Opinie o Oddział Zabezpieczenia Centrum Szkolenia Sił Połączonych Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego w Bydgoszczy w Bydgoszcz

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Oddział Zabezpieczenia Centrum Szkolenia Sił Połączonych Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego w Bydgoszczy. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Oddział Zabezpieczenia Centrum Szkolenia Sił Połączonych Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego w Bydgoszczy o rekrutacji.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Oddział Zabezpieczenia Centrum Szkolenia Sił Połączonych Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego w Bydgoszczy w Bydgoszcz

paweł Nowy wpis

Słabo wygląda mi ten dodatek 1% po 5ciu latach stażu… a ogólne podwyżki? jak w tym roku wyszły?

Paula Nowy wpis

Jestem ciekawa pensji, jak się jest samodzielnym referentem w pionie głównego księgowego. W tej ofercie napisali, że pensja to 4284 zł brutto, ale dają też dodatek za wysługę lat. Wiecie, jaka jest kasa i za ile lat? Po roku jest już pierwszy taki dodatek, czy trzeba dłużej popracować?

Ktoś Nowy wpis
@Paula

Dodatek płacą od 5 lat, 1% za każdy rok.

Lenie z nato Nowy wpis

Równo, Głowno nato żart, kpina , Nie czuje się bezpieczniej z ta instytucja osrana

rfr

taka rozmowa ejst wazna to wazne jest tez pierwsze wrażenie

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko SAMODZIELNY REFERENT (SEKCJA ZAKWATEROWANIA) (NR 3039) w firmie Oddział Zabezpieczenia Centrum Szkolenia Sił Połączonych Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego w Bydgoszczy? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
logo firmy Magazynier
Uno foods
(151 opinii)
logo firmy Konsultant ds. Światłowodu
Nexera Sp. z o.o.
(115 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. zakupów
Bydgoszcz
Flame Employment Polska Sp. z o.o.
(373 opinii)
logo firmy Spawacz
Bydgoszcz
Vossloh Cogifer Polska sp. z o.o.
(255 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
jo

hej jakie sa widełki zarobków netto dla cywilnych pracowników w 2016? mam doświadzcenie w pracy w duzych miedzynarodowych korporacjach, w multilingual community , bardzo dobry angielski, zarzdałam nawet 7 projektami równolegle, ludzmi budzetem , danymi itp, organizowlam konferencje itp , ale w mojej robocie musze jezdzic po całej polsce nawet 10 i wiecej dni w mesiacu, i chciała bym sprbowac w NATO , moge kserowac i parzyc kawe , no problem , albo robic cos ambitniejszego

Marta VS

PRACA W NATO Poszukujemy osób do działu finansowego zespołu pracującego w ramach Instyutucji Europejskich, takich jak Ministerstwo Obrony Narodowej, NATO oraz agencje Unii Europejskiej. Zadania: Przygotowywanie planów sprzedaży i ich realizacja Przygotowywanie nowelizacji Wystawianie faktur Zarządzanie bazą danych Współpraca z kierownikami projektów Wymagania: Minimum 3 lata dośswiadczenia w środowisku finansowym na rynkach krajowym i zagranicznym Znajomość systemu MS Access Znajomość aplikacji baz danych PeopleSoft oraz/lub Oracle eBusiness Biegła znajomość języka angielskiego Gotowość do wyjazdu do wskazanego miejsca pracy (Belgia, Holandia) Mile widziane: Posiadanie certyfikatu bezpieczeństwa do poziomu TajneEU SecretNATO Secret Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie zależne od doświadczenia kandydata Pracę w jednej z czołowych Instutucji Europejskich Realizację projektów dla międzynarodowych klientów Komfortowe warunki i przyjazną atmosferę pracy W razie zainteresowania proszę o wysyłanie zgłoszeń wraz z załączonym CV na adres: marta.kuczynska@vectorsynergy.com Wymagane doświadczenie: Księgowość, Finanse, Administracja: 3 lata

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tornado

Zgadza się. Nie chce mi się rozpisywać ale wytrawny obserwator zauważy na GoldenLine lub bardziej Linkedin że praktycznie każdy pracownik (mówię tu o IT) był w przeszłości pracownikiem Asseco. Grzebiąc głębiej okazuje się że Asseco robiło projekty dla NATO. Dodatkowo bardzo popularne (też na podstawie Linkedina i Goldenline) są migracje między wydziałami. Ręka rękę myje. Na rozmowie Pan przewodniczący komisji przekonywał mnie że najważniejszy dla nich jest profesjonalizm więc zdziwiłem się nieco że się nie dostałem skoro w teście miałem 99% dobrze. Widocznie inni mieli 100% :) Aaa zpomniałbym, oczywiście po teście jest się eskortowanym do wyjścia, jedni kończą wcześniej drudzy później, każdy jest odprowadzany. Szkoda że na moim teście jedna osoba wyszła sama po 20 min z uśmiechem na twarzy. Jak dla mnie był to zwycięzca. Szkoda że osoby wybrane nie są ogłaszane na stronie. Zapewne gdyby ją wygooglować byłaby wcześniej pracownikiem Asseco albo już tam pracuje w innym dziale. Ot i tyle. Ale próbujcie, każda rozmowa to doświadczenie. Jeśli czytelnik myśli teraz "o pewnie gość jest zły bo się nie dostał i ściemnia" , wcale nie - piszę jak było a ocenę zostawiam osobom czytającym tę wypowiedź.

Marcin

A wie ktoś jak wygląda tam liczebność zatrudnionych Polaków w stosunku do pracowników obcej narodowości? Czy w związku z tym komunikacja wewnątrz firmy odbywa się przy pomocy języka polskiego czy głównie w języku angielskim?

Cienki

Owszem układy są ważne, ale na niższe pozycje typu B-4 można śmiało się ubiegać- z dobrymi kwalifikacjami i wiedzą jest szansa. Na pozycje A - zapomnijcie, chyba, że pracujecie już w NATO jako NATO Civilian, ale na niższym stopniu albo jako kontraktor. Z zewnątrz nie ma szans

Blady Roman

Żeby dostać pracę w JFTC trzeba mieć WWWielkie "plecy". Tam pracują ludzie,którzy mają układy. Wiem to z autopsji.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Oddział Zabezpieczenia Centrum Szkolenia Sił Połączonych Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego w Bydgoszczy - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
3.1/5 Na podstawie 8 ocen.
  • Szubińska 2
    85-915 Bydgoszcz
  • NIP: 5542603039 REGON: 093208662
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)