Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

3. Opinie o pracodawcach Jaworzno
  5. Opinie o INOXA

Opinie o INOXA Jaworzno

03.04.2026 11:10

W Wielki Piątek życzymy Państwu spokojnych, dobrych przygotowań do Świąt. Niech Wielkanoc przyniesie odpoczynek, zdrowie i dużo energii na nowy start.
    Zespół INOXA
    News image

ReviewUserIconSpecjalista z biura

19.05.2026 16:02

Pracując w biurze naszej firmy, bardzo pozytywnie oceniam kierunek zmian związanych z transformacją cyfrową. Widać, że firma konsekwentnie inwestuje w nowoczesne narzędzia, automatyzację procesów oraz lepszy przepływ informacji między działami. Dzięki temu codzienna praca staje się bardziej uporządkowana, szybsza i mniej podatna na błędy. Szczególnie doceniam to, że cyfryzacja nie jest traktowana wyłącznie jako wdrożenie nowych systemów, ale jako realna zmiana sposobu pracy. Przeprowadzona szkolenia dały mi wewnętrzne przekonanie, że wprowadzane rozwiązania pomogą nam lepiej obsługiwać klientów, sprawniej zarządzać dokumentami, szybciej analizować dane oraz skuteczniej współpracować pomiędzy sprzedażą, zakupami, magazynem i zarządem. Transformacja cyfrowa ma nam dać większe poczucie kontroli nad zadaniami i lepszy dostęp do informacji potrzebnych do podejmowania decyzji. To ważne, ponieważ w dynamicznie działającej firmie liczy się szybkość reakcji, dokładność i dobra organizacja pracy. Uważam, że kierunek obrany przez firmę jest bardzo potrzebny i przyszłościowy. Cyfryzacja pozwali nam rozwijać się, zwiększać efektywność i budować przewagę konkurencyjną. Jako pracownik biura doceniam, że mogę uczestniczyć w tych zmianach i widzieć, jak krok po kroku firma staje się bardziej nowoczesna, lepiej zorganizowana i gotowa na kolejne wyzwania.

ReviewUserIconAlex Członczenko

02.04.2026 16:44

Czy ktoś wie jakie stawki są w tej firmie? Czy warto aplikować na magazyniera?

ReviewUserIconAlex

13.04.2026 12:06

Stawka to 4800 brutto + 200 brutto premii która zostanie Ci zabrana momentalnie. Kompletujesz pręty, nakrętki, śrubki itd. (usunięte przez administratora)

13.04.2026 15:47

Dziękujemy za komentarz. Dla porządku: nie potwierdzamy i nie komentujemy publicznie kwot wynagrodzeń podawanych anonimowo, ponieważ stawki zależą m.in. od doświadczenia, zakresu obowiązków i uprawnień (w tym UDT). Warunki przedstawiamy kandydatom jasno na początku rekrutacji. Odnosząc się do premii: w INOXA premia nie jest uznaniowa. Jest ona naliczana automatycznie przez system WMS na podstawie realizacji zadań (ilość/czas) przy zachowaniu wymaganej jakości. Nie ma tu „momentalnego zabierania” premii decyzją przełożonego – obowiązują przejrzyste zasady wynikające z systemu i standardów pracy. Co do zakresu: praca magazyniera obejmuje m.in. kompletację zamówień (śruby, nakrętki, elementy złączne, pręty) – to standard w magazynie dystrybucyjnym. Zapraszamy zainteresowanych: umowa o pracę, 2 zmiany, szkolenie wdrożeniowe.
    ReviewUserIconThe Lipka

24.09.2025 16:40

Praca Elegancka, atmosfera fajna i wypłata na czas. Polecam Nie ma miejsca dla spożywających i leni.

24.09.2025 18:21

Dziękujemy za opinię oraz docenienie atmosfery pracy i organizacji w naszej firmie. W Inoxa stawiamy na profesjonalizm, stabilność i wzajemny szacunek w zespole. Cieszy nas, że nasze starania są zauważane i pozytywnie oceniane.
    ReviewUserIconStarszy_Załogant

02.08.2025 12:26

Pracuję w magazynie Inoxa już kilka lat. Na początku było ciężko, bo tempo pracy duże, ale jak się człowiek wdroży, to da się spokojnie ogarnąć. Szefowa magazynu jest wymagająca, ale konkretna. Jak ktoś robi swoje, to nie ma problemu. Zespół też w porządku – wiadomo, że wszędzie są różne charaktery, ale jak się jest normalnym człowiekiem, to się dogadasz. Na plus na pewno sprzęt – automatyczne szafy Kardex robią wrażenie i pozwalają na bardzo szybki picking. Praca jest przez to sprawniejsza i mniej biegania po hali. Są momenty, że trzeba się nadźwigać albo zrobić coś szybciej, ale za to pensja zawsze na czas i jak się przykładasz, to docenią. Dla mnie to stabilna praca, bez kombinowania. Jak ktoś szuka miejsca, gdzie można normalnie pracować i zarobić, to warto spróbować.
    ReviewUserIconZigi

04.08.2025 21:08

Zgadzam sie z przedmówca, magazyn przyjemny ,pensja dobra, premie dla starających sie . Jak wszędzie są malkontenci ale atmosfera dobra przyjemnie się pracuje . Szefowa nowa i moim zdaniem odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Koledzy koleżeńscy pomocni dużo humoru Polecam prace u nas . Firma sie rozwija i szukamy magazynierów do pracy Jak chcesz pracować a nie narzekać to dawaj do nas . Swoja stołówka, czyste szatnie . Polecam
    ReviewUserIconEX1987

19.06.2025 11:23

Odnośnie pracy w firmie Inoxa -(usunięte przez administratora) Na magazynie fajna atmosfera i ludzie, jeżeli chodzi o pieniądze to bez szału - trochę ponad minimalną na start, starzy pracownicy dostają pewnie trochę więcej ale to wciąż śmieszne pieniądze. Dojazd do firmy fatalny - sam koniec Jaworzna gdzie autobus jeździ rzadko. Ktoś bez auta może mieć duży problem z dojazdem do pracy. Nie wiem jak jest obecnie ale często zdarzały się przymusowe soboty pracujące. (usunięte przez administratora) Polecam omijać szerokim łukiem, jeżeli ktoś liczy na nie wiadomo co.
    ReviewUserIconGruby

12.07.2025 07:49

Pracuję tu od lat i jedno mnie bawi: były pracownik po roku pracy nagle ma problem z dojazdem, nagle „odkrył” gdzie jest firma? Przecież to było jasne od pierwszego dnia. Poza tym wynagrodzenia są uczciwe, atmosfera dobra, a soboty rzadkie. Powiem wprost – ta opinia to narzekanie kolesia, który nie potrafił się wykazać i teraz wylewa swoje frustracje w internecie.

01.08.2025 16:08

Dziękujemy za podzielenie się opinią, choć ubolewamy, że była ona w dużej mierze oparta na subiektywnych odczuciach i nieaktualnych informacjach. Pragniemy odnieść się do kilku poruszonych kwestii: • Wynagrodzenia: W firmie Inoxa zapewniamy wynagrodzenia rynkowe adekwatne do stanowiska, doświadczenia i zaangażowania pracownika. Regularnie przeprowadzamy analizy wynagrodzeń, by utrzymać konkurencyjność i motywować nasz zespół. • Atmosfera w pracy: Cieszy nas, że mimo wszystkiego autor opinii dostrzegł dobrą atmosferę i zgrany zespół w magazynie. To dla nas ważny element kultury organizacyjnej, o który dbamy każdego dnia. • Dojazd: Firma mieści się w Jaworznie w przemysłowej części miasta, co jest naturalne dla wielu firm produkcyjnych i dystrybucyjnych. Wielu naszych pracowników dojeżdża własnym środkiem transportu lub w ramach wspólnych ustaleń z kolegami z pracy. Ograniczona dostępność komunikacji publicznej w tym rejonie niestety nie zależy od pracodawcy. • Sobota pracująca: W naszej branży sporadyczne dodatkowe dni pracy wynikają z sezonowych wzrostów zamówień i zawsze są zgodne z przepisami prawa pracy oraz ustaleniami w umowie o pracę. Przykro nam, że były pracownik nie znalazł w naszej firmie miejsca dla siebie. Szanujemy jednak każdego, kto podjął z nami współpracę. Zachęcamy wszystkie osoby zainteresowane pracą w Inoxa do bezpośredniego kontaktu i przekonania się na własne oczy, jak wygląda praca w naszej firmie.

31.07.2025 09:02

25 lat INOXA - historia, która wciąż się pisze!
    Od trzech biurek i kilku osób w 2000 roku, przez lokalny rynek na południu Polski, po stabilną pozycję w całym kraju - nasza droga to ciągły rozwój, nowe wyzwania i nieustanne dążenie do jakości.

W 2013 roku wybudowaliśmy własną, nowoczesną siedzibę z magazynem wysokiego składowania, a pięć lat później wkroczyliśmy w świat e-biznesu z autorską platformą B2B. To pozwoliło nam sprawniej odpowiadać na potrzeby klientów i przygotować grunt pod dalszą automatyzację.

Ostatnie lata to inwestycje w nowoczesne systemy logistyczne i kolejne ulepszenia cyfrowe, dzięki którym zamówienia realizujemy szybciej i sprawniej niż kiedykolwiek.

Jesteśmy dumni, że aż dziesięciokrotnie zostaliśmy wyróżnieni Gazelą Biznesu, a także docenieni tytułami E-Gazeli Biznesu i Diamentów Forbesa - to dowód, że nasza codzienna praca ma sens.

Dziękujemy wszystkim klientom i partnerom za zaufanie i współpracę. To dzięki Wam INOXA to więcej niż stal i elementy złączne - to ludzie i relacje, które budujemy każdego dnia.
    ReviewUserIconMateusz

30.01.2025 14:45

Praca ok. Polecam

06.11.2024 11:43

Cieszę się, że pracuję w firmie, która nie boi się inwestować w nowe technologie i poszukuje innowacyjnych rozwiązań. W naszej branży to klucz do utrzymania pozycji lidera! Cyfryzacja procesów i otwartość na pomysły pracowników sprawiają, że praca jest ciekawa i dynamiczna.

22.07.2024 01:20

Dziękujemy za odwiedzenie profilu firmy INOXA!

Cieszymy się, że interesujesz się naszą działalnością. Aby uzyskać więcej informacji, zapraszamy do zapoznania się z zakładkami w sekcji „Poznaj pracodawcę”.

Jeśli masz pytania, jesteś zainteresowany pracą w naszej firmie lub chciałbyś podzielić się swoją opinią, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem biuro@inoxa.pl

Chętnie Cię wysłuchamy i udzielimy potrzebnych informacji.

Doceniamy wszystkie opinie wystawione na naszym profilu — zarówno te pozytywne, jak i negatywne. Stale dążymy do doskonalenia naszych procesów, aby spełniać rosnące oczekiwania naszych klientów i pracowników.

Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczną dyskusję. Prosimy jednocześnie o zachowanie kultury wypowiedzi i wzajemnego szacunku.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!
    ReviewUserIconZainteresowany

29.05.2024 13:11

Dzień dobry, Widziałem ofertę na brygadzistę magazynu po raz drugi wciągu 3 miesięcy. Czy praca w tej firmie jest tak cięzka czy współpracownicy lub przełożeni dają popalić?

17.06.2024 13:27

Pierwsza rekrutacja nie przyniosłam nam kandydatów spełniających przyjęte kryteria. Magazyn firmy Inoxa to dobrze zorganizowany magazyn wysokiego składowania. Wykorzystujemy zawansowany system WMS - Mantis Group. Proces zbiórki towarów do strefy konsolidacji odbywa się zgodnie z metodą multi order picking przy użyciu skanerów. Dodatkowo wykorzystujemy magazyny automatyczne Kardex Shuttle 700 XP.
    ReviewUserIconPytanie

26.12.2023 10:14

Jakie są warunki zatrudnienia w INOXA?

27.12.2023 12:29

Umowa o pracę.

16.12.2023 12:09

I jakie są zarobki na wózku? Ktoś z parę miesięcy temu napisał, że pracować trzeba… czy zatem mimo wszystko dodawane jest może cos konkretnego na motywacyjne? Jakieś benefity? Albo nawet premie? Aktualne wózki w jakim są stanie? Jak się nimi operuje?

18.12.2023 12:35

Aktualnie zmienił się system pracy w naszym magazynie i zadania z wykorzystaniem wózków widłowych wykonują magazynierzy mający stosowne uprawnienia w miarę potrzeby. Premie wypłacane są regularnie pracownikom, którzy wykazują odpowiednie zaangażowanie wyrażone w wykonywaniu odpowiedniej ilości zadań w określonym czasie przy utrzymaniu oczekiwanej jakości. Wszystkie wózki są w nienagannym stanie technicznym i są regularnie serwisowane i poddawane przeglądom UDT.
    ReviewUserIconIrek Dibua

27.07.2023 00:17

Pracuje jako wózkowy, praca super. Wiadomo pracować trzeba. W firmie nie ma miejsca na alkoholizm i lenistwo.
    ReviewUserIconandrzej.k

23.02.2023 16:44

Bardzo miła obsługa.
    ReviewUserIconKandydatka

15.02.2023 18:56

Witam, ja chcialam zapytac jak pracuje sie na kompletacji zamowien na magazynie w Inoxa w Jaworznie? Czy jest ciezko? Bardzo prosze o odpowiedzi, ogolnie opisanie powyzszego stanowka pracy
    ReviewUserIconAlan

13.02.2023 19:06

Witam . Czy to normalne że zakład spóźnia się z wynagrodzeniem ?

13.02.2023 19:33

Firma Inoxa Sp. z o.o. wypłaca wynagrodzenia w terminie.
    ReviewUserIconAneta

18.10.2022 19:23

Czy atmosfera pracy w tym miejscu jest w porzadku? Ta Pani obok Dyrektora wzbudziła mój niepokój, czy nie wprowadza ona niezdrowej atmosfery w tej firmie?

30.11.2022 10:53

Pani Aneto, przykro nam, że rozmowa rekrutacyjna nie przyniosła Pani pozytywnej kwalifikacji i kontraktu w Inoxa Sp.z o.o. Skąd zatem Pani niepokój o atmosferę w naszej firmie? Mamy się dobrze i wspólnie osiągamy spektakularne sukcesy.

30.11.2022 11:39

Zgoda.
    ReviewUserIcon?!?

26.11.2021 12:36

Firma fajna. Pieniądze też dobre. ja pracuje i nie narzekam,koledzy tez. Wiadomo trzeba pracować jak wszędzie

25.05.2022 14:28

Zgadza się.
    ReviewUserIconKandydatura

30.01.2022 13:21

Ciekawa firma, wysylasz cv i poimimo, że spełniasz wymagania masz status odrzucony. Nie ma w tym nic złego, mogli być lepsi, z większym doświadczeniem. I nagle po krotkim czasie ponownie oferta na to samo stanowisko. I tak sytuacja kilka razy się powtarza. Nasuwa się pytanie, czy ogloszenia są wystawiane dla żartu? Czy pracodawca szuka niemożliwego?

01.02.2022 08:37

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą! Firma Inoxa Sp. z o.o. to firma wyjątkową, oparta na wyjątkowych ludziach. Nie każdy może tu trafić. Razem osiągamy sukcesy na miarę naszej pozycji na rynku. Jedenaście tytułów Gazeli Biznesu, ostatnio tytuł e-Gazeli Biznesu, dwa Diamenty Forbes – ten drugi w bieżącym roku. Co do zaś ofert pracy to podajemy zakres obowiązków, oczekiwane kompetencje, ale nigdy nie podajemy kryteriów wyboru kandydatów/tek. To chyba oczywiste. Dodatkowo zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia oferty bez podania przyczyny. Jesteśmy małą firmą i nie jesteśmy w stanie odpowiadać na każdą aplikację. Życzymy powodzenia w znalezieniu pracy!
    ReviewUserIconNikoś

10.04.2022 12:13

Ciekawa reklama, dużo chwalenia się, a na sam koniec czar pryska. Życzę powodzenia w znalezieniu odpowiednich pracowników!
    ReviewUserIconOleg

28.03.2022 22:53

Dzień dobry wszystkim. Rozglądam się za nową robotą, dlatego prześwietlam oceny firm. Wydaje mi się, że dowiem się więcej o firmach z Jaworzna. Mam prośbę, opiszcie jaka jest atmosfera w firmie INOXA? Czy firma dobrze traktuje pracownika? A może jest kantyna z dofinansowaniem? W fabryce Henkel codziennie zamawiałem posiłek z dofinansowaniem pracodawcy przez aplikację mobilną. Pozdrawiam Oleg

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INOXA?

Kontakt - INOXA

Rozwojowa 16 43-600 Jaworzno

NIP:6281976775

Branże: Instalacje budowlane

ReviewUserIconKwasoodporny

16.12.2019 01:58

Pracowałem w kilku firmach, więc postaram się dać wiarygodną opinię. Ogółem ludzie fajni (nie wszyscy oczywiście), atmosfera również. Zarobki stosunkowo niskie - w porównaniu do innych magazynów, bo o tym stanowisku mowa (różnica w wypłacie pomiędzy tą firmą, a następną w której się zatrudniłem to prawie dwukrotność). (usunięte przez administratora) Prośba o jeden dzień urlopu to wyzwanie. (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconHR

15.01.2020 11:01

Opinia może i wiarygodna (wzbudzająca zaufanie) ale raczej nieprawdziwa, dlatego podaj zarobki, na które się powołujesz i miejsce zatrudnienia. Co do magazynu - aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko magazyniera. Osoby zainteresowany możliwością podjęcia pracy w naszej firmie w przyszłości zapraszamy do naszego biura. To najlepsze źródło prawdziwych informacji. Urlopy w naszej firmie są udzielane zgodnie z planem urlopów i Kodeksem Pracy. Inoxa Sp. z o.o. jest oparta na wartościach i zarządzana poprzez wartości (https://inoxa.pl › misja). Między innymi dlatego jesteśmy wiodącym dostawcą na rynku polskim w swojej branży.
    ReviewUserIconasdf

30.08.2018 16:08

asdf
    ReviewUserIconO

10.11.2019 15:28

Ha ha ha wynagrodzenie w tej firmie i zatrudnienie,daj spokój...

06.04.2018 10:25

ReviewUserIconMomo

09.05.2018 22:54

Pani Weroniko proszę się nie sugerować wpisami osób które zostały zwolnione ponieważ źle wykonywały swoją pracę. Najbardziej rzetelną opinię otrzyma pani od obecnych zadowolonych pracowników.
    ReviewUserIconMomo

09.05.2018 22:49

Jeden z najlepszych pracodawców w rejonie (obecnie w Jaworznie). Bardzo dobre wynagrodzenie, system premiowy. Pakiet socialny, możliwości rozwoju. Szacunek i zrozumienie dla pracownika. Jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie.
    ReviewUserIconIrek

24.01.2018 19:44

Jeśli cisza na forum jest efektem dobrej pracy to gratuluję!!
    ReviewUserIconSławek

04.02.2018 02:29

Efekt pracy jest dobry szkoda tylko że nie doceniany.
    ReviewUserIconZOOM

30.01.2017 17:19

Atmosfera- moim zdaniem bardzo dobra. Pracodawca solidny i uczciwy. A pracę po prostu dostają najlepsi :)

13.12.2016 16:56

Wyluzuj chłopie, co ty to smarujesz. Z prawdą to ty niewiele ma wspólnego. Dobrze wiesz że prezes nikomu nie groził dyscyplinarką. A reszta to frustracje cieniasa.
    ReviewUserIconDen

17.06.2016 22:47

Moim zdaniem największa firma w rejonie i tak jest

24.05.2016 21:05

12.12.2016 20:53

Chłopie wyluzuj, nasz prezes nigdy nikogo nie straszył dyscyplinarką. Zasada nr 1 - nie klam!

14.12.2016 10:24

Chłopie, wyluzuj, co ty tu smarujesz? Z prawdą to ty niewiele masz wspólnego. Co za farmazony opowiadasz o straszeniu dyscyplinarką? Puknij się w łeb i lej te swoje frustracje gdzie indziej K...
    ReviewUserIcondarek

20.08.2015 12:59

Od pewnego czasu obserwuje tutaj wpisy na temat pracy oraz atmosfery itp. Powiem szczerze ... miałem przyjemność pracować w tej firnie parę lat temu. Mam bardzo miłe wspomnienia. Ludzie pomocni i życzliwi. Towar w bardzo dobrych cenach a najważniejsza bardzo profesjonalna obsługa. Nadal jak tylko mam zamówienie na nierdzewke to kupuje u nich. Jeśli ktoś jest dobry w tym co robi to może zarobić niezłe pieniądze. Firma na pewno nie toleruje ludzi, którym nie chce się pracować. Dla wszystkich przyszłych pracowników rada żeby nie sugerować się głupimi wpisami. Warto spróbować. Ja osobiście polecam. Pozdrowienia dla calej załogi...

10.08.2015 20:39

ReviewUserIconzoom

13.08.2015 22:33

Mały_ jolo (z naciskiem na mały) wyluzuj! Nie dałeś rady, więc nie miej pretensji do kolegów, że Cię wypchnęli. Dla cieniasów u nas nie ma miejsca. Co do zarobków, to pojęcie względne – podobno na kopalni płacą więcej, ale przecież nie tam poszedłeś pracować, nieprawdaż? Bywaj i nie pisz bzdur!
    ReviewUserIconINOXA_PREZES

17.08.2015 12:51

Panie K… , komentując Pańską wypowiedź zacytuję klasyka: „Jest tylko jeden szef. Klient. On może zwolnić każdego w firmie, od Prezesa w dół – po prostu wydając swoje pieniądze gdzie indziej”. Pan nie udźwignął swoich obowiązków i było to widoczne gołym okiem. Proszę zatem nie opowiadać, że ktoś na Pana donosił. To nie jest w porządku. Byliśmy w stosunku do Pana uczciwi.
    ReviewUserIconzuza

10.08.2015 08:42

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Wrażenie bardzo pozytywne. Jednak w między czasie dostałem propozycję z branży, która bardziej mi odpowiada.

17.11.2014 16:51

Szanowni Państwo, aktualnie nie prowadzimy rekrutacji. Poza tym wynagrodzenia naszych pracowników nie są elementem informacji jawnej.
    ReviewUserIcontomek

17.11.2014 12:19

no niby nie tajemnica, ale czy widziałeś jakąś osobę, która tak chętnie opowiada o tym ile zarabia? W Polsce to nadal temat tabu i nie dziwię się, że nawet na anonimowym forum ludzie nie chcą pisać o konkretnych kwotach. może łatwiej było by wycenić mniej więcej jakieś stanowisko konkretne po prostu?
    ReviewUserIconDP

29.04.2014 19:15

Pracowałem w inoxie dość krótko bo niecałe 2 miesiace, jeszcze jak była stara fimra w chrzanowie. Ale złego słowa powiedziec nie moge, atmosfera super jak i na magazynie jak i w biurze. Gdybym miał okazje pracować tam odrazu bym poszedł. Polecam!
    ReviewUserIconmerlin

29.04.2014 16:25

o proszę w Inoxie nie narzekają na wynagrodzenie :) moze w takim razie powiecie ile mniej więcej można tu otrzymać?
    ReviewUserIconzom

30.04.2014 09:40

Merlin, to pytanie jest w rodzaju: "Ile kosztuje samochód?" :-) Poza tym musisz wiedzieć, że w naszej Firmie pieniędzy się nie otrzymuje, tylko się je zarabia, a to zasadnicza różnica. Myślę Merlin, że Ty poprostu szukasz sponsora.
    ReviewUserIconmerlin

20.06.2014 14:29

ja uwazam z kolei że nadinterpretujesz wszystko co napisałem . A wystarczyłaby normalna odpowiedź odnośnie zarobków w Inoxie
    ReviewUserIconbyły

22.01.2014 16:21

prace w Inoxie wspominam milo,super atmosfera chodzi o ludzi tam pracujacych ,ogolnie nie bylo zle:) Niestety losy potoczyły się inaczej i postanowiłem co innego robić w życiu.

08.01.2014 13:19

...przyjmij na klatę i czekaj.
    ReviewUserIconPDH

29.12.2013 10:16

Pracuję w Inox-ie juz kilka lat, uważam, że nie jest żle. Ludzie wokół mnie są sympatyczni i koleżeńscy. Na wynagrodzenie też nie narzekam, mam znajomych, którzy w innych firmach zarabiają mniej za podobną pracę, więc nigdzie sie nie wybieram. Co najważniejsze to, że 10tego zawsze jest kasa na koncie, a w dzisiejszych czasach to różnie bywa. Trzeba tez dodać, że w nowej siedzibie znakomicie nam się poprawiły warunki pracy.
    ReviewUserIcon(67)

17.12.2013 16:19

Odradzam omijać firmę szerokim cyrklem,nie warto,nie polecam,odradzam tę firmę..(usunięte przez administratora) NIC WIĘCEJ

20.12.2013 11:45

SZEROKIM CYRKLEM to ty szkołę omijałeś i unas nie byłeś w stanie porządnie wysyłek przygotować. Reklamacje, reklamacje, reklamacje - pamiętasz?

Zostaw merytoryczną opinię o INOXA

Nie przegap nowości o INOXA!