D&D Resory Polska

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o D&D Resory Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D&D Resory Polska

Mistrzo

Jak narazie to ty wykazujesz się debilnymi komentarzami imbecylu jeden

I don'tcare
@Mistrzo 29.01.2018 09:21

To co tam jeszcze robisz?? 10 lat i taka kasa? Czy nie szkoda Ci życia? Czyżbyś był takim samym debilem o których piszesz? Pakuj walizki i szukaj szczęścia i pieniędzy gdzieś indziej, a nie szczekasz że świat nie jest sprawiedliwy. Podpowiem Ci nie jest.

Mrs daewon

Daewon Po znajomościach dają pracę na lepsze stanowiska ksztaltowanie na stb to (usunięte przez administratora) rodzinna.

Witold

Czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera? Czy rekrutacja jest trudna?

K
@Witold 22.01.2018 09:32

Aktualnie mały żółtek tnie koszty. Na wszystkim. Ludzi raczej nie pozwala zatrudniać. Z resztą wrogowi nie polecę tej firmy.

BMWDriver

Odradzam tę firmę. Robisz tam kilka lat, starasz się a przychodzi taki brat kierownika bez szkoły i nagle po pół rocznym zwolnieniu dostaje więcej podwyżki niż ty pracujący cały rok. Mało tego awansuje na majstra. Taki rodzinny interes który zaczyna się od szczebla administracyjnego a kończy na produkcji.

wtf people
@BMWDriver 12.11.2017 22:30

sorry, ale może jesteś takim debilem że na nią nie zasługujesz. Pokaż się wykaż się, a może zostaniesz doceniony.... who knows

Mistrzo

Tak czytam sobie te opinie i powiem szczerze pracuje tam ponad 10 lat nie mam nawet 13 zł na godzinę większość przełożonych to świnie (usunięte przez administratora) potrafią kłamać prosto w oczy. Co do podwyżek to dostają ci co walą z ucha wtedy oni są według przełożonych poprostu bez skazy. Co do kontroli jakości to fakt pan Grzegorz traktuje swoich podwladnych jak pachołki. I mógłbym tak pisać i pisać bez końca jeśli chodzi o mnie nie radzę się tutaj zatrudniac i szarpać sobie nerwów z tymi debilami

Idon'tcare
@Mistrzo 05.01.2018 14:40

Co masz na myśli pisząc że "walą z ucha"? w jakim temacie? czy ktoś coś robi celowo źle żeby go podp...rzać? nie rozumiem. Zgadzam się z częścią tego co napisane, ale jeśli jesteś taki "Mistrzo" to czego się nie odezwiesz?? masz 3 ZZ lub innych do pomocy. Co ty na to?

MIJAGI

TEN PIERWSZY W FIRMIE TO PSYCHOPATA... KAZDY O TYM WIE I TO WIDZI NA WŁASNE OCZY--- CZAS JUZ Z TYM COS ZROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEPORTOWAĆ I POGONIĆ TYRANA!!!!!!!!!!!!!!!1

ja
@MIJAGI 01.11.2017 00:21

Popieram w 100% od ponad 6 lat tu pracuję i takiego gościa nie było...

Nosek

Praca w kontroli w firmie daewon to jak obóz pracy robisz wiele i wszystko na wczoraj nie wspomnę o nadgodzinach to jest wręcz obowiązek bo jak nie to kierownik Grzegorz potrafi się mścić i wręcz szantażować i zmuszać. Zarobki są śmieszne dostajesz 12.5 lub 13 zł brutto i musisz się cieszyć że tyle masz co zwykły pracownik pomocniczy z agencji pracy. Jedynym plusem to pensja zawsze na czas. Radzę omijać Pana Grzegorza bo to zwykły kłamca i oszust a pojęcie ma tylko jak gnębić swoich pracowników.

Pelusiński

Tak czytam i patrzę hem i tak myślę, że ten co pytał o warunki to raczej wiedział na co się pisze. A nadgodziny? Ktoś tam nadmienił, że jak się upomnisz to zapłacą, a więc truć pupę (piszę pupę bo inaczej usuną:-) )aż do skutku, w większości przypadków pewnie nawet prezes nie wie jak jest na prawdę i nie piszę tego bo kogoś bronię. Często jest tak , że to właśnie na stopniu kierowniczym czy dyrektorskim blokowane są nie które informacje szczególnie jeżeli chodzi o kasę za nadgodziny. Szkoda po Waszych wpisach zastanawiam się czy podjąć pracę w Deawon, zarobki nie bardzo trochę niskie szczególnie jeżeli mówimy o podstawie na start.

Malgorzata

A jak wygladaja zarobki w biurze/kadrach w firmie Daewon? Czy warto tam pracowac? Uprzejmie proszę o informacje.

jakość kontrola

praca w kontroli jakości to horror szef oszust potrafi pracować jedynie cudzymi rękoma idiota nic nie potrafi zmusza pracowników do nadgodzin pensja marna czas dla siebie to mit tu liczy się tylko praca i jebanie nadgodzin, jeżeli interesuję cię praca z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] troglodytą , pieprzonym jaskiniowcem to zapraszam

pracownik kontroli

D&D resory czyli Daewon europa praca w kontroli jakości to istny horror nadgodziny w komórce tej firmy to nie przywilej a obowiązek. Szef departamentu jakości Grzekorz to kawał chama i oszusta on nawet dzień dobry szczerze nie mówi. Dokłada coraz więcej obowiązków nie liczy się z tym że na większość czynności już nie mamy czasu ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go to obchodzi masz zrobić i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak ci nie pasuje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z roboty. Szkolenia w tej firmie to mit podpisujesz tylko papier na szkolenie którego rzeczywiście nie było papier podpisany jest po to żeby szef Big Head z halitozą bolesną miał krytą swoją tłust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jestem szczęśliwym "byłym" pracownikiem tego koreańskiego zakładu. Zarobki mizerne fuljoby mają wyższą stawkę niż kontrolerzy. A i atmosfera w pracy strasznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast spokojnej pracy i wypełniania obowiązków jest nerwówka i podpierdalanie do szefa.

misiek

Do którego działu najlepiej się starać o przyjęcie? produkcja czy magazyn?

wisienka
@misiek 22.03.2017 09:58

Stołówa :)

Qwerty

Plusy: - pensja zawsze 10tego Minusy: - Brak szacunku dla pracownika chyba że strzelasz z ucha na kolegów - Nikt się za Tobą nie stawi w razie problemów - Najlepiej jakbyś robił 7 dni w tygodniu i to po 2 zmiany i broń boże na urlop - awansujesz jak jesteś pupilkiem szefa (strzelasz z ucha) - podwyżka jest co roku ale po jakieś 60gr brutto do godziny -premia motywacją z 30zł brutto na flaszkę -jak nie pilnujesz nadgodziny na pewno się pomylą na twoją niekorzyść -brak zgrania wśród pracowników każdy dla siebie - jak im pokażesz że coś umiesz to staje się to twoim obowiązkiem bez grosza podwyżki - I wiele więcej tylko szkoda czasu na pisanie sam tam pracuję i jak bym znalazł coś innego to z wielką chęcią pójdę z tamtąd

Murka121
@Qwerty 04.11.2016 19:43

a jak tam kontrakty z Firma BPW

Qwerty
@Murka121 08.02.2017 10:50

Bpw czyli resory juz nie produkuja z tego co wiem sprzedaja linie

niki

resory czy daevon? czy to fotum dla pracownikow?

Obórzony
@niki 24.08.2016 23:32

Naucz się pisać BARANIE!!!!

Gramatyka
@Obórzony 28.04.2017 20:22

oburzony*

stabbb

Przyjęć puki co nie chyba nie ma. Odnośnie kontroli jakości to bardzo duża rotacja spowodowana pewnie ich szefem. Jedni przychodzą inni odchodzą. Szkoda tego specjalisty co odszedł w styczniu, chyba miał już dosyć. Ogólnie zakład wypłacalny. Pensja do 10 jest. Nadgodziny wyplacane, szkodliwe warunki wypłacane. A że to lublin to dużego wyboru nie ma.

marco

Witam. Interesuje mnie stanowisko w kontroli jakości ( 2 letnie dosw ) czy mogłby ktos zorientowany przedstwic mi na jakie zarobki moglbym liczyc i jak z atmosferą w pracy. Jacy kierwonicy, mistrzowie ??

łzy

podwyżki, pieniądze najlepiej jakbyście pracowali 48/24 i odwrotnie za darmo, i jeszcze zrób to a i tamto o i tu jeszcze a tam też trzeba a może na nadgodziny za darmo (zabierają nadgodziny i potem szukaj wiatru) też przyjdziesz.

łzy

Praca w tej firmie to porażka, chyba że ktoś jest w wieku gdzie już go nie przyjmą to siedzi. Na magazynie gdzie pakuja na gotowo to koszmar. Przeambicjonowany kierowniczek, ze swoim przybłędą, zabiera wszystko co się da ile się da ,ludzie premii nie widzieli od miesięcy, Ma swoich pupili i tylko im podnosi pensję. OGÓLNIE TRAGEDIA PRZEZ PORAŻKĘ, KATASTROFĘ, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. BURACTWO. ludzie uciekajcie.

wisienka

Da sie w dziale jakosci zarobic czy nie? Pytam na powaznie.

mistrzu

A jak w w firmie z bezpieczeństwem pracowników? maszyny są osłonięte? dużo chemii w środowisku? wyposażenie ludzi odpowiednie??? zarządzający robią coś z tematem?

anonim

(usunięte przez administratora)

niepoprawny optymista

Wg. mnie zawsze warto rozejrzeć się za inną, lepszą pracą. A jeśli uznasz że to nie to, droga wolna. Zgodzisz się?

niepoprawny optymista

O różnych tematach mam pewną wiedzę, jednak o finansach pracowniczych nic nie mogę powiedzieć, bo najzwyczajniej to nie moja sprawa ile kto zarabia. Ale z tego co słyszę to są tacy co kilkoma nadgodzinami ładny pieniądz przytulają, inni zarobią trochę mniej, ale jedno jest pewne - kasa jest ZAWSZE na czas. A to już ogromny plus.

ciasny wiesiek
@niepoprawny optymista 23.12.2014 07:17

gdzie pieniadze za nadgodziny

niepoprawny optymista
@ciasny wiesiek 18.02.2015 04:27

Zapewne u Ciebie w kieszeni. Nie siej czarnej propagandy że ich nie dostajesz. Niejeden mistrz chciałby wziąć tyle ile operator z nadgodzinami

niepoprawny optymista

Praca na magazynie jak to praca... przekładanie pakowanie streczowanie skanowanie i "wózka" nie musisz mieć

niepoprawny optymista

Rozumiem. A praca w jakim charakterze Cie interesuje? gdzie(przy czym) chciałbyś pracować?? produkcja, magazyn, dyrechtor ;)

niepoprawny optymista

@FREDKA Nie wiem jak długo pracujesz/pracowałaś, ale ogromnie przesadzone opinie głosisz. Wiesz że 16 godzin to dwie pełne zmiany?? nie przypominam sobie żeby coś takiego miało miejsce przez ostatnie 2-3 lata. Legendarna słaba jakość hali C15 to już w dużej mierze przeszłość. Nie wiem czy pamiętasz jak tam było kiedyś. Oczywiście jeszcze dużo jest do zrobienia, ale uważam że wszsytko idzie ku lepszemu.

niepoprawny optymista

Proszę pierwsze z brzegu.. czy pamiętasz jaki był syf na C jakie tam były dziury, jak tam było oleisto? teraz spokojnie można wózkiem przejechać bez obawy o to że pojemnik z produktem przewrócisz. Ale jeśli jesteś pracownikiem to powinieneś o tym wiedzieć.

FREDKA

praca to raczej tyraczka normy wysrubowane i jakosc znaczy sama nazwa jakosc c-15 pracownicy przewalajo tony metalu w duzym tepie co powoduje bledy i reklamacje szefostwo dzieli premio 30 zl ludzie firma nstawiona na wykonczenie pracownika robota nawet po 16 godzin dobrze ze placo nadgodziny bez dodatkow szkodliwego i np nocnego zarobki najnizsza krajowa powodzenia pozdrawiam NORMALNYCH na C-15

huehue

Doświadczenia nie wymagają. Nabywasz je pracując. Nie raz przyjmowali idiotów po studiach, którym sie wydaje, że wiedzą więcej niż operator. Jeżeli chcesz mieć możliwość awansu, to omijaj ten zakład. Pozdrawiam

MOP-OMANIA

MOP to taki typek co zgrywa frajera i udaje że zna się na wszystkim... wystarczy poczytać(usunięte przez administratora)co inni sądzą o nim...

ciapowaty

Z tego co wiadomo MOP to coś na poziomie podłogi...

anonimm

O co chodzi z tym MOPem ? :P

anonim

Hej, jak się załapać do D&D Resory? Bo na ich stronie nie ma żadnego kontaktu do działu kadr, więc w jaki sposób wysyłaliście CV?

anonim

anonim - 2013-05-21 19:15:12 Co to za pytania "gdzie jest premia"? Oznacza to, że w D&D Resory jej nie wypłacają, a zgodnie z umową zdobywacie, czy jak? Wasze opinie dotyczą pracy na jakim stanowisku? Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Może czasem w ramach nagrody zdarza się dostać zaliczkę przed wypłatą? Pozdro i dzięki za informacje.Wypłaty są na czas. Nigdy nie było z tym problemu. Inne sprawy to inne sprawy, ale przynajmniej tu firma dobrze działa. Nadgodziny dobrze płatne, a zaliczek brak. :)

DEJDOS AKA FREEDY MERKURY

Cuż cudów spodziewać się nie można ;] Jeżeli masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli podchodzisz do roboty ze spokojem,opanowaniem nie pozwolisz sobą pomiatać i masz swoje zdanie to nie masz ciężko ;p Cechy: -Brak możliwości awansu -Niska płaca Jest także takie coś jak brak solidaryzmu, czyli Pan (usunięte przez administratora)jeżeli nie ma rozumu to nie wstawi się za tobą wa razie racji po twojej stronie ;] Powodzenia w pracy ze spuszczoną głową oraz dawaniu sie posuwać w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

niewolnik

UPOMNIENIA NAGANY I STRASZENIE LUDZI TO CODZIENNOŚĆ W TEJ FIRMIE...

typ

A ja czytam sobie opinie o wszystkich lubelskich zakladach pracy. Mowie o tych większych i wiecie co jak bym miał sie tym sugerować to musiał bym wynieść się z Lublina. A zarobki, no cóż mieszkamy w bloku wschodnim i nic tego nie zmieni

bezzer

co to jest 8 godzi ja robie po 12 a czasem i po 19 nie z tej krwi jestes poprostu

hory

syf,huk,upomnienia,c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo,8zl brutto/h,(usunięte przez administratora),cyrk...

Jan

Gdzie jesst premia?

PARÓWECZKA

W TEJ FIRMIE JEST WIELU FRAJERÓW CO ZA KASE SĄ ZDOLNI DO WSZYSTKIEGO!!!! PODPIER...LIC DLA AWANSU I KARIERY...

Jan

w skali jeden do 10 to dałbym tej firmie 6. Nie jest to miejsce gdzie zrobi się karierę a jeżeli tak to dużym kosztem (zdrowie psychiczne obserwując zachowanie niektórych osób z biura można odnieść wrażenie ze są to osoby narażone na silny i długotrwały stres, który z kolei wyładowują na pracownikach, no chyba ze ktos od urodzenia skur.. się urodził). Podsumowując ten wątek to nie chciałbym awansować. Nie jest to miejsce gdzie się zarobi kokosy. Stawki są niskie i niezmienne już od jakiegoś czasu. Plusy to pieniądze na czas premia 50 zl:) tak traktuje to jako plus ponieważ w innych miejscach tego nie uświadczysz. setki z sobote i niedziele szkodliwe jest tez na glownej hali jako taki lad i porządek(usunięte przez administratora)

WUJO JO-JO

Firma dziadowska- ZERO inwestowania w pracownika!!!! duza rotacja ludzi- tylko UPOMNIENIA na kazdym kroku(usunięte przez administratora)

DK

GDZIE JEST PREMIA?????????????????????????????????????

Studyjnyprawomen

Wiecie co, tak naprawde to wszedzie jest tak samo,wiem ze jest wam ciezko i pusto w kieszeni ale to wina naszego rzadu, oni obliczyli najnizsza krajowa wiec co mozna czepiac sie pracodawcy?Prawnie mozna tak zarabiac i nikt nie krzywdzi nikogo.Faktem jest to ze jezeli pracodawca jest czlowiekiem z zasadami, szanujacym swoich pracownikow, napewno nie zaplaci za ciezka prace groszy ale malo sie spotyka takich ludzi, no te 50 zl premi troche jest smieszne w waszej firmie bo wiem,ze zyski sa szokujaco wysokie ale z zasady juz zyskami nie dzieli sie pracownikow a zwlaszcza przy takiej wiekszej ilosci osob.Podobno pracujecie po 2 zmiany? prawnie w takim zakladzie nie mozna pracowac wiecej niz 8 godz wiec po co pracujecie? dla wiekszego zarobku? no i koncowy efekt jest taki ze nie zarabiacie 1200 na reke tylko 2 tysiace,i kazdy jest zadowolony tylko wy tracicie podwojnie, wasze zdrowie i godnosc,przyznajecie ze jestescie gotowi do wiekszej wydajnosci to wasza wina, skoro macie sily pracowac po 12 czy 16 godz to dla czego nie wykorzystac tych sil wciagu 8.?Ludzie malo wiecie, Nic wam nie da mamrotanie na tej czy innej stronie, piszcie wnioski do prezesa, nie wazne jakie beda odpowiedzi ale macie na pismie wszystko odpowiedz rowniez,wrazie czego, macie udokumentowane wszystko.Z tym wydzialem C15 to wiem z opinii ludzi tam pracujacych, ze warunki pracy sa fatalne, podobno leje sie na hale dachem, macie prawo odmowic pracy poniewaz jest zagrozeniem zycia przez prad lub zawalenie sie masiaknietej woda starej kastrukcji.W takim przypadku zaklad powinien zapewnic pracownikowi inne miejsce pracy lub na czas naprawy wyplacac postojowe nie pracujacym pracownikom z winy zakladu. Piszcie prosze, wreszcie pokazcie ze znacie jakies przepisy, czytajcie na oznych stronach prawnych bo siedziec i biadolic nic nie da, napewno wchodza tu wasi prezesi i czytaja smiejac sie po cichu.Z tym C15- napiszcie wniosek do prezesa o zapewnienie bezpiecznego miejsca pracy, poniewaz miejsce w ktorym pracujecie zagraza waszemu zyciu i zdrowiu,macie pelne prawo odmowic pracy bez zadnych konsekwencji.BHP

SZON

Hehehe, wszedzie jest dobrze,gadacie i gadacie o tym C15 jak by tam z palami stali nad wami, robcie ile mozecie, nikt was nie zabije, ponad sily nie mozna pracowac dlugo, serducho wysiada, komu potrzebny chory pracownik? Kazdy pracodawca chcialby wydusic ostatnia kropelke potu z robola w dodatku za marny grosz, to normalka w Polsce, Wchodze na strony roznych firm i to co widze spedza mi sen z powiek, kto w 21wieku moze wyzyc z 1200zl? i jeszcze oplacic co kolwiek, Gadalem kiedys na gg z kumplem o tym C mowil,ze sami sobie robicie krzywde, nie rewanzujcie miedzy soba, nikt was za to nie pochwali i nie zaplaci dodatkowo co najwyzej zechca abyscie wiecej pracowali i tyle.Nie niszczcie samych siebie. Sory ale tak to wlasnie jest, dzis uda ci sie wiecej zrobic to jutro tez mozna, czemu nie????????

DDD

KOLES PRZYJDZ NA C TO SOBIE POGADAMY INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! RECZNIE BEDZIESZ MIAL WYTLUMACZONE JAK TAM JEST!!!!!!!!!!!!!

anonim

nie przesadzajcie tak z tym c-15 tam nie jest tak źle no jedynie zimą jest tam zimno a tak po za tym jest tam super nie wymyslajcie głupot na c-15 na produkcji jest gorzej pilnują dręczą i się wyżywają a w to tam macie sjestę więc zamknijcie się i do roboty się weźcie

Zostaw opinię o D&D Resory Polska - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D&D Resory Polska