Aplex

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 48 ocen.

Opinie o Aplex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aplex

Ruda :-)

Aplex to bardzo fajna i przyjazna firma. Osoba, która pisze te bzdety chyba nigdy nie pracowała w innych firmach. W żadnej innej firmie, która zatrudnia ok 100 osób i w której pracowałam Prezes nie znał imion większości pracowników - Prezes Krzysiu zna. W żadnej innej firmie Prezes nie wita się podając rękę pracownikowi - Prezes Krzysztof podaje. W żadnej innej firmie Prezes nie angażuje się osobiście w porządek na hali -Krzysiek się angażuje. A do tego zarąbiście się ubiera i fajnie pachnie. W związku z powyższym naprawdę zanim napiszecie jakieś bzdury na tym forum zastanówcie się czy w innej fabryce było lub będzie lepiej.(usunięte przez administratora)

Wreeednaonaaa
@Ruda :-) 14.05.2015 21:45
Aplex to bardzo fajna i przyjazna firma. Osoba, która pisze te bzdety chyba nigdy nie pracowała w innych firmach. W żadnej inn...

Dziewczynko przestań kłamać na temat tej firmy i pisać jakieś pierdoły bo aż śmiać mi sie chce tam traktują ludzi jak śmieci zna imiona oczywiście i jak jest zebranie to wieczne pretensje przecież dlaczego jest taka słaba norma w pracy a ludzie pracują jak wół żeby prezes jezdził nowym autem ; ) Wiadomo podlizywacze wszędzie są ale żeby tak kłamać ! .... Prezes Krzysiu :) chyba jesteście bardzo blisko :)

Noteviddia

Witam ;) od ponad roku pracuję w firmie Aplex i szczerze mówiąc nie mogę narzekać. Wypłaty są minimalnie niższe niż w innych tego typu firmach, ale też nie tragiczne - można przywyknąć. Pomysły "góry" są czasami męczące, ale to dlatego, że silnie wierzą w nasze możliwości i dlatego często je przeceniają. Jesteśmy tylko ludźmi i skoro i tak staramy się jak możemy to po co to psuć? :) plusem ogromnym byłoby dokładniejsze przyglądanie się pracy szczególnie tych nowszych osób. Niektórzy też mają większe względy. Co za tym idzie - więcej pracy dla tych i tak już zapracowanych. A wynagrodzenie to samo. Problem stwarzają też niektórzy ustawiacze o czym wciąż się trąbi. Jak grochem o ścianę... a odzywki do zwykłego pracownika są poniżej krytyki. Najlepiej stosować technikę - coś się psuje? Niech się dzieje co chce dopóki sami nie zauważą ;) bo strach co do niektórych podejść. Poza tym jeszcze w żadnym zakładzie nie widziałam tak zgranych brygad, ludzie raczej nie kłócą się i nie sprawiają sobie problemów nawzajem. Aż chce się wracać do pracy :) od pewnego czasu są wprowadzane zmiany, które korzystnie wpływają na jakość pracy i samopoczucie pracowników:) oby tak dalej. Aplex jest czwartą firmą, w której mam okazję pracować i z tych czterech - najlepszą. Wszystko jest w miarę jasne, każdy ma czas na wdrożenie się. Można liczyć na pomoc innych - zarówno ci z dłuższym stażem jak i " świeżaki ". Trzeba tylko chcieć i włożyć trochę wysiłku w pracę - opłaca się.

Ona1994
@Noteviddia 05.10.2016 12:52
Witam ;) od ponad roku pracuję w firmie Aplex i szczerze mówiąc nie mogę narzekać. Wypłaty są minimalnie niższe niż w innych te...

Pracowałam kiedyś w tej firmie do pracownika nie mają ewidentnie żadnego szacunku brygadzista zostawia samego pracownika na maszynie nikt ci nie pokaże co i jak masz wykonywać sam się wszystkiego domyślasz ogólnie sam haos , bałagan brak jakiego kolwiek polotu inteligencji ze strony również co niektórych pracowników .. Pracując tam nagminnie codziennie musiałam wysłuchiwać przekleństwa , wszelkiego rodzaju wyzwiska no po prostu istna patologia agencje pracy co chwile poszukują nowych pracowników do tej firmy znam pare osób które tam pracowały i miały problem żeby wytrzymać tam psychicznie z tego względu , iż nowy pracownik jest traktowany nie bójmy się tego słowa typowy NIEDOROZWÓJ i to nie jest obraza dla nikogo a czysta prawda... Jeżeli chodzi o ustawiaczy paranoja o wszystko trzeba się im prosić co kolwiek zrobić jak mają to wielka łaska ! to jest ich praca i powinni pracować jeszcze nikt nikomu nie płacił za siedzenie na tyłku w żadnej solidnej firmie ! Jeżeli ktoś szanuje swoją godność i ma pełen szacunek do swojej osoby to dajcie sobie spokój z tą firmą

7-eleven

Ta firma to dramat. Kierownik produkcji to ignorant i glab. Ustawiacze to (usunięte przez administratora) i prostaki,wymagania z (usunięte przez administratora) wziete. Chaos, zero wsparcia dla nowego pracownika, dyrektor to jelen totalny, prostak i ignorant. W biurach pracuja niedouczone osoby, takie na ktore porzadne firmy nawet by nie spojrzaly. Pensje to rozpacz, zerowy socjal. Tylko sie patrzy komu i ile zabrac. Omijajcie

7-eleven
@7-eleven 01.11.2017 08:49
Ta firma to dramat. Kierownik produkcji to ignorant i glab. Ustawiacze to (usunięte przez administratora) i prostaki,wymagania...

Wszyscy są źli , ale mama mówiła że ja jestem najmądrzejszy. I wszystko umiem.

anonim

Pracuje tam od niedawna i szczerze mowiąc nie polecam. Mówiąc delikatnie to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach

Iwona

@pani X czyli nikt nie pokazał Ci, jak daną maszynę się obsługuje? To faktycznie nie wygląda zbyt profesjonalnie - szczególnie, jeśli są one skomplikowane. A dlaczego pracowałaś tylko dwa tygodnie? Czasami pierwsze wrażenie jest zupełnie inne, niż odbiór pracodawcy po wdrożeniu się już w nowej pracy.

pani X

Pracowałam tam 2 tygodnie. Od razu dają na maszynę (produkcja), nie ma nikogo kto by wdrożył nowego pracownika. Ludzie nie zbyt pomocni, mężczyźni strasznie chamscy i wulgarni. Atmosfera nie zbyt miła, od razu straszą, że zwolnią "bo nie ma wyrobionej ilości jakiej sobie życzą", a przecież nowy pracownik dopiero się uczy. Nie polecam, tym bardziej za najniższą krajową.

Iwona

@Katrin dla każdego z nas to co oferuje firma może oznaczać coś innego. Ważne tylko, żeby dać tutaj innym znać, co dostaje się na początku, jaką umowę, godziny pracy, ilość nadgodzin, itp. Wtedy każdy będzie mógł mieć do tego swój własny stosunek i ocenić Aplex w swój własny sposób.

iri

a jak z nasypowymi?może mi ktoś coś napisać?

Iwona

@Katrin mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w biurze w Aplex? Taka informacja może być cenna dla osób, które szukają informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy.

Iwona

@Katrina co według Ciebie było największym plusem pracy w Aplex?

Anelka
@Iwona 06.04.2017 10:10
@Katrina co według Ciebie było największym plusem pracy w Aplex?

Największym plusem tej pracy jest odejście z niej do lepszej :)

Katrin
@Iwona 06.04.2017 10:10
@Katrina co według Ciebie było największym plusem pracy w Aplex?

Niestety plusów nie stwierdzono w tej firmie, może jedynie ten o którym napisała pani w komentarzu wcześniej.

Katrin

Kiedyś pracowałam w tej firmie, ale w "sektorze biurowym". Rozwój taki sobie plus koleżeństwo. Po prostu trzeba tam być twardym, bo inaczej nowego pracownika zjedzą.

Alicja

Mała Szkoda czasu jeśli chcesz się rozwijać i szukasz firmy bez mobbingu. A tak w ogóle pytają o to czy się ma dzieci na rozmowie.

Anelka
@Alicja 19.01.2017 12:27
Mała Szkoda czasu jeśli chcesz się rozwijać i szukasz firmy bez mobbingu. A tak w ogóle pytają o to czy się ma dzieci na rozmow...

Tak. Mile widziane jest ich nie posiadanie. Osoby z dziecmi dlatego nie sa zatrudniane bo potrzebuja wolnego. Mobing jak najbardziej. Nie polecalabym lepiej isc gdzie indziej. Zero rozwoji, zacofanie i chamstwo. Ot co. Bylam, zmienilam ta prace bi do kobiet nie ma sie tam szacunku

Nikita

Lubię placki

Mich

Na rozmowie pytają o fakt posiadania dzieci... ;/

Nikola

Ale faktycznie coś w tej firmie musi być , że co chwila pracownika wymieniają, bo na stronie PUP Bydgoszcz albo olx.pl co jakiś czas pojawiają się oferty na referenta ds produkcji - teraz też się pojawiła oferta znów. nawet bym kandydaturę złożyła ale widząc zakres obowiązków to wole nie ryzykować. pozdrawiam

zainteresowanytomo

Witam, chciałbym zapytać tutaj was na forum czy warto składać papiery na referenta ds produkcji. obecnie pracuje ale myślałem aby zmienić robotę, tylko martwi mnie jedna rzecz - w ciągu kilku miesięcy wasza firma poszukuje już 3 albo 4 raz na to stanowisko. stąd moje zapytanie - czy praca tam jest taka trudna czy po prostu pracodawca wymienia co chwilę pracownika? z góry dzięki za odpowiedz. pozdrawiam!

zainteresowanytomo
@Były pracownik 21.10.2016 16:03
Jak chcesz robić za 3 osoby i jeszcze słuchać narzekań szefa to śmiało. Niestety ale płaca do do warunków jest słabiutka. Na...

to faktycznie słabo pracować za kilku i dostawać za to po głowie. dzięki za info. pozdrawiam

hohoho
@Były pracownik 21.10.2016 16:03
Jak chcesz robić za 3 osoby i jeszcze słuchać narzekań szefa to śmiało. Niestety ale płaca do do warunków jest słabiutka. Na...

Bzdura P.... Wystarczy żebyś się wziął do roboty a nie pitolił. Nie nadawałeś się do tej pracy. Tutaj potrzeba osób szybkich, pracowitych i chcących pracować, a nie szukających ciągle dziury w całym. Człowiek 3 tygodnie pracował i się zmęczył :) Nie patrzcie na komentarze tylko sami sobie sprawdźcie. Nigdy nie będzie 100% zadowolonych.

zainteresowany

Może mi ktos realnie powiedziec ile mozna zarobic w tej firmie? Jaki jest system premiowania pracoewnika? Czy czy praca odbywa sie też w godzinach nadliczbowych

norbi

ile mozna zarobic mialo byc

norbi

Siema Ile można jako operator? są premie? jakiś socjal? ile zmian? i jak w weekendy?

obserwator

MOZE GDYBY DZIEWCZYNY NA PRODUKCJI NIE WYSYLALY SYGNALOW ZE SA ZAINTERESOWANE DO TYCH NAPALONYCH NIBY USTAWIACZY TO BY ICH NIE PODRYWALI;)

BALTAZAR

JAKBY PRZYPADKIEM TRAFIŁEM NA TĄ STRONĘ HMMM.. PRACOWALEM W TEJ FIRMIE DOŚĆ DŁUGO JESZCZE ZA CZASÓW JAK BYŁ JESZCZE P. ADAM PRODUKCJA MIEŚCIŁA SIĘ NA STAREJ HALI KLEPALIŚMY PODŁOKIETNIKI KOSZE I PIECIONOGI ATMOSFERA NAPRAWDE ZAJEBISTA NIEPAMIETAM BO NIE BYLO !! ŻADNYCH CIŚNIEŃ POMIEDZY SZEFOSTWEM A PRACOWNIKAMI PRODUKCJI ZAWSZE MOŻNA BYŁO LICZYĆ NA P. KRZYSZTOFA WYPŁATY ZAWSZE NA CZAS LUDZIE NA PRODUKCJI TEZ OK TAKŻE NIEMOGE POWIEDZIEĆ ZŁEGO SŁOWA BYŁEM ZADOWOLONY BARDZO SAM ODSZEDLEM Z FIRMY ALE TO JUŻ INNA CHISTORIA

Niesmiala

Super praca pracuje juz tam troche szkoda ze caly czas mam umowe zlecenie ale mysle ze niedlugo dostane umowe o prace pozdrawiam brygade D to jest super brygada ps.Niesmiala

Atrakcyjna

Mmm . . . ale dzisiaj fajne ciacho przyszło do pracy. Fajny ten nowy Kieras. Może w końcu zrobi porządek z niektórymi laskami, którym wydaje się, że rządzą Rzeplexem. Powodzenia cuķierasie.

prosty

Na produkcji pracowncy ciężko pracują, w pracy biurowej też lekko nie jest - mobbing, stres i atmosfera jest bardzo zła.

Patka
@prosty 14.09.2015 09:29
Na produkcji pracowncy ciężko pracują, w pracy biurowej też lekko nie jest - mobbing, stres i atmosfera jest bardzo zła....

Jutro mam iść do firmy a płeć na rozmowę. Warto?

Anelka
@Patka 28.02.2017 16:27
Jutro mam iść do firmy a płeć na rozmowę. Warto?

Proszę cie szkoda czasu. Szukaj porządnej pracy a nie tego partactwa bez wizji i pomysłu na jutro. Chcesz być robolem za kilku za marne pieniądze i premie zabierane z byle powodu to śmiało

prostainformacja

Witam, jakie opinie ( praca biurowa) jak atmosfera w zespole ?

KS

Pracowalam w,, APLEX " i musze przyznac ,ze pracuje sie dobrze w kazdym zakladzie jest cos nie ma nigdy rewelacji ;;-);-)-)Polacy umieja tylko narzekac;-) Pozdrawiam brygade C i rowniez pozdrawiam chodaczke Jastine;-)

pati

Najwiecej zamieszania w tej formie robi Ruda Beata to jest zmora ,pupilka Slawka Uwaza sie za kierowniczke tylko by siedziala i wykonywala najlrzejsze prace i innych gnebila ;-)

pati

Najwiecej zamieszania w tej formie robi Ruda Beata to jest zmora ,pupilka Slawka Uwaza sie za kierowniczke tylko by siedziala i wykonywala najlrzejsze prace i innych gnebila ;-)

niunia

APLEX jest super firma i tyle;-) Pozdro dla chodaczki Jastiny;-)

Oskarek

Takie firmy powinnni zamykać Nie Polecam nikomuu Wyzysk to za male określenie !!Nigdy w życiu nie pracowałem w gorszej firmie. Nie polecam, płaca całkowicie nieadekwatna do wykonanej pracy!

waldek

Numer ip z któtego został wysłany ten poje...y mail będe znał w poniedziałek

waldek

Nie cierpię chamstwa. Ale tego nawet ja nie ogarniam. Ps. Osobisicie sprawdze kto to napissł?

Liderka Justyna

Goraco nie polecam! Na poczatku moze sie wydawac ze robota nawet fajna. Stoisz se przy maszynie, plastiki leca, Ty je pakujesz i wszyscy sa happy. Az tu nagle na hale wchodzi prezes i zaczyna do wszystkiego i wszystkich sie dopier....Nagle wszystko jest zle i wszyscy wszystko zle robia. To stol stoi o 5 cm nie w ta strone to plastiki zle trzymasz w lapach. Wszystko ale to wszystko nawet jak jest dobrze to jest zle. A no i musi chyba duzo na kosciul dawac bo ciagle gada 'czy cie bog opuscil?'. U niego to hyba nigdy nie byl bo by tak wszystkich w h..a nie robil. Obiecuje dodatki a pozniej udaje ze to nie on zabral tylko kierownicy. Ci to juz w ogole jakas lipa. Oni jedno ustalaja a prezes drugie. Zwala niezla z tego wychodzi. Wez tu czlowieku badz madry. I kogo tu sluchac? Nadgodziny to placom w premi i nigdy nie wiesz ile ci dal brygadzista ile to nadgodziny za stawke mniejsza niz zwykla stawka. Dobrze to majom tylko mechanicy. Drom ryje na ludzi a sami nic nie robia bo nic nie umia. A prezes to ich jeszcze prosi o to by cos zrobili. Najlepszy to jest Robert ten to ciagle gada ze ma juz dosc tego syfu a jak widzi prezesa to mu mala w d..e nie wlezie. Pozdro dla miecia. Miecio niedlugo sroda dzien l..a

nika

Witam. Ja słyszałam od znajomych którzy pracują w Aplexie że tam jest super. Dobre wypłaty na czas i warunki pracy mają wypas. I niedługo sama tam idę. A te wszystkie złe komentarze to nie wiem skąd wam się wzięły jeśli tam wam źle to idźcie zobaczyć sobie do Velvet-Bis tam jest dopiero wyzysk ludzi.

Młoda

Witam pracowalam w Aplexie dosc długo szczerze nie polecam tej produkcji nie dojrze ze szef stosuje wobec ludzi mobing traktowali jak zwykłych smieci nnie jestem z tej pracy zadowolona karzdy w tej pracy ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią sobie co chcą syf brud popsute maszyny jest to najgorsza produkcja a Agencja pracy Beetsma to wielkie jedno guwno nie dojrze nie robiom przelewu w wyznaczonych dniach to jeszcze okradaja nie polecam Aplexu

tuh

@khhwdjhwdjhdb - ale rozwinąłbyś swoje zdanie?

khhwdjhwdjhdb

jeden wielki syf

tuh

Napisze ktoś, ale szczerze, jak tam jest obecnie? Agencja Beetsma poszukuje ludzi do pracy tam i chciałbym się dowiedzieć, jaka to jest praca i jaka tam jest atmosfera.

2+1

Takie firmy powinnni zamykać myślą , że gdy ktoś wypłaci 1200 zł za pełny miesiąc to idioci i mogą szukać frajerów i pomagierki do syfu . see you nara ;/ złom jest lepszy niż bydgoski aplex

psajdak

Ja pracowałem tam też dość długo by stwierdzić , że to firma krzak nie liczą się z niczym nikt nie pomożę w ich ocenie durni w... w 2dzień musisz wszystko co ci karzą umieć nawet takie rzeczy które są ponad twoje umiejętnośći więc żal niech biorą sobie staruchów po 70 z pewnośćią ich doświadczenie im pomoże wykonywać zje.. zadania. jednym słowem pizda nie aplex.szajs mobiing

czarna lafirynda
@psajdak 03.12.2014 11:29
Ja pracowałem tam też dość długo by stwierdzić , że to firma krzak nie liczą się z niczym nikt nie pomożę w ich ocenie durni w....

nie przypominam sobie takiego pytania tępa strzało!!!!!!!!!!!!!

tuptus

pracowalem 2 dni jako magazynier niedosc ze nie dali ciuchow roboczych to na 2 dniach probnych kazali mi ustawiac palety malo tego wysokosc na 12 palet czlowiek tego nie podniesie a jak poprosilem zeby ktos widlakiem podjechal to czasu nie mieli szok a na 2 dzien ukladalem folie pol godziny a 40 minut stalem w magazynie gdzie zimno 40 minut i nikt sie nie zjawil i co mialem robic szok kierownik tez zakrecony ja moze przez 8h 2 razy na hali bylem a on sie mnie pyta ile palet wywiozlem a skad mam wiedziec skoro kierownik magazynu kazal to obliczyl ile wywiez i to zaklad chroniony watpie raczej do sciagania kasy z uni

jebać aplex

Nigdy w życiu nie pracowałem w gorszej firmie. Nie polecam, płaca całkowicie nieadekwatna do wykonanej pracy!

je..ć toruń!

czysta prawda!!

operator

W tej firmie nie ma przyszłości Jest jeden wielki[usunięte przez admina] ludzi Premia jest zabierana za byle co jak i pracownikom tak i brygadzista Ludzie pracujacy tam robia bo muszą z czegos zyc Pozdro dla chudego :) N..aka i łysego .

osoba
@operator 06.07.2011 20:41
W tej firmie nie ma przyszłości Jest jeden wielki[usunięte przez admina] ludzi Premia jest zabierana za byle co jak i pracownik...

Dziewczyny które chcą przyjść na produkcje muszą uważać na niby ustawiacza, Sebastiana, jest on mega pojebany, podrywa dziewczyny a jak któraś da mu kosza wyzywa i jest prześladowana psychicznie !

Miła
@osoba 06.02.2016 15:23
Dziewczyny które chcą przyjść na produkcje muszą uważać na niby ustawiacza, Sebastiana, jest on mega pojebany, podrywa dziewcz...

pracuje tam jakiś czas szczerze nie zauważyłam jakiegoś wielkiego podrywania ze strony ustawiaczy wiadomo zaczepki jak to w pracy, nie wiem co ty sobie dziewczyno wyobrażałaś ze ktoś na ciebie poleci spojrzy trzeba mieć coś w głowie a nie tylko między nogami to nie psy i nie biorą wszystkiego co na drzewo nie ucieka. a to ze jeden dał ci kosza to nie powód żeby go oczerniać !!!!! mało wiesz o świecie dziewczynko !!!!! Więc sobie daruj takie pisanie!!!!!!!

Zostaw opinię o Aplex - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aplex