Efferta Pharma

3.4/5

• Jak się u nas pracuje?
  • Proces Rekrutacji

• Dobrzyń
  • Suchocin
  • Adamówek

3. Opinie o pracodawcach Cząstków Mazowiecki
  5. Opinie o Efferta Pharma Sp. z o.o.

Opinie o Efferta Pharma Cząstków Mazowiecki

Nie przegap nowości o Efferta Pharma Sp. z o.o.!

02.07.2026 11:20

Witam na jakie zarobki można liczyć na początku na produkcji ? Dodam że 10 lat doświadczenia na produkcj spożywczej Lays mezczyzna ?
    Kate

02.10.2025 18:25

Napiszcie proszę czy warto przyjąć pracę w tej firmie, jak wygląda praca na linii produkcyjnej, po jakim czasie podpisują umowę o pracę?

Mia

31.05.2026 15:21

Nie podpisują, zwlaniają.
    xxxxx

23.07.2024 10:41

Polecam pracę w Effercie, firma szybko się rozwija i rozbudowuje. W Dziale Kontroli Jakości jest miła atmosfera i osoby tam pracujące są bardzo pomocne. Indywidualnie są rozpatrywane kwestie awansów i podwyżek. Funkcjonuje jasny i klarowny system premiowania.
    Yyyyy

23.07.2024 19:24

Dlatego ciągle poszukiwani są nowi pracownicy, bo panuje tam taka super atmosfera ????????????

Mia

31.05.2026 01:31

Tak, dokładnie, po kilku miesiącach zwalniaja i zatrudniają nowych. JAka to polityka?
    Nieważne

12.11.2023 20:55

nie polecam, coraz mniej Polaków a coraz wiecej Ukraińców i coraz więcej obowiązków a pensja nędzna, praca na 3 zmiany, maszyny w stanie tragicznym, mechanicy nie mają czym naprawiać, a pracownicy boja sie pani (usunięte przez administratora) która jest bardzo nieprzyjemna, odradzam..
    Miki

13.11.2023 12:21

Cześć! Pracuje tu już 3 l(usunięte przez administratora). I jestem zadowolony. Zarabiam dużo, a będę jeszcze więcej...dlaczego? Bo nie narzekam tylko biorę (usunięte przez administratora) w troki i pracuje. Może zamiast narzekać na wszystko należy popatrzeć na siebie? Poza tym oczywiście zgodzę się, że nie jest idealnie ....ale jest gdzieś? tak myślę, że należy znaleźć firmę, która najmniej drażni, a ma dla danej osoby najwięcej plusów. Wtedy będzie ok. Szukacie a znajdziecie, ale pamiętajcie, aby dać coś od siebie.

21.12.2025 16:37

To chyba dobrze w (usunięte przez administratora) komuś wchodzisz, że tyle niby zarabiasz, bo w tej firmie maksymalnie możesz zarobić 4000 na rękę. Faktycznie świetna pensja w dzisiejszych czasach. O premi kwartalne co tak obiecują to można zapomnieć, firma nie ma pieniędzy.
    Nowy

05.01.2025 15:38

Część jak wygląda atmosfera w pracy? Zostałem zaproszony na rozmowę . Chodzi mi o brygadę mechaników Dzięki

20.12.2025 15:06

Najgorsze warunki w porównaniu do firm obok, będziesz pracować za przysłowiową miskę ryżu. Dobrze się zastanów, podwyżek brak dla pracowników , ale na inne rzeczy kasa jest np. remont łazienek i rozbudowa magazynu.

20.12.2025 14:43

Nie polecam nikomu pracy w tym przybytku, brak szacunku, pensja marna, brak podwyżek. Na święta Bożego Narodzenia dostają 300 zł tylko wazeliniarze. Na Wielkanoc ciasto dla wszystkich, śmiech na sali. A kto pracował to wie, że Pani Marta M. jakby mogła to zjadlaby (usunięte przez administratora) żeby się szefostwu podlizać.
    #SpecjalistaDsJakosci
    lotka

03.11.2025 17:06

Osoba po studiach może wyłącznie liczyć na najniższą krajową a gdy wspomni że chciałby więcej jest wyśmiana i potraktowana w bardzo przykry sposób. Osoba rekrutująca zdecydowanie nie powinna się tym zajmować.
    Kiedyśtobyło

12.09.2025 15:15

Miejsce pracy do którego nie chce się przychodzić. Awans to loteria. Czasem osoba pracuje miesiąc dostaje awans, a taka z doświadczeniem latami nie.
    Kiero

14.02.2025 10:39

Brak możliwości skorzystania z toalety w biurze firmy pomimo czekania na rozładunek ponad 2 godziny to skandal.
    Driver

14.02.2025 10:36

Dramat przyjechałem na załadunek i nie pozwolili mi skorzystać z toalety

22.01.2025 19:11

Jakie są warunki pracy na produkcji? Atmosfera?
    Kaśka

01.10.2024 11:59

Dzień dobry jak wygląda praca na produkcji, mianowicie chodzi mi o grafik w jakich godzinach, jak wyglądają zmiany itp.

30.07.2024 10:37

Nie wierzę w to co czytam!pracowałam w dziale kontroli jakości i tak zgranego zespołu nie spotkałam. Przede wszystkim trzeba pracować a nie tylko być. Pozdrawiam i Tęsknię ????
    Obecny !!!

05.08.2024 09:56

Super praca, jestem bardzo zadowolona.

Oferty pracy - Efferta Pharma Sp. z o.o.

Pracownik Produkcyjny

Cząstków Polski

Magazynier (K/M)

Cząstków Mazowiecki

Asystent ds. kontroli jakości (produkcja)

Cząstków Mazowiecki

Technolog produkcyjny - produkcja suplementów diety (K/M)

Cząstków Mazowiecki

MISTRZ PRODUKCJI (DZIAŁ PRODUKCJI)

Konfekcjoner/ Pakowacz

Xyz

19.07.2024 13:45

Nie polecam pracy w tej firmie. Dział jakości to jakieś nieporozumienie, brakuje tam szacunku do pracownika. Można tam bardzo szybko awansować, tylko ten awans tak naprawdę nic nie daje. Ciężka praca za marne pieniądze w słabym towarzystwie.
    Abc

21.07.2024 18:06

Polecam że względu na transparentność obowiązków, wynagrodzenia i systemu premiowania.
    Marchewka

22.07.2024 09:16

@Abc chyba sam nie wierzysz w to co piszesz... Gdyby praca w dziale jakości opierała się na szacunku oraz transparentności obowiązków, wynagrodzenia i systemu premiowania tak jak piszesz to ogłoszenia o pracę do działu jakości nie pojawiałyby się tak często.

16.07.2024 16:03

Praca w kontroli jakości w porządku. Dużo można się nauczyć. Atmosfera w dziale na plus.

13.11.2023 19:09

Praca w Kontroli Jakosci ok, przyjazna atmosfera Nie spotkałam się z brakiem szacunku. Trzeba chciec pracowac a nie tylko narzekac i takich ludzi firma potrafi docenic. Nigdzie nie ma idealnie ale ogólnie polecam.
    kropka

30.08.2023 10:21

Witam, praca na magazynie jest ok. Wynagrodzenie: podejście indywidualne czyli ile wynegocjujesz, tyle dostaniesz Zmiany: trzy Ilość pracy: są dni gorsze, są lepsze, pracy nie brakuje, czyli jak w życiu. Nygusy i nieroby nie utrzymają się. Ogólnie polecam :)
    Zgredek

14.03.2023 11:51

Negatywne komentarze są usuwane. Czyżby firma miała coś na sumieniu? To, że już tam nie pracuje było najlepszą decyzją w życiu

16.02.2023 15:22

Orzeszek

17.02.2023 08:34

Stefan czasami spokój psychiczny jest ważniejszy od pieniędzy, a tego tam nie uświadczysz…
    .....

26.09.2022 21:48

Gorszego miejsca chyba nie ma. Pieniądze słabe, ale wymagania niewiadomo jakie... To że nie pracuje już tam to najlepsza decyzja jaką można było podjąć... Współczuje Tym którzy jeszcze tam tkwią... Jest wiele miejsc pracy w innych firmach na dużo lepszych warunkach...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Efferta Pharma?

01.08.2022 07:18

Wypłaty się poprawiły? Ktoś komentował że osoby z doświadczeniem miał tylko niecałe 2 tysiące. Teraz też najniższa krajowa czy jednak jak się ma kwalifikacje to można już dobrze zarobić?
    Arek

05.09.2022 20:44

Wypłata marna, ale chociaż batona proteinowego i poleżeć za szafką można polecam
    Arek

05.09.2022 20:56

Nie No tak normalnie i tak nic nie ma do roboty

27.05.2021 12:48

Hades

28.05.2021 05:21

Skoro boisz się o pracę to zajmij się pracą bo widać że masz strasznie dużo czasu aby pisać negatywne komentarze zamiast pracować.

18.04.2021 14:05

Sprawdzam po latach opinię o Effercie i widzę że nic sie nie zmieniło. To nie najgorsze - robic błędy w zarządzaniu i prowadzeniu firmy. Najgorsze to zupełnie nie uczyć się na błędach. A Efferta to idealny przykład tego drugiego. Ile lat można tkwić w tym samym punkcie? Być kiepskim i nic nie zmienić. Porażka.
    Tola

01.02.2020 02:05

Liderka produkcji p.iwona wysmiewa sie z pracownikow poniza
    Lala

10.08.2020 19:33

Zgadzam sie,przez nią odeszlam z firmy
    Tadzio

13.02.2020 07:22

Złej baletnicy to i róg u spódnicy Pracuje tu od roku i powiem tak ... Niektórzy są zdziwieni że w pracy trzeba pracować
    dddddddddddddddd

24.02.2020 22:37

sorry, ale pokaż swój pasek z wypłatą. 1800zł? za tyle, i to bez żadnej arogancji, nie ruszyłbym nawet małym palcem. sytuacja na rynku się zmieniła (w końcu).
    Henryk

07.05.2018 19:38

Początki zawsze są trudne. Pokażcie co potrafcie i dopiero się upominajcie.
    Zalosne

11.05.2018 22:06

Nie, to nie jest trudny początek. To upokorzenie
    Niezatyle

16.02.2020 21:13

Jest jakieś minimum wygrodzenia, które świadczy o tym czy pracę dosłownie "opłaca się" wgl zacząć. Wypłata 1800 zł do ręki dla osoby z doświadczeniem i wyższym wykształceniem to nie jest nawet minimum. "Pokażcie co potraficie?" I co jak ktoś będzie dobry, to dorzucą mu 200 zł po okresie próbnym? No bo raczej nie będzie to 1000 zł więcej. Moim zdaniem minimum, za które wgl warto podjąć pracę na takim stanowisku tj. specjalista ds. kontroli jakości to 3000 zł. No ale na pewno nie 1800 zł

Kontakt - Efferta Pharma Sp. z o.o.

Gdańska 3 05-152 Cząstków Mazowiecki

Branża główna: Farmacja i suplementacja
    Zz

12.02.2020 12:00

Nie marnujcie czasu na to (usunięte przez administratora) Smród, brud i pył. Całe szczęście że już tam nie pracuje. Strata czasu i nerwów zwłaszcza na produkcji. Trzymajcie się z daleka.
    Monte

31.01.2020 23:05

Cześć. Jak obecnie wygląda sytuacja w dziale jakości? Atmosfera, zrobki, benefity pozapłacowe- co firma oferuje nowym pracownikom? Czy jest duża rotacja stanowisk? Z gory
    magazynier

02.09.2019 11:24

Zgadzam sie z tym ze praca na magazynie jest oki ale młodzi pracownicy są niedoceniani a po paru latach pracy zarobki mają mniejsze niż proponują na start w sąsiednich zakładach. Premia jest marna co 3 msc. a i tak ją zabierają jak coś niepasi. Na święta pracownik dostaje na choinkę ale nie każdy bo trzeba pracować z pół roku
    nieeferta

02.09.2019 11:16

Pracowałem kiedyś na magazynie i przyznam że nie bylo tak źle ale gdy pojawiła się jakaś kierowniczka i zaczeła się wydzierać to zrezygnowałem z miejsca. Oferowano mi prace w rodzinnej atmosferze-hehe i w mlodym zespole a tu ludzie starsi od mojego ojca.
    ja

24.02.2017 15:52

Zgadzam się w 100% z negatywną opinią tego miejsca pracy. -kompletny brak szacunku dla pracownika -nieżyczliwa atmosfera pracy to delikatnie mówiąc -bardzo zła organizacja pracy przez co ogólny bałagan -fatalne zarobki szczególnie patrząc na osoby które pracują tam nawet kilka ładnych lat -brygadzistka krzyczy na pracowników bez zdania racji -już dawno osoby zarządzające pracownikami w tej firmie powinny przejść jakieś szkolenie z zarządzania ludzimi bo to co reprezentują sobą w stosunku do innych jest poniżej krytyki

14.08.2019 12:55

Podpisuję się pod tą opinią. Zgadzam się w 100%. Cała prawda o pracy w tej firmie w tej jednej opinii. Sam osobiście z całego serca ODRADZAM. Szkoda czasu i nerwów na to co tam się dzieje. Przychodziłem do pracy jak za karę. Nie polecam. Podejście i traktowanie przełożonych jest poniżej pasa... zero szacunku
    coco

14.08.2019 08:39

Byłam w 2015r. na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko specjalisty ds. jakości. Mgr inż. z doświadczeniem, a firma zaproponowała mi 1500zł netto. To jakaś kpina. Po roku, z ciekawości, znów poszłam na rozmowę kwalifikacyjną i zaproponowano mi 1600zł netto. Zobaczyłam wpis z 2018r. kogoś kto był na rozmowie i zaproponowano mu 1800zł netto więc wychodzi na to, że co roku jest więcej o 100zł- po prostu szaleństwo.
    jeśli

13.04.2019 23:00

Jeśli macie odrobinę instynktu samozachowawczego to nawt nie myślcie o pracy w tym miejscu.
    Laki

12.07.2018 07:24

Pracuję tu jakiś czas i żyję. To, że ktoś jest po studiach, nie oznacza, że jest tak dobry jak myśli. Podwyżki są co jakiś czas, ale na nie też trzeba zasłużyć... Tym co myślą, że nic nie będą robić i zarobią - dziękujemy.
    Lo

04.12.2018 22:48

Wspoczuje ci tego życia za najniższa krajowa

06.06.2018 10:00

@Smutek Zatem, popraw mnie jeżeli źle Cię zrozumiałem, ale twierdzisz, iż na rozmowie o pracę w firmie Efferta nikt nie wspomniał Ci nic na temat dodatków, tak? Druga rzecz, co zatem konkretnie było mówione na rozmowie? Jeśli nie jest to dla Ciebie problem, to chciałbym Cię prosić o więcej informacji.

12.06.2018 14:28

Dokładnie, nic na temat jakiś dodatków

31.05.2018 15:53

@Smutek Mam do Ciebie jeszcze pytanie, ponieważ wcześniej tego nie uwzględniłeś. Napisałeś w poprzedniej opinii o tym, jakie warunki finansowe są w firmie Efferta proponowane na konkretnym stanowisku, jednak oprócz informacji o formie zatrudnienia, nie napisałeś nic na temat dodatkowych warunków. Mógłbyś napisać czy pracownik na tym stanowisku może liczyć na jakieś dodatkowe benefity? Będę Ci wdzięczna za informację.

04.06.2018 11:14

Nic mi na ten temat nie wiadomo, ale skoro na rozmowie się tym nie pochwalili to wątpie.

19.05.2018 03:14

@Zalosne A w jaki konkretnie sposób zostałeś przez firmę Efferta upokorzony? Możesz to proszę napisać? @Nic smiesznego Ale to są warunki, które są oferowane nowym pracownikom, tak? I na jakim konkretnie stanowisku są one proponowane pracownikom? No i jeszcze jedno. Czy na pewno nie da się napisać nic pozytywnego? Zachęcam Cię do odpowiedzi.
    Motherofcats

24.05.2018 22:03

Naprawdę proponują tylko tyle? Właśnie mam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do nich i nie wiem czy warto

28.05.2018 09:31

Naprawdę...
    Nic smiesznego

07.05.2018 19:35

1800zl i umowa zlecenie, to chyba jakiś żart. Takie rzeczy proponują tam osoba po studiach, z doświadczeniem :)
    Alohha

08.03.2018 11:26

Niestety musze dołączyć moja opinie do negatywnych. Pracodawca potrafi kłamać w żywe oczy obiecując podwyżki o których później nic nie słychać...sytuacja taka dotyczyła kilku osób. Dla mnie nieuczciwosc pracodawcy jest czymś najgorszym dlatego szczerze odradzam prace w tej firmie na każdym ze stanowisk.
    Ktoś

09.03.2018 17:55

Nie wiem, o którym dziale mowa. W tym, w którym ja pracuję podwyżki są regularnie, mniejsze lub większe ale są. Nie jest to może miejsce pracy marzeń, nie oszukujmy się, firmy z polskim kapitałem nie płacą wiele. Ale myślę, że nie jest najgorzej. A swoja drogą na podwyżki tez trzeba zasłużyć.
    Lalka

08.12.2017 12:30

Niestety, ostatnimi czasami w tej firmie zrobilo sie gorzej, jedni na drugich nagaduja, sa pupilki brygadzistek i jak to sie mowi Czarne owce, ktore zbieraja (usunięte przez administratora) za wszystko.....

Zostaw merytoryczną opinię o Efferta Pharma Sp. z o.o.