Pitt21.06.2015 18:11
Witam wygooglowałem tą firmę jako sprzedawcę używanych macbooków. Kupiłem u nich w lokalu dwa komputery, jeden za ok 6000 zł. Po ponad pół roku komputer wyłączał się. Odmawiali naprawy twierdząc, że wiążą mnie warunki gwarancji, które nie zostały mi przedstawione, potem stwierdzili że komputer jest zalany i odmawiają naprawy. Kiedy zażądałem zwrotu w stanie nienaruszonym podjęli się "naprawy". Po ok 3 miesiącach usterka wróciła, poprosiłem o usunięcie - nie dali rady, zaproponowali serwis apple'a, któremu nie przekazali wszystkich informacji o usterce (więc serwis nic nie stwierdził). Wobec tego musiałem na własny koszt wysłać sprzęt do serwisu apple samodzielnie - poniosłem koszt ok 1500 zł m.in. na wymianę dysku (który był zamontowany nie w fabrycznej ramce i uległ przez to uszkodzeniu) i baterii (przez którą komputer wyłączał się po pół roku od zakupu). Teraz jeśli nie otrzymam zwrotu pieniędzy niezależnie od sprawy w sądzie składam zawiadomienie do prokuratury na właściciela i jego pracowników, którzy usiłowali wyłudzić ode mnie odpłatną naprawę, mimo, że miałem gwarancję. Ogólnie pracownicy wciskają kit na każdym kroku, dopóki mają interes będą mili. Kontaktu z właścicielem nie ma żadnego tylko ciągle rozmowy z "pośrednikami". Teraz właściciel założył sobie sp. z o.o. pewnie po to żeby unikać odpowiedzialności. NIE POLECAM!!!