Blach-Stal

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 118 ocen.

Blach-Stal
2 118 6 1

Opinie o Blach-Stal

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Paulina

@z, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Co dokładnie masz na myśli? @anonymous, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojej opinii? Nie jestem pracownikiem firmy a jedynie moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl. Czy Ty jesteś pracownikiem Blach-Stalu?

z

szkoda

Paulina

Na stronie internetowej firmy Blach-Stal nie ma żadnych aktualnych ofert pracy. Nie widziałam też żadnych informacji o programach stażowych dla studentów i absolwentów - czy coś takiego istnieje? Jeśli tak, to czy łatwo jest później zostać w firmie na stałe? @black starr, skąd masz takie informacje? W KRS firma funkcjonuje jako działająca, nie znalazłam też żadnych informacji o procesie upadłościowym.

NN
@Paulina 15.03.2018 22:45

Czy ktoś wie ile można zarobić na produkcji na początekw blach stalu?

black starr
@Paulina 15.03.2018 22:45

Firma przejęta przez Blachotrapez,brak produkcji, tylko punkt sprzedaży.

anonymous
@Paulina 15.03.2018 22:45

jesteś żółtodziób i tyle jako potencjalny stażysta co się pytasz o upadłość... pomyśl głową i sam coś wymyśl dla ludzkości

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniły się warunki zatrudnienia w Blach-Stal? Podzielcie się swoim zdaniem!

Elo

Jak tam Panu w bp2? Jest tu ktoś kto tam przeszedł?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Blach-Stal? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pracownik

Skąd macie takie informacje? Nigdzie o tym nie ma słowa!!!

black starr

firma kończy swój nędzny żywot z dniem 01.01.2018.dyrekcja z prezesem wydrenowała wszelakie środki finansowe z firmy.

D
@black starr 11.11.2017 03:04

Ha ha nareszcie

rr
@black starr 11.11.2017 03:04

Czyli to jednak prawda ?

Nieważne

Pracowałem tam 2,5 miesiąca. I to prawda co mówią, że ludzi z ulicy biorą. Ledwo CV na operatora maszyn do skrawania blachy złożyłem a już zadzwonili na drugi dzień żebym przyszedł. Praca na akord. Jeśli nie wyrobisz się z limitem na danej maszynie za każdy brakujący metr odcinają pewną kwotę z twojej wypłaty. Jeśli zrobisz więcej to twoja wypłata będzie większa. Ludzie tam pracują na 2 maszynach na raz (co jest nie dozwolone ale kierownictwo przymyka oko bo trzeba się wyrobić ) aby zarobić 3000 zł. Pracownicy boja się przekroczyć limit 3000zł bo podniosą im limity na maszynach i trudniej będzie się wyrobić z akordem. Jednym słowem MASAKRA.

Pracus
@Nieważne 06.10.2017 09:48

Potwierdzam tak sie niestety dzieje w tej pseudofirmie i to parunastu lat ale wazne ze forsa do rabki zdroj plynie a robole a kto by sie tym martwil staniwczo odradzam tam prace chybe ze ktos lubi zasowac dla idei i cieszyc sie ze ma prace pozdrawiam wdzystkich przyszlych praownikow byly bialy murzyn z blachstal bochnia

Paulina

@h - jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu. Jeśli uważasz, że Twój komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl Więcej o procedurze procedurze reklamacji znajdziesz w treści regulaminu w §10.

h

Dlaczego niektóre (NIEWYGODNE) opinie są usuwane?To i tak nic nie da.Co ma być to będzie.

Wqrwiony

Tak, firma pada na pysk, nikt w tej firmie nie ma pojęcia o zarządzaniu, totalny chaos i brak kompetencji; jeszcze trochę i będzie po ptokach. I zgadzam się z przedmówcami, tę firemkę trzeba omijać szeeerooookim łukiem. Chyba, ze ktoś ma za dużo gotówki, czasu wolnego i zdrowia.

Paulina

@5 - nie jestem związana z Blach-Stal. Jak możesz zobaczyć, po najechaniu na mój nick, jestem redaktorem serwisu GoWork.pl - dbam, aby użytkownicy zamieszczając swoje komentarze pamiętali, aby wypowiedzi były merytoryczne i dotyczyły warunków zatrudnienia w omawianej firmie; nie skupiamy się na obrażaniu konkretnych pracowników. Wszelkie informacje na ten temat znajdziesz w regulaminie naszego serwisu: http://www.gowork.pl/regulamin

5

Paulina to pewnie jedna z przydupasek

xxx

trole!!!

Słońce Wschodu

W ofercie firmy nowa powłoka na blachy z włoskiej huty, jak pamiętam wyroby z włoskiej blachy rdzewiały już na zdjęciach !!!!!!!!!! : ) : ) . Chyba w tym temacie niewiele się zmieniło, także GOOD LUCK dla przyszłych nabywców tejże blachy ! Włoskie to jest dobre wino, pizza i mafia !!!!

KTOŚ
@Słońce Wschodu 17.07.2017 21:36

Weź że się puknij w czoło , jakoś fiaty jeżdżą po drogach i inne włoskie maszyny , a audi bmw i WV stoją u mechaników , Jak widzę nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz ,widziałeś parametry tej blachy? więc nie pierdziel głupot - ot jak by nie było , zawsze będzie źle , pewnie słońce wschodu chyli się ku zachodowi bo nie ma juz pojęcia o czym by tu pobiadolić

Paulina

@Słońce Wschodu dlaczego uważasz, że nie ma chętnych do pracy w Blach-Stal? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Słońce Wschodu

Firma marzenie, mnóstwo ofert pracy ,tylko chętnych brak !!!!!!!!!! :) . Radzę dobrze poczytać opinie przed wysłaniem CV !!!!! :)

Paulina

@Szarlej, czyli jesteś zadowolony?

Szarlej
@Paulina 28.03.2017 09:34

Tak, jest super ! Jak widać nie ma ostatnio żadnych negatywnych opinii : ) : )

Szarlej

Nowy KIERO wprowadził długo oczekiwany porządek w firmie , jest lepszy niż był złodziej ciapciak !!! Niektórym się wydawało, ze do pracy mogą chodzić jak chcą i kiedy chcą, aż tu nagle ZONK i zapanował porządek !!!

Paulina

@dziadek, dziękuję za Twoją ocenę. A jakie plusy zauważyłeś w pracy?

Słońce Wschodu

Szkoda słów, ale to sama prawda !!!!!!!!!!

dziadek

na umowie najnizsza krajowa plus premia.praca w kolko w stresie wywolywanym z kazdej strony.dyrektorzy i ich 2 pupilki ze sprzedazy zarabiaja po kilkadziesiat tys. miesiecznie, reszta bez podwyzek od kilku lat. kto przychodzi nowy do pracy a ma jakas inna alternatywe to odchodzi gora po miesiacu. kierowcow zatrudniaja na pol roku orki i przerzucania wszystkiego recznie a pozniej wyrzucaja. hala pracuje w zimie przy 3st w srodku a w lecie przy 40st. urlopu w lecie nie dostaniesz, no moze jakims cudem kilka dni.w zimie przymusowy urlop bo nie ma co robic a w lecie najlepiej siedziec po 12h.biurowi to samo.magazynek tak maly ze nie mieszcza sie sprzedawane artykuly, stoja na zewnatrz.przedstawiciele jak chca dobrze zarobic to jezdza od 7 rano do 21 w sezonie no bo w zimie to nie ma co robic.kierownicy regionalni starymi rzechami tluka kilometry bo szkoda pieniedzy na nowa flote. ogolna bieda umyslowa prezesa i jego przydupaskow ograniczaja jakikolwiek rozwoj firmy.brak jakiegokolwiek utrzymania ruchu,material najnizszej jakosci.

Paulina

A co powiecie na temat benefitów?

seven inche's

Zima !!! Mróz trzyma a w blach-stal ruch taki jak w opuszczonym mieście : ) :) : )

Mietekrobol

Gdzie nie spojrzeć reklamy, bilbordy firmy blach stal, oglądając stronę firmy same superlatywy, nagrody, współpraca z największymi potentatami stalowymi. Wydawać by się mogło firma prawie o europejskim zasięgu i europejskich warunkach pracy. Jednak to tylko złudzenie. Jest też druga strona medalu mianowicie pracownicy : ludzie którzy tam pracują kilka lub kilkanaście i jakoś niewiele się dorobili ani specjalnych samochodów na parkingu nie widać ani też nie chwalą się wypasionymi posiadłościami ! O czym to świadczy ? O nędzy finansowej i wyzysku ! Pracując tam czego można się dorobić ? Reumatyzmu i tego co dromader nosi na grzbiecie : ) . Nic tylko pracować w blach stalu !

dobra rada
@Mietekrobol 11.01.2017 22:56

weź się człowieku do roboty, bądź fachowcem na pewno nie będziesz marudził że mało zarabiasz

Mietekrobol
@dobra rada 12.01.2017 07:25

Dzięki wielkie za radę , u Nas sami ,,fach...owcy,, szczególnie jak Najjaśniejszy przybywa. Nie mogą ,,wyrobić,, na zakrętach, dotyczy to zarówno fizycznych jak i umysłowych !

DKM
@dobra rada 12.01.2017 07:25

Takim fachowcem na pewno nie chciałbym być ! Miernoto !!!!!!!!!!!

bum

Oczywiste jest, że o prawdziwości niektórych komentarzy dowiadywać się bezpośrednio u nich @Jeżyk, a skoro wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań to już całkiem dobrze o nich świadczy. Zastanawia mnie jednak jakich benefitów można się spodziewać.

klient

Czy ktoś wie kto jest wpłaścicielem blachstalu? Macie jakieś namiary lub telefon/ nazwiska? Mam z nimi problemy bo nie chcą uznać reklamacji a niby takie dobre blachy mają.

Obsrywator

Pajacu nie nie wiesz co piszesz, chyba ze jestes z rodziny blachstalowskich pajacow. Syf jakich malo w regionie. Popracuj w tym kolchozie to zobaczysz jak jest rozowo. Tam tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja dobrze.

lotka

Słyszałem, że firma ma problemy finansowe czy ktoś może słyszał coś o tym? Tak właśnie zastanawiam się czy warto składać tam cv jeżeli maja jakiś problem

Zostaw opinię o Blach-Stal - Bochnia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach-Stal