Adiam Polska Sp. z o.o

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 8 ocen.

Adiam Polska Sp. z o.o
3 8 6 1

Opinie o Adiam Polska Sp. z o.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Renata

@Buterfly, co masz na myśli poprzez swoją wypowiedź? Na ten moment, nie jest związana z głównym tematem wątku. Zachęcam Ciebie do kolejnej wypowiedzi, ale nawiązującej do pracy w Adiam Polska. Jak oceniasz tego pracodawcę?

Były
@Renata 19.08.2018 13:55

Duża rotacja praca raczej na chwilę.

kandydat
@Były 31.08.2018 15:58

Kolega chciałem tam aplikować , mógłbyś coś bliżej powiedzieć

Tadzik
@kandydat 03.09.2018 12:57

Co chcesz wiedzieć

kandydat
@Tadzik 07.09.2018 18:35

Jakie są realne finanse , atmosfera ,szefostwo i perspektywy rozwoju oraz czy to może być praca na dłużej.?

Tadzik
@kandydat 10.09.2018 22:41

Na jakie stanowisko? Na magazyn nie polecam!

kandydat
@Tadzik 18.09.2018 11:09

Na przedstawiciela może masz jakieś info jak jest. A co na magazynie kiepsko ??

Cedima-kon
@kandydat 19.09.2018 17:41

Odpuść sobie zmieniają ludzi co pół roku , braki towaru, auta caddy zajechane, dostajesz dwa z hakiem podstawy, zaliczke na paliwo na start później wykładsz ze swoich a zwrot przy następnej wypłacie więc tysiaka jesteś w plecy co miesiąc chyba że auto padnie to wykładasz więcej. Plan, raport do planu czasem raport specjalny, plan obrotowy nie wykonasz raport dlaczego nie wykonasz nie wykonasz kwartału i wylot, premi nie dostaniesz bo plan nie wykonany a że startujesz to nikogo nie intere. Jak będziesz robić plany to 3 zarobisz plan co roku w górę nowego asortymentu brak bo kasy na to nie ma. Ogólnie firma ma problemy finansowe od jakiegoś czasu. Parę lat temu pracowało się w miarę ok. Na obecne warunki praca do zaczepienia na kryzys lub start w karierze. Plus umowa o prace.

kandydat
@Cedima-kon 20.09.2018 16:51

W Końcu konkretnie , Szkoda nerwów !!! Wielkie dzięki

Renata

@@hardy, może chciałbyś napisać jak wygląda praca w Adiam Polska z Twojej perspektywy? Jak oceniasz warunki zatrudnienia w niej? Jaki typ umowy firma gwarantuje pracownikom? Czy oprócz wynagrodzenia zapewnione są pozapłacowe benefity?

Buterfly
@Renata 19.07.2018 01:16

Pyk iskierka zgasła...

robek
@Buterfly 18.08.2018 00:06

A jakieś konkrety , bo f-ma chyba dobrze wygląda

Renata

@Hardy, Twoja wypowiedź została dodana jakiś czas temu, jednak myślę, że należy na nią odpowiedzieć. Moja działalność na forum nie jest w żaden sposób związana z Adiam Polska. Jestem moderatorem Gowork.pl. Moim zadaniem na forum jest aktywne uczestnictwo w dyskusji i zachęcenie osób znających firmę do wypowiedzi. Dbam również o przestrzeganie regulaminu i informuję Was o aktualnościach z firmy.

@hardy
@Renata 13.07.2018 00:57

Dzięki za odpowiedz bo wyglądało to zgoła inaczej. Liczę więc na poprawę z twojej strony i obiektywizm, którego Tobie brakowało. Pozdrawiam

Abdul

Dobrze jest nie pierdoxxxlcie. Jak sie nie podoba to wyjazd, na wasze miejsce jest kolejka chętnych. Renata potwierdzi. Nara

ahmet
@Abdul 17.06.2018 16:16

renia nie tylko potwierdza :)

Renata

@Rengers, jacy pracownicy są w tym momencie poszukiwani przez Adiam Polska? Czy od Twojego ostatniego wpisu na forum, sytuacja w firmie zmieniła się? Jak oceniasz poziom organizacyjny tej firmy i swój kontakt z przełożonym? Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje.

Hardy
@Renata 17.05.2018 11:54

Renato twoje wypowiedzi sa stronnicze i nie obiektywne, z podtekstem ironi do opiniotwórców więc zwracam się do zainteresowanych o nie branie twoich wypowiedzi poważnie gdyż wydaje mi się że sugerujesz sié interesem tylko jednej strony. Pozdrawiam

karo
@Renata 17.05.2018 11:54

najtańszych!!!!!!!!

Renata

@New solders Jeżeli wszystkie stanowiska są obsadzone w firmie i panuje w związku z tym mała rotacja, to powinno dobrze świadczyć o firmie? Dlaczego napisałeś, że atmosfera taka sobie, czy masz na myśli kontakt z przełożonymi czy inne aspekty tej pracy?

Rengers
@Renata 25.04.2018 15:27

Rotacja jest właśnie b duża. Żadziej pracowników zmienia napewno biedronka czy lidl

Newsoldiers
@Renata 25.04.2018 15:27

Nie napisałem ze jest mała rotacja za dużo sobie dodajesz oggłoszenia sa cały czas.

New solders

W tłoku ujdzie dobra na poszukanie czegoś poważnego. Wielkiej kariery się tam nie zrobi wszystko sztywnie obsadzone. A zasuwać trzeba. Atmosfera taka sobie.

Renata

@zainteresowany Dlaczego w Twojej ocenie system wynagrodzeń jest mało atrakcyjny? Czy chodzi o niską podstawę czy brak premii lub jej wysokość? Takie rzeczy zawsze warto negocjować podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Czy próbowałeś lub mogłeś powołać się na jakieś argumenty? Znasz kogoś kto pracuje w Adiam Polska i jest z Tej pracy zadowolony?

Filip

Adiam to dobra firma, może nie jest idealna ale czy ktoś zna taką?

zainteresowany
@Filip 15.03.2018 08:29

Firma może i dobra ale z tego co wiem system wynagrodzeń mało atrakcyjny. .

kandydat

Witam wszystkich , staram się o pracę ph , czy ktoś może podzielić si ę informacją zarobki, warunki pracy itp. Dzieki za pomoć

turker
@kandydat 12.02.2018 11:56

Szkoda czasu, chyba, że nie masz doświadczenia i chcesz gdzieś je złapać. Dwuetapowa rekrutacja chyba tylko po to, żeby znaleźć kogoś, kto będzie pracował za jak najmniejszą podstawę.

kandydat
@turker 12.02.2018 11:58

Dzięki kolego , mam doświadczenie i to spore. Rozumiem że pewnie chcą za pół free pracownika ?

Donek
@kandydat 12.02.2018 11:56

Witam kolego tragedi ni ma szału też. Jak w każdej pracy trzeba robić swoje i tyle. Chociaż handlowców mamy chyba sporo, ale jak firma ma potrzebe i chce zatrudniać to dawaj????

ojciec.dyrektor
@kandydat 12.02.2018 11:56

daj sobie spokój chyba, że lubisz pracować za dwa z kawałkiem a i na to trzeba orać. co roku plany w górę jak by rynek z gumy był, jak nie zrobisz to wylot i następny i tak w kółko.

takelbery
@kandydat 12.02.2018 11:56

więcej niż 2700 średnio na rok nie przeskoczysz, plan podnoszony co roku nie ma że boli średni czas życia handlowca 2lata. produkt fmcg którego jest pełno na rynku o podobnej jakości. wszystko w temacie. chcesz zrobić karierę szukaj chcesz przeczekać przychodz... mam nadzieję że pomocne. klimat jako taki

kandydat
@takelbery 28.02.2018 19:49

ok, wszystko jasne. Dzięki

tomek

Cześć , wszyscy coś piszą że źle , nie fajnie czy nikt nie może chłopakowi odpisać o wielkość zarobków , warunki

tede

Witam interesuje mnie ta firma proszę o opinie, zarobki,stabilność, atmosfera.

pankracy
@tede 20.11.2017 06:56

na jakim stanowisku?

tede
@pankracy 23.11.2017 23:29

Handlowca. Dzięki za każdą podpowiedz

kaliś

Ja nie polecam duża rotacja i plany nie wiadomo skąd kasa b przeciętna.

tubylec

Płaca.... Plany,plany firma 10 osób a chcą grać korporacje bo wydaje im się że to fajnie wygląda???? rotacja ph zawrotna jak na firmę krzak

były

przyjdź i zobacz dla mnie gniot...

tukan

Piszcie jakie płace i stabilność i czy umowa czy ...

nona

tutajn się oczywiście z tobą jak najbardziej zgodzę, diamentowe wiertła, tarcze i maszyny to bardzo ważne element współczesnego przemysłu. ciekawe jednak jakie trzeba mieć wykształcenie i jakie spełnić wymagania żeby tu zaTRUDNILI

admin

Sądzicie, że firma Adiam Polska Sp. z o.o dobrze działa i spełnia oczekiwania pracowników oraz klientów? Napiszcie swoją opinię.

Zostaw opinię o Adiam Polska Sp. z o.o - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adiam Polska Sp. z o.o