D&D Resory Polska

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 89 ocen.

D&D Resory Polska
289

Opinie o D&D Resory Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D&D Resory Polska

Dariusz

Powiadom, że na początek będą najniższe zarobki ale pokaźniej podniosą.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w D&D Resory Polska. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

MisterTwister
@Administrator 16.03.2018 08:35

13zł brutto na start. Pracownicy firmy zewnętrznej mają więcej na rękę hehehe. Przy przedłużeniu umowy jest szansa na pisiont groszy podwyżki. Praca ciężka i odpowiedzialność duża za pieniądze niestety nieadekwatne. Pozdrawiam fanów!

Tymon

Jeśli tak zwracacie się do siebie w pracy to strach pracować!

Szukasz pracy w Lublinie?

BMWDriver

Odradzam tę firmę. Robisz tam kilka lat, starasz się a przychodzi taki brat kierownika bez szkoły i nagle po pół rocznym zwolnieniu dostaje więcej podwyżki niż ty pracujący cały rok. Mało tego awansuje na majstra. Taki rodzinny interes który zaczyna się od szczebla administracyjnego a kończy na produkcji.

Robotnik pierwsza klasa
@wtf people 18.01.2018 21:56

*kible

Mistrzo

Jak narazie to ty wykazujesz się debilnymi komentarzami imbecylu jeden

I don'tcare
@Mistrzo 29.01.2018 09:21

To co tam jeszcze robisz?? 10 lat i taka kasa? Czy nie szkoda Ci życia? Czyżbyś był takim samym debilem o których piszesz? Pakuj walizki i szukaj szczęścia i pieniędzy gdzieś indziej, a nie szczekasz że świat nie jest sprawiedliwy. Podpowiem Ci nie jest.

Mrs daewon

Daewon Po znajomościach dają pracę na lepsze stanowiska ksztaltowanie na stb to (usunięte przez administratora) rodzinna.

Witold

Czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera? Czy rekrutacja jest trudna?

K
@Witold 22.01.2018 09:32

Aktualnie mały żółtek tnie koszty. Na wszystkim. Ludzi raczej nie pozwala zatrudniać. Z resztą wrogowi nie polecę tej firmy.

Mistrzo

Tak czytam sobie te opinie i powiem szczerze pracuje tam ponad 10 lat nie mam nawet 13 zł na godzinę większość przełożonych to świnie (usunięte przez administratora) potrafią kłamać prosto w oczy. Co do podwyżek to dostają ci co walą z ucha wtedy oni są według przełożonych poprostu bez skazy. Co do kontroli jakości to fakt pan Grzegorz traktuje swoich podwladnych jak pachołki. I mógłbym tak pisać i pisać bez końca jeśli chodzi o mnie nie radzę się tutaj zatrudniac i szarpać sobie nerwów z tymi debilami

Idon'tcare
@Mistrzo 05.01.2018 14:40

Co masz na myśli pisząc że "walą z ucha"? w jakim temacie? czy ktoś coś robi celowo źle żeby go podp...rzać? nie rozumiem. Zgadzam się z częścią tego co napisane, ale jeśli jesteś taki "Mistrzo" to czego się nie odezwiesz?? masz 3 ZZ lub innych do pomocy. Co ty na to?

MIJAGI

TEN PIERWSZY W FIRMIE TO PSYCHOPATA... KAZDY O TYM WIE I TO WIDZI NA WŁASNE OCZY--- CZAS JUZ Z TYM COS ZROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEPORTOWAĆ I POGONIĆ TYRANA!!!!!!!!!!!!!!!1

ja
@MIJAGI 01.11.2017 00:21

Popieram w 100% od ponad 6 lat tu pracuję i takiego gościa nie było...

Nosek

Praca w kontroli w firmie daewon to jak obóz pracy robisz wiele i wszystko na wczoraj nie wspomnę o nadgodzinach to jest wręcz obowiązek bo jak nie to kierownik Grzegorz potrafi się mścić i wręcz szantażować i zmuszać. Zarobki są śmieszne dostajesz 12.5 lub 13 zł brutto i musisz się cieszyć że tyle masz co zwykły pracownik pomocniczy z agencji pracy. Jedynym plusem to pensja zawsze na czas. Radzę omijać Pana Grzegorza bo to zwykły kłamca i oszust a pojęcie ma tylko jak gnębić swoich pracowników.

Pelusiński

Tak czytam i patrzę hem i tak myślę, że ten co pytał o warunki to raczej wiedział na co się pisze. A nadgodziny? Ktoś tam nadmienił, że jak się upomnisz to zapłacą, a więc truć pupę (piszę pupę bo inaczej usuną:-) )aż do skutku, w większości przypadków pewnie nawet prezes nie wie jak jest na prawdę i nie piszę tego bo kogoś bronię. Często jest tak , że to właśnie na stopniu kierowniczym czy dyrektorskim blokowane są nie które informacje szczególnie jeżeli chodzi o kasę za nadgodziny. Szkoda po Waszych wpisach zastanawiam się czy podjąć pracę w Deawon, zarobki nie bardzo trochę niskie szczególnie jeżeli mówimy o podstawie na start.

Malgorzata

A jak wygladaja zarobki w biurze/kadrach w firmie Daewon? Czy warto tam pracowac? Uprzejmie proszę o informacje.

jakość kontrola

praca w kontroli jakości to horror szef oszust potrafi pracować jedynie cudzymi rękoma idiota nic nie potrafi zmusza pracowników do nadgodzin pensja marna czas dla siebie to mit tu liczy się tylko praca i jebanie nadgodzin, jeżeli interesuję cię praca z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] troglodytą , pieprzonym jaskiniowcem to zapraszam

pracownik kontroli

D&D resory czyli Daewon europa praca w kontroli jakości to istny horror nadgodziny w komórce tej firmy to nie przywilej a obowiązek. Szef departamentu jakości Grzekorz to kawał chama i oszusta on nawet dzień dobry szczerze nie mówi. Dokłada coraz więcej obowiązków nie liczy się z tym że na większość czynności już nie mamy czasu ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go to obchodzi masz zrobić i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak ci nie pasuje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z roboty. Szkolenia w tej firmie to mit podpisujesz tylko papier na szkolenie którego rzeczywiście nie było papier podpisany jest po to żeby szef Big Head z halitozą bolesną miał krytą swoją tłust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jestem szczęśliwym "byłym" pracownikiem tego koreańskiego zakładu. Zarobki mizerne fuljoby mają wyższą stawkę niż kontrolerzy. A i atmosfera w pracy strasznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast spokojnej pracy i wypełniania obowiązków jest nerwówka i podpierdalanie do szefa.

misiek

Do którego działu najlepiej się starać o przyjęcie? produkcja czy magazyn?

wisienka
@misiek 22.03.2017 09:58

Stołówa :)

Qwerty

Plusy: - pensja zawsze 10tego Minusy: - Brak szacunku dla pracownika chyba że strzelasz z ucha na kolegów - Nikt się za Tobą nie stawi w razie problemów - Najlepiej jakbyś robił 7 dni w tygodniu i to po 2 zmiany i broń boże na urlop - awansujesz jak jesteś pupilkiem szefa (strzelasz z ucha) - podwyżka jest co roku ale po jakieś 60gr brutto do godziny -premia motywacją z 30zł brutto na flaszkę -jak nie pilnujesz nadgodziny na pewno się pomylą na twoją niekorzyść -brak zgrania wśród pracowników każdy dla siebie - jak im pokażesz że coś umiesz to staje się to twoim obowiązkiem bez grosza podwyżki - I wiele więcej tylko szkoda czasu na pisanie sam tam pracuję i jak bym znalazł coś innego to z wielką chęcią pójdę z tamtąd

Qwerty
@Murka121 08.02.2017 10:50

Bpw czyli resory juz nie produkuja z tego co wiem sprzedaja linie

niki

resory czy daevon? czy to fotum dla pracownikow?

stabbb

Przyjęć puki co nie chyba nie ma. Odnośnie kontroli jakości to bardzo duża rotacja spowodowana pewnie ich szefem. Jedni przychodzą inni odchodzą. Szkoda tego specjalisty co odszedł w styczniu, chyba miał już dosyć. Ogólnie zakład wypłacalny. Pensja do 10 jest. Nadgodziny wyplacane, szkodliwe warunki wypłacane. A że to lublin to dużego wyboru nie ma.

marco

Witam. Interesuje mnie stanowisko w kontroli jakości ( 2 letnie dosw ) czy mogłby ktos zorientowany przedstwic mi na jakie zarobki moglbym liczyc i jak z atmosferą w pracy. Jacy kierwonicy, mistrzowie ??

łzy

podwyżki, pieniądze najlepiej jakbyście pracowali 48/24 i odwrotnie za darmo, i jeszcze zrób to a i tamto o i tu jeszcze a tam też trzeba a może na nadgodziny za darmo (zabierają nadgodziny i potem szukaj wiatru) też przyjdziesz.

łzy

Praca w tej firmie to porażka, chyba że ktoś jest w wieku gdzie już go nie przyjmą to siedzi. Na magazynie gdzie pakuja na gotowo to koszmar. Przeambicjonowany kierowniczek, ze swoim przybłędą, zabiera wszystko co się da ile się da ,ludzie premii nie widzieli od miesięcy, Ma swoich pupili i tylko im podnosi pensję. OGÓLNIE TRAGEDIA PRZEZ PORAŻKĘ, KATASTROFĘ, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. BURACTWO. ludzie uciekajcie.

wisienka

Da sie w dziale jakosci zarobic czy nie? Pytam na powaznie.

mistrzu

A jak w w firmie z bezpieczeństwem pracowników? maszyny są osłonięte? dużo chemii w środowisku? wyposażenie ludzi odpowiednie??? zarządzający robią coś z tematem?

anonim

(usunięte przez administratora)

niepoprawny optymista

Wg. mnie zawsze warto rozejrzeć się za inną, lepszą pracą. A jeśli uznasz że to nie to, droga wolna. Zgodzisz się?

niepoprawny optymista

O różnych tematach mam pewną wiedzę, jednak o finansach pracowniczych nic nie mogę powiedzieć, bo najzwyczajniej to nie moja sprawa ile kto zarabia. Ale z tego co słyszę to są tacy co kilkoma nadgodzinami ładny pieniądz przytulają, inni zarobią trochę mniej, ale jedno jest pewne - kasa jest ZAWSZE na czas. A to już ogromny plus.

niepoprawny optymista
@ciasny wiesiek 18.02.2015 04:27

Zapewne u Ciebie w kieszeni. Nie siej czarnej propagandy że ich nie dostajesz. Niejeden mistrz chciałby wziąć tyle ile operator z nadgodzinami

niepoprawny optymista

Praca na magazynie jak to praca... przekładanie pakowanie streczowanie skanowanie i "wózka" nie musisz mieć

niepoprawny optymista

Rozumiem. A praca w jakim charakterze Cie interesuje? gdzie(przy czym) chciałbyś pracować?? produkcja, magazyn, dyrechtor ;)

niepoprawny optymista

@FREDKA Nie wiem jak długo pracujesz/pracowałaś, ale ogromnie przesadzone opinie głosisz. Wiesz że 16 godzin to dwie pełne zmiany?? nie przypominam sobie żeby coś takiego miało miejsce przez ostatnie 2-3 lata. Legendarna słaba jakość hali C15 to już w dużej mierze przeszłość. Nie wiem czy pamiętasz jak tam było kiedyś. Oczywiście jeszcze dużo jest do zrobienia, ale uważam że wszsytko idzie ku lepszemu.

niepoprawny optymista

Proszę pierwsze z brzegu.. czy pamiętasz jaki był syf na C jakie tam były dziury, jak tam było oleisto? teraz spokojnie można wózkiem przejechać bez obawy o to że pojemnik z produktem przewrócisz. Ale jeśli jesteś pracownikiem to powinieneś o tym wiedzieć.

FREDKA

praca to raczej tyraczka normy wysrubowane i jakosc znaczy sama nazwa jakosc c-15 pracownicy przewalajo tony metalu w duzym tepie co powoduje bledy i reklamacje szefostwo dzieli premio 30 zl ludzie firma nstawiona na wykonczenie pracownika robota nawet po 16 godzin dobrze ze placo nadgodziny bez dodatkow szkodliwego i np nocnego zarobki najnizsza krajowa powodzenia pozdrawiam NORMALNYCH na C-15

huehue

Doświadczenia nie wymagają. Nabywasz je pracując. Nie raz przyjmowali idiotów po studiach, którym sie wydaje, że wiedzą więcej niż operator. Jeżeli chcesz mieć możliwość awansu, to omijaj ten zakład. Pozdrawiam

Zostaw opinię o D&D Resory Polska - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D&D Resory Polska