Panattoni

Działy

Nagrody i wyróżnienia

5. Opinie o Panattoni

Opinie o Panattoni Warszawa

Nie przegap nowości o Panattoni!

09.10.2015 21:12

Talib

18.11.2015 21:31

nie od ambicji, nie od wykształcenia lub doświadczenia, trzeba być mężem szefowej lub żoną szefa :)

09.09.2015 18:10

MP

09.09.2015 19:32

"Zakulisowe rozmowy pomiedzy zainteresowanymi stronami" tzn ze wyciagaja pracownikow od konkurencji, oferujac mu lepsze warunki a po pol roku taki pracownik moze juz sobie szukac nowej pracy. Co do awansu to raczej nie w tej firmie :)
    ble ble

16.09.2015 19:18

(usunięte przez administratora) człowieku jaki awans wewnętrzny chyba się sam nie słyszysz :(,
    MP

10.08.2015 21:18

Ja tam trafiłem z CPL Jobs, ale człowiek który prowadził dla nich rekrutację już tam nie pracuje i prawdopodobnie pośredniczy poprzez inneg HH. Z pewnością rekrutacją dla nich może się zajmować również Hays. Werbowanie z konkurencji raczej odbywa się w ramach zakulisowych rozmów pomiędzy zainteresowanymi stronami. Za zakaz konkurencji nie płacą, tyle twojego co sobie wynegocjujesz w ramach pensji miesięcznej. Biorąc pod uwagę to że po przepracowaniu 2 miesięcy mogą cię zwolnić to oczywiście masz przerąbaną sytuację na rynku pracy :)

Kontakt - Panattoni

Plac Europejski 1 00-844 Warszawa

Branża główna: Deweloperzy
    jacek

07.02.2015 16:47

Panattoni to przede wszystkim firma, która buduje magazyny i przeróżnego rodzaju hale, współpracują z takimi znanymi firmami jak leroy merlin, ikea i wiele wiele innych. Ciekawi mnie jak tutaj wygląda pensja takiego pracownika fizycznego, bo przecież jeździ się chyba po całym kraju i buduje, jak jest tu z dietami, jakieś rozłąkowe dają?
    rampel

07.02.2015 16:41

Panattoni na Polskim oraz czeskim rynku działa już od dłuższego czasu jako deweloper powierzchni magazynowych . Jest to jedna z większych firm prowadząca tego typu działalność. W tej chwili udostępniają wielu firmom około 2 mln m2 swoich magazynów. Także nie narzekają raczej na brak zainteresowania .
    Bubuś

24.01.2015 00:06

Z tego co mi wiadomo to sporo wrzucają ofert do internetu, także podejrzewam,że ciężko będzie im znaleźc firmy bez jej głównego właściciela. Pracownicy też bardzo często niezadowoleni, chociaż myślę że cześć problemów niebawem zostanie rozwinięta z racji zmiany. Zastanawiam się co jeszcze może mnie zdziwić. ps. jak z kasą stoicie?
    gregory

25.11.2014 00:01

Witam, może w takim razie ktos z aktualnych pracowników Panattoni Poland napisałby w jaki sposób znalazł w niej prace? Dokładniej chodziłoby mi gdzie widział ogłoszenie, że kogos szukają. bowiem, jak poszukiwałem takich informacji, to jedyne co znalazłem, to artykuły, że zajma sie budowa hali dla znanych firm, także praca najwyraźniej jest.

Zostaw merytoryczną opinię o Panattoni