jakie. Świadczenia dodatkowe mają bardzo duże znaczenie, ponieważ pełnią funkcję motywacyjną.

Filip

Podpowiedzcie coś o szkoleniach które organizuje firma.

Przemek
@Filip 11.04.2018 18:46

fajni szkolący, praktycy a nie tylko teoretycy którzy by siedzieli z nosem w książkach. Sporo wiedzy praktycznej i teoretycznej. Szacunek dla prowadzącego zajęcia.

Administrator

Czy ktoś wie, jak dziś prezentuje się firma na tle innych pracodawców? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Norwegia i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Stanisław
@Administrator 11.04.2018 16:31

Dobra obsługa, stabilna praca bez przestojów, pieniądze zawsze na czas, regularne zjazdy z projektu. Wszystko tak jak w kontrakcie.

Waldi

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Mam nadzieję, że można dobrze zarobić.

Roman

jeśli chodzi o oslo to potwierdzam, pracuję 2 rok, praca na stałe a praca jak to na prefabrykacji belki, miałem dosyć roboty na budowie a tu mam stałą pracę bez względu na porę roku, wybrałem 2 zmianę bo wtedy była taka możliwość.

Patryk
@Roman 29.03.2016 10:59

Roman czy może są u Ciebie w pracy przyjęcia. Pracowałem 10 lat Niemczech na zakładach prefabrykacji Chciałbym pojechać do Norwegii teraz. Mógłbyś dać jakieś namiary?

Jfk

100 koron na h? Średnia w Norwegii dla Polaka? To ty chyba pracujesz u polaka na czarnych

Monter
@Jfk 28.06.2016 11:04

Przy stawce 190 -podatek - mieszkanie tyle wychodzi

Jerzyk

Słyszałem o firmie sporo dobrego czyli warto z nimi pracować?

Zenia

Czy ES-PERFEKT organizuje również prace dla kobiet?

Aneta

@Zulus w ofertach pracy widnieje informacja, że możliwe są długie kontrakty. Polecam jednak bezpośredni kontakt z firmą. Numery telefonów oraz mail znajdziesz w zakładce kontakt http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,612963,0,0,kontakt @jaca wspomniał o ciągłości pracy od ponad 2 lat. Ktoś jeszcze wyjeżdżał na dłużej za pośrednictwem firmy ES-PERFEKT?

Jaca

U nas praca jest ale niestety tylko faceci na rusztach. Nienarzekam ciągłość pracy od ponad 2 lat regularna kasa i swiadczenia. Nastaw się na norweską pogodę i do pracy. Fajnie się załapać przed świętami.

Jeny

Witam, mam propozycje pracy w Norwegi z tej fimy( jako monter rusztowan) czy jest kto mi w stanie powiedziec jak wyglada okres pracy i warunki ???

Maroko

Ok, powiedz cz jak zatrudniasz sie u nich to gwarantują ci prace conajmniej na kilka miesięcy? Bo aplikować można i sie zatrudnić ale co z tego jak po miesiącu skończy sie praca bo remont czy budowa będzie ukończona? Płaca za postój?

Zulus
@Maroko 23.09.2016 13:22

Mam ten sam problem co Ty. Chciałbym się zatrudnić ale nie na miesiąc czy dwa. Jak wygląda zatrudnienie, od czego zależy jego długość? Może ktoś wie ?

Krzysiek Bergen

kebaba nie jem bo nie lubię a uprawnienia zrobiłem bo Norweg tego odemnie wymagał. W porównaniu z innymi ofertami ta była bardzo dobra. Ja jestem zadowolony bo mam teraz lepszą stawkę z plastikiem a szefu nie ma stresa.

Mateusz

drogi to jest kebab w Oslo a nie uprawnienia montera, najzwyczajniej zmyślasz pod tym fiordem :p na poloniuszu albo innych sensownych serwisach jest sporo ofert es-p pracuje w tej firmie czy tam firemce jako monter od ok 1 roku i nie narzekam. Jak się da to i koleszkom od siebie też polecę robótkę a i na uprawnienia.

Ala

Czytam takie ogłoszenie Monter rusztowań-Norwegia-Paragraf 17-4 i szelki bezpieczeństwa-Szkolenie- Październik -Łódź i Onlin i jestem ciekaw o co chodzi, co to za paragraf jest i na czym to polega, czy to jakiś wzór o którym nie wiem czy o co dhodzi?

lala

no niestety, tutaj widzę że chyba się nie spłenisz, jednak wysyłają chyba tylko na prace różnorodną ale fizyczną za granicę, ale może na hydrauliku miałbyś lżej

Zostaw opinię o ES-PERFEKT - Norwegia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT